"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

geçmiş olsun canım bugünlük spor yeter sana

iyice dinlen

geçmiş olsun canım bugünlük spor yeter sana

iyice dinlen

evet yaa baya yoruldum öğle yemeğim kaçtı şimdi yeşilçayla kayısı yicem sonrada akşam yemeği için bişeyler yapıcam bişeyde yok evde ufff şuan hazır önüm ebiri yemek getirsede yesem beaaa ama bugün benim için baya bi spor oldu baya kalori yakmışımdır hahahha

Bende bugün öyle oldum canım yürüdüm geldim duş aldım sonra pert oldum valla oğlumu aldıktan sonra uyumusum biraz iyi geldi birazdan kahve mi içiçem

Selam kızlar nasılsınız?Daha yeni oturdum,yeni girebildim foruma.Aksam 40 dk eliptik yaptım.
Bu sabah 30 dk yürüyüş,20 dk aletler.
Kahvaltı 3 dilim ekmek,2 yk et,1 yumurta,1 dilim peynir,4 zeytin
ara 1 türk kahvesi,şimdide 2 cilek dogradım 1 kase yogurda onu yiyorum.Aksam balık,salata yiyecegim.1 saatte yavas yürüyüş yaptım.

Geçmiş olsun canım baya yorulmussun bi ağrı kesici falan al dinlen biraz.bulursunuz kıyafet daha vakit var hem kızlar için seçenekte çok

Oh oh ne güzel spor artmış beslenmeye dikkat ediliyor süper

bende gülcan ,güzelim adı neki?

ne güzel eşin sana destek oluyor canım benimm eşimde öyle zaten onların destekleri bizi daha çok motive ediyor

ben cıkıyorum midem o kadar kötüki galiba birsey yemem lazım çok agrıyo kızlar görüşürüz

Benim adım eda kızlar....
Eşlerimizin motive etmesi insanı cok mutlu ediyor.Benim ki bu ara beni deli ediyor 65 kg olcaktın,cok duraksadın diyor.Annene söyle dedim bende!!!!!

Iyiyim canım saol kosturup duruyoruz sporlarimizi yapıyoruz mis gibi kaçamak yok canım

Bende bugün öyle oldum canım yürüdüm geldim duş aldım sonra pert oldum valla oğlumu aldıktan sonra uyumusum biraz iyi geldi birazdan kahve mi içiçem

iç canım iç iyi gelir bende akşam erken yatarım sanırım çok yoruldum kızımda çok yoruldu giyin çıkar giyin çıkar birsürü şey giyindi..

Geçmiş olsun canım baya yorulmussun bi ağrı kesici falan al dinlen biraz.bulursunuz kıyafet daha vakit var hem kızlar için seçenekte çok

teşekkürler canım benim yemek yiyimde alcam bi ağrı kesici.. yok canım yaa kalmamış herkes toparlamış bizimle birlikte 3 okul yetkilisi daha vardı ve tükenmiş herşe neredeyse bakalım hayırlısı..

afiyet olsun canım sen nasılsın

Benim adım eda kızlar....
Eşlerimizin motive etmesi insanı cok mutlu ediyor.Benim ki bu ara beni deli ediyor 65 kg olcaktın,cok duraksadın diyor.Annene söyle dedim bende!!!!!
menü çok iyi spor harika daha ne deyim
ooo senin eşde olayın hemen üstüne böyle demiş olmamış yanüüü neyse bu hafta sıkı tutuyoruz çabalarının mükafatı alıcaksın canım yeterki kaçamak olmasın..

Dün o kadar acıktım ki anlatamam kızlar.Alısırım ama,alıştım mı rahat olur.Tartıda 100 gr daha düşmüşüm.Aclıktan :)))

Aynen aynen hani açlıktan nefesi kokuyo derler ya bende dün tam öyleydim valla :))))))).cok aciktim ama yemedim bende tartida bi düşüş gördüm demekki neymiş aç kalmadan kilo verilmiyomus.ama vücut alışicak ve acikmicak bir sure sonra.esine söyle sabretsin böyle giderse 2-3 haftaya 65 i görürsün sen

teşekkürler canım benim yemek yiyimde alcam bi ağrı kesici.. yok canım yaa kalmamış herkes toparlamış bizimle birlikte 3 okul yetkilisi daha vardı ve tükenmiş herşe neredeyse bakalım hayırlısı..

Bulursunuz inşallah canım ya daha vakit var

yaaa...
ama ben 83 kiloyum..kotta 29 giyiyorum..3 marka kotum var..üçüde böyle..yeni aldım:44::44::44:

afiyet olsun canım sen nasılsın

Nasıl olur canım 29 ben 80 li kilolardayken 34 giyiyodum bi hatan vardır senin

Hayalimsi nasıl oluyor kız 83 kg o kot bedeni??Ben 87 kg 33-34 giyiyordum.Normal kumasta kac bedensin?
Hem hani bu hafta kacamak yoktu ne yaptın sen????
İlknur gecmiş olsun,cok yorulmuşsun yorulunca hicbişey yapmak gelmez benimde içimde.Senin kız kücük prenses olcak :))
Benim es biliyor beni sinir etti mi acta kalsam yemem onu yapıyor yine bana....
ddem biraz belim agrıyor ama iyiyim,aksam annemlerde yemek yicez.Evde yemegim vardı ama onlar davet etti.Biraz dinlenip eliptik yapacagım 30 dk.

İddiaya girdik yine 1 ayda 67 kg olmam lazım.Olamazsam ooo cok zarardayım kızlar.Olursam kazanacagım sey süper!!!
Aksam karnımda kedi vardı resmen,su içmekten şistim.Bu hafta spor haftası kızlar...Yerinizde saymayın.Neslihan cok sanslısın.

İlknur tatlım yeni katılan arkadaslara acıklamalarından dolayı tesekkür ederim.
Beste bu hafta listedesin,düzenli katılımını bekliyoruz sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…