"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

ilknurcum üye olurken i harfini iyi kabul ettirmişsin seçilde öyle ben dlerin arasına bi i harfi koyamadım kabul et5medi bi türlü didem olamadı kendi ismimi yazsam hiç kabul etmezdi onun için uğraşmadım

ilknurcum üye olurken i harfini iyi kabul ettirmişsin seçilde öyle ben dlerin arasına bi i harfi koyamadım kabul et5medi bi türlü didem olamadı kendi ismimi yazsam hiç kabul etmezdi onun için uğraşmadım

neden normalde i olmuyormu.. belkide başkası almışdır didem ismini ondan olmamıştır canım bence..

bugünki menüm

kahvaltı

2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz reçel çay

ara

1 yeşilçay 5 tane kuru kayısı

öğle

1 dilim ekmek 2 kepçe çorba 1 tabak kuru patlıcan kavurması 1 kase yoğurt

ara

1 tane incir 1 fırt muzlu süt içtim

akşam

1 tabak dolusu peynirli salata 1 dilim ekmek

aradada galeta yoğurt meyve yeşilçay bişeyler yerim işte

neden normalde i olmuyormu.. belkide başkası almışdır didem ismini ondan olmamıştır canım bence..

bak bu aklıma gelmemişti ne yaptıysam kabul etmedi dıdem yazıyorum olmuyo didem yazıyorum olmuyo sinir etti beni sonra sizden görünce aklıma takıldı niyeki diye demekki o yüzden olabilir

afiyet olsun menü güzel..

Bugünkü menüm:
2 kuru kayısı bir bardak su ve bir ceviz
Kahvaltı :1 minik muz
Öğle:1 kase yoğurt çorbası iki dilim ekmek bir kase bezelye yemeği
Ara:1 Türk Kahvesi
Ara:1 sütlü Nescafe
Akşam:bir kase yoğurt çorbası, bir kase bezelye yemeği ve bir bardak ayran
Ara: beyaz leblebi yarim kase (daha yemedim acikirsam yicem)
Spor:5 km yürüyüş ve 1 saat ütü(şimdilik)

Son düzenleme:

Afiyet olsun

Afiyet olsun canım menün her zamanki gibi

Menüm Sabah 2 dilim ekmek,1
yumurta,1 dilim
peynir,ara 5 yk dolu yogurt,aksam(saat 16:30)
1 yt yesil.mercimek,yarım dilim ekmek.3 litre su,spor yapcam daha yapamadım.

kahvaltı yapmamışsın canım demekki canın onu istedi afiyet olsun

kahvaltı yapmamışsın canım demekki canın onu istedi afiyet olsun

Yemek duzenimi degistirebilirim bu hafta bir meyve kahvaltı da yada bir sütlü kahve falan şeklinde belki faydası olur.cok kosturdum bugün oglusumun doğum günü var perşembe onun pastasını sipariş vdrdik okulda kutlicak diye eve geldim bi de yürüyüş yapmıştım kahvaltı yapıcak halim kalmamıştı bir muz yedim bende.ama dediğim gibi bu hafta kahvaltı ogununu değiştirebilirim

Afacanın dogum günü şimdiden kutlu olsun canım.Tatlı yorgunluk.1 kücük ceviz,1 türk kahvesi ekledim.Spora baslayacagım.

Afacanın dogum günü şimdiden kutlu olsun canım.Tatlı yorgunluk.1 kücük ceviz,1 türk kahvesi ekledim.Spora baslayacagım.

Saol canım. Öyle valla tatlı yorgunluk.yap canım sporunu bende bizimkini kandırmaya çalışıyorum fitness salonuna inelim diye.gelmezse evde yürüyüş yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…