"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

İlk bildirimi ben yapayım.Tuvalete cıkamadım bugun.Olsun sonuc +,sonuc önemli olan benim için....Neyse lafı uzatmadan yazayım.
Gecen hafta:70.7
Bu hafta:71.4
Fark: +++++700 gr

Ama sonuç güzel çoook şükür

geçen hafta; 63

bu hafta; 62

giden 1 kilo

kızlar bişey söylicem bildirim yaptığımızda geçen haftaki kilomuzu yazarak bildirim yapalım öbür türlü anlaşılmıyor kaç kilo verdiğimiz..

ILKNUR.cok iyisin masallah DIDEM sende harikasin canim
SECILIM,HAYALIMSI kizlar hepinizi tebrik ederim ,
GUZELIM kv de ne derse desin sen dikkat etmek zorundasin haftaya lutfn eksiyle gell,ne kadar streste yapsan yemee
ILKNUR A katiliyorum gecen haftayla beraber yazalim,birde benim onerim var gunluk yediklerimizi aksam yazsak ben parca parca olunca unutuyorum takip edemiyorum yediklerinizi

Kizlar tel cok yavas 280de kaldim simdi c4kmam lazim kiz durmuyo annemde biraz hava alsin yuruyuse cikacaz

Kizlar tel cok yavas 280de kaldim simdi c4kmam lazim kiz durmuyo annemde biraz hava alsin yuruyuse cikacaz

Bende cıkıyorum canım.Destina gelmedi.Aksam esim evde olunca pek girmiyorum.Ama yazarım .
Liste tamamlanmadıgı için düzenlenemiyor bilginize....
Bende yürüyüş yapayım,maydonoz limonuda temin edeyim.Yemek,ev işi ugrarım tekrar.Yarından itibaren kendime cok dikkat ediyorum.sizde bana!!!

arkadaşlar dukan diyeti yapan varmı aranızda..şimdi değil,daha öncesinde yapan ve sonuç alan varmı..
okulda ki arkadaşım yapıyor 6 günde 4 kilo verdi..tabi ne kadar sağlıklı,tartışılır ama aranızda yapan varmı??

Evet o konuda dogru diyorsun ama kalorileri fazla su anda.Normal sartlarda onlar iyi ama dün aksamdan sonra bisküvü yada 1 bardak yogurt ve tarcınla geciştirmeliydi.
tamam canım öyle yapsın afiyet olsun..

teşekkürler canım.. evet o konuyla ilgilide öneride bulundum arkadaşlar kabul ettiler akşamları hepsini bir yazıcaz bundan sonra..

selam kızlar amma kaynatmışsınız hee oku oku bitmidi

ayşe ve güzelim olmuyor böyle duraklasanız neyse kilo almada neymiş

güzelim sen kayınvalidene giderken yemeğini yap yanında götür mümkünse onun sevmeyip senin çok sevdiğin bir yemek olsun

kilo verenleride tebrik ederim bende durum da şöyle

geçen hafta : 109,5

bu hafta : 108,3

giden : 1200 gr

halbuki pazar sabahı tam tamına 108 dim neyse bu sonuçta süper

Son düzenleme:

yok canım dükkan dieti hiç yapmadım bana zor geliyor o hem böyle daha iyi böylede kilo veriyoruz ne kadar çabuk giderse kilo o kadar çabuk geri gelir..

maşallah canım yarına gider o bişey ödem yapmıştır tebrikler

evet diyetisyenim bahsetmişti tek yönlü beslenmede vucudun eksikleri olabileceğini en güzelinin dengeli olması gerektiğini sölemişti.bilginize sevgiler

Teşekkür ederim canim simdi iyiyim calistigim icin zor giriyorum net e olsun ben okurum kilo verme isi disiplin istiyor
günaydın canım geçen hafta ne kadardı canım kilon
Gecen hafta 68 di canim ya

Menüm;
sabah 1.5 dilim ekmek,peynir ve domates.
Öglen yok ara yok 1 dilim sütlü,kremalı tatlı,
Aksam;2 parca tavuk,3 kasık makarna,1 kase yogurt,kırmızı lahana ve mısırlı sirkeli salata.1 kasede bol limonlu corba.
3 litre su,1 adacayı,ev işi,30 dk yürüyüş.
Aksama belki giremem kızlar eşimle dısarı cıkcaz alışverişe bu yüzden listeyi yarın yaparım.Destinada yok daha.

herkese günaydın kilo veren herkesi çooook çoook tebrik ediyorum,
bu hafta alanlardanım gecen hafta 68.7 bu hafta 69.4 ama kendimi bilmiyorum bu hafta kacgün evdeydim yedim sporda yapmadım
offff offfff................(((((

AYSE.uzulme saglik olmayinca duzen bozuluyor bu hafta verirsin
NESLIHAN.tebrikler neticede azda olsa vermissin ,tartilma da konusunda ben eksi olunca cok mutlu oluyorum 1hafta beklemek benim icin zor
GUZELIM.bugun herkes erken kalkmis genelde bildirimler gece kaliyordu,bi duzen olsa uymaya calisirim,bugunku menu guzel
DESTINA.tebrik ederim
ILKNUR.yemeklerde tuzu azaltmam lazim odem ondan galiba

Bu hafta kg verenler arasında cok büyük cekişme var.Gülcan,derya,destina gelsinde ilk 3 secelim.Kızlar su kg bildirmine bir sınır koyalım.Herkes yazıyor bekliyoruz sonra,yazanlar merakta....

canım bişey ödem yapmıştır kesin hemen öyle kilo alınmaz yarına düzelir.. tebrikler güzel kilo vermişsin..

HAYALIMSI
dukan yaptim guzel kilo verdim ama birakali 1ay olmadan 10kilo geri aldim sagliksiz ayrica hic tavsiye etmem

hmm evet ondan o zaman azaltırsın yaa onda bişey yok..

hayırlı akşamlar kızlar bırazdan akşam yemeği yicem menümü yazim..

sabah
tost kaşarlı sucuklu domatesli
zeytin
1 tane kremalı bisküvi
öğlen
yayla çorbası 2 sosis

ara
yoğurdun içinde üç kayısı
yarım çubuk kraker susamlı olandan

akşam
salata ve hellim peynir
1 kaşık makarna yiyip yememekte kararsızım duruma göre bakalım canım isterse yerim

3 litre su 2 bardak yeşilçay

canım menün güzel ama makarnayı yeme zaten çorba içiceksin makarna fazla olur..

Kızlar gorumcemin bişeyi çıkmadı doktor kontrolunde anjiyoya gerek görmemiş doktor ama seni kontrol altinda tutucaz demiş.kilo vermen gerekiyo demiş. Fazla durmadilar eşide hastaneye girmiş ordan bize geldiler biraz oturup gittiler.yorulmusum bende uyuyakalmisim onlar gittikten sonra hala bile uykum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…