"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

hadi bakalım bununla geçmiş olsun hemen kilo vermeye başlasın kilo kalp düşmanı

hadi bakalım bununla geçmiş olsun hemen kilo vermeye başlasın kilo kalp düşmanı

Saol canım yürüyüşlere baslicam dedi.durumunun farkında umarım dikkat eder yediklerine kontrolede çağırmış doktor aslında diyetisyene gitse iyi olacak ama çokta karışıp bilmislik yapmak istemiyorum

tebrikler kızar ayşe ve güzelimm sizden haftaya güzel bir atak bekliyorum.. ellerine sağlık arkadaşım güzel..
hmm tamam geçti artık neyse afiyet olsun birdakine dikkat eersin hemen erken yemen kurtarır belki
İlk 3 ü canı gönülden tebrik ederim.Hayalimsi seni ayrıca tebrik ederim....
Dukan benim cevremdekilerde yaptı cok iyi kg verdi ama bir sürü saglık sorunu basladı ve kg fazla fazla geri aldılar.
teşekkür canım bu hafta çok güzel oldu mutlu oldum ama akşam üstü şişti karnım sanırım regelin etkisi bende akşam bastırdı..

Diyetisyenin verdigi ölcülere göre yiyecegim.Sıkı dikkat tatlı,hamur işi yokkk.Bu hafta atak yapacagım söz.
Regl sişkinligine ragmen cok cok iyi verdin canım.

canım menün güzel olmuş ama bişey söylemek isterim sabahla öğlen arasında zaten bisküvi yemiştin ama öğlenle akşam arasında bisküvi yememeliydin onun yerine yoğurt yesen daha iyi olacaktı birde ara öğünlerde tek çeşit beslen canım..

Secil yarın baslıyoruz demi?Kilo almak yok...:13:Ya ben yarın sabah yürüyüşe gitcektim.Kremle gecer dedi dr.İnşallah gecer.:26:

canım çok geçmiş olsun nazarmı ettiler sana naptılar kendini oku veya eşin okusun seni kendine dikkat et tatlım..

bir haftadır spor yapmadım canım şu aralarda yağmurlu çıkamıyorum ama evde yapmaya başlıcam inşallah..
çok beğendim menünü canım

hatanı biliyorsun zaten..

Saol canım yürüyüşlere baslicam dedi.durumunun farkında umarım dikkat eder yediklerine kontrolede çağırmış doktor aslında diyetisyene gitse iyi olacak ama çokta karışıp bilmislik yapmak istemiyorum

hmm sorarsa veya konu bir şekilde açılırsa söylersin canım kendi açsın konuyu daha iyi.. evet onun dietisyene gitmesi daha faydalı olur onun için

hmm sorarsa veya konu bir şekilde açılırsa söylersin canım kendi açsın konuyu daha iyi.. evet onun dietisyene gitmesi daha faydalı olur onun için

Evet canım ben yuruyusyap falan dedim yediklerine dikkat et hamur işinden uzak dur falan dedim konu açıldığında. Esimde kuru pasta falan çok yiyosunuz yemeyin dedi biraz bişeyler soyledik umarım faydası olur

bir haftadır spor yapmadım canım şu aralarda yağmurlu çıkamıyorum ama evde yapmaya başlıcam inşallah..

çok beğendim menünü canım

hatanı biliyorsun zaten..

Saol canım bu hafta daha bi dikkatli olucam 75 leri gördüm bi daha kilo almak istemiyorum artık eksiye gitmek istiyorum

Evet canım ben yuruyusyap falan dedim yediklerine dikkat et hamur işinden uzak dur falan dedim konu açıldığında. Esimde kuru pasta falan çok yiyosunuz yemeyin dedi biraz bişeyler soyledik umarım faydası olur

inşallah canım durumun kendide farkında sonuçta allah yardımcısı olsun..

seçil akşamları sata çok tok tutuyor değilmi yada benim midemi küçüldü ama yedikten sonra acıkmıyorum..

Dün gece yatmadan önce çok açtım ama yemedim dün akşam yoğurt ve peynir ilave etmemistim bu akşam ilave ettim baya tokum.az önce 5i 1 yerde çay içine de kabuk tarçın attım içtim iyi geldi bu saatten sonrada bol bol su içerim canım sabah tartida mutlu oldum biraz boğazı tutmak gerekiyo ya 300 gram bile versem 75 leri görmek büyük mutluluk oldu benim için

tabikide canım haftaya daha güzel rakamlar göreceksin ayran yoğurt mümkünse hep olsun yanında bende yarın salata malzemesi almaya çıkıcam hellim peynirlide dene salatayı canım çok güzel oluyor..

tabikide canım haftaya daha güzel rakamlar göreceksin ayran yoğurt mümkünse hep olsun yanında bende yarın salata malzemesi almaya çıkıcam hellim peynirlide dene salatayı canım çok güzel oluyor..

Dün evde ne yoğurt ne peynir kalmıştı canım onun için sade yedim ama yogurda ve peynire ozellikler ayrana bayılırım yarin da mor lahana salatası yemeyi planlıyorum akşam gündüz yine yemegimi yerim aksam salata yoğurt. Ben hergün tartilanlardanim canım ya gunde 1 kere olsa iyi bi kaç kere tartilirim.napiyim böyle kendimi dengeliyomusum gibi geliyo yoksa ipin ucu kaciyomus gibi geliyo bana hellim peyniri aliyim deniyim canım bende markete gidersem

eşim dün bimden almış çok güzel tadı yoğurdu ben evde kendimm yapıyorum sende mi çok güzel oluyor ev yoğurdu bende senin gibi yoğurt ayran peynir severim
hmm aslında iki güne bir tartılsan daha iyi ama tartı göz önünde olunca tartılıyor insan..

Bende bi ara evde yapiyodum yogurdumu canım bu ara hazir alıyoruz.tartilmadan duramiyorumki
Çok güzel kilo veriyosun benden fazlaydı kilon ama benim önüme geçtin azim veriyosun doğrusu devam.hedef kilon kaç canım

canım benim diyet listem öyleydi her ara öğünümde diyet bisküvi ve meyva var ben buna uyarak 5 ayda 15 kilo vermiştim halada uyuyorum çoğu zaman şimdi ona alıştım tek çeşit aç kalırım çok:125:

Bende bi ara evde yapiyodum yogurdumu canım bu ara hazir alıyoruz.tartilmadan duramiyorumki
Çok güzel kilo veriyosun benden fazlaydı kilon ama benim önüme geçtin azim veriyosun doğrusu devam.hedef kilon kaç canım

şimdilik 65 ama 60 olmak isterim.. canım bende şöyle birşey var kafada bitirince başladımmı devamını getiririm.. bak cuma günü 1 tabak makarna yedim canım okadar istediki ama akşam salata içinede peynir doğradım yedim cumartesi su böreği yedim ama akşam gene salata peynir yedim ama dengeledim tabi herzaman olmaz böyle tabikide arada bir yoksa ipin ucu kaçar bir buçuk aydır börek yememiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…