- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
evet canım öğretmenim ..bugün tören vardı çok koşturdum ama hallettim çok şükür..
öğle yemeğin dede çok kaçırmadım:))
saol canım geldi geçti çok şükür..sen benden iyisin yine..inşallah yetişirim size kilo olarak.
ne uzağı canım çok yakınsın 73 e çok güzel kilo verdin bu hafta maşallah sana haftayada 73 leri göreceksin buna eminim..Aslında hafta içi 74.8 i gördüm ama sabah tam 75 tim belki önümüzdeki hafta 74.5 ü görürüm kure devam ediyorum canım bakalım 15 günde devam edicem.edefim şimdi 73leri görmek ah ah çok uzak geliyor ya ama gorucem 73 71 69 67 sonrada 65 yaza kadar baya vermiş olurum oluruz sanırım
hepinizi tebrik ederim ilk üçü ayrıca tebrik ederim.
HAYAL AYNEN BENDE 79-78 Bİ GÖRSEM 69-68 GÖRMÜŞ KADAR SEVİNİRİM TAKLA BİLEM ATARIM:)
TÖRENDE BAŞARILAR
çok şükür atlattım canım:)))süperdi..herkes bayıldı..veliler idare tebrik eden edene..süper ötesiydi..
o gazla öğle yemeğine saldırmadım tabi:)))
1 dolma yarım dilim ekmek 2 kaşık yoğurt 2 kaşık mercimek salatası..valla başka yemedim:)))
Aslında hafta içi 74.8 i gördüm ama sabah tam 75 tim belki önümüzdeki hafta 74.5 ü görürüm kure devam ediyorum canım bakalım 15 günde devam edicem.edefim şimdi 73leri görmek ah ah çok uzak geliyor ya ama gorucem 73 71 69 67 sonrada 65 yaza kadar baya vermiş olurum oluruz sanırım
canım senin metabolizma yavas calısıyor o zaman saglık olsun yarım bir ne kadar giderse artık ,,benimde kahvaltı öyle duruyor işler var simdi kız uyudu uyansında onları halledecem sonra esim ve kızla yürüyüse cıkacaz hava cok güzell
evet canım öğretmenim ..bugün tören vardı çok koşturdum ama hallettim çok şükür..
öğle yemeğin dede çok kaçırmadım:))
Secil bildirim günü dısında tartı bize degişik sonuclar verebiliyor malesefAma yaza daha var neden olmasın hedefler olur tabi.
Gülcan canım benim.metobolizma yavas ve cok cabuk herseyden etkilenir.Stres olayım kabız olurum,
Tesekkür ederim canım evet azda olsa - olmak iyi....
Aksama farklı bir tecrübe olur.İyi eglenceler.
İlknur canım gecmişi okuyamadım daha kusura bakma.Ben iyiyim eşim kötü biraz tahlil verdik,ögleden sonra alcam.Ben mecburen iyiyim diyelim.
Saol canım ya inşallah bakalım haftaya saliya neler olucak 73 olamasamda yaklassamda razıyım[/QUOTE][TE=ilknur84;34508790]ne uzağı canım çok yakınsın 73 e çok güzel kilo verdin bu hafta maşallah sana haftayada 73 leri göreceksin buna eminim..
canım aslında akşamları karbonhidratı fazla kaçırmasan zaten dah açok kilo ve daha çabuk verirsin ama canını sıkmak yok az da gitse gidicek bu kilolar başka çaresi yok
iyi akşamlar kızlar yine kimse yok:106:
neyse menümü yazayım
sabah ılık limonlu su
kahvaltı
2 dilim ekmek 1 yumurta 5 tane zeytin biraz pekmez
ara
3 tane diyet bisküvi 2 tane şekerli leblebi 1 tane portakal
öğle
1 dilim ekmek 1 kase mercimek çorbası 1 tabak bamya
ara
3 tane diyet bisküvi 1 tane elma
akşam
1 kase mercimek çorbası 2 yk yoğurt
3 litre su 2 bardak yeşilçay
aradada 1 tabak lor peynirli salata 1 galeta
Saol canım ya inşallah bakalım haftaya saliya neler olucak 73 olamasamda yaklassamda razıyım
İyi aksamlar kizlar
Bugun kvmler gitti cok sukur biraz once gittiler aksam kardesim geldi askerligi bitti memlekettn once bize geldi cocuklara tablet almis cok sevindiler tabi bende :) artik rahat rahat yazarim buraya
Gulcancim tebrik ederim canim darisi guzelimin basina ,masallah herkes cok guzel kilo vermis
Umarim bene eski disiplinli duzenime donebilirim kardesimde cok duzensiz yasiyo umarim cok kalmaz
Bugun yediklerim
Sabah cevizli sucuk dayanadim yaaaa kardesim getirmis
Klasik kahvaltim
Cay
Ara.cevizli sucuk 2isirik
Ogle. Tonbalikli salata yogurt
Ara.yarim gozleme
Aksam sehriye corbasi ,taze fasulye, sogan,roka
canım senin metabolizma yavas calısıyor o zaman saglık olsun yarım bir ne kadar giderse artık ,,benimde kahvaltı öyle duruyor işler var simdi kız uyudu uyansında onları halledecem sonra esim ve kızla yürüyüse cıkacaz hava cok güzell
HAYAL AYNEN BENDE 79-78 Bİ GÖRSEM 69-68 GÖRMÜŞ KADAR SEVİNİRİM TAKLA BİLEM ATARIM:)
TÖRENDE BAŞARILAR
Evet canım hava yaz gibi cok güzel.Yazın kuraklıktan yancaz
Neslihan canım sende verirsin,kızlar topikte azmi devam edenlerle beraberiz.Herkes istedigi kg gelcek inşallah...
7 .!.:Tesekkür ederim kızlar.Eşim biraz daha iyi.2 ay sonra tekrarlancak tahliller
Secil bende daha iyiyim.Verirsin canım kg.
DDem tesekkür ederim yorgunluktan kas kaybı var
Neslihan ne versek acep :)))
Menüm;
Sabah 1 simit,4 dilim peynir,1 domates
Ara 1 mini dondurma,1 türk kahvesi
Öglen yarım portakal,yarım cikolata
Aksam 3 dilim tam bugday ekmegi,4 yk menemen,sogan,2 dilim peynir.
1 türk kahvesi.
2.5 litre su.2 saat yürüyüş.
İyi aksamlar kizlar
Bugun kvmler gitti cok sukur biraz once gittiler aksam kardesim geldi askerligi bitti memlekettn once bize geldi cocuklara tablet almis cok sevindiler tabi bende :) artik rahat rahat yazarim buraya
Gulcancim tebrik ederim canim darisi guzelimin basina ,masallah herkes cok guzel kilo vermis
Umarim bene eski disiplinli duzenime donebilirim kardesimde cok duzensiz yasiyo umarim cok kalmaz
Bugun yediklerim
Sabah cevizli sucuk dayanadim yaaaa kardesim getirmis
Klasik kahvaltim
Cay
Ara.cevizli sucuk 2isirik
Ogle. Tonbalikli salata yogurt
Ara.yarim gozleme
Aksam sehriye corbasi ,taze fasulye, sogan,roka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?