- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
öğle yemeğim
1 tabak tavuklu patates yemeği
1 dl ekmek
3 acı süs biberi turşusu
2 kaşık yoğurt
başım hala çatlıyor:44:
Afiyet olsun canim sabah ekmek 2dlm olsa dahada guzel olurdu.bu 7ler elbet gidecek canim
ANTALYA DA ÖĞRENCİLİĞİM GEÇTİ ÖZLEDİĞİM ZAMAN GİDER GEZERİM SOKAKLARINDA :)
ALANYA SAKİN SESSİZ HELE SABAHLARI SAHİL KENARI YAZIN GELİN BEKLERİM GEZMEYE
Ben yakinim antalyaya ispartadayim ,alanya biraz daha uzak dusuyor ama birgun orayada gidecem insallah gezmeye
Afiyet olsun canim sabah ekmek 2dlm olsa dahada guzel olurdu.bu 7ler elbet gidecek canim
afiyet olsun canım beğendiğine sevindim..GÜNAYDINLAR HERKEZE
bu sabah alanya sahilleri harikaydı günlerdir yağan yağmur sonrası mis gibi iyotlu hava çektim ciğerlerime 50dk yürüyüş ve egzersiz yaptım denize karşi
MOTİVASYON ENERJİ TAM
YİNE KLASİK KAHVALTIMI YAPTIM:yumurta ,yerşillik, avakado ,1 tkş bal ve 3 zeytin 2 siyah ekmek
BOL EKSİLİ GÜNLER[/.]
LIKNUR hayirli cumalar. Canim bende tv izliyom ..cokelek guzel oldu
DERYAK.gecmis olsun. Canim
SECIL.bende 3haftadir kaldim ayni kiloda uzulme
NESLIHAN alanyadamisin ne guzel bazen bende antalyaya tayin istesemmi diye dusunuyorum
okuduğum bi kişisel gelişim kitabında baş ağrısı için şu yazıyordu işe yarar denemenizi tavsiye ederim
1 büyük bardak suyunuzu için ve yataga uzanıp gözlerinizi kapatın. Kendinize gevşediğinizi ve başınızın ağrımaması gerektiğini söleyin
mutluyum relaksım vs. Gibi motive şeyler söyleyin 5 dk bu şekilde. En azından hafifletmeye yarıyor
sağlıklı eksili günler dilerim
Öneri için teşekkürler... keşke mümkün olsa şuan işteyim ve çok fazla işim var bırakıp gidemiyorum da yüzüm gözüm şiş çalışmaya çalışıyorum. eve gidince denerim akşamda ağrımaya devam edecek gibi...
Kızlar merhaba ben ugrayamiyorum oğlum hasta hala ateşli günum nasıl geciyo bilmiyorum akşamda misafirlerim var bugun yediklerim sabah 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir 5 zeytin bir lokma yumurta oğlundan kalan öğlen yemedim 2 dilim kabak tatlısı yedim akşamda bulgur pilavı cacik yapicam bugun bi daha ugrayabilirim bilmiyorum herkese bol eksili günler ha bi de bi ara bir dilim pizza yedim bu gidişle ben bu hafta artı olcam kesin
Nihayet işten fırsat buldum
ara öğünde: 2 parça şekerpare tatlısı+ sütlü kahve
akşama : çorba+2 siyah ekmek+bol yeşillik yiyeceğim. hafif olacak çünki iş çıkışı misafirliğe gideceğim umarım fazla abartmam
bu günlük sevgiler
tamamen yaşadığım şeyi anlattım. yazımda reklam nerede onu anlamadım. sadece neler yaşadığımı anlattım. yanlış konuya mı yazdım :))Canım yönetim tarafından banlancaksın dikkat et!!!!Reklam yapmak yasak.Muneyi konuya getirtme reklamda yapma lütfen...
karnım makarnadan olsa gerek şişti balon gibi.. akşama salata iyi gelecek ama sanki ha la aç değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?