"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kaçamak peşinde olanlar varsa hemen uzaklaşsın kızlar hareket haftası bu hafta unutmayın tam gaz
kızlar bu günki menüm

25-03-2014-1 saat yürüyüş+egzersiz
Kahvaltı: 1 hş.yumurta+1 küç ballı krep+yeşillik+2 dlm siyah ekmek

Ara:1elma+yeşilçay

Öğlen:2 köfte+4 kşk bulgur pilav kepekli+3 kşk taze fasulye.haşlaması+2 dlm ekmek
10dk kardiyo egzersiz
Ara: 1 elma+yoğurt
Akşam: yeşil mercimekli detoks salatası+1 şişe soda+1 dlm köy ekmek olacak kaçamaksız işallah yapabilirsem yürüyüş 20-30dk artık

:26: kacamak peşinde bendim canım içinemi dogdu,,afiyet olsun menü güzel

:26: kacamak peşinde bendim canım içinemi dogdu,,afiyet olsun menü güzel

1 taş bi kuş vurdum ozaman. kaçamağı bırakın kızlar ara gaza devam herkez haftanın ilk üçü yarışına girmiş bende varım unutmayın.
şimdi bende çıkıyorum. evim 25dk mesafede bu gün arabayıda almıcam eve yürücem fırsat fırsattır sabahta buraya yürürüm tüm fırsatları değerlendirelim bakalım haftaya kimler 3 te. bu günlük hoşçakalın byyyyy kaçamak yokk

evet kızlar bildirim geliyor benden

geçen hafta 87,800
bu gün 86,700
giden -1,100
daha fazla bekledim sanırım ben beğenmedim. ama genede mutluyum 86 gördümya şükür

sabah yürüdüm geldim 5 km qma bugün salak gibiyim resmen.neyse kilo bildirimi yapiyim hemen
Geçen hafta:75
Bu hafta:74.6
Giden:400 gr

Bildirimimi yapayım
Gecen hafta;71.2
Bu hafta 71 kg
fark - 200 gr.

Ben dedim sana artı degilsindir diye bu hafta için bence iyi canım[/QUOTE]

Kızlar listeyi yaptım su an 800 gr neslihan 1.destina aksama kadar gelirse listede degişiklik olucak bilginize.Bu hafta spor haftası ilan ediyorum.Herkes yaptıgından fazla spor yapsın bu hafta var mısınız?

İlknur hosgeldin,ne yaptın?Begendiniz mi evi?

Bir saattir ütü yapıyorum belkide daha fazla sonunda bitti.
Ilknurcum ev buldunuz mu?

kızlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum kaçamaklı haftamız olmasına rağmen herkes 200-800 gr arası kiilo vermiş maşallah bizlere hayalimsi sende sıkma canını o aldığın ödemdir haftaya kadar daha dikkat eder bir sürü birincimiz olur..

güzelimm ve seçil arkadaşla buluştuk yağmurda dindi sonradan her yere baktın ama kiralık ev yok hepsi satılık allah yardımcısı olsun gerçekten ev bulmasıda zor okullar tatil olunca daha rahat bulunur bence birtane vardı bimim hemen karşı binada 3+1 daire büyük tam onlara göre 1000 lira istediler 1000den aşşağıda vermeyiz dediler yenide değil o bina eski bina ama içi felan temiz ama çok pahalı bence 1200 adamlar sitede veriyor kiraya git siteye otur bundan iyi ne yani bi alemler şaşırtmışlar bunlar iyiyce inşallah en kısa zamanda bulabilirler..

canlar ben bugün geldikten sonra girdim topiğe ama kızı almaya gitme vaktim gelince hemen çıktım mecburen.. güzelimm aynen bu hafta spor haftamız olsun çok güzel olacak bu hafta sıfır kaçamaksız geçirmeliyiz hafta içi dikkat ediyoruz zaten ama hafta sonu herkes yediğine içtiğine dikkat etsin kızlar..

canım bu haftalık fasulye pilav hakkın doldu bu hafta bunlardan daha yeme akşamıda hafif geçir derim ben salta yoğurt peynir.. yoksa menün güzel
gülcan hayırdır noluyoruz hemen kaçamaklar felan bu hafta daha kaçamak filan yok ona göre akşamda en azından 1 bardak ayran iç miden ağrımasın gece..

canım bu hafta başka ballı mallı krepleri yeme sabhada olsa yemeğin bu hafta çok dikkat edicez güzel kilolar vericez geçen haftanın acısını çıkamalıyız..

kızlar bende menümü yazayım..

sabah öğlen bir bu hafta böyle olacak
2,bucuk dilim t.b. ekmeği
menemen
zetin
beyaz peynir 1 salam bir kaç dilim saltalık..

ara
1 saltalık

akşam
yayla çorbası
közlenmiş bir patlıcanın üzerine sarımsaklı yoğurt
yarım salatalık

3 litre su 3 yeşilçay olacak

canım menü güzelde neden sabahla öğle bir helede erken kalkıyosan metabolizma çalışması için bişeyler yemen lazım kalkınca

Yürü canım yürü her fırsatı degerlendirmek lazım araba insanı tembellestiriyor

menü güzel canım hareket haftasını bugün başlattık ozaman bugün baya hareketli geçti benim için

canım menü güzelde neden sabahla öğle bir helede erken kalkıyosan metabolizma çalışması için bişeyler yemen lazım kalkınca

canım sabah tam hazırlamaya başlıyordum arkadaş geldi bende yemeden çıkmak zorunda kaldım yoksa yicektim sabah sadece su ve yeşilçay içebildim..

sabah 30 dk bisiklet sürdüm burdan annemlere yürüdüm 20 dk

sonra annemle gezmeye çıktık 2de çıktık 5te eve geldim sürekli yürüdüm yani yorulmuşum baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…