"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kızlar dün yazmıştınızya kalori hesaplayan sitenin birine üye oldum hiç bişi anlamadım ordaki hesaba göre ben 1000 kalori bile almıyorum nasıl oluyorda yavaş veriyorum kilo anlamadım.
kaçamak peşinde olan varsa hemen bıraksın kızlar tam gaz hareket haftasına devam ha gayret
incelip bikini giycez yazın unutmayın ha

günlük yediğinmi canım kaloris....i nemi üye oldun

Ay maşallah canım bizimkilerde ayarlamıştır papyon ve kuşak diktiriyoruz

Saol canım yürümek iyi geliyo insana hele de temiz hava ve iyot kokusuyla

Benim üye olduğum site diyet....şım canım orda yediklerini yaptığın aktiviteleri yaziyosun senin için hesaplıyor ve ne kadar kilo vereceğini söylüyor. Tabi dediğim gibi bunlar genel hesqplamalar kilo verme metabolizmaya göre değişir bi ona bak istersen.bide bugün tartı da farketmese bile yarın kilonda düşme olabiliyor

Kimse yok spora devam edin kızlar bu hafta hareket haftamiz geçen haftaki arayı kapatmaliyiz öptüm sizi şekerler

slm arkadaşlar..
şimdi girebildim..çünkü sabah sınavlarım vardı..
bu sabah 1 börek çay..öğlen 2 dilim çikolatalı kek yedim..bugün kü karbonhidrat olayım bitti
öğlen salata yoğurt..akşam yürüyüşe çıkcam..

ziyi günler kızlar hadi tempo

30 dk bisikletimi sürdüm 30 dk yürüyüşümü yaptım

şimdi oğlumla annemle parktayız hava almaya çıktık

sizler neler yapıyosunuz kacamak yok unutmayın

bu hafta herkes çok kilo vericek veremeyen sıkılaşıcak

tempo tempo

Selam kızlar tam 7 km yürüdüm bugün spor iyi gidiyo ama feci yoruldum bugün

Ay maşallah canım bizimkilerde ayarlamıştır papyon ve kuşak diktiriyoruz

maşallah ..
bizde baktık kızlara şort t_shirt erkeklere kapri t-shirt güzel ayırdık beğenirlerse alacaz inşallah onlar olur tütü etekler kalmamış birde çok kaba gösterdi kızımda denedik aşırı kaba gösterdi göründüğü gibi güzel değilmiş onlar.. ama çooookkk yoruldum şuan başım ağrıyor..

sana inanamıyorum tatlım yani

şu yediklerine bi bak ya hani 2 kilo hedef koymuştun

bu hafta kaçamak yok bol spor var dedik diymi ama

silkelen kendine gel bence

dün gülcan bugünde sen olmuyo kızlar gerçekten olmuyo

canım sen ne yapıyorsun bu hafta kaçamak yok dedik unuttunmu ama olmazki böyle birbirimiz motive etmeliyiz sen gidiyorsun çikolata felan yiyorsun bu haftalık yeter sana başka kaçamak yapmanı istemiyorum ona göre çok sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…