- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
kaçamak peşinde olanlar varsa hemen uzaklaşsın kızlar hareket haftası bu hafta unutmayın tam gaz
kızlar bu günki menüm
25-03-2014-1 saat yürüyüş+egzersiz
Kahvaltı: 1 hş.yumurta+1 küç ballı krep+yeşillik+2 dlm siyah ekmek
Ara:1elma+yeşilçay
Öğlen:2 köfte+4 kşk bulgur pilav kepekli+3 kşk taze fasulye.haşlaması+2 dlm ekmek
10dk kardiyo egzersiz
Ara: 1 elma+yoğurt
Akşam: yeşil mercimekli detoks salatası+1 şişe soda+1 dlm köy ekmek olacak kaçamaksız işallah yapabilirsem yürüyüş 20-30dk artık
:26: kacamak peşinde bendim canım içinemi dogdu,,afiyet olsun menü güzel
:26: kacamak peşinde bendim canım içinemi dogdu,,afiyet olsun menü güzel
evet kızlar bildirim geliyor benden
geçen hafta 87,800
bu gün 86,700
giden -1,100
daha fazla bekledim sanırım ben beğenmedim. ama genede mutluyum 86 gördümya şükür
günaydın kızlarrrr:)))yağmurlu ama çokkkkk güzel bir izmir sabahından sevgiler..
evet bu kadar laftan sonra özüne gelelim işin...
ben maalesef bu hafta artıyım..83.7..geçen hafta 83.3 tüm..yani 400 gr artıdayım..bu sonucu bekliyorum zaten..
neyse bu sabah tekrar başlıyoz..ve dikkat ediyoz..
sabah çeyrek sandwiç ekmeğine domates salatalık biber peynir yaptım..tatlandırıcılı çay..1 saattir de yarım litre suyu içiyorum..
arada bir elma yicem..öğlene bakıcaz..
günaydın herkese bende bildirim yapayım bu hafta erkenciyiz
geçen hafta 68.2
bu hafta 68
neyse artı değilim çok şükür
ilknur gülcan ne güzel sizde artı olmamışsınız
neslihan süpersin tebrikler
hayalimsi bu hafta hep beraber dikkat edicez topralıyacaz inşallah
neyse bende bildirim yapıyımda spor yapıcam 30 dk
geçen hafta; 61.9
bu hafta; 61.3
giden; 600 gram
bunada şükür kaçamak yapmasaydım daha çok verirdim belkide neyse sonra görüşürüz kızlar
bu hafta topiğimiz mutsuz
sabah yürüdüm geldim 5 km qma bugün salak gibiyim resmen.neyse kilo bildirimi yapiyim hemen
Geçen hafta:75
Bu hafta:74.6
Giden:400 gr
Bildirimimi yapayım
Gecen hafta;71.2
Bu hafta 71 kg
fark - 200 gr.
[QUOTknur84;34583671]kızlar bugün bildirimi erken yapıcam
geçen hafta 73,400
bu hafta 73,200
giden 200 gr
neyseki artıda çıkmadım buna çok sevindim ama bu hafta çok dikkat edicem inşallah bakalım neler olacak..
ilknur............73.2
gülcan..........62.2
neslihan........ 86.7
hayalimsi........83.7
ayse...... .. ......68
ddem...............61.3
secil.................74.6
guzelim............71
destina.............
@@@@ilk 3 :)))
1.NESLİHAN......800 gr
2.Ddem.............600 gr
3.Secil...............400 gr
kilo alan
hayalimsi.......400 gr
Kızlar listeyi yaptım su an 800 gr neslihan 1.destina aksama kadar gelirse listede degişiklik olucak bilginize.Bu hafta spor haftası ilan ediyorum.Herkes yaptıgından fazla spor yapsın bu hafta var mısınız?
İlknur hosgeldin,ne yaptın?Begendiniz mi evi?
Bir saattir ütü yapıyorum belkide daha fazla sonunda bitti.
Ilknurcum ev buldunuz mu?
canım bu haftalık fasulye pilav hakkın doldu bu hafta bunlardan daha yeme akşamıda hafif geçir derim ben salta yoğurt peynir.. yoksa menün güzelevet arkadaşlar bir öğle yemeğini daha atlatmış bulunmaktayız..:.)))
ne yedim 5 kaşık fasülye 3 kaşık pilav..salata 3 kaşık yoğurt..ama salata havuç+turp salatası idi..
ve sabahtan bu yana 2 lt su içtim..
haftaya birinciliğe adayım ona göre:)))
gülcan hayırdır noluyoruz hemen kaçamaklar felan bu hafta daha kaçamak filan yok ona göre akşamda en azından 1 bardak ayran iç miden ağrımasın gece..misafirim varrdı kızlar menümü yazayım cünkü aksama bişey yememem lazım
SABAH,2 D ekmek,1 d peynir,2 zeytin,1 tatlı kaşıgı kaymak,yarım su bard. portakal suyu
ARA,1 cb süt,3 kayısı
SAAT 3DE,6 mercimek köftesi,3 kurabiye
aksama sadece salata yesem bugünkü menüm fazlamı kızlar? 2,5 lt su olacak,20 dakka evde koştum dahada koşacam
kaçamak peşinde olanlar varsa hemen uzaklaşsın kızlar hareket haftası bu hafta unutmayın tam gaz
kızlar bu günki menüm
Öğlen:2 köfte+4 kşk bulgur pilav kepekli+3 kşk taze fasulye.haşlaması+2 dlm ekmek
10dk kardiyo egzersiz
Akşam: yeşil mercimekli detoks salatası+1 şişe soda+1 dlm köy ekmek olacak kaçamaksız işallah yapabilirsem yürüyüş 20-30dk artık
kızlar bende menümü yazayım..
sabah öğlen bir bu hafta böyle olacak
2,bucuk dilim t.b. ekmeği
menemen
zetin
beyaz peynir 1 salam bir kaç dilim saltalık..
ara
1 saltalık
akşam
yayla çorbası
közlenmiş bir patlıcanın üzerine sarımsaklı yoğurt
yarım salatalık
3 litre su 3 yeşilçay olacak
1 taş bi kuş vurdum ozaman. kaçamağı bırakın kızlar ara gaza devam herkez haftanın ilk üçü yarışına girmiş bende varım unutmayın.
şimdi bende çıkıyorum. evim 25dk mesafede bu gün arabayıda almıcam eve yürücem fırsat fırsattırsabahta buraya yürürüm tüm fırsatları değerlendirelim bakalım haftaya kimler 3 te. bu günlük hoşçakalın byyyyy kaçamak yokk
kızlar bu günki menüm
10dk kardiyo egzersiz
canım menü güzelde neden sabahla öğle bir helede erken kalkıyosan metabolizma çalışması için bişeyler yemen lazım kalkınca
canım sabah tam hazırlamaya başlıyordum arkadaş geldi bende yemeden çıkmak zorunda kaldım yoksa yicektim sabah sadece su ve yeşilçay içebildim..
sabah 30 dk bisiklet sürdüm burdan annemlere yürüdüm 20 dk
sonra annemle gezmeye çıktık 2de çıktık 5te eve geldim sürekli yürüdüm yani yorulmuşum baya
tamam canım bu hafta böyle deyince bende sürekli öyle yapıcaksın sandım
çizelgeme ne olmuş kızlar ya bilen varmı:44:
yenisini yap canım bozulmuş galiba..
ben bilmiyorumda eşime yaptırıyım akşam öbürünüde o yapmıştı zaten sende yapsana canım biliyosan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?