İlk bildirimi ben yapayım.Tuvalete cıkamadım bugun.Olsun sonuc +,sonuc önemli olan benim için....Neyse lafı uzatmadan yazayım.
Gecen hafta:70.7
Bu hafta:71.4
Fark: +++++700 gr
Kızlar gözlerime inanamadım tartida sonunda 75.9 ya ucundan da olsa 75 leri gördüm
Dün çok kivrandim yememek icin bişey sadece salata yedim ve uyurken Karnım gurulduyodu açlıktan yapabilirsem akşamları yoğurt salata ile gecistiricem
Ama sonuç güzel çoook şükür
geçen hafta; 63
bu hafta; 62
giden 1 kilo
günaydın kızlar..
ben siteye girdim dün öğleden sonradan itibaren okuyamamıştım..onları bir okuyayım dedim..yaptığınız yorumları okudum ve evet bugün daha da bir dikkatli olcam..
sabah yarım simit domates salatalık biber peynir yedim..
kiloma gelinceeeee...:)))
geçen hafta 86
bugün 84.4
şişkinlik gitmiştir diye düşünüyorum ama olsunn ben çok mutluyum..85 in altını gördümm:))
üstelik çok net diyet yapamıyorum..spor desen 1 haftadır 2 kez yürüyebildim..neyse daha da dikkat edicem:)))
kızlar bişey söylicem bildirim yaptığımızda geçen haftaki kilomuzu yazarak bildirim yapalım öbür türlü anlaşılmıyor kaç kilo verdiğimiz..
Kizlar tel cok yavas 280de kaldim simdi c4kmam lazim kiz durmuyo annemde biraz hava alsin yuruyuse cikacaz
Gunaydin bayanlar
Gecen hafta 64.2
Bu hafta 63.7
Iki gun once 63.3dum dikkatte ettim ama 2gunde eksilcegime artildim cok moralim bozuk cok
tamam canım öyle yapsın afiyet olsun..Evet o konuda dogru diyorsun ama kalorileri fazla su anda.Normal sartlarda onlar iyi ama dün aksamdan sonra bisküvü yada 1 bardak yogurt ve tarcınla geciştirmeliydi.
ILKNUR.cok iyisin masallah DIDEM sende harikasin canim
SECILIM,HAYALIMSI kizlar hepinizi tebrik ederim ,
GUZELIM kv de ne derse desin sen dikkat etmek zorundasin haftaya lutfn eksiyle gell,ne kadar streste yapsan yemee
ILKNUR A katiliyorum gecen haftayla beraber yazalim,birde benim onerim var gunluk yediklerimizi aksam yazsak ben parca parca olunca unutuyorum takip edemiyorum yediklerinizi
arkadaşlar dukan diyeti yapan varmı aranızda..şimdi değil,daha öncesinde yapan ve sonuç alan varmı..
okulda ki arkadaşım yapıyor 6 günde 4 kilo verdi..tabi ne kadar sağlıklı,tartışılır ama aranızda yapan varmı??
selam kızlar amma kaynatmışsınız hee oku oku bitmidi
ayşe ve güzelimolmuytor böyle duraklasanız neyse almada neymiş
güzelim sen kayınvalidene giderken yemeğini yap yanında götür mümkünse onun sevmeyip senin çok sevdiğin bir yemek olsun
kilo verenleride tebrik ederim bende durum da şöyle
geçen hafta : 109,5
bu hafta : 108,3
giden : 1200 gr
halbuki pazar sabahı tam tamına 108 dim neyse bu sonuçta süper
arkadaşlar dukan diyeti yapan varmı aranızda..şimdi değil,daha öncesinde yapan ve sonuç alan varmı..
Okulda ki arkadaşım yapıyor 6 günde 4 kilo verdi..tabi ne kadar sağlıklı,tartışılır ama aranızda yapan varmı??
yok canım dükkan dieti hiç yapmadım bana zor geliyor o hem böyle daha iyi böylede kilo veriyoruz ne kadar çabuk giderse kilo o kadar çabuk geri gelir..
evet diyetisyenim bahsetmişti tek yönlü beslenmede vucudun eksikleri olabileceğini en güzelinin dengeli olması gerektiğini sölemişti.bilginize sevgiler
Teşekkür ederim canim simdi iyiyim calistigim icin zor giriyorum net e olsun ben okurum kilo verme isi disiplin istiyorGecmiş olsun canım.Listeye alamıyorum seni bilgin olsun.Topige hergün düzenli katılım ve her salı bildirim zorunlulugu koydum.(Ortak kararla)Arada bir gelince cok kopuk oluyor.Kg işide motive işi oldufu için her ne sebep olursa olsun girmek gerekli diye düşünüyorum.
Gecen hafta 68 di canim yagünaydın canım geçen hafta ne kadardı canım kilon
herkese günaydın kilo veren herkesi çooook çoook tebrik ediyorum,
bu hafta alanlardanım gecen hafta 68.7 bu hafta 69.4 ama kendimi bilmiyorum bu hafta kacgün evdeydim yedim sporda yapmadım
offff offfff................(((((
Eksi olan tüm arkadaşları tebrik ederim süpersiniz
ben geçen hafta 88,100 düm
bu hafta 87,800
sadece -300 çok moralim bozuldu hevesim kaçar diye korkuyorum
haftaya doktor kontrolum var bakalım sonuca ne diyecek
40dk yürüdüm
sabah hırsımdan 1 yumurta yeşillik ve 1 peynirli gözlemeyi yiyiverdim (2 gündür harika gidiyorum valla)
yine öğle ve akşamı hafifletmem gerekecek
sonuçları merak ediyorum bakalım herkeste sonuç ne olacak
Bu hafta kg verenler arasında cok büyük cekişme var.Gülcan,derya,destina gelsinde ilk 3 secelim.Kızlar su kg bildirmine bir sınır koyalım.Herkes yazıyor bekliyoruz sonra,yazanlar merakta....
selamlar gülcan hanım
sanırım hergün tartılıyorsunuz bu hatayı ben çok yaptım.hata diyorum çünki doktorum sölemişti metabolik olarak günlük kilo değişimi su dengesi sebebi iel zaten olası bi durummuş bu kilo aldığımızı göstermezmiş. Doğru olan hafta 1 kez hafif kıyafetle ve sabah tuvalete çıktıktan sonra. Yani bence sadece kilonuzu burada bizimle salı günleri takip edin bunun dışında tartıya çıkmanız sadece morali bozar.
Sevgiler bol eksili günler hep beraber
canım bişey ödem yapmıştır kesin hemen öyle kilo alınmaz yarına düzelir.. tebrikler güzel kilo vermişsin..
okulda ki arkadaşım yapıyor 6 günde 4 kilo verdi..tabi ne kadar sağlıklı,tartışılır ama aranızda yapan varmı??
selam kızlar amma kaynatmışsınız hee oku oku bitmidi
ayşe ve güzelimolmuyor böyle duraklasanız neyse kilo almada neymiş
güzelim sen kayınvalidene giderken yemeğini yap yanında götür mümkünse onun sevmeyip senin çok sevdiğin bir yemek olsun
kilo verenleride tebrik ederim bende durum da şöyle
geçen hafta : 109,5
bu hafta : 108,3
giden : 1200 gr
halbuki pazar sabahı tam tamına 108 dim neyse bu sonuçta süper
Menüm;
sabah 1.5 dilim ekmek,peynir ve domates.
Öglen yok ara yok 1 dilim sütlü,kremalı tatlı,
Aksam;2 parca tavuk,3 kasık makarna,1 kase yogurt,kırmızı lahana ve mısırlı sirkeli salata.1 kasede bol limonlu corba.
3 litre su,1 adacayı,ev işi,30 dk yürüyüş.
Aksama belki giremem kızlar eşimle dısarı cıkcaz alışverişe bu yüzden listeyi yarın yaparım.Destinada yok daha.
hmm evet ondan o zaman azaltırsın yaa onda bişey yok..AYSE.uzulme saglik olmayinca duzen bozuluyor bu hafta verirsin
NESLIHAN.tebrikler neticede azda olsa vermissin ,tartilma da konusunda ben eksi olunca cok mutlu oluyorum 1hafta beklemek benim icin zor
GUZELIM.bugun herkes erken kalkmis genelde bildirimler gece kaliyordu,bi duzen olsa uymaya calisirim,bugunku menu guzel
DESTINA.tebrik ederim
ILKNUR.yemeklerde tuzu azaltmam lazim odem ondan galiba
Menüm;
sabah 1.5 dilim ekmek,peynir ve domates.
Öglen yok ara yok 1 dilim sütlü,kremalı tatlı,
Aksam;2 parca tavuk,3 kasık makarna,1 kase yogurt,kırmızı lahana ve mısırlı sirkeli salata.1 kasede bol limonlu corba.
3 litre su,1 adacayı,ev işi,30 dk yürüyüş.
Aksama belki giremem kızlar eşimle dısarı cıkcaz alışverişe bu yüzden listeyi yarın yaparım.Destinada yok daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?