Evet su ara cıss lara giriyor.Yemek yok bana.KıZlar ben cıkıyorum.İyi aksamlar.Bir yandan bogaz agrısı,bir yandan da bu yeni eklenenler hic iyi olmadı.
(((
Yok canım ben degilim.Arkadas elbise modelini begenmiş göndermiş,bende kızın inceligni begendim.Motive olmak için koydum :))))
Aa cok iyi yapmisin gordukce bi fazla heves gelir insallah o goruntude bizde oluruz,iyi aksamlar dinlen canim
Kızlar basıma ne geldi bilseniz.Eşimle evden cıkarken merdivenlerde ayagım kaydı merdivenlerden 3 basamak yuvarlandım.Dizim,kolum şişti kan içinde kaldı.Apar topar avm yerine dr gittik.Kırık,cıkık yok şükür.İlac verdi.Bugun zorlama yat dedi....
Uyumusum canım baya güzel dinledim sabah erken kalkiyorum 6.30-7 gibi bu de Dünün gerginliği.ilk ucu cok cok tebrik ediyorum haftaya ilk uc icin zorluycam..
SECIL uyu canim dinlen at yorgunlugunu
ILKNUR.spor yokmu canim
DIDEM.guzel canim menun
GUZELIM. Erken yemek cok etlili oluyo tabi bide aksam acikmasak
Bende yazayim ,
SABAH.2 d ekmek,az peynir,yumurta,5zeytin,3badem
ARA.1minik havuc
OGLE.
Ceyrek yufka ,peynir,yesillik
AKSAM.
1kase ,yogurt corba,1d ekmek
SIMDI,1cay,bir biskuvi
Suyum biturlu gelmedi yoktu azcik ictim daha,2saat cok yavas yuruyus
Isık söndü inerken,basamagın ucuna basmışım ayakkabı kaydı ben yerde.Eşim tutmasa daha kötü olcaktı.Dizim kolum şiş.Morardı.Kanayan yerleride temizlediler....Agrı var ama o kadar cok degil.İgne vurdular.Gece 12:00 de tekrar ilac alcam.Allah beterinden korudu sükür!!!
çok geçmiş olsun canım yat dinlen nazaramı geldin naptın
Dolabımdada 160 kg sişman bir kadın fotografı var.Gazeteden kesmiştim,montajlı bir görüntü.Onuda yemek yerken görüyorum.87 kg oldugumda bu taktikleri uygulamıştım.Kg verince cıkardım şimdi tekrar yapıstırdım.
Nazara geldin herhalde canım dikkat et kendine fazla zorlama kendini.yarin başlıyoruz dimi maydanoza
Ay bilmiyorum ya ne güzel giyindim,sacımı,makyajımı yaptım.Eşimle konusarak iniyorduk,cok kg verdin sen falan dedi.Hopp ben yerde.Ayaklarım yerden kesildi sevinçten degilde,düşmekten.Cok güldüm ama canımda yandı.Üst bas pislendi...Makyaj,sac bosa..
Ay çok fenasin sen ya 160 kiloluk kadın fotosu iyiymiş baya.bende tv de gördüğüm zayıf bayanları düşünüp ben niye öyle olmayayım diye motive ediyorum kendimi yaza kadar 5-6 kg versem baya iyi olcak diyorum
Baslıyoruz canım.Yanlız ben klorsuz suyu eşime sipariş etmiştim erken gelince unutmuş.Suyu simdiden kaynatsam sabaha kullansam olur mu sence?Ben hazır su kullanmıyorum da.
Sende bendensin düşünce gulenlerden insan şaşırıp kalıyo dimi olsun kıyafet temizlenir sana bisey olmasın
Farkeder mi ki tarifte oyle mi yaziyodu hatırlamıyorum bi daha bakalim tarife.
Evet ben cok gülerim kendim düşünce....Eskiden olsa canım yanmazdı löp löp et,tutardı beni.Kemik carpınca daha cok canım yandı....
Canım ben yarın 15-16 tane maydonoz,yarım limonun kabuklarını soyup koyacagım,birazda nane öyle yapcam.Limonu cok severim bütün koycam bu yüzden.Sabah sabah mideye zararı olmasın diye içip arkasından kahvaltı ederim hemen.
Canım ben yarın 15-16 tane maydonoz,yarım limonun kabuklarını soyup koyacagım,birazda nane öyle yapcam.Limonu cok severim bütün koycam bu yüzden.Sabah sabah mideye zararı olmasın diye içip arkasından kahvaltı ederim hemen.
akşam ki menümde birde yoğurt vardı..hayırlı akşamlar kızlar bırazdan akşam yemeği yicem menümü yazim..
sabah
tost kaşarlı sucuklu domatesli
zeytin
1 tane kremalı bisküvi
öğlen
yayla çorbası 2 sosis
ara
yoğurdun içinde üç kayısı
yarım çubuk kraker susamlı olandan
akşam
salata ve hellim peynir
1 kaşık makarna yiyip yememekte kararsızım duruma göre bakalım canım isterse yerim
3 litre su 2 bardak yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?