"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

amin canım çok daha fazla motive oldum bugün :) su öyle oldu yarın cok içicem canım bu hafta suyu cok içtim birde aksamları cok ekmek yememeye calıştım senin dediğin gibi cok işe yaradı

Evet bende aynı şeyi yapıyorum sabah ve öğle yemeğinde tuketiyorum genelde ekmeği kilo vermeye yardımcı luyo baya.senin adına çok sevindim canım çok güzel kilo verdin bi de eşinden destek görünce ayrı mutlu oluyo insan.benim esimde bana sen bu aralar baya guzellestin dedi geçen gün evet kilo insana yakışmıyo.bi de 65 falan olursam ne dicek çok merak ediyorum doğrusu

amin canım çok daha fazla motive oldum bugün :) su öyle oldu yarın cok içicem canım bu hafta suyu cok içtim birde aksamları cok ekmek yememeye calıştım senin dediğin gibi cok işe yaradı

canım akşam bence ekmek yememek gerekiyor daha hafif geçirmek gerekiyor akşamki ekmek erimiyorki hemen bu yüzden ben yemiyorum ekmek.. her zaman diyorum gündüz kaçamak felanda yapsan önemli olan akşam ne yediğin ona çok dikkat etmek gerekiyor.. ama ben bugün baya abarttım..

çok gurul yapıyorsa 1 çay bardağı süt veya ayran iç istersn canım..
evet ya bu hafta çok güzeldi herkes kilo verdi..

menün güzel canım ayy banada yazzın gelir o çikolatalar benimde abilerim ve ablam yurtdısındalarda,

çok gurul yapıyorsa 1 çay bardağı süt veya ayran iç istersn canım..
evet ya bu hafta çok güzeldi herkes kilo verdi..

Yok canım ya icmiyim bu kadar dayandı birazdan yatarım. Isin ilginç yani sabah açlık hissetmiyorum gece aç yatsamda..bu haftada güzel kilolar veririz umarim.bak senin bu hafta verdiğin kiloda az değil hani bir hafta çok bir hafta az veriyodun ya öyle olmadı bu hafta.ben geçen hafta 800 bu hafta 900 gr verdim

aynen canım dahada azimleniyoruz degilmi ,65 olunca dahada artar canım güzel yorumlar emin ol :)senin ufaklık gecmi yatıyo canım ,cok acsan hemen uyumaya bak

katılıyorum canım sana olsun bugün böyle oldu yarına aynen düzene devam canım

evet yaa bak aklıma o gelmedi birden ama sabah çok üzgünüm kafam anlattıımyerdeydi...

bu hafta ben gene öyle olcak zannettim hatta tartılmadım bile doğru bu sabah çok sevindim ama iyi oldu yaa ne güzel kilolar verdik.. sendede bişey ödem yaptı bence yoksa daha çok giderdi senden..

neyseki yazın gelenlerden bişey olmuyor sıcak olduğundan bir şekilde kilo yapmıyor neyse apalım bizde dikkat ederiz..

canım bana yazında geliyor kilolar cok yersem

secil bende öyle ac yatsam sabah tok kalkıyom cok ilginç degilmi

gülcan senin kardeşlerin hep oradamıydı hangi şehirdeler..
bende doğma büyüme almanyadaydım dediğim gibi evlenince buraya yerleştim.. burada yaşamak zor değilde benim bütün ailem oradao yönden özlem çok oluyor ailemden kimse yok trde dedemler memlekte giderler gelince burayada gelirler ben bayaneşelenirim o zaman bu senede geleccekler allahdan bişey olmazsa..

Son düzenleme:
Ben daha önce tartildigimda 74.8 i görmüştüm ama niyeyse bu hafta 75 çıktı.dun cok yürüdüm 10 km ondan olabilir bakalım yarın tartida ne olucak.yediklerime dikkat ettim çünkü dengelemeye çalıştım hep.olsun 800 gram 900 gram benim için gayet iyi

Gündüz uyudu canım onun için bide babası oyun oynuyo aklı onda kaldı birazdan uyur sabah erken kalkıyor okula gidiyor uyumasi lazım

canım bana yazında geliyor kilolar cok yersem

secil bende öyle ac yatsam sabah tok kalkıyom cok ilginç degilmi

Çok enteresan dimi heralde vücut yağları yakıyo o da tokluk hissi veriyo ya da bana öyle geliyo.iyi geceler canım hadi sen mutlu mutlu uyu bakalım bu akşam keyfin iyice yerine gelmiştir bende kendimi 65 kilo olmaya odakliyim iyice.kilolar bir bir gider inşallah. Iyi geceler canım sabaha görüşürüz inşallah

tabikide çok iyi canım güzel veriyorsun maşalla.. yürüyüş fazla yapınca tartıda nedense bu tür oynamalar oluyor aslında spor yapıldığında 1 gün yapıp 2. gün kasları dinlendirmek gerekiyormuş bende öyle yapıcam artık daha iyi olacak sanıırm..yarına bişey kalmaz fazlasıyla gider.. bende birdahaki hafta 72 olurmuyum ki bakalım kırıntıları olmadan 72 olmak isterim ay ya yavaş yavaş 70e az kaldı çok güzel olcek ..

Olursun canım neden olmayasin iradene hakimsin baya. Kacamaklarin olmuyo senin. Benim yine arada tatlı krizlerim falan tutuyo.hayal etmek güzel. Benim tek korkum 73 leri uzun süredir gormedigim icin 74 ldrde çok duraksama yaşar mıyım. Bundan korkuyorum işte. Yoksa çok hevesliyim kilolardan kurtulmaya ama hep aklıma takılıyo ya kilo vermem durursa diye:26:
Yürüyüşleri genelde eşimle yapıyoruz ara verirsem onun motivasyonu kirilacak onunda kilo vermesi lazım bu ara o da diyette bakalim nolcak

hmm o zaman devam hergün yürüyüşlere canım bişey olmaz alışıncada bişey olmaz kaç verdiysen o yazar tartıda..
yok canım benim aklına öyle şeyler getiirme duraksama olmaz sen yeterki böyle devam et bak ne güzel gidiyorsun gecleceksin o kiloya ben inanıyorum yeterki devam et motivasyon yüksek olsun gider ben inanıyorum sana başarıcaksın..

Inşallah canım hepimiz istediğimiz kilolara geliriz.ben yatıyorum canım iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…