- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
okadar mutluyum ki anlatamam sana :) 80 i görsem uçarım herhalde 2 ay daha sıkacam kendie söz verdim yaza tam anlamıyla istdeğim kilodaa girecem
Evet canım iyi geliyo bana güzel sözler duymak. Bu arada benim akşam sporu kaldı:26:
ii akşamlar kızlar ben bugün girmedim yoğundum o yüzden şimdi yazıyorum bende bu gün tartıldım ve 10 günde tam 3 kg vermişimmmm
tabi benim kilo fazla olunca ilk haftalar fazla gidiyor bu gün yürüyüş yapamadım ama evde yarım saat egzersiz yaptım
Iyi akşamlar bende katılmak istiyorum aranıza 10 kilo fazlam var ilk sayfaları okudum devam ediyormusunuz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın kızlar nerdesiniz nasılsınız durmak yok spor haftası bu hafta hadi tempo spora devam kalkın oturmak yok
ben başlıcam birazdan 30 dk bisiklet sonra 30 dk yürüyüş yapıcam kahvaltımı yaptım saat geçmesini bekliyorum
evet kızlar bu hafta hareket haftası bol spor ben bugün baya yürücem akşamda evde yapıcam bakalım bu hafta nasıl olacak..günaydın kızlar
dün kaçamaksız güzel geçti bol sporlu. erken dende yattım karnım guruldamasın diyebu günde devam bol spor. sabah yürüdüm gene 50dk
dün akşam yağmur yağdı sabah deniz ve toprak kokusu deli iyi geldi denizde dalgalı foşur foşur sesiyle eşlik etti.telefonu almamışım foto yollucaktım içiniz açolsın diye. yarın unutmazsam alır çekerim sizede
bol hareketli aktif bi gün olsun hepimize
bıraz önce kahvaltımı yaptım şimdi çay içiyorum bugün simit aldım değişiklik olsun diye..
afiyet olsun bende severim aklıma getirdin şimdi bende yarın alıyım kahvaltıya
günaydın herkese mutlu bol hareketli bir gün olsun
dün akşam misafirlikteydik uğrayamadım sabah klasik kahvaltımı yaptım erkenden, yeşil çayımıda içtim çalışıyorum,
sizlerede afiyet olsun simit iyi fikir ilknurcum
bugün kızalr gelmedi anlaşılan bay abi harekete spora verdiler kendilerini
evet canım aynen öyle 30 dk bisiklet sürdüm şimdi yeşilçayımıhazırlıyorum birazdanda dışarı çıkıcam yürüyeceğim
maşallah canım bende çıkcam bırazdan hem 23 nisa için kıyafet bakıcam hemde yürüyüş bir taşla iki kuş akşamda yapıcam ama gene bişeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?