kızlarr cok yorgunumm ögleden sonra adaya yürüyüse gittik 1,5 saat gezdik göl kenerında cok iyi geldi kızımda hava almış oldu,geldim sabahtan ev dagınıktı topladım aksama yemek yaptım kızımı doyurdum camasırlar vardı serdim,mutfagı topladım daha yeni oturabildim bi agırlık bastı kızım esim uyuyolar bende uzansam hemen uyucam ...kızlar cok mutluyum esim ikide bi cok zayıfladın cok güzellestin deyip duru bende ucuyorum bu sözleri duydukca,birde bugün anlamlı bir gün esimle iddiaya girmiştik hangimiz önce 10 kilo verecek diye ve bugün 62yi görerek ben kazanmıs oldum bastan asagı kıyafet ayakkabı canta takı hersey alacam kendime ödül olarakyediklerimi yazıyım,
SABAH,4 sosis,yarım simit,1 zeytin,domates,1 parca peynir
ARA,cikolatalı gofret (esim almıs ödül diye bende coz özlemiştim yedim hemen)
ÖGLE,yarım simit,2 sosis
ARA,1 CB süt,2 kayısı
AKŞAM,ceyrekten az fazla yufka,1 catal ot kavurma,5 kasık barbunya,3 kasık yogurt,2 catal patlıcan,1 kasık pilav,sumaklı sogan
ARA,1 cb havuc suyu
1 lt su :18: 10 dakka parkta aletlerle,1 saat civarı yavas yürüyüs
İnsallah canım.Sabrediyorum ama kendimide cok sıkıyorum.Bugun hastahaneye gittigimizi biliyor.Ne oldu?Gecmiş olsun diye sormadı bile.Para istedi,x gelene kadar bitsin para bul dedi,cocugu var rezil olmasın dedi kapattı....
Nasıl bir ana anlamadım ben???Nefret ediyorum hepsinden!!!Mecburen saygı duyuyorum.
Canım sağolun hepiniz. iyiymiş çok şükür içim içimi yedi tansiyonun çıktı onlar istanbul da biz ankaradayiz uzak oluncada kötü oluyor. Baya dikişli olmuş normal doğum yaptırmışlar inşallah toparlar ilk bebek olacaktı psikolji umarım çabuk duzelir
Sende dikkat et canım takma diye cem ama mümkün değil biliyorum . Sen gitmesen hastayım desen esin gitse sadece olmaz mi
kızlarr cok yorgunumm ögleden sonra adaya yürüyüse gittik 1,5 saat gezdik göl kenerında cok iyi geldi kızımda hava almış oldu,geldim sabahtan ev dagınıktı topladım aksama yemek yaptım kızımı doyurdum camasırlar vardı serdim,mutfagı topladım daha yeni oturabildim bi agırlık bastı kızım esim uyuyolar bende uzansam hemen uyucam ...kızlar cok mutluyum esim ikide bi cok zayıfladın cok güzellestin deyip duru bende ucuyorum bu sözleri duydukca,birde bugün anlamlı bir gün esimle iddiaya girmiştik hangimiz önce 10 kilo verecek diye ve bugün 62yi görerek ben kazanmıs oldum bastan asagı kıyafet ayakkabı canta takı hersey alacam kendime ödül olarakyediklerimi yazıyım,
ÖGLE,yarım simit,2 sosis
ARA,1 CB süt,2 kayısı
AKŞAM,ceyrekten az fazla yufka,1 catal ot kavurma,5 kasık barbunya,3 kasık yogurt,2 catal patlıcan,1 kasık pilav,sumaklı sogan
ARA,1 cb havuc suyu
Canım tebrikler inşallah bende görürüm 62 leri sen ne zaman kaç kiloyla başlamıştım canim
Eşinde onları öyle bilsin işte para para bu ne önemli olan sağlık onu hiç dusunmuyolar.neyse canım sen bişey soyleme bakalım eşin napicak farkındadır ailesinin kötü tavrının bi yerde o patlicak onlara bana öyle geliyot
Bugün yediklerim sabah maydanoz kürü
kahvaltımlet bir parça pastırma peynir 3 zeytin domates salatalık bir dilim ekmek
Öğle Yemeği:bir dilim ekmek bir tabak ıspanak yemeği bir bardak ayran
Ara:bir parça pastırma
Ara:sütlü Nescafe ve yarım kase badem fındık 4 kuru kayısı
Akşam yemeği:yok(canım bişey yemek istemiyo:44:)
Bugün yürüyüşte yapmadım. Yarın yürüyüşlere devam.bugun ütü yaptım hemde baya sırtım ağrıdı.
ÖGLE,yarım simit,2 sosis
ARA,1 CB süt,2 kayısı
ARA,1 cb havuc suyu
Patlıyor aslında lafınıda söylüyor.Hemde herseyi söylüyor.Ev alcaz ,umrunuzda degil diyor,bu kadın hep sizi cekmek zorunda mı diyor,anne cok pissin diyor....Neler neler bazen söylediklerinden ben utanıyorum ama sonuc yine onların dedikleri oluyor.Neden dedigimde bu son yaptıgımdıt baska yok diyor.Bakalım görcez...
Maydanoz kurunun sonucunu cok merak ediyorum umarim cok guzelsonuclar alirsin
Arkadasim esine karaciger yaglanmasi icin uygulamisti kan degerleri normallesmisti ibrahim saracoglundan dinlemis
Patlıyor aslında lafınıda söylüyor.Hemde herseyi söylüyor.Ev alcaz ,umrunuzda degil diyor,bu kadın hep sizi cekmek zorunda mı diyor,anne cok pissin diyor....Neler neler bazen söylediklerinden ben utanıyorum ama sonuc yine onların dedikleri oluyor.Neden dedigimde bu son yaptıgımdıt baska yok diyor.Bakalım görcez...
Canım allah sabır versin sana ne diyim çok zor ben çok üzülüyorum böyle kayinvalidelere yaşlılar anne bababalar gençlere destek olur her konuda köstek değil ben kayın validemi kaybedeli 2 yıl olcacak k.babamı kaybedelide 3 ay oldu hala k.validemin adı geçince ağlarım öyle severdim yani nasıl insanlar ben anlamadım insan evladının mutluluğunu düşünür ya
Aminnn.Eşim zaten anne- baba oldugu için ev için ugrasıyorum diyor.Rahat etsinler diyor.Saygı duyuyorum ama insan.kullanılınca zoruna gidiyor....Herseyin farkında ama ama işte.
Dün aksam babama para gelmiş eşime sordu oglum paraya ihtiyac varsa vereyim dedi.Eşim ben senin babana haksızlık etmişim,kendi ailem beni düşünmüyor dedi.....
Basın sagolsun canım.Bak ne güzel kv sende ne güzel duygular bırakmış.
Canım sende sakin uzme kendini bak oda anlamış doğruyu sizde evlatlarinizdan görürsünüz inşallah ne diyim canım benim zor bi durum ama yeme orda sakin sebze al kendine iki üç çeşit akşamları sebze ye sadece bence dikkat et yediklerine orda arada çık yürüyüş falan yap yapabilir sen sen hangi sehirdesin kv nede bu arada
Aminnn.Eşim zaten anne- baba oldugu için ev için ugrasıyorum diyor.Rahat etsinler diyor.Saygı duyuyorum ama insan.kullanılınca zoruna gidiyor....Herseyin farkında ama ama işte.
Dün aksam babama para gelmiş eşime sordu oglum paraya ihtiyac varsa vereyim dedi.Eşim ben senin babana haksızlık etmişim,kendi ailem beni düşünmüyor dedi.....
Basın sagolsun canım.Bak ne güzel kv sende ne güzel duygular bırakmış.
senin kvde ne paragöz çıktı canım kadına bak hem evinin işini gördürüyo beleşe hem para istiyo oğluda yorgunluktan hasta olmuş kadının umrunda değil pes tek düşündüğü para
Kizlar bugun yediklerim
SABAH klasik ekmek arasi peynir domates 4 zeytin şekersiz çay bir lokma kek
ARA yeşil çay salatalık
OGLE yarım kase yayla çorbası 3 tavuk köfte 5 patates kızartma salata
Ara 1 dilim kek çay
AKŞAM 10 kaşık pirasa yemeği 1 kofte
Su az içtim 2 lt olmamıştır
Bugun iyi bi menü olmadı kekler stresle çok kacti
Canım tebrikler inşallah bende görürüm 62 leri sen ne zaman kaç kiloyla başlamıştım canim
Canım sağolun hepiniz. iyiymiş çok şükür içim içimi yedi tansiyonun çıktı onlar istanbul da biz ankaradayiz uzak oluncada kötü oluyor. Baya dikişli olmuş normal doğum yaptırmışlar inşallah toparlar ilk bebek olacaktı psikolji umarım çabuk duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?