"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Anladım genede sen sakin yediklerine dikkat etmeyi bırakma kendini de uzme değmez allah bildiği gibi yapsin

canım tekrardan geçmiş olsun Allah sabır versin menü gayet güzel ayrıca 62ye çok uzak değilsin
sabredip devam edersen başarırsın canım

Didem menü guzel de ben şimdi bi oturusta ne yedim küçük dilim sütlü irmik tatlısı küçük bir parça çikolata bi kare yani bi kupa nescafe iyi mi offff offff gitti butun gün gume

Allaha havale ediyorum artık ddemcm.
Dr yorgunluktan kas kaybı var dedi anne dedim.Kadın bana x gelene kadar bitircek demi diyor?Eşimle konuşurken onada söyledi.Gecmiş olsun bile demedi....

yuh artık yani sırf para için seviyo sizi öyle sevende hiç sevmesin zaten şuna bak sadece kendi işi görülsün yeter kadına

neyse canım yapacak bişey yok sabret evlerinin işi bitene kadar bitincede okadar gitmezsiniz zaten arada gidersiniz ne diyim yani sinirlenip üzülüp
kendini yıpratma seninde hastalığın var Allah korusun bişey olsa üzülmez bile onun için dikkat et sakın fazla yeme az ye kararında ye kendin için canım

Didem menü guzel de ben şimdi bi oturusta ne yedim küçük dilim sütlü irmik tatlısı küçük bir parça çikolata bi kare yani bi kupa nescafe iyi mi offff offff gitti butun gün gume

Kız ne yaptın?Sendede mi var stresle yemek ve abur cubur yeme....Gitti valla bugun.Neyse yarın dikkat etcen artık.Mutluluk hormonuna ihtiyacın vardı bugun.

neyse canım bu haftanın kaçamağını yapmış oldun salıya kadar başka kaçamak yok sana bilesin

kızlar bende 31 dakika eliptiğimi yaptım ardından yeşilçayımı içtim ardından 1 tabak peynirli salatamı 1 galetamı yedim
bu kadar daha ne yiyim diymi ama

Aynen öyle canım...Cok üzülüyorum aslında eşim adına.Hala düşünüyor bos bos tv izliyor....
Bana bişey olsa kadın kına yakar.Oglunun hastalıgını önemsemeyen beni hic takmaz.
İşi bitsinde sonra ayda 1 gitcez.Yeni işler cıkarmazsa.

kızlar bende 31 dakika eliptiğimi yaptım ardından yeşilçayımı içtim ardından 1 tabak peynirli salatamı 1 galetamı yedim
bu kadar daha ne yiyim diymi ama

Bende eliptik yapcaktım sözde :))
Keyfim kactı.
Masallah canım.Eliptik cok güzel sıkılastırıyor demi?

Kızlar ben cıkıyorum.Eşim puding istedi,ona puding yapcam yesin 10 dk hazır olur.
İyi geceler hepinize.Sagolun fıstıklar.

Bende eliptik yapcaktım sözde :))
Keyfim kactı.
Masallah canım.Eliptik cok güzel sıkılastırıyor demi?

benim vucudum kötü oldu sürekli al ver al ver çocukluğumdan beri öyleyim canım en son hamilelikten sonrada 88 olupta 59a düşünce iç bacaklarım sarktı

ve ben en çok oralardan şikayetçiyim bisikleti alalı 2 sene oldu 88den 59a bisikletle verdim diyetisyenle işte 59a düşünce sarktı ama bu aralar bi toparlanma var yani bisiklet bu ara etkisini gösteriyo
bide diyetisyen derdiki hep kilo verdikten 6 ay sonra deri kendini ancak toparlarmış 6 ay çok dikkat edeceksin kilonu koruyacaksın demişti

Kız ne yaptın?Sendede mi var stresle yemek ve abur cubur yeme....Gitti valla bugun.Neyse yarın dikkat etcen artık.Mutluluk hormonuna ihtiyacın vardı bugun.

Eveeeeet bende de var gitti valla bugun yarın sıfır ekmek yiyecek artık valla ne olursa olsun arti olmak istemiyorum. Ama bugun gerçekten kötüydü ve regl olucam oda üstüne geldi neyse artik yapacak bişey yok

Saol canım ya inşallah bakalım haftaya saliya neler olucak 73 olamasamda yaklassamda razıyım

seçilcim kilo cetvelindeki rakamı nasıl değiştiriyorsunuz yenidenmi yapıyorsunuz cetveli gülcanda değiştirmiş :44:[/QUOTE]

afiyet olsun canım bende cizelgeyi yeniden yapıyorum

destina gözün aydın canımm her ikisi içinde

ütüde baya bi terletiyo canım afiyet olsun

Canım tebrikler inşallah bende görürüm 62 leri sen ne zaman kaç kiloyla başlamıştım canim

ayse ben 78 le basladım kasım ayında,yarın dengeli besleniyosun canım kaçamak falan yok

62 süper bi rakam ben kendimi 62 olarak düşünemiyorum bile

Büyük mutluluk canım ya soylenicek çok sozde yok canım azmin zaferi.

olursun canım benim hiç merak etme bende öyle diyordum şimdi hayal gibi

Gülcan sen beni gectin masallah.Ben yerimde pinekliyorum hala.Ayyy bende bir 62 olsam ne güzel olurdu....Hayali bile güzel.

Sabır....Sabır....sabır.Kızlar su dönemde tek ricam beni iyice sıkın,eleştirin.Ben kendime engel.olamayıp,YEMEMELİYİM.Bu yüzden size daha cok ihtiyacım var.Yoksa bu kv beni sinirden patlatcak 200 kg olcan!!!!

güzelim hersey hayalle baslıyor ve zamanla gercek oluyor inşallah sende olacaksın canım ,senin stresler bir bitse Allah ım bi rahatlatsa daha kolay vereceksin senin kv de hiç soluk almıyor yahu para para para gece gündüz aynı kadın sizede huzur vermiyor inşallah gün gelipte aklı basına gelir ne diyim canım sen esinle mutlu ol yeter

gözün aydın olsun canım..
canım tekrar çok geçmiş olsun..menünde akşamki ekmeğin çok fazla olmuş...
maşallah çok iyi canım zaten ütü yapmışsın oda spor olmuş sana
allah size yardım etsn canım kayınvaliden gerçekten çok zor bir insan allah bir çıkış yolu gösteriri inşallah kalbinizi ferah tutun allah herşeye yeter..
allah yar ve yardımcısı olsun çok zor bir durumda şuan allah sabırlar versin.. şuan çok büyük bir boşlukta..
maşallah çok sevindim canım yaa zaten eşelr böyle söyleyince insan daha bi motive oluyor değilmi allah mutluluğunuzu daim etsin evladınızla birlikte.. su az olmuş ama yarın telafi edersin
neyseki akşam hafif gecirmişsin canım..

kızlar bugün bana kardeşimden bir paket geldi ve bana benim sevdiğim şeker ve çikolatadan göndermiş bende onlardan yedim kaçamaklı geçti

menüm
sabah
tost kaşar domates
zeytin

öğlen
ketçaplı makarna

akşam
ıspanak yemeği
yoğurt
1 minik ince dilim ekmek

3 litre su 3 yeşilçay

kızlar ara yazmadığıma bakmayın şekerler çikolataları patlattım gitti ama yarın tam gaz devam.. benim ailem yurtdışında bende evlenince buraya geldim onlar gönderince dayanamadım kendimden geçtim birden ama yarın tam gaz devam

amin canım çok daha fazla motive oldum bugün :) su öyle oldu yarın cok içicem canım bu hafta suyu cok içtim birde aksamları cok ekmek yememeye calıştım senin dediğin gibi cok işe yaradı

Arada bi kaçıyo ipin ucu canım ama yarın kaldığın yerden devam bu hafta herkes çok azimli güzel kilolar verilinc herkesin keyfi yerine geldi.su an benimde karnimdan tanimlanamayan sesler geliyo sanırım midem beni doyur diyo ama çok bekler bu saatte bişey yemem.bizim afacan daha uyumadi.uyusa hemen yaticam bende.aksam yemedim bişey atladım çok tokum diye ondan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…