Hatırladım şimdi diyetisyen tek taraflı beslenme demiş onun yerine detoks salata vermiş. Dokunmaz dimi ayran detoksu sana rahatsızlığın var ya onun için:26:
Liste için eline sağlık canım. Destina gelene kadar 3.yum.ama haftaya 1. olurum belki
Bende korkuyorum ama yapmayıda düşünüyorum.69 görmezsem motive olamıcam.Fitness iyi olur tabi
Bence bu haftada sporu arttir diyete devam et kacamaksiz eğer sonuç alamazsan düşünürsün sağlıktan önemli bişey yok biliyosun.hem zaten diyet ve sporla baya verirsin bu hafta bisikkette baya kalori yaktiriyo
Öyle mi yapsam ki??69 görmezsem azcık ucundan kacamak yaparım devamı gelir....Ama ataklı verirsem devam ederim,daha hırslı.Destinanın yaptıgı yorumu cok net hatırlamıyorum.Kac aydır ileri,geri gittim geldim.Kv beni oyuna getirmiş hamurlarıda yedim...
Sen bilirsin canım aslında içinde zararlı bişey yok ama bilemedim şimdi sen bi araştır istersen yapan yorumlarından.kv evet oyuna getirdi ama ona inat zayiflicaksin başka yolu yok kacamakta yok bu hafta herkes en az 500 gr vermeli.ben dün şu kalori hesaplayan siteye girdim sende kalori hesaplayabilirsin bu haafta öyle bi yöntem deneyebilirsin.ayran detoksu benim de aklımda am çok sıkısirsam yapıcam
Üyelik gerekiyor degil mi o siteye?Yapan yorumları okudum herkes cok memnun,zararı var mı bilemedim.
Sabah 2 dilim ekmek,1 yumurta,1 dilim peynir,ara 5 yk dolu yogurt,aksama ya yesil mercimek 1 tabak yada beyaz-kırmızı lahana salatası yiyecegim.Az mı sence?Benim diyetisyene gitmem lazım aslında....İzinden dönmedi daha.
Hemen üye olabiliyosun e-posta adresi yeterli baya faydası oluyo bence ol.gunluk 1200 kalorinin altina düşme. Kahvaltiyu geç mi yaptın öğle yok.az gibi geldi bana hesaplamak lazım. Vücudu enerjisizde bırakma canım
seçilcim hangi site ne için konuyu kaçırmışım bulamadımda
Hemen üye olabiliyosun e-posta adresi yeterli baya faydası oluyo bence ol.gunluk 1200 kalorinin altina düşme. Kahvaltiyu geç mi yaptın öğle yok.az gibi geldi bana hesaplamak lazım. Vücudu enerjisizde bırakma canım
Yok acıkmadım,bas agrısısa yasamadım.Biraz az gideyim,midem kücülsün gözüm doysun.6 'ları görmezsem kısa sürede bende motivasyon düşer,huyumu biliyorum.İşin içine inat girdi.Cadıya inat verecegim.1 ayda 4 kg vermem lazım
evet arkadaşlar bir öğle yemeğini daha atlatmış bulunmaktayız..:.)))
ne yedim 5 kaşık fasülye 3 kaşık pilav..salata 3 kaşık yoğurt..ama salata havuç+turp salatası idi..
ve sabahtan bu yana 2 lt su içtim..
haftaya birinciliğe adayım ona göre:)))
Inşallah canım azmedersen verirsin.bugun bende kahvaltıyı gecistirdim ama öğlen yemeğe saldirmadim.bi hafta yedik içtik yeter bu hafta vericez kiloları akşamları salata+ yoğurt iyi oluyo.sabah ve öğleni yeteri kadar yersen akşam salata+yoğurt yada ayran baya tok tutuyor beni.bu hafta hedefin bir kilo o zaman.isin icine inat girince verirsin emin ol.65 te olursun 60 ta az kaldı bişey kalmadı bak.azicik azimle o da zaten sende var emin ol verirsinvericez canım benim başka çaremiz yok yeterki rahat ol veremedim veremicem calan diye üzme kendini o zaman gidicek bak kilolar birer birer
güzelimm
sen bir kot pantolununa girdiğini söylemiştin..o girdiğin pantolonun bedeni kaç..
neden merak ettin dersin,acaba 70 kiloda kaç beden giyilebilir onu merak ettim..uzun zaman oldu bana(((
Ögle yemegi yemicem canım,yersem mutfaktan ayrılmıyorum.Aksamıda erken yiyoruz biz.Arası kısa oluyor.Vermem lazım,SIKILDIM ARTIK.Zaten yine catlamışım,bu sefer karnımdan.Kac gündür kasınıyordum,kasımadım hic yine catladım ya off((
Hayalimsi 1.bekliyorum.bende ilk 3 e adayım :))
misafirim varrdı kızlar menümü yazayım cünkü aksama bişey yememem lazım
SABAH,2 D ekmek,1 d peynir,2 zeytin,1 tatlı kaşıgı kaymak,yarım su bard. portakal suyu
ARA,1 cb süt,3 kayısı
SAAT 3DE,6 mercimek köftesi,3 kurabiye
aksama sadece salata yesem bugünkü menüm fazlamı kızlar? 2,5 lt su olacak,20 dakka evde koştum dahada koşacam
gülcan 800 değil 200 canım keşke dediğin gibi olsa
sabah yürüdüm geldim 5 km qma bugün salak gibiyim resmen.neyse kilo bildirimi yapiyim hemen
Geçen hafta:75
Bu hafta:74.6
Giden:400 gr
Bildirimimi yapayım
Gecen hafta;71.2
Bu hafta 71 kg
fark - 200 gr.
Tamam bende varım.Bugun belim daha iyi.Hergün 1 hafta düzenli eliptik yapacagım.Secil,destina ayran detoksu ile ilgili yorum yapmıştı,ne oldugunu hatırlıyor musun
Kızlar 1 hafta daha gitti.Bu hafta cok dikkat edelim.Bu haftada bitti mi nisan zaten.Yaz geldi sonra :) kaybetcek vakit yok.Kimse kacamak yapmıyor.
38 beden kumas.30-31 beden degişiyor kot pantolon canım.Modele kesime göre.İçine girdigim kot 30 bedendi.
Evet canım mercimek köftesi ile birlikte kurabiye fazla olmuş.Aksam yeme artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?