"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

evet canım öğretmenim ..bugün tören vardı çok koşturdum ama hallettim çok şükür..
öğle yemeğin dede çok kaçırmadım:))

Sevindim canım güzel gecmesine törenin. Baya hafiflemissindir şimdi sen.ogle yemeginde de abartmamissin.iyi gidiyosun canım.kosturmacada spor olmuştur.

ne uzağı canım çok yakınsın 73 e çok güzel kilo verdin bu hafta maşallah sana haftayada 73 leri göreceksin buna eminim..
hepinizi tebrik ederim ilk üçü ayrıca tebrik ederim.

HAYAL AYNEN BENDE 79-78 Bİ GÖRSEM 69-68 GÖRMÜŞ KADAR SEVİNİRİM TAKLA BİLEM ATARIM:)
TÖRENDE BAŞARILAR

canım aslında akşamları karbonhidratı fazla kaçırmasan zaten dah açok kilo ve daha çabuk verirsin ama canını sıkmak yok az da gitse gidicek bu kilolar başka çaresi yok

Gözünaydın canım benim.Cok sevindim.Gururlanmışsındır artık :))
Ayrıca yemeklere saldırmadıgın içinde tebriklerrr...

evet canım öğretmenim ..bugün tören vardı çok koşturdum ama hallettim çok şükür..
öğle yemeğin dede çok kaçırmadım:))

Secil bildirim günü dısında tartı bize degişik sonuclar verebiliyor malesef Ama yaza daha var neden olmasın hedefler olur tabi.
Gülcan canım benim.metobolizma yavas ve cok cabuk herseyden etkilenir.Stres olayım kabız olurum,

[TE=ilknur84;34508790]ne uzağı canım çok yakınsın 73 e çok güzel kilo verdin bu hafta maşallah sana haftayada 73 leri göreceksin buna eminim..

canım aslında akşamları karbonhidratı fazla kaçırmasan zaten dah açok kilo ve daha çabuk verirsin ama canını sıkmak yok az da gitse gidicek bu kilolar başka çaresi yok[/QUOTE]
Saol canım ya inşallah bakalım haftaya saliya neler olucak 73 olamasamda yaklassamda razıyım

Aynen canım ya yaza hedeflerimize ulasicaz canım benim tam 10 kilo vermem gerekiyo bakalım hayırlısı bugün yürüyüşte yapamadım yorgun hissediyorum kendimi.sen nasılsın eşin nasıl oldu

iyi akşamlar kızlar yine kimse yok:106:

neyse menümü yazayım

sabah ılık limonlu su

kahvaltı

2 dilim ekmek 1 yumurta 5 tane zeytin biraz pekmez

ara

3 tane diyet bisküvi 2 tane şekerli leblebi 1 tane portakal

öğle

1 dilim ekmek 1 kase mercimek çorbası 1 tabak bamya

ara

3 tane diyet bisküvi 1 tane elma

akşam

1 kase mercimek çorbası 2 yk yoğurt

3 litre su 2 bardak yeşilçay

aradada 1 tabak lor peynirli salata 1 galeta

geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey değildir rahatsızlığı:44:

Saol canım ya inşallah bakalım haftaya saliya neler olucak 73 olamasamda yaklassamda razıyım[/QUOTE]

seçilcim kilo cetvelindeki rakamı nasıl değiştiriyorsunuz yenidenmi yapıyorsunuz cetveli gülcanda değiştirmiş :44:

İyi aksamlar kizlar
Bugun kvmler gitti cok sukur biraz once gittiler aksam kardesim geldi askerligi bitti memlekettn once bize geldi cocuklara tablet almis cok sevindiler tabi bende :) artik rahat rahat yazarim buraya

Gulcancim tebrik ederim canim darisi guzelimin basina ,masallah herkes cok guzel kilo vermis

Umarim bene eski disiplinli duzenime donebilirim kardesimde cok duzensiz yasiyo umarim cok kalmaz

Bugun yediklerim

Sabah cevizli sucuk dayanadim yaaaa kardesim getirmis
Klasik kahvaltim
Cay

Ara.cevizli sucuk 2isirik

Ogle. Tonbalikli salata yogurt

Ara.yarim gozleme

Aksam sehriye corbasi ,taze fasulye, sogan,roka

Tesekkür ederim kızlar.Eşim biraz daha iyi.2 ay sonra tekrarlancak tahliller
Secil bende daha iyiyim.Verirsin canım kg.
DDem tesekkür ederim yorgunluktan kas kaybı var
Neslihan ne versek acep :)))
Menüm;
Sabah 1 simit,4 dilim peynir,1 domates
Ara 1 mini dondurma,1 türk kahvesi
Öglen yarım portakal,yarım cikolata
Aksam 3 dilim tam bugday ekmegi,4 yk menemen,sogan,2 dilim peynir.
1 türk kahvesi.
2.5 litre su.2 saat yürüyüş.

Canim menun cok guzel umarim boyle devam edersin

Saol canım ya inşallah bakalım haftaya saliya neler olucak 73 olamasamda yaklassamda razıyım

seçilcim kilo cetvelindeki rakamı nasıl değiştiriyorsunuz yenidenmi yapıyorsunuz cetveli gülcanda değiştirmiş :44:[/QUOTE]

Tekrar yapiyosun canım ben baştan yaptım ne zamandır duzenlememistim iyi geldi bana

İnşallah inşallah...Gözünaydın canım.Sag salim gelmiş kardeşin ve kv gitmiş cok sükür....
Eski düzene dön artık,bekliyoruz.
CEvizli sucuk hem sabah,hem öglen yemeseydin ya.Ekmek yerine gözleme olmuş.

Son düzenleme:

HAYAL AYNEN BENDE 79-78 Bİ GÖRSEM 69-68 GÖRMÜŞ KADAR SEVİNİRİM TAKLA BİLEM ATARIM:)
TÖRENDE BAŞARILAR

Evet canım hava yaz gibi cok güzel.Yazın kuraklıktan yancaz
Neslihan canım sende verirsin,kızlar topikte azmi devam edenlerle beraberiz.Herkes istedigi kg gelcek inşallah...

Bugün yediklerim sabah maydanoz kürü
kahvaltımlet bir parça pastırma peynir 3 zeytin domates salatalık bir dilim ekmek
Öğle Yemeği:bir dilim ekmek bir tabak ıspanak yemeği bir bardak ayran
Ara:bir parça pastırma
Ara:sütlü Nescafe ve yarım kase badem fındık 4 kuru kayısı
Akşam yemeği:yok(canım bişey yemek istemiyo:44:)
Bugün yürüyüşte yapmadım. Yarın yürüyüşlere devam.bugun ütü yaptım hemde baya sırtım ağrıdı.

Son düzenleme:
Evet canım hava yaz gibi cok güzel.Yazın kuraklıktan yancaz
Neslihan canım sende verirsin,kızlar topikte azmi devam edenlerle beraberiz.Herkes istedigi kg gelcek inşallah...

Herkes istediği kiloya gelecek kaçış yok yaza fıstık olucaz hepimiz çıtır olucaz kızlar istediğimizi giyicez.azmimiz daim olsun.

Çikolata çok olmuş canım hem dondurma hem çikolata olmamış.2 saat yürüyüş süper

Gözün aydın canım kardeşin gelmiş.kv de gitmiş biraz rahatlarsin.bugun cevizli sucuk biraz kaçmış yarina toparlarsin.kv gitti siye sakın sevinçten yeme haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…