- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
iyi akşamlar kızlar yine kimse yok:106:
neyse menümü yazayım
sabah ılık limonlu su
kahvaltı
2 dilim ekmek 1 yumurta 5 tane zeytin biraz pekmez
ara
3 tane diyet bisküvi 2 tane şekerli leblebi 1 tane portakal
öğle
1 dilim ekmek 1 kase mercimek çorbası 1 tabak bamya
ara
3 tane diyet bisküvi 1 tane elma
akşam
1 kase mercimek çorbası 2 yk yoğurt
3 litre su 2 bardak yeşilçay
aradada 1 tabak lor peynirli salata 1 galeta
Çikolata çok olmuş canım hem dondurma hem çikolata olmamış.2 saat yürüyüş süper
Öyle mi diyorsun bacımcikolata ufacıcıktı ama...Evde zencefil bitti,tatlı istegimi karsılayamadım.
Ufacıksa bisey olmaz canım ama ben yemiyorum sende yeme
Ayy ben eliptik yapıyım o zaman(
Dizim baslasın.
Kendini iyi hissediyosan yap canim spor iyidir bu hafta senden umitliyim ben güzel rakamlar göreceksin eminim
Tamam...:26:
Bir cikolatanın yarısı degil yani...H...by cikolatının yarısının,yarısı bir ısırık.
Ben hala regl olmadım.4 gün gecti.Isırgan cayı regli geciktiriyormuş
Bu hafta persembeden kv gidilcek.Ben bu yüzden pek umutlu degilim.Görümce gelmeden iş bitmeliymiş.
Hadi ya.Aman bitmedi işleri rahat edemedin sende bi türlü neyse görümcen gelince onda kalırlar seni rahatsız etmezler inşallah
Offf offf seya.cok dertliyim sorma.Topigede pek yazıp burdakileride sıkmak istemiyorum ama an geliyor patlamamak icin sabır cekiyorum.Bugun yine kv arayıp para istiyor.Deli olcam,kadına daha ne demeliyim bilmiyorum.Dogmamış cocuk için benle tartıstı gecen hafta....O kadar cok sey var ki içimde.!!!!Eşim için göz yumuyorum.Eşim bu son işleri,sabret bu kadar sabrettin diyor.
Yemege saldırmamak icin buzdolabına notlar yazdım.Kilolu kadın fotografının yanına yenisini ekledim.Doymuyorum,cünkü stresim cok.Babam kızım sen bu adama 2.sans vermekle hata mı yaptın diyor??Ailesine laf söylüyor ama yine onların dedigi oluyor.
Eşimle aramda problem yok sükür ama kv bugun para istedi.Tadilata paraları yokmuş,niye basladınız o zaman.Bilmiyor musunuz olan olmayan parayı???Eşimde aynı seyleri söylüyor streste oluyor.Bugun kv arayana kadar hersey iyiydi nesesi.Kc aradı ne yemek yedi,nede konuşuyor Kumru gibi düşünüyor.
Yok canım ya niye sıkasın.ben anladım senin pek keyfin yok gibiydi bi kac gündür onca olanlardan sonra hala nasıl böyle davraniyo bu kadın ya.Allah yardımcın olsun canım.anlayissiz insana dert anlatmak zor napicaksin.esin seni anliyo en azından
Ayse canım hosgeldin.Kuzenin nasıl?Cok üzüldüm ya
Canım sağolun hepiniz. iyiymiş çok şükür içim içimi yedi tansiyonun çıktı onlar istanbul da biz ankaradayiz uzak oluncada kötü oluyor. Baya dikişli olmuş normal doğum yaptırmışlar inşallah toparlar ilk bebek olacaktı psikolji umarım çabuk duzelir
Hayalimsi.........83.3
İlknur................73.4
guzelim...........71.2
secil..................75
ddem..............61.9
destina...........108.4
neslihan..........87.5
gülcan.............62.2
ayse................68.2
@@@@@
ilk 3 :)))))
1.gülcan.........1.500 kg
2. 2 kişi
Ayse ve ilknur.......1.200
3.hayalimsi.......1.100
kg Alan
1.Destina........100 gr
Göz görmeyince ici rahat etmiyor insanın.İş güc olunca hemende gidilmiyor....
Allah yardımcısı olsun.Allah sabır versin.Odası herseyi hazırdır bebegin...Offf allah sabır,güc versin inşallah.İkinci bebegini alsın kucagına.
Sende dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?