- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Günaydın canım ben sersem gibiyim bikaç işim var evde halletmem gereken onları da canım yapmak istemiyo.bugun icimden hep uyumak geliyo ama işler beklemezki mecburen yapicaz hava da yağmurlu burda baya kapalı :44: sen nasılsın canımgünaydın kızlar şükür kavuşturana nasılsınız bakalım görüşmeyeli..
Günaydın canım ben sersem gibiyim bikaç işim var evde halletmem gereken onları da canım yapmak istemiyo.bugun icimden hep uyumak geliyo ama işler beklemezki mecburen yapicaz hava da yağmurlu burda baya kapalı :44: sen nasılsın canım
Ilknurcun kızının doğum günü kutlu olsun. Nice güzel yıllara canım
Gülcan 3 km kaç dakikada yürüdüm bilmiyorum canım yürüyüş hızına göre değişir ben orta seviyede yürüyorum. Bugün de evde yurucem artık.
uykusuzluktanmı canım ben iyiyim hamd olsun canım burada da hava yağmurlu oysaki dün güllük gülüstanlıktı bugün yağmurlu yağsın bereket yağıyor yağmur yağarken yapılan dua kaul görürmüş allahın izniyle.. ben de şimdi kahvaltımı yapıp pasta yapmaya başlıcam bir kaç eksik var onları alıp gelecem..
Bilmiyorum ki canım akşamda güzel uyudum aslında ama daha kendimi toparlayamadim.simdi kahvaltı yapıcam bende.guzel telaslar canım kızının keyfi yerindedir şimdi. Bende temizlik yapıcam biraz hafta sonu geliyo gelen giden olucak ev temiz olsun.hava açtı burda.kosu bandında yurucektim canım leslieyle değil belki dışarıda da yuruyebilirim yağmur yagmazsa eğer. Yağmur bereket canım
hemde nasıl bu sabah anne birgün mü kaldı evet diyorum bir seviniyor o gelmeden pastayı yapmak istiyorum aslında bakalım ben bırazdan çıkarım markete..
dünki menüm
sabah
2 dilim kızarmış tam b. Ekmeği
beyaz ve kaşar peynir
zeytin
öğlen
ıspanak yemeği
yoğurt
ara
3 kayısı
akşam
3 kaşık pilav
3 kaşık kuru fasulye
salta
ayran
3 litre su 2 yeşilçay
hemde nasıl bu sabah anne birgün mü kaldı evet diyorum bir seviniyor o gelmeden pastayı yapmak istiyorum aslında bakalım ben bırazdan çıkarım markete..
Dünkü menüm
Kahvaltı:sucuklu yumurta,1dilim ekmek, beyaz peynir, 3 zeytin, yarım açma ve 2 salatalık
Öğle Yemeği: ir tabak paatatesli bezelye yemeği, salata, bir kase yoğurt bir lokma ekmek
Ara:az fıstık ve Türk Kahvesi
Akşam: peynirli salata
Yürüyüş 6,5 km
güzelim yanlışlarımı yazın demiştin vallahi ilk göze çarpan aralar çok önemli imiş yapmamışsın dışardaydın sanırım.günaydın kızlar cok sükür girebildim siteye.dün aksam üstü ve gece denedim sistemde bakım varmış.bu sabahta sifremle giriş yapamdım.sürekli yanlış dedi.(dogru şifreyi girdigim halde)degiştirmek zorunda kaldım.....ilk üyeligimdeki bilgilere döndü((
dün menümü yazayım.
Sabah 1 dilim ekmek,1 domates,3 dilim peynir,1 biber
....
Sandvic ekmegine döner,ayran( annemle dısardaydık)
...
Aksam 1 tabak ıspanak,
.....
1 türk kahvesi,bir dilim yas pasta,
1 bardak süt.
2.5 litre su.5 saat yürüyüş.2 saati tempolu-3 saati gezinti.
.......
Bugun kabusum baslıyor kızlar...
ilknur yavrucagının dogum günü kutlu olsun...
Neslihan canım bilgi için tesekkürler.+200 aksam yenen.ekmekten olmuştur.
Sabah ac karnına yürüme demesinin nedeni neymiş?
herkese günaydın evet bende dün hiç açamadım sayfayı bugünde şifre falan değiştirdim neyse şükür kavuştuk
ilknur kızının doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu ömür versin sevdikleriyle rabbim inşallah
güzelim allah yardımcın olsun sabır versin sana, stres yapıp çok yeme lütfen bak pasta yenmiş dün hemde akşam olmaz ki olmaz ki
neslihan menün süper umarım tartı seni hep böyle sevindirir
benim dünkü menüm
SABAH klasik ekmek arası kahvalti şekersiz çay
ARA bir lokma tost
ÖĞLE 2 kaşık makarna bir avuç içi kadar püreli rosto
ARA 2 kuru incir
AKŞAM yarım kase mercimek çorbası 8 kaşık bezelye yemeği 2 kaşık pilav
çayın yanında dayanamadım 2 çatal sütlü irmik tatlısı 1 bisküvi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?