"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

oğluşunun doğum günü kutlu olsun şimdiden canım Allah hayırlı uzun ömürler versin

evet olabilkir canım kahvaltı olarak bişeyler yede farketmez yani aç kalma

oğluşunun doğum günü kutlu olsun şimdiden canım Allah hayırlı uzun ömürler versin

evet olabilkir canım kahvaltı olarak bişeyler yede farketmez yani aç kalma

Teşekkür ederim canım.evet metabolizmayı çalıştırmaya devam edip farklı bişeyler yemek belki daha iyi olur diye düşündüm:26:

canım menün güzel ama bişey söylicem akşam yemeğinden sonra bişey yemesen daha iyi sonuç alırsın..

Menüm Sabah 2 dilim ekmek,1
yumurta,1 dilim
peynir,ara 5 yk dolu yogurt,aksam(saat 16:30)
1 yt yesil.mercimek,yarım dilim ekmek.3 litre su,spor yapcam daha yapamadım.
çok güzel

oooyy oğluşunun doğum günü kutlu olsun şimdiden canım allah sağlık mutluluk hayırlı uzun ömür versin evladınızı size bağışlasın inşallah..

çok güzel

oooyy oğluşunun doğum günü kutlu olsun şimdiden canım allah sağlık mutluluk hayırlı uzun ömür versin evladınızı size bağışlasın inşallah..
Amin canim insallah güzel dileklerin için teşekkürler.
Yemedim canım leblebi çok acikirsam yicektim sadece. Akşam atıştırmasi eşim bazen yiyo benimde canım çekerse yerim diye yazdım

Kacamak yok canım artık sana.aksam salata ve yoğurt yiyosun ekmek falanda yok ne o öyle kurabiyeler falan bu hafta herkes güzel kilo verecek ona göre

salata ve yogurt yedim senin dediğn gibi canım şimdide başım dönüyo acıktım mm,kacamak olarak yemedim ögle ve aksam yerine yemiştim

tamam canım bidaha yok hazırlamıcamda yapınca duramıyom

canım hiç meyve yemiyorsun ama cok saglıksız oluyor böyle herseyden yemelisin

ilknurcum üye olurken i harfini iyi kabul ettirmişsin seçilde öyle ben dlerin arasına bi i harfi koyamadım kabul et5medi bi türlü didem olamadı kendi ismimi yazsam hiç kabul etmezdi onun için uğraşmadım

menün güzel kızlar gerçek isimlerniz ne merak ettim

cok iyi canım afiyet olsun

Menüm Sabah 2 dilim ekmek,1
yumurta,1 dilim
peynir,ara 5 yk dolu yogurt,aksam(saat 16:30)
1 yt yesil.mercimek,yarım dilim ekmek.3 litre su,spor yapcam daha yapamadım.

güzel canım menün

Amin canim insallah güzel dileklerin için teşekkürler.
Yemedim canım leblebi çok acikirsam yicektim sadece. Akşam atıştırmasi eşim bazen yiyo benimde canım çekerse yerim diye yazdım

yeme canım yarınki arada yersin bırak o yesin kilo alsın sen kilo ver kıskançlıktan çatlıcak yakında sen zayıfliyorsunya

canım meyve bitti evde elma felan almıştım birdaha markete gitmem gerekiyor yoksa yiyorum ben

yeme canım yarınki arada yersin bırak o yesin kilo alsın sen kilo ver kıskançlıktan çatlıcak yakında sen zayıfliyorsunya

Yemedim canım o da yemedi. Diyo zaten şimdi daha fit gozukuyosun baya farketti zayifladin diye.yuzumde sivilceler vardı ilaç tedavisi görüyorum şimdi gectiler baya.hem sivilcelerim gitti hemde zatifliyorum sen son zamanlarda güzelleştin diyo bana mutlu oluyo insan bunları duyunca.dusunursen kim kilolu eş isterki ben böyle düşünüp zayiflamaya çalışıyorum

ne güzel eşin sana destek oluyor canım benimm eşimde öyle zaten onların destekleri bizi daha çok motive ediyor

ben cıkıyorum midem o kadar kötüki galiba birsey yemem lazım çok agrıyo kızlar görüşürüz

ii akşamlar kızlar ben bugün girmedim yoğundum o yüzden şimdi yazıyorum bende bu gün tartıldım ve 10 günde tam 3 kg vermişimmmm
tabi benim kilo fazla olunca ilk haftalar fazla gidiyor bu gün yürüyüş yapamadım ama evde yarım saat egzersiz yaptım

10 günde 3 kilo çok iyi canım.onumuzdeki hafta listeye giriceksin canım saat 11 de katılmaya calisirsin. Yürüyüş yapmasanda evde egzersiz yapmakta iyi gelir canım

10 günde 3 kilo çok iyi canım.onumuzdeki hafta listeye giriceksin canım saat 11 de katılmaya calisirsin. Yürüyüş yapmasanda evde egzersiz yapmakta iyi gelir canım

okadar mutluyum ki anlatamam sana :) 80 i görsem uçarım herhalde 2 ay daha sıkacam kendie söz verdim yaza tam anlamıyla istdeğim kilodaa girecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…