benim vucudum kötü oldu sürekli al ver al ver çocukluğumdan beri öyleyim canım en son hamilelikten sonrada 88 olupta 59a düşünce iç bacaklarım sarktı
ve ben en çok oralardan şikayetçiyim bisikleti alalı 2 sene oldu 88den 59a bisikletle verdim diyetisyenle işte 59a düşünce sarktı ama bu aralar bi toparlanma var yani bisiklet bu ara etkisini gösteriyo
bide diyetisyen derdiki hep kilo verdikten 6 ay sonra deri kendini ancak toparlarmış 6 ay çok dikkat edeceksin kilonu koruyacaksın demişti
Evet bende aynı şeyi yapıyorum sabah ve öğle yemeğinde tuketiyorum genelde ekmeği kilo vermeye yardımcı luyo baya.senin adına çok sevindim canım çok güzel kilo verdin bi de eşinden destek görünce ayrı mutlu oluyo insan.benim esimde bana sen bu aralar baya guzellestin dedi geçen gün evet kilo insana yakışmıyo.bi de 65 falan olursam ne dicek çok merak ediyorum doğrusu
Günaydın kızlar nasılsınız?Ben iyiyim yemegimi yaptım,kahvaltımı yaptım.Camasırlarımı astım.Ögleden sonra dısarı cıkacagım....
günaydın kızlar bu gün yürüyüş yapamadım 15dk egzersizle yetindim.
dün akşam nevruz bayramı çok eğlenceli geçti ama iranlılar yemek diye elimize yarım ekmek arası köfteyi tutuşturunca çok bozuldum ama yedim 1-2 satte dans edip eğlendik ama erimemiş olmalıki +200 çıktım onun ölçümünde.ama ben biliyorum daha dün eksiydim morali bozmadım. "ayran detoksu"nu sordum tek taraflı beslenme proğramı dedi önermedi kestirip attı. nefret ediyorum böle at gözlüklü doktorlardan
neyse listemi değiştirdi haftada 2 gün akşamları detoks salatası tarifi verdi bunu sevdim.ha bide sabahları aç yürüme dedi kahvaltını yap 30dk-60dk sonra yürü dedi öyle yapıcam
gelelim dünkü listeme
18-03-2014
1 saat yürüyüş+egzersiz
Kahvaltı: 1,5 haşlama yum+2 zeytin+yeşillik+1 t.k.ş salçalı ezme+1 ymk kaymak+bal +2 dlm siyah ekmek
Öğlen: kara lahana dolması 12 adet iri+1 dlm mısır ekmeği+1/2 kase kara lahana çorbası+2 kşk yoğurt
Ara:4 kşk yoğurt+1 elma+1/2 muz
Akşam: 4,5 adet cips+yarım ekmek arası köfte+1 s.bardağı cacık
Sevindim canım güzel gecmesine törenin. Baya hafiflemissindir şimdi sen.ogle yemeginde de abartmamissin.iyi gidiyosun canım.kosturmacada spor olmuştur.
Ddem canım hatırlarsan ic bacak için sizlerden hareket istemiştim.....Ben eliptikle hareket geliştirdim.Sanada öneririm.Eliptik bisiklete tersten binceksin.Ayaklarını paytak yapıp cevirceksin.İc bacak,göbek,dıs bacak inanılmaz calışıyor....
Gülcan ve ilknur amin canım.Allah akıl versin kv
İlknur bende aksamları 1 dilim ekmege düşüreyim o zaman,bi deniyeyim.Ne olcak bakalım haftaya.
Gülcan demi sen 78 'lerden düştün.Vay bee!!!!
Gunaydin hanimlar
Yeni bir gune bismillah deyip basladim bu haftayi sifir kacamakla kapatmak istiyorum ins.
Kahvaltimi yaptim bir saat yurudum dusumu aldim simdide ara ogun ve temizlik zamani
Hepimize kolay gelsin
gülcan senin kardeşlerin hep oradamıydı hangi şehirdeler..
bende doğma büyüme almanyadaydım dediğim gibi evlenince buraya yerleştim.. burada yaşamak zor değilde benim bütün ailem oradao yönden özlem çok oluyor ailemden kimse yok trde dedemler memlekte giderler gelince burayada gelirler ben bayaneşelenirim o zaman bu senede geleccekler allahdan bişey olmazsa..
Olursun canım neden olmayasin iradene hakimsin baya. Kacamaklarin olmuyo senin. Benim yine arada tatlı krizlerim falan tutuyo.hayal etmek güzel. Benim tek korkum 73 leri uzun süredir gormedigim icin 74 ldrde çok duraksama yaşar mıyım. Bundan korkuyorum işte. Yoksa çok hevesliyim kilolardan kurtulmaya ama hep aklıma takılıyo ya kilo vermem durursa diye:26:
Yürüyüşleri genelde eşimle yapıyoruz ara verirsem onun motivasyonu kirilacak onunda kilo vermesi lazım bu ara o da diyette bakalim nolcak
Ddem canım hatırlarsan ic bacak için sizlerden hareket istemiştim.....Ben eliptikle hareket geliştirdim.Sanada öneririm.Eliptik bisiklete tersten binceksin.Ayaklarını paytak yapıp cevirceksin.İc bacak,göbek,dıs bacak inanılmaz calışıyor....
Gülcan ve ilknur amin canım.Allah akıl versin kv
İlknur bende aksamları 1 dilim ekmege düşüreyim o zaman,bi deniyeyim.Ne olcak bakalım haftaya.
Gülcan demi sen 78 'lerden düştün.Vay bee!!!!
Günaydın kızlar nasılsınız?Ben iyiyim yemegimi yaptım,kahvaltımı yaptım.Camasırlarımı astım.Ögleden sonra dısarı cıkacagım....
günaydın canım iyim hamd olsun bende şimdi kahvaltı yapıp alışverişe gidicem kızımın doğumgünü cumartesi cuma günü okulda kutlıcaz malzemeleri alimde yarın sabahtan yapmaya başlarım artık..
günaydın kızlar bu gün yürüyüş yapamadım 15dk egzersizle yetindim.
dün akşam nevruz bayramı çok eğlenceli geçti ama iranlılar yemek diye elimize yarım ekmek arası köfteyi tutuşturunca çok bozuldum ama yedim 1-2 satte dans edip eğlendik ama erimemiş olmalıki +200 çıktım onun ölçümünde.ama ben biliyorum daha dün eksiydim morali bozmadım. "ayran detoksu"nu sordum tek taraflı beslenme proğramı dedi önermedi kestirip attı. nefret ediyorum böle at gözlüklü doktorlardan
neyse listemi değiştirdi haftada 2 gün akşamları detoks salatası tarifi verdi bunu sevdim.ha bide sabahları aç yürüme dedi kahvaltını yap 30dk-60dk sonra yürü dedi öyle yapıcam
gelelim dünkü listeme
18-03-2014
1 saat yürüyüş+egzersiz
Kahvaltı: 1,5 haşlama yum+2 zeytin+yeşillik+1 t.k.ş salçalı ezme+1 ymk kaymak+bal +2 dlm siyah ekmek
Öğlen: kara lahana dolması 12 adet iri+1 dlm mısır ekmeği+1/2 kase kara lahana çorbası+2 kşk yoğurt
Ara:4 kşk yoğurt+1 elma+1/2 muz
Akşam: 4,5 adet cips+yarım ekmek arası köfte+1 s.bardağı cacık
SAOL CANIM..
günaydın arkadaşlar..sabah 1 yumurta yedim..bizim çarşambaları kermes olduğu için mutlaka bir tatlı pasta veriyor veliler bana artık öğrendiler kimi besleyeceklerini:)))
sabah yumurta ayrıca okula gelince şimdi masamda çikolatalı pasta buldum ve benden bekleneni yapıp hepsini yedim:))))ama artık öğleye kadar bişey yok:)))))
Günaydın fıstıklar 3 km yürüdüm daha kahvaltı yapmadım birazdan kahvaltımı yaparım
bi gelsinlerde çok güzel olur gurbatlik çok zor ama geldikleri zamanda gitmesinler istiyor insan neyse gelsnlerde sağ salim gerisi öenmli değil..yok canım sonradan gittiler biri almanya biri belçika diğeride fransada bi ben burdayım ayrı olmak gercekten zor insan yanında yakınında istiyo kardeslerini,bu sene geliyorlarmıs özlem giderirsin canım
canım ajandama baktımda ben bir aydır 2 kilo ancak vermişim 64 te cok takıldım senin dediğin gibi yıllarca 64le yasamıstım
evet canım kasımda 78 dim aranıza geldigimde 72,5 dum
oh oh işler bitmiş canım ne güzel ben bugün kızımlayımlayım bi camasır yıksrım yemek dünden var
öylemi canım ne güzel hayırlı ömürlü nice yıllara girer inşallah
aksam yarım ekmek fazla olmus o yüzden artı cıkmısın canım
canım cok yüklenmeyesin tatlılara arada bi yeter
maşallah canım erkrnden yapılmış spor kac dakkada yürüdün 3 km yi?
Günaydın kızlar cok sükür girebildim siteye.Dün aksam üstü ve gece denedim sistemde bakım varmış.Bu sabahta sifremle giriş yapamdım.Sürekli yanlış dedi.(Dogru şifreyi girdigim halde)Degiştirmek zorunda kaldım.....İlk üyeligimdeki bilgilere döndü((
Dün menümü yazayım.
Sabah 1 dilim ekmek,1 domates,3 dilim peynir,1 biber
....
Sandvic ekmegine döner,ayran( annemle dısardaydık)
...
Aksam 1 tabak ıspanak,
.....
1 türk kahvesi,bir dilim yas pasta,
1 bardak süt.
2.5 litre su.5 saat yürüyüş.2 saati tempolu-3 saati gezinti.
.......
Bugun kabusum baslıyor kızlar...
İlknur yavrucagının dogum günü kutlu olsun...
Neslihan canım bilgi için tesekkürler.+200 aksam yenen.ekmekten olmuştur.
Sabah ac karnına yürüme demesinin nedeni neymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?