"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Evet su ara cıss lara giriyor.Yemek yok bana.KıZlar ben cıkıyorum.İyi aksamlar.Bir yandan bogaz agrısı,bir yandan da bu yeni eklenenler hic iyi olmadı.
(((

Yok canım ben degilim.Arkadas elbise modelini begenmiş göndermiş,bende kızın inceligni begendim.Motive olmak için koydum :))))

Aa cok iyi yapmisin gordukce bi fazla heves gelir insallah o goruntude bizde oluruz,iyi aksamlar dinlen canim

Aa cok iyi yapmisin gordukce bi fazla heves gelir insallah o goruntude bizde oluruz,iyi aksamlar dinlen canim

Dolabımdada 160 kg sişman bir kadın fotografı var.Gazeteden kesmiştim,montajlı bir görüntü.Onuda yemek yerken görüyorum.87 kg oldugumda bu taktikleri uygulamıştım.Kg verince cıkardım şimdi tekrar yapıstırdım.

çok geçmiş olsun canım yat dinlen nazaramı geldin naptın

Uyumusum canım baya güzel dinledim sabah erken kalkiyorum 6.30-7 gibi bu de Dünün gerginliği.
Menün güzelmiş canım afiyet olsun bu hafta herkeste aşırı azim var.azmimiz daim olsun kızlar gidecek kilocuklar

Nazara geldin herhalde canım dikkat et kendine fazla zorlama kendini.yarin başlıyoruz dimi maydanoza

çok geçmiş olsun canım yat dinlen nazaramı geldin naptın

Ay bilmiyorum ya ne güzel giyindim,sacımı,makyajımı yaptım.Eşimle konusarak iniyorduk,cok kg verdin sen falan dedi.Hopp ben yerde.Ayaklarım yerden kesildi sevinçten degilde,düşmekten.Cok güldüm ama canımda yandı.Üst bas pislendi...Makyaj,sac bosa..

Ay çok fenasin sen ya 160 kiloluk kadın fotosu iyiymiş baya.bende tv de gördüğüm zayıf bayanları düşünüp ben niye öyle olmayayım diye motive ediyorum kendimi yaza kadar 5-6 kg versem baya iyi olcak diyorum

Nazara geldin herhalde canım dikkat et kendine fazla zorlama kendini.yarin başlıyoruz dimi maydanoza

Baslıyoruz canım.Yanlız ben klorsuz suyu eşime sipariş etmiştim erken gelince unutmuş.Suyu simdiden kaynatsam sabaha kullansam olur mu sence?Ben hazır su kullanmıyorum da.

Sende bendensin düşünce gulenlerden insan şaşırıp kalıyo dimi olsun kıyafet temizlenir sana bisey olmasın

Ay çok fenasin sen ya 160 kiloluk kadın fotosu iyiymiş baya.bende tv de gördüğüm zayıf bayanları düşünüp ben niye öyle olmayayım diye motive ediyorum kendimi yaza kadar 5-6 kg versem baya iyi olcak diyorum

Ne yapayım ya bakınca tıkanıyorum.Yiyemiyorum!!!Gitmiyor istesemde.Gitcek kilolar yaza ne kaldı surda.

Baslıyoruz canım.Yanlız ben klorsuz suyu eşime sipariş etmiştim erken gelince unutmuş.Suyu simdiden kaynatsam sabaha kullansam olur mu sence?Ben hazır su kullanmıyorum da.

Farkeder mi ki tarifte oyle mi yaziyodu hatırlamıyorum bi daha bakalim tarife.

Sende bendensin düşünce gulenlerden insan şaşırıp kalıyo dimi olsun kıyafet temizlenir sana bisey olmasın

Evet ben cok gülerim kendim düşünce....Eskiden olsa canım yanmazdı löp löp et,tutardı beni.Kemik carpınca daha cok canım yandı....

Farkeder mi ki tarifte oyle mi yaziyodu hatırlamıyorum bi daha bakalim tarife.

YAĞ YAKICI MAYDANOZ
LİMON KÜRÜ..!!!
- 15 -16 sap larıyla
beraber hormonsuz
maydanoz
- 1 limon suyu - Yarım su bardağı su
Yapılışı: Saplı
maydanozları, limon
suyunu ve klorsuz suyu
koyup blenderden
geçirin. Elde ettiğiniz yeşil suyu sabahları aç
karnına kahvaltıdan
10-15 dakika önce
için. 15 gün
uyguladıktan sonra
3-4 gün ara verip yeniden 15 günlük bir
kür daha yapın.#

Evet ben cok gülerim kendim düşünce....Eskiden olsa canım yanmazdı löp löp et,tutardı beni.Kemik carpınca daha cok canım yandı....

Yağ yakıcı maydanoz limon kürü
YAĞ YAKICI MAYDANOZ LİMON KÜRÜ..!!!
- 15 -16 sap larıyla beraber hormonsuz maydanoz
- 1 limon suyu
- Yarım su bardağı su

Yapılışı: Saplı maydanozları, limon suyunu ve klorsuz suyu koyup blenderden geçirin. Elde ettiğiniz yeşil suyu sabahları aç karnına kahvaltıdan 10-15 dakika önce için. 15 gün uyguladıktan sonra 3-4 gün ara verip yeniden 15 günlük bir kür daha yapın
Tarif bu bence kaynat canım suyu sabaha kullanırsın.
Nerden nereye dimi 87 lerden 70 lere azim işte
Yaza az kaldı canım bu haftayı iyi degerlendirmek lazım vücut harekete geçsin

Canım ben yarın 15-16 tane maydonoz,yarım limonun kabuklarını soyup koyacagım,birazda nane öyle yapcam.Limonu cok severim bütün koycam bu yüzden.Sabah sabah mideye zararı olmasın diye içip arkasından kahvaltı ederim hemen.

Son düzenleme:
Sabah kahvaltısı:sucuklu yumurta,2 dilim ekmek, domates, salatalık, k.k. peynir 8 zeytin ve çay
Ara:bir kupa siyah çay
Öğlen:kapuska yemeği, bir lokmacik ekmek
Ara:6-7 findik fıstık karışık bir sütlü nescafe
Akşam:Beyaz lahana az tuz yoğurt ve biraz peynir karistirip yiyorum
Ddemcim bak bugün çikolata yemedim

Canım çok geçmiş olsun allah korumuş seni nazara geldin herhalde yat dinlen

Olur canım bende normal tarifi denerim.acaba katı meyve sikacagindan gecirsem maydanozları falan daha mi iyi olur:44:

akşam ki menümde birde yoğurt vardı..
hellim peynirli salta çok güzeldi

Kızlar bugun yediklerim sabah
2 dilim ekmek 1kk peynir 3 zeytin şekersiz çay
Ara
1 salatalık
Öğle
Orman kebabi 4 kaşık yoğurt 3 lokma börek
Ara
1 salatalık ve çok üzgünüm.ama arkadaş herkese tek tek özel getirmiş künefe
Akşam
Sadece salata yedim bide 2 kaşık pazi kavurmasi

3 litre su bir bardak yeşil cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…