"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

öğle yemeğim

1 tabak tavuklu patates yemeği
1 dl ekmek
3 acı süs biberi turşusu
2 kaşık yoğurt

başım hala çatlıyor:44:

okuduğum bi kişisel gelişim kitabında baş ağrısı için şu yazıyordu işe yarar denemenizi tavsiye ederim

1 büyük bardak suyunuzu için ve yataga uzanıp gözlerinizi kapatın. Kendinize gevşediğinizi ve başınızın ağrımaması gerektiğini söleyin
mutluyum relaksım vs. Gibi motive şeyler söyleyin 5 dk bu şekilde. En azından hafifletmeye yarıyor
sağlıklı eksili günler dilerim

Arada 1 elma 2 yk yoğurt

öğle yemeğinde ıspanak kavurma yumurtalı +2 siyah ekmek+ yarım kase yoğurt

şifa olsun artık
bol eksiler işallah herkeze

Öğle yemeği yarım kase bulgur pilavı yarım kase kuru fasulye(sonunda bitti) bir bardak ayran bir lokmacik kek feci uykum var

ben bugün bıraz abarttım sanırım bir dondurma ve minik pop kekler varya ondanda birtane yedim daha sonra öğlenyemeğinde canım makarna istedi bir tabakta makarna yedim çok yedim çok neyse akşam bol yeşillikli salata yapim bırazda peynir atım üstüne böylece dengelerim herhalde yarında allah dan bişey olmazsa yürüyüşteyim..

Öneri için teşekkürler... keşke mümkün olsa şuan işteyim ve çok fazla işim var bırakıp gidemiyorum da yüzüm gözüm şiş çalışmaya çalışıyorum. eve gidince denerim akşamda ağrımaya devam edecek gibi...

Kızlar merhaba ben ugrayamiyorum oğlum hasta hala ateşli günum nasıl geciyo bilmiyorum akşamda misafirlerim var bugun yediklerim sabah 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir 5 zeytin bir lokma yumurta oğlundan kalan öğlen yemedim 2 dilim kabak tatlısı yedim akşamda bulgur pilavı cacik yapicam bugun bi daha ugrayabilirim bilmiyorum herkese bol eksili günler ha bi de bi ara bir dilim pizza yedim bu gidişle ben bu hafta artı olcam kesin

canım çok geçmiş ağrı kesici felan yokmu canım yanında..

canım allah yardım eder inşallah cabuvavık iyi olur kuzucuk..

Nihayet işten fırsat buldum
ara öğünde: 2 parça şekerpare tatlısı+ sütlü kahve
akşama : çorba+2 siyah ekmek+bol yeşillik yiyeceğim. hafif olacak çünki iş çıkışı misafirliğe gideceğim umarım fazla abartmam
bu günlük sevgiler

bugün fazla kaçırın tek ben değilmişim.. tadımlık alırsan bişey olmaz inşallah canım..

karnım makarnadan olsa gerek şişti balon gibi.. akşama salata iyi gelecek ama sanki ha la aç değilim..

Bugun yediklerim,
SABAH.1.5dilm ekmek,4kasik soganli,yumurtali cokelek,1f cay,3zeytin,domates,salatalik
ARA.1orta muz
OGLE.1kucuk kase corba,2catal cokelek,yesillik
AKSAM.yarim patates,yarim biber dolma,yarim patlican dolma,1tane acur dolma,yarim dlm ekmek,3kasik kiymali yumurta,1kase cacik
45dk evde hizli yurume,2lt su,simdide 30mekik cekecem

bugün misafirliğe gittim..
1 dilim börek 2 kaşık kısır turşu yedim
sonra bir dilim tatlı..
öğlen de yemedim akşamda yemicem..
salıya nasıl gircez bakalım..
abartmamışım dimi??

hayırlı geceler

sabah
3 dilim çavdar ekmeği tost makinasında kızarmış
1 yumurta haşlama
yarım salatalık
salam
beyaz peynir
zeytin

ara dondurma

sonrada bir mini popkek

öğlen
makarna
yoğurt

akşamda
salta ve beyaz peynir doğradım bıraz içine

3 litre su 1 formçay 3 kayısı 1 yeşilçay

Selam kızlar bugün salonumun perdeleri geldi bi de giyinme odamiz monte edildi.temizlenmesi yerlestirilmesi derken çok yoruldum. Akşam yemeği vaktinde o kadar acıktım ki anlatamam. Yemeekte 4 cqtal makarna yarım kase çorba yedim kendimi tuttum resmen bi sütlü Nescafe içtim kendime geldim 3 tane de jelibon yedim.fazla mı oldu bilmiyorum ama çok acikmistim yoruldum sanirim ondan:26:
Gulcan azmine hayranım evde de olsa insan yürüyüş yapabiliyo bence bu azmin ta kendisi
Ayse cok geçmiş olsun umarım bebisin en kısa zamanda iyileşir Allah yardımcın olsun.
Hayalimsi seni de kocaman alkisliyorum eskiye göre daha bi azimlisin saliya güzel sonuçlar alacaksın gibi geliyo bana
Neslihan iyot kokusuna bayılırım temiz havada yürümek ayrı bi keyifli
Kızlar bana corba tarifi verir misiniz mesela yoğurt çorbası olabilir ama az olsun ben corbayi gnelde çok yapıyorum ama hiç yoğurt çorbası yapmadım:26: yada başka bi corbada olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…