"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

11.03.2014@@@
Destina........108.3
İLknur..........74.6
guzelim........71.4
secil...............75.9
ddem............62
hayalimsi......84.4
ayse...............69.4
neslihan.......87.8
gülcan..........63.7
@@@@@@
ilk 3 :)))))
1.hayalimsi.....1600 kg
2. İki kişi
Destina ve ilknur....1200
3.Ddem.............1 kg
.......................
Kilo alanlar
1.Ayse ve güzelim 700 gr......

Ayse üzülme kız bak bizde sondan 1.senle paylasıyoruz.
Destina yazmış ben görmemişim kızlar.Derya yok bu yüzden listeyi yaptım.

Gözünüz aydın canım.Uyku iyi gelmiştir.Bizde aksam yemegini cok erken yedik bugun.16:00 16:30 gibi....
İlknur yedim canım.
Avmye gidecegiz onun için yedim.
Eşimle yemek konusunu konuştuk,tamam dedi.
Destina canım tebrikler cok iyi vermişsin yine.Banada kız valla +++ gidiyorum.
Kızlar ben yemeden önce yedikten sonra yazamam ama eşim gelince ben takip edemiyorum cok...
Gülcan canım cok haklısın haftaya - söz.
Evet kızlar su salıya herkes bir saat önerisi getirsin.Onaylayıp o saatte herkes burda olsun lütfen.Bütün salıyı bildirim bekleyerek gecirmeyelim....

İlk 3 ü canı gönülden tebrik ederim.Hayalimsi seni ayrıca tebrik ederim....
Dukan benim cevremdekilerde yaptı cok iyi kg verdi ama bir sürü saglık sorunu basladı ve kg fazla fazla geri aldılar.

3.de olsam listeye girebilmişim kizlar çok sevindim 1.yi tebrik .ediyorum süpersiniz

gelelim bugünki menüme

sabah

2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz reçel

ara

3 tane diyet bisküvi 1 tane elma

öğle

2 dilim ekmek 2 kibrit kutusu kadar peynir katilmiş salata 1 bardak süt

ara

3 tane diyet bisküvi 1 tan portakal

akş
1 kase şehriye çorbasi 1 dilim ekmek aradada yoğurt sala galdta talik

Eline sağlık canım liste çok güzel olmuş klo veren arkadaşları tebrik ediyorum kilo alanlar haftayada alırsanız

Kızlar basıma ne geldi bilseniz.Eşimle evden cıkarken merdivenlerde ayagım kaydı merdivenlerden 3 basamak yuvarlandım.Dizim,kolum şişti kan içinde kaldı.Apar topar avm yerine dr gittik.Kırık,cıkık yok şükür.İlac verdi.Bugun zorlama yat dedi....

Saol canım. Valla uyku süper geldi daha aksam yemegini yemedim simdi kahve icicem canım bisey yemek istemiyo belki yoğurt yerim sadece belki salata bilmiyorum

Eline sağlık canım liste çok güzel olmuş klo veren arkadaşları tebrik ediyorum kilo alanlar haftayada alırsanız

Secil yarın baslıyoruz demi?Kilo almak yok...:13:Ya ben yarın sabah yürüyüşe gitcektim.Kremle gecer dedi dr.İnşallah gecer.:26:

Hadi ya niye düştün canım ya şimdi iyi misin biraz çok çok geçmiş olsun dikkat et yat dinlen canım görünmez kaza

Hadi ya niye düştün canım ya şimdi iyi misin biraz çok çok geçmiş olsun dikkat et yat dinlen canım görünmez kaza

Isık söndü inerken,basamagın ucuna basmışım ayakkabı kaydı ben yerde.Eşim tutmasa daha kötü olcaktı.Dizim kolum şiş.Morardı.Kanayan yerleride temizlediler....Agrı var ama o kadar cok degil.İgne vurdular.Gece 12:00 de tekrar ilac alcam.Allah beterinden korudu sükür!!!

ilk ucu cok cok tebrik ediyorum haftaya ilk uc icin zorluycam..
SECIL uyu canim dinlen at yorgunlugunu
ILKNUR.spor yokmu canim
DIDEM.guzel canim menun
GUZELIM. Erken yemek cok etlili oluyo tabi bide aksam acikmasak
Bende yazayim ,
SABAH.2 d ekmek,az peynir,yumurta,5zeytin,3badem
ARA.1minik havuc
OGLE.
Ceyrek yufka ,peynir,yesillik
AKSAM.
1kase ,yogurt corba,1d ekmek
SIMDI,1cay,bir biskuvi
Suyum biturlu gelmedi yoktu azcik ictim daha,2saat cok yavas yuruyus

Ah canim cok gecmis olsun Allah tan basini falan carpmamissin yat dinlen

Ben acıksamda dr daha önceden önerdikleri dısına cıkmam.
Menün güzel canım.Aksamda hafif gecmiş...Yufkayı kendiniz mi yapıyorsunuz?

Evet canım,ona sükrediyoruz zaten.Merdiven korkuluguna carpmadım allahtan.

Son düzenleme:

Aman iyiki carpmamisin canim,yufkayi koyde anemlerle yapiyoruz pek guzel acarim ordada yaparmisiniz

Evet su ara cıss lara giriyor.Yemek yok bana.KıZlar ben cıkıyorum.İyi aksamlar.Bir yandan bogaz agrısı,bir yandan da bu yeni eklenenler hic iyi olmadı.
(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…