Yemek duzenimi degistirebilirim bu hafta bir meyve kahvaltı da yada bir sütlü kahve falan şeklinde belki faydası olur.cok kosturdum bugün oglusumun doğum günü var perşembe onun pastasını sipariş vdrdik okulda kutlicak diye eve geldim bi de yürüyüş yapmıştım kahvaltı yapıcak halim kalmamıştı bir muz yedim bende.ama dediğim gibi bu hafta kahvaltı ogununu değiştirebilirim
oğluşunun doğum günü kutlu olsun şimdiden canım Allah hayırlı uzun ömürler versin
evet olabilkir canım kahvaltı olarak bişeyler yede farketmez yani aç kalma
Bugünkü menüm:
2 kuru kayısı bir bardak su ve bir ceviz
Kahvaltı :1 minik muz
Öğle:1 kase yoğurt çorbası iki dilim ekmek bir kase bezelye yemeği
Ara:1 Türk Kahvesi
Ara:1 sütlü Nescafe
Akşam:bir kase yoğurt çorbası, bir kase bezelye yemeği ve bir bardak ayran
Ara: beyaz leblebi yarim kase (daha yemedim acikirsam yicem)
Spor:5 km yürüyüş ve 1 saat ütü(şimdilik)
Menüm Sabah 2 dilim ekmek,1
yumurta,1 dilim
peynir,ara 5 yk dolu yogurt,aksam(saat 16:30)
1 yt yesil.mercimek,yarım dilim ekmek.3 litre su,spor yapcam daha yapamadım.
Yemek duzenimi degistirebilirim bu hafta bir meyve kahvaltı da yada bir sütlü kahve falan şeklinde belki faydası olur.cok kosturdum bugün oglusumun doğum günü var perşembe onun pastasını sipariş vdrdik okulda kutlicak diye eve geldim bi de yürüyüş yapmıştım kahvaltı yapıcak halim kalmamıştı bir muz yedim bende.ama dediğim gibi bu hafta kahvaltı ogununu değiştirebilirim
Amin canim insallah güzel dileklerin için teşekkürler.çok güzel
oooyy oğluşunun doğum günü kutlu olsun şimdiden canım allah sağlık mutluluk hayırlı uzun ömür versin evladınızı size bağışlasın inşallah..
Kacamak yok canım artık sana.aksam salata ve yoğurt yiyosun ekmek falanda yok ne o öyle kurabiyeler falanbu hafta herkes güzel kilo verecek ona göre
canım bu haftalık fasulye pilav hakkın doldu bu hafta bunlardan daha yeme akşamıda hafif geçir derim ben salta yoğurt peynir.. yoksa menün güzel
gülcan hayırdır noluyoruz hemen kaçamaklar felan bu hafta daha kaçamak filan yok ona göre akşamda en azından 1 bardak ayran iç miden ağrımasın gece..
canım bu hafta başka ballı mallı krepleri yeme sabhada olsa yemeğin bu hafta çok dikkat edicez güzel kilolar vericez geçen haftanın acısını çıkamalıyız..
kızlar bende menümü yazayım..
sabah öğlen bir bu hafta böyle olacak
2,bucuk dilim t.b. ekmeği
menemen
zetin
beyaz peynir 1 salam bir kaç dilim saltalık..
ara
1 saltalık
akşam
yayla çorbası
közlenmiş bir patlıcanın üzerine sarımsaklı yoğurt
yarım salatalık
3 litre su 3 yeşilçay olacak
ilknurcum üye olurken i harfini iyi kabul ettirmişsin seçilde öyle ben dlerin arasına bi i harfi koyamadım kabul et5medi bi türlü didem olamadı kendi ismimi yazsam hiç kabul etmezdi onun için uğraşmadım
bugünki menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz reçel çay
ara
1 yeşilçay 5 tane kuru kayısı
öğle
1 dilim ekmek 2 kepçe çorba 1 tabak kuru patlıcan kavurması 1 kase yoğurt
ara
1 tane incir 1 fırt muzlu süt içtim
akşam
1 tabak dolusu peynirli salata 1 dilim ekmek
aradada galeta yoğurt meyve yeşilçay bişeyler yerim işte
Bugünkü menüm:
2 kuru kayısı bir bardak su ve bir ceviz
Kahvaltı :1 minik muz
Öğle:1 kase yoğurt çorbası iki dilim ekmek bir kase bezelye yemeği
Ara:1 Türk Kahvesi
Ara:1 sütlü Nescafe
Akşam:bir kase yoğurt çorbası, bir kase bezelye yemeği ve bir bardak ayran
Ara: beyaz leblebi yarim kase (daha yemedim acikirsam yicem)
Spor:5 km yürüyüş ve 1 saat ütü(şimdilik)
Menüm Sabah 2 dilim ekmek,1
yumurta,1 dilim
peynir,ara 5 yk dolu yogurt,aksam(saat 16:30)
1 yt yesil.mercimek,yarım dilim ekmek.3 litre su,spor yapcam daha yapamadım.
Amin canim insallah güzel dileklerin için teşekkürler.
Yemedim canım leblebi çok acikirsam yicektim sadece. Akşam atıştırmasi eşim bazen yiyo benimde canım çekerse yerim diye yazdım
canım meyve bitti evde elma felan almıştım birdaha markete gitmem gerekiyor yoksa yiyorum bensalata ve yogurt yedim senin dediğn gibi canım şimdide başım dönüyo acıktım mm,kacamak olarak yemedim ögle ve aksam yerine yemiştim
tamam canım bidaha yok hazırlamıcamda yapınca duramıyom
canım hiç meyve yemiyorsun ama cok saglıksız oluyor böyle herseyden yemelisin
menün güzel kızlar gerçek isimlerniz ne merak ettim
cok iyi canım afiyet olsun
güzel canım menün
yeme canım yarınki arada yersin bırak o yesin kilo alsın sen kilo ver kıskançlıktan çatlıcak yakında sen zayıfliyorsunya
canım meyve bitti evde elma felan almıştım birdaha markete gitmem gerekiyor yoksa yiyorum ben
canım benim ismim ilknur senin
Yemedim canım o da yemedi. Diyo zaten şimdi daha fit gozukuyosun baya farketti zayifladin diye.yuzumde sivilceler vardı ilaç tedavisi görüyorum şimdi gectiler baya.hem sivilcelerim gitti hemde zatifliyorum sen son zamanlarda güzelleştin diyo banamutlu oluyo insan bunları duyunca.dusunursen kim kilolu eş isterki ben böyle düşünüp zayiflamaya çalışıyorum
ben cıkıyorum midem o kadar kötüki galiba birsey yemem lazım çok agrıyo kızlar görüşürüz
tamam canım
SECİL oglun nice yaslara girer inşallah cannım
ne güzel eşin sana destek oluyor canım benimm eşimde öyle zaten onların destekleri bizi daha çok motive ediyor
ii akşamlar kızlar ben bugün girmedim yoğundum o yüzden şimdi yazıyorum bende bu gün tartıldım ve 10 günde tam 3 kg vermişimmmm
tabi benim kilo fazla olunca ilk haftalar fazla gidiyor bu gün yürüyüş yapamadım ama evde yarım saat egzersiz yaptım
10 günde 3 kilo çok iyi canım.onumuzdeki hafta listeye giriceksin canım saat 11 de katılmaya calisirsin. Yürüyüş yapmasanda evde egzersiz yapmakta iyi gelir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?