• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydınn iyi pazarlar canlarım
Mavi takım 💙💙💙
bluegreeneyes bluegreeneyes
D Deltavealfa
Ellssa Ellssa
P pocoyoo
ummhnisa ummhnisa
Lotus1234 Lotus1234
B Beklenen2
Mthn83 Mthn83
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Güzellerim ilk haftadan takim kaptani olmak yoktu aklımda ama güzel oldu. Hem gaza gelir hem gaza getiririz 😄. Sizden ricam menülerinizi eksiksiz yazmanız menülere ek olarak su ve lütfen sporlarimizi ihmal etmeyelim bakın ben başladım ufaktan en azından leslie yapıyorum. Adımlarımızı yüksek tutalım. Bu hafta ümitliyim mavi takımdan. Hadi mavi boncukları yüzümü kara çıkarmayın.
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Hemen dünkü menumu yazayım

Sabah 9 30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim hindi füme
Domates salatalık biber
Bal

Ara 13 30
1 kase yoğurt içine 1 avuç üzüm
1 avuç fıstık

Akşam 17 30
Koz biber
2 dilim karpuz
1 Dilim lavaş

Su 3 lt
20 dk leslie
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Pembepilates

Eklentiler

• 20250816_221437.webp
    20250816_221437.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 15
16-17 ağust. Cuma -Cumartesi menü&spor

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa P Pembepilates

Cuma:
Sabah 10:00 klasik Türk kahvaltısı, bir dilim ekmek haşlanmış yumurta 2kk beyaz peynir 2 dilim sucuk 4-5 zeytin çay +kahve

Ara 11:30 yarım şeftali bir kaşık yoğurt

Akşam 17:00 haşlanmış tavuk marula satıp dürüm yaptım, yanında çoban salata

Spor: 11 bin adım +bir saat yüzme

Cumartesi:

Sabah 9:30 bir dilim karakılçık ekmeği 2 kk beyaz peynir, zeytin, bir kaşık kadar lorlu yeşil biber

Öğle: filtre kahve yanında da küçük bir dilim yaş pasta (ödüldü)

Akşam: 1 lahmacun orta büyüklükte arasında da salata, yanında ayran

Spor: Yine 1 saat yüzme, 7 bin adım

Günaydın arkadaslarrrrr
Ben bu hafta da menü yazmadan takılayım hazırlıkta
Hedefim yaklaşık-2kg verebilmek eğer başarabilirsem haftaya düzenli menü ve spor ile başlayacağım insallah😊
Su an hala dirençli yaglarimi daha doğrusu beynimdeki düşünceyi kırma durumundayım.
Iyi ki gruba gelmişim kendimi çok yalnız hissediyordum yoksa
Sizin varlığınız bile iyi geldi bana şu son bir haftadir😇🥰

Be
Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler) :KK200:

:KK62:UYARIII :KK62:

Bu hafta daha etkili katılım olsun güzellikler, menü spor tablomuz çok eksik ve hep aynı kişiler kazanıyor. Aktif katılım bekliyorum, bildirimlere yetişememek istiyorum, o kadar çok spor olsun ki hesaplamakta zorlanayım istiyorum :confused:Genelde pazartesi tartıları da eksik olabiliyor onu da unutmayalım. Herkese güzel bir hafta ve bol eksiler diliyorum. Esenlikle kalınn :KK52:

Masterfit 170.Etap

Ben esimin memlekete geldim tartimi yanima alacaktim unutmusum eylul 3une kadar burdayz kilo bildiremeyecegim etrafa srdum komsulardada bulaamadim bulursam donerim

Back
X