• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayy kaptanım 😘 ilk seçilmenin hakkını vermek istiyorum bu hafta 🌼🌼🌼
Evet canim guzel bir hafta gecirdik iki takimda🥰

Sagol canim benim, seninde islerin rast gitsin.Deme 40tan sonra tamamen servislik olacagiz o halde😄🤭

Tatli bir spor olmus🥰

Birlikte basardik canim benim, vitrinler yetmez bize😄

Neyse yabanciya gitmemisin, kessen kirmizi akar kanim🤭😂

Ayy canim evet kirmizi takim kazandi🤩🥳

Eksik olma kaptanim🌸

En guzel karari verirsin umarim canim..Allahim korusun hepinizi, bir daha yasatmasin.🙏

Merhaba canim nasilsin? Diyet nasil gidiyor?
Aynn canm ama küçük değil 11 yaşındakiyle yürüdük sabah sabah çocuğumun perti çıktı ben biraz hızlı yürüyorum da 🤣🤣

Selamlar 16 Ağustos menüm Boncuk2307 Boncuk2307 E ellsa P Pembepilates
Sabah 9 da madensuyu sirkeli
11 de kahvaltı

20250816_115354.webp

15 de
Bir ciltim üzüm, bir dilim mango, bir dulim elme,ceyrek havuc, bir avuç çerez,

Meyve iştahımı acti
vallah hep böyle oluyor

Akşam 6 7 arası
Salatalık,domates, iki sıkım çiğ köfte, bir kapya biber,3 yeşil biber, bir dilim mango,
Birlokmalik kek
Yürüyüş Screenshot_20250816-232820_Samsung Health.webp

Selamlar 16 Ağustos menüm Boncuk2307 Boncuk2307 E ellsa P Pembepilates
Sabah 9 da madensuyu sirkeli
11 de kahvaltı

Eki Görüntüle 3631052

15 de
Bir ciltim üzüm, bir dilim mango, bir dulim elme,ceyrek havuc, bir avuç çerez,

Meyve iştahımı acti
vallah hep böyle oluyor

Akşam 6 7 arası
Salatalık,domates, iki sıkım çiğ köfte, bir kapya biber,3 yeşil biber, bir dilim mango,
Birlokmalik kek
Yürüyüş Eki Görüntüle 3631054
Spor da menü de çok güzel canım 😍

önümüzdeki 2 ay yoğun olacağım. o nedenle en azından dedim 1 ay yemek düşünmeyeyim.
Cok iyi dusunmussun bence.

Silikon topukluk kullanıyor musun? Biraz iyi geliyor. Bende de var iki topugumda da. Bazen zorluyor, bazen iyi.
Bence de dinlen Özgecim. İlk haftadan sonraki ilk haftasonu, kimbilir nasi yoruldun canım.
Sende de topuk dikeni mi var canim? Ben fizik tedavi hareketleri yapiyorum, fakat hergun agrim var.😞Ozellikle aksam 6dan sonra cok fena agrim..

sabah 11.00
yumurta piyazı, 30 gr sepet peyniri, 7 zeytin, domates, acur, kayısı reçelinin meyvesi, 50 gr ekşimaya ekmek

öğlen 14.00
1,5 kase yeşil mercimekli hamur çorbası, 1 etli patlıcan dolması, 1 yk yoğurt

ara
1/2 şeftali, 10 üzüm
2 mini parça cevizli sucuk
kahve

akşam 19.10
3 adet dolma (1 biber, 2 patlıcan)
salata
2-3 yk yoğurt

ara 21.30 gibi
küçük kase aşure yerim

yatana kadar 2 lt su

spor olarak sabahtan pazara gitti. az yürüyüş yani

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Azicik odul ogunu olmus, afiyet olsun canim.

Selam takımlar. Bakamadım kuruldu mu etti mi diye. Erken kapadım bu akşamı
Öğlen 12 gibi 2 yumurta beyazından omlet
Ara protein cupcake
Akşam kahve ve protein kurabiyeler
Yawrukush Yawrukush
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Cok guzel birgun olmus canim🥰

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler) :KK200:

:KK62:UYARIII :KK62:

Bu hafta daha etkili katılım olsun güzellikler, menü spor tablomuz çok eksik ve hep aynı kişiler kazanıyor. Aktif katılım bekliyorum, bildirimlere yetişememek istiyorum, o kadar çok spor olsun ki hesaplamakta zorlanayım istiyorum :confused:Genelde pazartesi tartıları da eksik olabiliyor onu da unutmayalım. Herkese güzel bir hafta ve bol eksiler diliyorum. Esenlikle kalınn :KK52:

Masterfit 170.Etap

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler) :KK200:

Bu hafta daha etkili katılım olsun güzellikler, menü spor tablomuz çok eksik ve hep aynı kişiler kazanıyor. Aktif katılım bekliyorum, bildirimlere yetişememek istiyorum, o kadar çok spor olsun ki hesaplamakta zorlanayım istiyorum :confused:Genelde pazartesi tartıları da eksik olabiliyor onu da unutmayalım. Herkese güzel bir hafta ve bol eksiler diliyorum. Esenlikle kalınn :KK52:

Masterfit 170.Etap

Eline sağlık 🌸 evet spor bende eksik mesela. Başlayacağım p tesiden umarım.

Masterfit 170.Etap

Ay valla ellerine saglik boncugum sende olmasan hersey karisti ❤️❤️

Back
X