- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
kolay gelsin canım iyi gezmeler çocuğunun heycanı senin heycanın şimdiden basmıştır 23 nisan ne güzel
güle güle canım bol bol kalori kaybı olsun kilolar gitsinneyse kızlar ben kaçar dışarda yürüyüş beni bekler görüşmek üzere
kızlar dün yazmıştınızya kalori hesaplayan sitenin birine üye oldum hiç bişi anlamadım ordaki hesaba göre ben 1000 kalori bile almıyorum nasıl oluyorda yavaş veriyorum kilo anlamadım.
kaçamak peşinde olan varsa hemen bıraksın kızlar tam gaz hareket haftasına devam ha gayret
incelip bikini giycez yazın unutmayın ha
günlük yediğinmi canım kaloris....i nemi üye oldun
evet o site hiç bişi anlamadım dünden beri
bende çıkıyorum akşama görüşürüz inşallah allaha emanet olun
Ay maşallah canım bizimkilerde ayarlamıştır papyon ve kuşak diktiriyoruzgünaydın fıstık hatunlar nasılsınız bakalım keyifler yerindemi..
bugün kızımın öğretmeniyle 23 nisan için kıyafet siparişi vermeye gidicez tütü etek lerden alıcaz çok tatlı olacak benim cadım..
Kalktım canım yuruyusumu yaptım iyi gidiyosun bu hafta sporlar süpergünaydın kızlar nerdesiniz nasılsınız durmak yok spor haftası bu hafta hadi tempo spora devam kalkın oturmak yok
:32
:
günaydın kızlar
dün kaçamaksız güzel geçti bol sporlu. erken dende yattım karnım guruldamasın diyebu günde devam bol spor. sabah yürüdüm gene 50dk
dün akşam yağmur yağdı sabah deniz ve toprak kokusu deli iyi geldi denizde dalgalı foşur foşur sesiyle eşlik etti.telefonu almamışım foto yollucaktım içiniz açolsın diye. yarın unutmazsam alır çekerim sizede
bol hareketli aktif bi gün olsun hepimize
kızlar dün yazmıştınızya kalori hesaplayan sitenin birine üye oldum hiç bişi anlamadım ordaki hesaba göre ben 1000 kalori bile almıyorum nasıl oluyorda yavaş veriyorum kilo anlamadım.
kaçamak peşinde olan varsa hemen bıraksın kızlar tam gaz hareket haftasına devam ha gayret
incelip bikini giycez yazın unutmayın ha
38 beden kumas.30-31 beden degişiyor kot pantolon canım.Modele kesime göre.İçine girdigim kot 30 bedendi.
Selam kızlar tam 7 km yürüdüm bugünspor iyi gidiyo ama feci yoruldum bugün
Ay maşallah canım bizimkilerde ayarlamıştır papyon ve kuşak diktiriyoruz
slm arkadaşlar..
şimdi girebildim..çünkü sabah sınavlarım vardı..
bu sabah 1 börek çay..öğlen 2 dilim çikolatalı kek yedim..bugün kü karbonhidrat olayım bitti
öğlen salata yoğurt..akşam yürüyüşe çıkcam..
slm arkadaşlar..
şimdi girebildim..çünkü sabah sınavlarım vardı..
bu sabah 1 börek çay..öğlen 2 dilim çikolatalı kek yedim..bugün kü karbonhidrat olayım bitti
öğlen salata yoğurt..akşam yürüyüşe çıkcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?