"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Bende korkuyorum ama yapmayıda düşünüyorum.69 görmezsem motive olamıcam.Fitness iyi olur tabi

Bende korkuyorum ama yapmayıda düşünüyorum.69 görmezsem motive olamıcam.Fitness iyi olur tabi

Bence bu haftada sporu arttir diyete devam et kacamaksiz eğer sonuç alamazsan düşünürsün sağlıktan önemli bişey yok biliyosun.hem zaten diyet ve sporla baya verirsin bu hafta bisikkette baya kalori yaktiriyo

Bence bu haftada sporu arttir diyete devam et kacamaksiz eğer sonuç alamazsan düşünürsün sağlıktan önemli bişey yok biliyosun.hem zaten diyet ve sporla baya verirsin bu hafta bisikkette baya kalori yaktiriyo

Öyle mi yapsam ki??69 görmezsem azcık ucundan kacamak yaparım devamı gelir....Ama ataklı verirsem devam ederim,daha hırslı.Destinanın yaptıgı yorumu cok net hatırlamıyorum.Kac aydır ileri,geri gittim geldim.Kv beni oyuna getirmiş hamurlarıda yedim...

Son düzenleme:

Sen bilirsin canım aslında içinde zararlı bişey yok ama bilemedim şimdi sen bi araştır istersen yapan yorumlarından.kv evet oyuna getirdi ama ona inat zayiflicaksin başka yolu yok kacamakta yok bu hafta herkes en az 500 gr vermeli.ben dün şu kalori hesaplayan siteye girdim sende kalori hesaplayabilirsin bu haafta öyle bi yöntem deneyebilirsin.ayran detoksu benim de aklımda am çok sıkısirsam yapıcam

Üyelik gerekiyor degil mi o siteye?Yapan yorumları okudum herkes cok memnun,zararı var mı bilemedim.
Sabah 2 dilim ekmek,1 yumurta,1 dilim peynir,ara 5 yk dolu yogurt,aksama ya yesil mercimek 1 tabak yada beyaz-kırmızı lahana salatası yiyecegim.Az mı sence?Benim diyetisyene gitmem lazım aslında....İzinden dönmedi daha.

kızlar buralkarda internet yok oldu 2 saat giremedim. ne o siz neredesiniz
**kaçamak peşinde olanlar varsa hemen kaçamağı bıraksınlar
**hala spor yapmamış olanlar bi fırsat spor yapsınlar ben sabah yürüdüm 1 saat şimdi de ofiste kardiyo yapacam ayak üstü 10dk akşama allah kerim
bende haftaya 2 kilo vermezsem motivasyon kaybolacak 300 300 800 çok az ya bune dimi. bi şok lazım

Hemen üye olabiliyosun e-posta adresi yeterli baya faydası oluyo bence ol.gunluk 1200 kalorinin altina düşme. Kahvaltiyu geç mi yaptın öğle yok.az gibi geldi bana hesaplamak lazım. Vücudu enerjisizde bırakma canım

Hemen üye olabiliyosun e-posta adresi yeterli baya faydası oluyo bence ol.gunluk 1200 kalorinin altina düşme. Kahvaltiyu geç mi yaptın öğle yok.az gibi geldi bana hesaplamak lazım. Vücudu enerjisizde bırakma canım

seçilcim hangi site ne için konuyu kaçırmışım bulamadımda

seçilcim hangi site ne için konuyu kaçırmışım bulamadımda

Canım yediklerinin kalorisini hesaplayan siteler var.uye oluyosun sadece e-posta nla.senin günlük alman gereken kalori miktarını yediklerinin kalorisini falan söylüyor hatta yediklerinle ne kadar kilo verdiğini falan söylüyor. Tabi kilo verme bunyeden bünyeye değişir yaklaşık olarak hesaplama yani.

Yok acıkmadım,bas agrısısa yasamadım.Biraz az gideyim,midem kücülsün gözüm doysun.6 'ları görmezsem kısa sürede bende motivasyon düşer,huyumu biliyorum.İşin içine inat girdi.Cadıya inat verecegim.1 ayda 4 kg vermem lazım

Inşallah canım azmedersen verirsin.bugun bende kahvaltıyı gecistirdim ama öğlen yemeğe saldirmadim.bi hafta yedik içtik yeter bu hafta vericez kiloları akşamları salata+ yoğurt iyi oluyo.sabah ve öğleni yeteri kadar yersen akşam salata+yoğurt yada ayran baya tok tutuyor beni.bu hafta hedefin bir kilo o zaman.isin icine inat girince verirsin emin ol.65 te olursun 60 ta az kaldı bişey kalmadı bak.azicik azimle o da zaten sende var emin ol verirsin vericez canım benim başka çaremiz yok yeterki rahat ol veremedim veremicem calan diye üzme kendini o zaman gidicek bak kilolar birer birer

evet arkadaşlar bir öğle yemeğini daha atlatmış bulunmaktayız..:.)))
ne yedim 5 kaşık fasülye 3 kaşık pilav..salata 3 kaşık yoğurt..ama salata havuç+turp salatası idi..
ve sabahtan bu yana 2 lt su içtim..
haftaya birinciliğe adayım ona göre:)))

güzelimm
sen bir kot pantolununa girdiğini söylemiştin..o girdiğin pantolonun bedeni kaç..
neden merak ettin dersin,acaba 70 kiloda kaç beden giyilebilir onu merak ettim..uzun zaman oldu bana(((

Ögle yemegi yemicem canım,yersem mutfaktan ayrılmıyorum.Aksamıda erken yiyoruz biz.Arası kısa oluyor.Vermem lazım,SIKILDIM ARTIK.Zaten yine catlamışım,bu sefer karnımdan.Kac gündür kasınıyordum,kasımadım hic yine catladım ya off ((
Hayalimsi 1.bekliyorum.bende ilk 3 e adayım :))

güzelimm
sen bir kot pantolununa girdiğini söylemiştin..o girdiğin pantolonun bedeni kaç..
neden merak ettin dersin,acaba 70 kiloda kaç beden giyilebilir onu merak ettim..uzun zaman oldu bana(((

38 beden kumas.30-31 beden degişiyor kot pantolon canım.Modele kesime göre.İçine girdigim kot 30 bedendi.

Tamam canım sen kendini ayarlarsin zaten.kizlar beni unutmayin ilk 3 te bende olmalıyım bensiz olmaz

Zayıflamak için hızlı çalışan metabolizma
şart. Metabolizması
yavaş kişiler kilo alır ve kilo vermek isteseler de verimli kilo veremez. Yavaş çalışan metabolizma yavaş yakılan yağ demektir. Metabolizması hızlı çalışan insan kilo almazken, aynı yemeği yiyen metabolizması yavaş çalışan insanlar kilo alır. Sağlıklı ve hızlı zayıflamak ancak doğru ve hızlı çalışan metabolizma ile mümkündür. Peki yavaş çalışan, sağlıksız metabolizma nasıl hızlanır, hızlandırılır ve düzene girer? Gece en geç 12.00’de uyuyun, sabah en geç 7.00’de uyanın. Çünkü vücut kendini uykuda onarır. Düzenli olarak aerobik egzersiz yapmayı alışkanlık haline getirin. Haftada en az 3 gün 45 dakikalık bir tempolu yürüyüş yapın. Su insan vücudunun en önemli bileşenidir. İyi bir metabolizma, iyi bir dolaşımdan bu da iyi bir boşaltımdan geçer. O nedenle günde 2-2,5 litre su içmeye özen gösterin. Açlığı ertelemek metabolizma hızını yavaşlatır. Küçük bir meyve bile yeseniz yeterli olur. Beslenmenizde dengeli bir şekilde protein tüketin. Ancak hiç karbonhidrat almadan sırf protein yenilerek yapılan diyetler son derece yanlış. Bu tür diyetlerle hızlı kilo verilse bile, damar hastalığına yakalanma riskini artırdığı biliniyor. Az ve sık yemek metabolizmayı canlı tutar. Yemeklerinizin yanına eklediğiniz iki-üç kaşık yoğurt yüksek kalsiyum içeriği nedeniyle metabolizma üzerine olumlu etkileri var. Lif oranı yüksek olan yiyecekler, özellikle taze sebze ve meyveler, kurubaklagiller ve tam tahıllı ürünleri de düzenli tüketmek şart. Kahve ve çay içerdiği kafein içeriği nedeni ile metabolizmayı çalıştırır. Ancak çok fazla tüketilirse çarpıntı ve uykusuzluğa neden olabilir. Yeşil çayın antioksidan kapasitesi çay ve kahveye göre daha fazladır. Günde 1-2 fincan
yeşil çay tüketmek hem metabolizmayı hızlandırır hem de yaşlanmaya gidiş sürecini yavaşlatır. Metabolizma yaşa, cinsiyete ve ruhsal duruma göre hızlanıp yavaşlar mı? Soğuk aylarda yani kışın bazal metabolizma hızlanır, yazın yavaşlar.
Yaş ilerledikçe, özellikle 30-35 yaşından sonra metabolizma yavaşlar. Her on yıl için bazal metabolizma hızında yüzde 2 azalma olur. O nedenle yaş arttıkça göbek bölgesinde yağlanma oluşur.
Uzun boylu ve zayıf kişilerde bazal metabolizma hızı daha fazla yani hızlıdır. Vücutta yağ miktarı arttıkça metabolizma yavaşlar.
Erkeklerde metabolizma hızı kadınlara göre daha fazladır.
Ergenlik döneminde ve hamilelikte metabolizma hızı artar.
Ruhsal durum metabolizmayı etkiler. Depresyon metabolizmayı bozar ve kilo aldırır. Korku anında kanda artan adrenalin hormonu metabolizmayı hızlandırır.
Hızlı kilo alıp vermeler metabolizmayı yavaşlatır.
Vücut ısısının artması metabolizma artırır.
Tiroid hormonu, erkeklik hormonu, büyüme hormonu, stres hormonu olarak bilinen adrenalin ve noradrenalin de metabolizmayı artırır.
Uyku metabolizmayı azaltır.
Uzun açlık metabolizma hızını yavaşlatır. Metabolizma nasıl hızlandırılır? Aşırı yemekten kaçının.
Kas kitlenizi artırmak için spor yapın.
İyi uyuyun.
Dengeli yiyin.
Yüksek glisemik indeksli gıdalardan yani kan şekerinizi yükselten gıdalardan uzak durun.
Kafeinden (çay, kahve, kola, enerji içecekleri) uzak durun.
Yeterli kalsiyum alın (brokoli, badem, kabak, koyu renk yapraklı sebzeler, süt, yoğurt, peynir).
Alkolü azaltın.
Öğün atlamayın, az ve sık yiyin.
Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği, pirinç pilavı yerine sebze veya bakliyat tüketin.
Bol su için; günde 2-2,5 litre…
Akşamları çok yemek yemeyin. Çünkü akşamları metabolizma yavaştır. Sabahtan öğleye kadar ise metabolizma daha hızlıdır. Hangi gıdalar metabolizmayı
hızlandırmaya yardımcı olur? Baharatlar metabolizmayı artırır. Kırmızı acı biber, hardal ve diğer baharatlar metabolizmayı artırır.
Proteinli gıdalar daha tok tutar ve metabolizmayı artırır.
Kafein metabolizmayı artırır.
Yeşil çay içenlerde metabolizma biraz artar.

misafirim varrdı kızlar menümü yazayım cünkü aksama bişey yememem lazım
SABAH,2 D ekmek,1 d peynir,2 zeytin,1 tatlı kaşıgı kaymak,yarım su bard. portakal suyu
ARA,1 cb süt,3 kayısı
SAAT 3DE,6 mercimek köftesi,3 kurabiye
aksama sadece salata yesem bugünkü menüm fazlamı kızlar? 2,5 lt su olacak,20 dakka evde koştum dahada koşacam

Evet canım mercimek köftesi ile birlikte kurabiye fazla olmuş.Aksam yeme artık.

gülcan 800 değil 200 canım keşke dediğin gibi olsa

olsun olsun canım genede cok iyi bak ben veremedim

sabah yürüdüm geldim 5 km qma bugün salak gibiyim resmen.neyse kilo bildirimi yapiyim hemen
Geçen hafta:75
Bu hafta:74.6
Giden:400 gr

tebrikler canım güzel basarı kacamaga ragmen

Bildirimimi yapayım
Gecen hafta;71.2
Bu hafta 71 kg
fark - 200 gr.

azda olsa vermişsin canım tebrikler

Tamam bende varım.Bugun belim daha iyi.Hergün 1 hafta düzenli eliptik yapacagım.Secil,destina ayran detoksu ile ilgili yorum yapmıştı,ne oldugunu hatırlıyor musun

kızlar bende kız uyudukca evde kosmaya calısırım havalar güzelleşiyo kızı atar arabasına cıkarım yürüyüşe inşallah

Kızlar 1 hafta daha gitti.Bu hafta cok dikkat edelim.Bu haftada bitti mi nisan zaten.Yaz geldi sonra :) kaybetcek vakit yok.Kimse kacamak yapmıyor.

evet ya saka maka nisan ayı geldi cattı cok az kaldı yaza hızlanalım kızlarrr

38 beden kumas.30-31 beden degişiyor kot pantolon canım.Modele kesime göre.İçine girdigim kot 30 bedendi.

Evet canım mercimek köftesi ile birlikte kurabiye fazla olmuş.Aksam yeme artık.

ama aksama acıkırım kesin salata yemiyimmi?,güzelim senin boy uzun olunca baya kücük beden oluyo tabi ben 71 ken hayatta olmazda 38 avntajlısın fıstık,liste için tesekkür edrim canım her hafta düzenli ugrasıp yapıyorsun iyyiki varsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…