"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kizlar bugun yediklerim
SABAH klasik ekmek arasi peynir domates 4 zeytin şekersiz çay bir lokma kek
ARA yeşil çay salatalık
OGLE yarım kase yayla çorbası 3 tavuk köfte 5 patates kızartma salata
Ara 1 dilim kek çay
AKŞAM 10 kaşık pirasa yemeği 1 kofte
Su az içtim 2 lt olmamıştır
Bugun iyi bi menü olmadı kekler stresle çok kacti

Canım tebrikler inşallah bende görürüm 62 leri sen ne zaman kaç kiloyla başlamıştım canim

Eşinde onları öyle bilsin işte para para bu ne önemli olan sağlık onu hiç dusunmuyolar.neyse canım sen bişey soyleme bakalım eşin napicak farkındadır ailesinin kötü tavrının bi yerde o patlicak onlara bana öyle geliyot

Çok geçmiş olsun canım tekrar zor bi dönem ne kadar üzülme desende fayda etmez içinde yaşar acısını. Zor canım

Sende dikkat et canım takma diye cem ama mümkün değil biliyorum . Sen gitmesen hastayım desen esin gitse sadece olmaz mi

Eşimde aynı seyi söyledi.Sinir oluyorsun sen gelme istiyorsan dedi.Ben evlendigimden beri eşimden 1 gün bile o kavga dısında ayrı kalmadım.Kv ben gitmeyincede komsularına,akrabalarına gelin gelmedi diye anlatır,öyle huyuda var.Eşim annesinin yemeklerini begenmez 5 gün tost ve bisküvi yer bende bunu göze alamam.Mecburum yani.
Gülcan canım oooo ödüllerde cok güzel.Eşin tek dedigi kelime insanı ne kadar mutlu ediyor demi?Cok sevindim canım.Cok iyi gidiyorsun.Masallah.Bugunde cok yorulmuşsun.

Patlıyor aslında lafınıda söylüyor.Hemde herseyi söylüyor.Ev alcaz ,umrunuzda degil diyor,bu kadın hep sizi cekmek zorunda mı diyor,anne cok pissin diyor....Neler neler bazen söylediklerinden ben utanıyorum ama sonuc yine onların dedikleri oluyor.Neden dedigimde bu son yaptıgımdıt baska yok diyor.Bakalım görcez...

Maydanoz kurunun sonucunu cok merak ediyorum umarim cok guzelsonuclar alirsin
Arkadasim esine karaciger yaglanmasi icin uygulamisti kan degerleri normallesmisti ibrahim saracoglundan dinlemis

Büyük mutluluk canım ya soylenicek çok sozde yok canım azmin zaferi.

Gülcan sen beni gectin masallah.Ben yerimde pinekliyorum hala.Ayyy bende bir 62 olsam ne güzel olurdu....Hayali bile güzel.

Sabret canım sabret bunu da atlaticaksin zor bi dönem ama atlaticaksin

Maydanoz kurunun sonucunu cok merak ediyorum umarim cok guzelsonuclar alirsin
Arkadasim esine karaciger yaglanmasi icin uygulamisti kan degerleri normallesmisti ibrahim saracoglundan dinlemis

Evet canım bende İbrahim Saraçoğlu ndan duymuştum faydası olur insallah 15 gün denicem ben ama yediklerime de dikkat ediyorum

Sabır....Sabır....sabır.Kızlar su dönemde tek ricam beni iyice sıkın,eleştirin.Ben kendime engel.olamayıp,YEMEMELİYİM.Bu yüzden size daha cok ihtiyacım var.Yoksa bu kv beni sinirden patlatcak 200 kg olcan!!!!

Canım allah sabır versin sana ne diyim çok zor ben çok üzülüyorum böyle kayinvalidelere yaşlılar anne bababalar gençlere destek olur her konuda köstek değil ben kayın validemi kaybedeli 2 yıl olcacak k.babamı kaybedelide 3 ay oldu hala k.validemin adı geçince ağlarım öyle severdim yani nasıl insanlar ben anlamadım insan evladının mutluluğunu düşünür ya

Aminnn.Eşim zaten anne- baba oldugu için ev için ugrasıyorum diyor.Rahat etsinler diyor.Saygı duyuyorum ama insan.kullanılınca zoruna gidiyor....Herseyin farkında ama ama işte.
Dün aksam babama para gelmiş eşime sordu oglum paraya ihtiyac varsa vereyim dedi.Eşim ben senin babana haksızlık etmişim,kendi ailem beni düşünmüyor dedi.....
Basın sagolsun canım.Bak ne güzel kv sende ne güzel duygular bırakmış.

Son düzenleme:

Canım sende sakin uzme kendini bak oda anlamış doğruyu sizde evlatlarinizdan görürsünüz inşallah ne diyim canım benim zor bi durum ama yeme orda sakin sebze al kendine iki üç çeşit akşamları sebze ye sadece bence dikkat et yediklerine orda arada çık yürüyüş falan yap yapabilir sen sen hangi sehirdesin kv nede bu arada

Kv aramızda 1.5-2 saatlik yol var.Biz ildeyiz o ilcenin köyünde öyle diyeyim sana.Onların oturdugu yer cok kücük herkes birbirini tanır.Bu yüzden tek basıma yürüyüşe cıkamam.Yürüyüş yapcak yer yok tarla ve arsalar dısında.

senin kvde ne paragöz çıktı canım kadına bak hem evinin işini gördürüyo beleşe hem para istiyo oğluda yorgunluktan hasta olmuş kadının umrunda değil pes tek düşündüğü para

senin kvde ne paragöz çıktı canım kadına bak hem evinin işini gördürüyo beleşe hem para istiyo oğluda yorgunluktan hasta olmuş kadının umrunda değil pes tek düşündüğü para

Allaha havale ediyorum artık ddemcm.
Dr yorgunluktan kas kaybı var dedi anne dedim.Kadın bana x gelene kadar bitircek demi diyor?Eşimle konuşurken onada söyledi.Gecmiş olsun bile demedi....

Canım tebrikler inşallah bende görürüm 62 leri sen ne zaman kaç kiloyla başlamıştım canim

canım tekrardan geçmiş olsun Allah sabır versin menü gayet güzel ayrıca 62ye çok uzak değilsin
sabredip devam edersen başarırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…