"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

ÇÇÇOK şükür girebildim 1 saati geçkindir uğraşıyorum ya
iyice sinir oldum şifreyi kabul etmiyo yok teniden şifre al bilmem ne sonunda yani

neyse kızlar günaydın nasılsınız görüşmeyeli özledim sizleri

Iyiyiz canım sen nasılsın? Temizlik yapıyorum şimdi oturdum ama 5dk. sonra çıkacam hem çocuğu okuldan alicam ondan öncede biraz yürüyüş yaparım. Dünde ben sinir oldum bütün gün canım sıkıldı

Benim bazen canım bişey yemek istemiyo ara öğünlerde:26: özellikle kahvaltiyla öğle arası. Kahvaltıyi bazen geç yapıyorum anca öğle yemeğine acikiyorum.iyi gidiyosun canım yoksa bu hafta birinci sen mi olacaksın merak ettim şimdi

özetle şunu söleyim dedi " yakıtı olmayan araba çalışmaz" dedi. Yemekten sonra yiyeceksin metebolizman hızlansın dedi. Bilemedim bende valla böle dedi.

Ben hep kahvaltı öncesi yürüyorum oglusumu okula bıraktıktan sonra. Eve gelip kahvaltı yaparsam sonra evden çıkamıyorum bi türlü bütün işler bana bakıyor sonrada canım çıkmak istemiyo şimdiki gibi çıkmam lazım daha çıkamadım. Sen dene canım belki gerçekten faydası olur

Gunaydin hanimlar bende dun giremeyenlerdenim sitede tadilat varmis
Dun diyetime dort dortluk uymanin karsiligini bu sabah eksi 800olarak gordum cok sukur
Birde dun komsularim baya farketmissin dediler onada cok sevindim
Gecmise bakiyim

Kahvaltim
Peynir 5zeytin 2dilim ekmek domates marul 1portakal 3 fincan cok acik yesil cay

Ara 2isirik cevizli sucuk

1litre su ictim

günaydın arkadaşlar:)))
sabah 1 yumurta..tam bugday ekmeğinin içine sandwiç ve tatlandırıcılı çay:))
arada 3-5 adet çağla yedim:))

seçil cim sanırım aynı durumdayız bende kızım bahanesiyle sabah 6,50 de onu okula bırakıp yürüyordum başka zamanım yok çünki 9 da işte olmalıyım.
ama napim 5-10dk daha erken kalkıp kahvaltımı yapacam dr. 30dk yeter dedi sanırım ayarlayabilirim.hiç bişi yapamazsam elma+5 badem yicem kalkınca
öle yürücem artık

destinacım afiyet olsun kahvaltı çok güzel ama sanırım protein eksik (yumurta ve peynir yok). özelliklemi yemedin bir bildiğin varsa paylaşırmısın bizimle
bol eksili hafta dilerim

Bende oyle yapim sabah az bişey yiyip 30 dk. Sonrada yürüyüş

seçil bende iyiyim canım sağol

destina kilo vermene sevindim canım ama nekadar verdiğini yazma salıya sürpriz olsun tatlım
neslihan senin kilo vermenede çok sevindim canım

güzelim Allah sabır versin canım sakın çok yeme

ilknur kızının doğum günü kutlu olsun caım

benimde dün misafirim vardı kızlary yediklerim biraz dengesiz oldu

bende ben de sorun var zannettim yaaa:))))demek kimsenin şifresini kabul etmemiş..
neyse kızlar öğlen biraz abarttım((
10 kaşık kısır ve bir kase çorba..neyse akşam yoğurt yiyeyim sadece:)))

kızlar dün bende bezelye yedim patatesli ama dün fazla yedim biraz misafirlerle yediğim için akşam 4te yedik

kahvaltı klasik herzamanki arada 2 parça ceviz 1 elma
öğle 1 dilim kek 1 bardak çay 3 4 kuş lokumu

akşamda 4te

1 tabak mantı 3 kaşık bulgur pilavı 1,5 kepçede etli patatesli bezelye yedim

akşamda 1 yeşilçay 1 hurma turşu yedim

35 dk bisiklet sürdüm

sizin menüler güzel

bende ben de sorun var zannettim yaaa:))))demek kimsenin şifresini kabul etmemiş..
neyse kızlar öğlen biraz abarttım((
10 kaşık kısır ve bir kase çorba..neyse akşam yoğurt yiyeyim sadece:)))

ekmek yemediysen bişey olmaz canım akşamı çok hafif ye spor yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…