"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Menün güzel canım afiyet olsun

Kendini iyi hissediyosan yap canim spor iyidir bu hafta senden umitliyim ben güzel rakamlar göreceksin eminim

Bu hafta persembeden kv gidilcek.Ben bu yüzden pek umutlu degilim.Görümce gelmeden iş bitmeliymiş.
+ haftayı kapatırsam,sükredecegim.

Son düzenleme:
Tamam...:26:
Bir cikolatanın yarısı degil yani...H...by cikolatının yarısının,yarısı bir ısırık.
Ben hala regl olmadım.4 gün gecti.Isırgan cayı regli geciktiriyormuş

Icme canım ya regl gecikince insanda şişkinlik yapıyor olursun canım bikaç güne.benimde bu ara canım çok tatlı istiyor hemde nasıl kendimi zor tutuyorum

Hadi ya.Aman bitmedi işleri rahat edemedin sende bi türlü neyse görümcen gelince onda kalırlar seni rahatsız etmezler inşallah

Offf offf secil cok dertliyim sorma.Topigede pek yazıp burdakileride sıkmak istemiyorum ama an geliyor patlamamak icin sabır cekiyorum.Bugun yine kv arayıp para istiyor.Deli olcam,kadına daha ne demeliyim bilmiyorum.Dogmamış cocuk için benle tartıstı gecen hafta....O kadar cok sey var ki içimde.!!!!Eşim için göz yumuyorum.Eşim bu son işleri,sabret bu kadar sabrettin diyor.

Yemege saldırmamak icin buzdolabına notlar yazdım.Kilolu kadın fotografının yanına yenisini ekledim.Doymuyorum,cünkü stresim cok.Babam kızım sen bu adama 2.sans vermekle hata mı yaptın diyor??Ailesine laf söylüyor ama yine onların dedigi oluyor.
Eşimle aramda problem yok sükür ama kv bugun para istedi.Tadilata paraları yokmuş,niye basladınız o zaman.Bilmiyor musunuz olan olmayan parayı???Eşimde aynı seyleri söylüyor streste oluyor.Bugun kv arayana kadar hersey iyiydi nesesi.Kc aradı ne yemek yedi,nede konuşuyor Kumru gibi düşünüyor.

Son düzenleme:

Yok canım ya niye sıkasın.ben anladım senin pek keyfin yok gibiydi bi kac gündür onca olanlardan sonra hala nasıl böyle davraniyo bu kadın ya.Allah yardımcın olsun canım.anlayissiz insana dert anlatmak zor napicaksin.esin seni anliyo en azından

Adamı delirtecekler.sende yanında olmasan napicak.esini seviyosan bazı şeylere katlanicaksin canimaz biraz daha sabret canım mükafatını alırsın inşallah

İnsallah canım.Sabrediyorum ama kendimide cok sıkıyorum.Bugun hastahaneye gittigimizi biliyor.Ne oldu?Gecmiş olsun diye sormadı bile.Para istedi,x gelene kadar bitsin para bul dedi,cocugu var rezil olmasın dedi kapattı....
Nasıl bir ana anlamadım ben???Nefret ediyorum hepsinden!!!Mecburen saygı duyuyorum.

Ayse canım hosgeldin.Kuzenin nasıl?Cok üzüldüm ya

Canım sağolun hepiniz. iyiymiş çok şükür içim içimi yedi tansiyonun çıktı onlar istanbul da biz ankaradayiz uzak oluncada kötü oluyor. Baya dikişli olmuş normal doğum yaptırmışlar inşallah toparlar ilk bebek olacaktı psikolji umarım çabuk duzelir

Göz görmeyince ici rahat etmiyor insanın.İş güc olunca hemende gidilmiyor....
Allah yardımcısı olsun.Allah sabır versin.Odası herseyi hazırdır bebegin...Offf allah sabır,güc versin inşallah.İkinci bebegini alsın kucagına.
Sende dikkat et.

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum kendimide :) ama doğru düzgün sevinemedim allah sağlık versin herşeyin başı sağlık gerçekten

Destina senin odemin olduğunu düşünüyorum sakin sıkma canıni yola devam hepimiz superiz

Sende dikkat et canım takma diye cem ama mümkün değil biliyorum . Sen gitmesen hastayım desen esin gitse sadece olmaz mi

kızlarr cok yorgunumm ögleden sonra adaya yürüyüse gittik 1,5 saat gezdik göl kenerında cok iyi geldi kızımda hava almış oldu,geldim sabahtan ev dagınıktı topladım aksama yemek yaptım kızımı doyurdum camasırlar vardı serdim,mutfagı topladım daha yeni oturabildim bi agırlık bastı kızım esim uyuyolar bende uzansam hemen uyucam ...kızlar cok mutluyum esim ikide bi cok zayıfladın cok güzellestin deyip duru bende ucuyorum bu sözleri duydukca,birde bugün anlamlı bir gün esimle iddiaya girmiştik hangimiz önce 10 kilo verecek diye ve bugün 62yi görerek ben kazanmıs oldum bastan asagı kıyafet ayakkabı canta takı hersey alacam kendime ödül olarak yediklerimi yazıyım,
SABAH,4 sosis,yarım simit,1 zeytin,domates,1 parca peynir
ARA,cikolatalı gofret (esim almıs ödül diye bende coz özlemiştim yedim hemen)
ÖGLE,yarım simit,2 sosis
ARA,1 CB süt,2 kayısı
AKŞAM,ceyrekten az fazla yufka,1 catal ot kavurma,5 kasık barbunya,3 kasık yogurt,2 catal patlıcan,1 kasık pilav,sumaklı sogan
ARA,1 cb havuc suyu
1 lt su :18: 10 dakka parkta aletlerle,1 saat civarı yavas yürüyüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…