"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Iyi akşamlar bende katılmak istiyorum aranıza 10 kilo fazlam var ilk sayfaları okudum devam ediyormusunuz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın canım maşallah sana bak ne güzel isteğince gidiyor o kilolar ne 80i 70 e kadar iniceksin ve 70 beğenmeyip 65 olmak isticeksin çok iyi bir başlangıç yaptın bakalım haftaya kim birinci olacaksın haftaya listedesin ona göre.. canım olsun evde yap bende evde yapıcam havalar bıraz daha ısınana kadar bu akşam bal-şlıcam bende leslie ve jilliana ölcülerimi dün aldım başlıcam diye ama başlayamadım bugün başlıcam inşallah.. sen naslı bir egzersiz yapıyorsun evde..

günaydın fıstık hatunlar nasılsınız bakalım keyifler yerindemi..
bugün kızımın öğretmeniyle 23 nisan için kıyafet siparişi vermeye gidicez tütü etek lerden alıcaz çok tatlı olacak benim cadım..

Iyi akşamlar bende katılmak istiyorum aranıza 10 kilo fazlam var ilk sayfaları okudum devam ediyormusunuz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşgeldin kararlıysan 10 kiloyu verirsin canım buraya hergün katılım şartı var 1 mesajda olsa yazmalısın salı günleri 11 de bildirim günü ilk hafta listeye giremiyorsun ama ondan sonraki hafta listede oluyorsun bunları kabul ediyorsan hoşgeldin aramıza..

günaydın kızlar nerdesiniz nasılsınız durmak yok spor haftası bu hafta hadi tempo spora devam kalkın oturmak yok

ben başlıcam birazdan 30 dk bisiklet sonra 30 dk yürüyüş yapıcam kahvaltımı yaptım saat geçmesini bekliyorum

günaydın kızlar
dün kaçamaksız güzel geçti bol sporlu. erken dende yattım karnım guruldamasın diye bu günde devam bol spor. sabah yürüdüm gene 50dk
dün akşam yağmur yağdı sabah deniz ve toprak kokusu deli iyi geldi denizde dalgalı foşur foşur sesiyle eşlik etti.telefonu almamışım foto yollucaktım içiniz açolsın diye. yarın unutmazsam alır çekerim sizede
bol hareketli aktif bi gün olsun hepimize

günaydın kızlar nerdesiniz nasılsınız durmak yok spor haftası bu hafta hadi tempo spora devam kalkın oturmak yok

ben başlıcam birazdan 30 dk bisiklet sonra 30 dk yürüyüş yapıcam kahvaltımı yaptım saat geçmesini bekliyorum

evet kızlar bu hafta hareket haftası bol spor ben bugün baya yürücem akşamda evde yapıcam bakalım bu hafta nasıl olacak..

günaydın herkese mutlu bol hareketli bir gün olsun
dün akşam misafirlikteydik uğrayamadım sabah klasik kahvaltımı yaptım erkenden, yeşil çayımıda içtim çalışıyorum,

sizlerede afiyet olsun simit iyi fikir ilknurcum

günyadın canım evet yaa ben bayadır simit yememiştim dün alacaktım almadım bugün fırına gidince aldım değişiklik oldu..

evet canım aynen öyle 30 dk bisiklet sürdüm şimdi yeşilçayımı hazırlıyorum birazdanda dışarı çıkıcam yürüyeceğim

maşallah canım bende çıkcam bırazdan hem 23 nisa için kıyafet bakıcam hemde yürüyüş bir taşla iki kuş akşamda yapıcam ama gene bişeyler..

maşallah canım bende çıkcam bırazdan hem 23 nisa için kıyafet bakıcam hemde yürüyüş bir taşla iki kuş akşamda yapıcam ama gene bişeyler..

kolay gelsin canım iyi gezmeler çocuğunun heycanı senin heycanın şimdiden basmıştır 23 nisan ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…