Kv aramızda 1.5-2 saatlik yol var.Biz ildeyiz o ilcenin köyünde öyle diyeyim sana.Onların oturdugu yer cok kücük herkes birbirini tanır.Bu yüzden tek basıma yürüyüşe cıkamam.Yürüyüş yapcak yer yok tarla ve arsalar dısında.
canım tekrardan geçmiş olsun Allah sabır versin menü gayet güzel ayrıca 62ye çok uzak değilsin
sabredip devam edersen başarırsın canım
Anladım genede sen sakin yediklerine dikkat etmeyi bırakma kendini de uzme değmez allah bildiği gibi yapsin
Allaha havale ediyorum artık ddemcm.
Dr yorgunluktan kas kaybı var dedi anne dedim.Kadın bana x gelene kadar bitircek demi diyor?Eşimle konuşurken onada söyledi.Gecmiş olsun bile demedi....
Didem menü guzel de ben şimdi bi oturusta ne yedim küçük dilim sütlü irmik tatlısı küçük bir parça çikolata bi kare yani bi kupa nescafe iyi mi offff offff gitti butun gün gume
Didem menü guzel de ben şimdi bi oturusta ne yedim küçük dilim sütlü irmik tatlısı küçük bir parça çikolata bi kare yani bi kupa nescafe iyi mi offff offff gitti butun gün gume
yuh artık yani sırf para için seviyo sizi öyle sevende hiç sevmesin zaten şuna bak sadece kendi işi görülsün yeter kadına
neyse canım yapacak bişey yok sabret evlerinin işi bitene kadar bitincede okadar gitmezsiniz zaten arada gidersiniz ne diyim yani sinirlenip üzülüp
kendini yıpratma seninde hastalığın var Allah korusun bişey olsa üzülmez bile onun için dikkat et sakın fazla yeme az ye kararında ye kendin için canım
kızlar bende 31 dakika eliptiğimi yaptımardından yeşilçayımı içtim ardından 1 tabak peynirli salatamı 1 galetamı yedim
bu kadar daha ne yiyim diymi ama
Bende eliptik yapcaktım sözde :))
Keyfim kactı.
Masallah canım.Eliptik cok güzel sıkılastırıyor demi?
Kızlar ben cıkıyorum.Eşim puding istedi,ona puding yapcam yesin 10 dk hazır olur.
İyi geceler hepinize.Sagolun fıstıklar.
Kız ne yaptın?Sendede mi var stresle yemek ve abur cubur yeme....Gitti valla bugun.Neyse yarın dikkat etcen artık.Mutluluk hormonuna ihtiyacın vardı bugun.
neyse canım bu haftanın kaçamağını yapmış oldun salıya kadar başka kaçamak yok sana bilesin
Secil bildirim günü dısında tartı bize degişik sonuclar verebiliyor malesefAma yaza daha var neden olmasın hedefler olur tabi.
Gülcan canım benim.metobolizma yavas ve cok cabuk herseyden etkilenir.Stres olayım kabız olurum,
iyi akşamlar kızlar yine kimse yok:106:
neyse menümü yazayım
sabah ılık limonlu su
kahvaltı
2 dilim ekmek 1 yumurta 5 tane zeytin biraz pekmez
ara
3 tane diyet bisküvi 2 tane şekerli leblebi 1 tane portakal
öğle
1 dilim ekmek 1 kase mercimek çorbası 1 tabak bamya
ara
3 tane diyet bisküvi 1 tane elma
akşam
1 kase mercimek çorbası 2 yk yoğurt
3 litre su 2 bardak yeşilçay
aradada 1 tabak lor peynirli salata 1 galeta
Saol canım ya inşallah bakalım haftaya saliya neler olucak 73 olamasamda yaklassamda razıyım
İyi aksamlar kizlar
Bugun kvmler gitti cok sukur biraz once gittiler aksam kardesim geldi askerligi bitti memlekettn once bize geldi cocuklara tablet almis cok sevindiler tabi bende :) artik rahat rahat yazarim buraya
Gulcancim tebrik ederim canim darisi guzelimin basina ,masallah herkes cok guzel kilo vermis
Umarim bene eski disiplinli duzenime donebilirim kardesimde cok duzensiz yasiyo umarim cok kalmaz
Bugun yediklerim
Sabah cevizli sucuk dayanadim yaaaa kardesim getirmis
Klasik kahvaltim
Cay
Ara.cevizli sucuk 2isirik
Ogle. Tonbalikli salata yogurt
Ara.yarim gozleme
Aksam sehriye corbasi ,taze fasulye, sogan,roka
Tesekkür ederim kızlar.Eşim biraz daha iyi.2 ay sonra tekrarlancak tahliller
Secil bende daha iyiyim.Verirsin canım kg.
DDem tesekkür ederim yorgunluktan kas kaybı var
Neslihan ne versek acep :)))
Menüm;
Sabah 1 simit,4 dilim peynir,1 domates
Ara 1 mini dondurma,1 türk kahvesi
Öglen yarım portakal,yarım cikolata
Aksam 3 dilim tam bugday ekmegi,4 yk menemen,sogan,2 dilim peynir.
1 türk kahvesi.
2.5 litre su.2 saat yürüyüş.
Bugün yediklerim sabah maydanoz kürü
kahvaltımlet bir parça pastırma peynir 3 zeytin domates salatalık bir dilim ekmek
Öğle Yemeği:bir dilim ekmek bir tabak ıspanak yemeği bir bardak ayran
Ara:bir parça pastırma
Ara:sütlü Nescafe ve yarım kase badem fındık 4 kuru kayısı
Akşam yemeği:yok(canım bişey yemek istemiyo:44:)
Bugün yürüyüşte yapmadım. Yarın yürüyüşlere devam.bugun ütü yaptım hemde baya sırtım ağrıdı.
Offf offf secil cok dertliyim sorma.Topigede pek yazıp burdakileride sıkmak istemiyorum ama an geliyor patlamamak icin sabır cekiyorum.Bugun yine kv arayıp para istiyor.Deli olcam,kadına daha ne demeliyim bilmiyorum.Dogmamış cocuk için benle tartıstı gecen hafta....O kadar cok sey var ki içimde.!!!!Eşim için göz yumuyorum.Eşim bu son işleri,sabret bu kadar sabrettin diyor.
Yemege saldırmamak icin buzdolabına notlar yazdım.Kilolu kadın fotografının yanına yenisini ekledim.Doymuyorum,cünkü stresim cok.Babam kızım sen bu adama 2.sans vermekle hata mı yaptın diyor??Ailesine laf söylüyor ama yine onların dedigi oluyor.
Eşimle aramda problem yok sükür ama kv bugun para istedi.Tadilata paraları yokmuş,niye basladınız o zaman.Bilmiyor musunuz olan olmayan parayı???Eşimde aynı seyleri söylüyor streste oluyor.Bugun kv arayana kadar hersey iyiydi nesesi.Kc aradı ne yemek yedi,nede konuşuyor Kumru gibi düşünüyor.
Kizlar bugun yediklerim
SABAH klasik ekmek arasi peynir domates 4 zeytin şekersiz çay bir lokma kek
ARA yeşil çay salatalık
OGLE yarım kase yayla çorbası 3 tavuk köfte 5 patates kızartma salata
Ara 1 dilim kek çay
AKŞAM 10 kaşık pirasa yemeği 1 kofte
Su az içtim 2 lt olmamıştır
Bugun iyi bi menü olmadı kekler stresle çok kacti
Canım tebrikler inşallah bende görürüm 62 leri sen ne zaman kaç kiloyla başlamıştım canim
Eşimde aynı seyi söyledi.Sinir oluyorsun sen gelme istiyorsan dedi.Ben evlendigimden beri eşimden 1 gün bile o kavga dısında ayrı kalmadım.Kv ben gitmeyincede komsularına,akrabalarına gelin gelmedi diye anlatır,öyle huyuda var.Eşim annesinin yemeklerini begenmez 5 gün tost ve bisküvi yer bende bunu göze alamam.Mecburum yani.
Gülcan canım oooo ödüllerde cok güzel.Eşin tek dedigi kelime insanı ne kadar mutlu ediyor demi?Cok sevindim canım.Cok iyi gidiyorsun.Masallah.Bugunde cok yorulmuşsun.
62 süper bi rakam ben kendimi 62 olarak düşünemiyorum bile
Büyük mutluluk canım ya soylenicek çok sozde yok canım azmin zaferi.
Gülcan sen beni gectin masallah.Ben yerimde pinekliyorum hala.Ayyy bende bir 62 olsam ne güzel olurdu....Hayali bile güzel.
Sabır....Sabır....sabır.Kızlar su dönemde tek ricam beni iyice sıkın,eleştirin.Ben kendime engel.olamayıp,YEMEMELİYİM.Bu yüzden size daha cok ihtiyacım var.Yoksa bu kv beni sinirden patlatcak 200 kg olcan!!!!
iyi akşamlar kızlar yine kimse yok:106:
neyse menümü yazayım
sabah ılık limonlu su
kahvaltı
2 dilim ekmek 1 yumurta 5 tane zeytin biraz pekmez
ara
3 tane diyet bisküvi 2 tane şekerli leblebi 1 tane portakal
öğle
1 dilim ekmek 1 kase mercimek çorbası 1 tabak bamya
ara
3 tane diyet bisküvi 1 tane elma
akşam
1 kase mercimek çorbası 2 yk yoğurt
3 litre su 2 bardak yeşilçay
aradada 1 tabak lor peynirli salata 1 galeta
gözün aydın olsun canım..İyi aksamlar kizlar
Bugun kvmler gitti cok sukur biraz once gittiler aksam kardesim geldi askerligi bitti memlekettn once bize geldi cocuklara tablet almis cok sevindiler tabi bende :) artik rahat rahat yazarim buraya
Gulcancim tebrik ederim canim darisi guzelimin basina ,masallah herkes cok guzel kilo vermis
Umarim bene eski disiplinli duzenime donebilirim kardesimde cok duzensiz yasiyo umarim cok kalmaz
Bugun yediklerim
Sabah cevizli sucuk dayanadim yaaaa kardesim getirmis
Klasik kahvaltim
Cay
Ara.cevizli sucuk 2isirik
Ogle. Tonbalikli salata yogurt
Ara.yarim gozleme
Aksam sehriye corbasi ,taze fasulye, sogan,roka
canım tekrar çok geçmiş olsun..menünde akşamki ekmeğin çok fazla olmuş...Tesekkür ederim kızlar.Eşim biraz daha iyi.2 ay sonra tekrarlancak tahliller
Secil bende daha iyiyim.Verirsin canım kg.
DDem tesekkür ederim yorgunluktan kas kaybı var
Neslihan ne versek acep :)))
Menüm;
Sabah 1 simit,4 dilim peynir,1 domates
Ara 1 mini dondurma,1 türk kahvesi
Öglen yarım portakal,yarım cikolata
Aksam 3 dilim tam bugday ekmegi,4 yk menemen,sogan,2 dilim peynir.
1 türk kahvesi.
2.5 litre su.2 saat yürüyüş.
maşallah çok iyi canım zaten ütü yapmışsın oda spor olmuş sanaBugün yediklerim sabah maydanoz kürü
kahvaltımlet bir parça pastırma peynir 3 zeytin domates salatalık bir dilim ekmek
Öğle Yemeği:bir dilim ekmek bir tabak ıspanak yemeği bir bardak ayran
Ara:bir parça pastırma
Ara:sütlü Nescafe ve yarım kase badem fındık 4 kuru kayısı
Akşam yemeği:yok(canım bişey yemek istemiyo:44:)
Bugün yürüyüşte yapmadım. Yarın yürüyüşlere devam.bugun ütü yaptım hemde baya sırtım ağrıdı.
allah size yardım etsn canım kayınvaliden gerçekten çok zor bir insan allah bir çıkış yolu gösteriri inşallah kalbinizi ferah tutun allah herşeye yeter..Yemege saldırmamak icin buzdolabına notlar yazdım.Kilolu kadın fotografının yanına yenisini ekledim.Doymuyorum,cünkü stresim cok.Babam kızım sen bu adama 2.sans vermekle hata mı yaptın diyor??Ailesine laf söylüyor ama yine onların dedigi oluyor.
Eşimle aramda problem yok sükür ama kv bugun para istedi.Tadilata paraları yokmuş,niye basladınız o zaman.Bilmiyor musunuz olan olmayan parayı???Eşimde aynı seyleri söylüyor streste oluyor.Bugun kv arayana kadar hersey iyiydi nesesi.Kc aradı ne yemek yedi,nede konuşuyor Kumru gibi düşünüyor.
allah yar ve yardımcısı olsun çok zor bir durumda şuan allah sabırlar versin.. şuan çok büyük bir boşlukta..Canım sağolun hepiniz. iyiymiş çok şükür içim içimi yedi tansiyonun çıktı onlar istanbul da biz ankaradayiz uzak oluncada kötü oluyor. Baya dikişli olmuş normal doğum yaptırmışlar inşallah toparlar ilk bebek olacaktı psikolji umarım çabuk duzelir
maşallah çok sevindim canım yaa zaten eşelr böyle söyleyince insan daha bi motive oluyor değilmi allah mutluluğunuzu daim etsin evladınızla birlikte.. su az olmuş ama yarın telafi edersinkızlarr cok yorgunumm ögleden sonra adaya yürüyüse gittik 1,5 saat gezdik göl kenerında cok iyi geldi kızımda hava almış oldu,geldim sabahtan ev dagınıktı topladım aksama yemek yaptım kızımı doyurdum camasırlar vardı serdim,mutfagı topladım daha yeni oturabildim bi agırlık bastı kızım esim uyuyolar bende uzansam hemen uyucam ...kızlar cok mutluyum esim ikide bi cok zayıfladın cok güzellestin deyip duru bende ucuyorum bu sözleri duydukca,birde bugün anlamlı bir gün esimle iddiaya girmiştik hangimiz önce 10 kilo verecek diye ve bugün 62yi görerek ben kazanmıs oldum bastan asagı kıyafet ayakkabı canta takı hersey alacam kendime ödül olarakyediklerimi yazıyım,
SABAH,4 sosis,yarım simit,1 zeytin,domates,1 parca peynir
ARA,cikolatalı gofret (esim almıs ödül diye bende coz özlemiştim yedim hemen)
ÖGLE,yarım simit,2 sosis
ARA,1 CB süt,2 kayısı
AKŞAM,ceyrekten az fazla yufka,1 catal ot kavurma,5 kasık barbunya,3 kasık yogurt,2 catal patlıcan,1 kasık pilav,sumaklı sogan
ARA,1 cb havuc suyu
1 lt su :18: 10 dakka parkta aletlerle,1 saat civarı yavas yürüyüs
neyseki akşam hafif gecirmişsin canım..Kizlar bugun yediklerim
SABAH klasik ekmek arasi peynir domates 4 zeytin şekersiz çay bir lokma kek
ARA yeşil çay salatalık
OGLE yarım kase yayla çorbası 3 tavuk köfte 5 patates kızartma salata
Ara 1 dilim kek çay
AKŞAM 10 kaşık pirasa yemeği 1 kofte
Su az içtim 2 lt olmamıştır
Bugun iyi bi menü olmadı kekler stresle çok kacti
gözün aydın olsun canım..
canım tekrar çok geçmiş olsun..menünde akşamki ekmeğin çok fazla olmuş...
maşallah çok iyi canım zaten ütü yapmışsın oda spor olmuş sana
allah size yardım etsn canım kayınvaliden gerçekten çok zor bir insan allah bir çıkış yolu gösteriri inşallah kalbinizi ferah tutun allah herşeye yeter..
allah yar ve yardımcısı olsun çok zor bir durumda şuan allah sabırlar versin.. şuan çok büyük bir boşlukta..
maşallah çok sevindim canım yaa zaten eşelr böyle söyleyince insan daha bi motive oluyor değilmi allah mutluluğunuzu daim etsin evladınızla birlikte.. su az olmuş ama yarın telafi edersin
neyseki akşam hafif gecirmişsin canım..
kızlar bugün bana kardeşimden bir paket geldi ve bana benim sevdiğim şeker ve çikolatadan göndermiş bende onlardan yedim kaçamaklı geçti
menüm
sabah
tost kaşar domates
zeytin
öğlen
ketçaplı makarna
akşam
ıspanak yemeği
yoğurt
1 minik ince dilim ekmek
3 litre su 3 yeşilçay
kızlar ara yazmadığıma bakmayın şekerler çikolataları patlattım gitti ama yarın tam gaz devam.. benim ailem yurtdışında bende evlenince buraya geldim onlar gönderince dayanamadım kendimden geçtim birden ama yarın tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?