- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
boyun kaç senin normal pantolonda bedenin kaç..yaaa...
ama ben 83 kiloyum..kotta 29 giyiyorum..3 marka kotum var..üçüde böyle..yeni aldım:44::44::44:
maşallah ..
bizde baktık kızlara şort t_shirt erkeklere kapri t-shirt güzel ayırdık beğenirlerse alacaz inşallah onlar olur tütü etekler kalmamış birde çok kaba gösterdi kızımda denedik aşırı kaba gösterdi göründüğü gibi güzel değilmiş onlar.. ama çooookkk yoruldum şuan başım ağrıyor..
geçmiş olsun canım bugünlük spor yeter sana
iyice dinlen
evet yaa baya yoruldum öğle yemeğim kaçtı şimdi yeşilçayla kayısı yicem sonrada akşam yemeği için bişeyler yapıcam bişeyde yok evde ufff şuan hazır önüm ebiri yemek getirsede yesem beaaaama bugün benim için baya bi spor oldu baya kalori yakmışımdır hahahha
maşallah ..
bizde baktık kızlara şort t_shirt erkeklere kapri t-shirt güzel ayırdık beğenirlerse alacaz inşallah onlar olur tütü etekler kalmamış birde çok kaba gösterdi kızımda denedik aşırı kaba gösterdi göründüğü gibi güzel değilmiş onlar.. ama çooookkk yoruldum şuan başım ağrıyor..
Selam kızlar nasılsınız?Daha yeni oturdum,yeni girebildim foruma.Aksam 40 dk eliptik yaptım.
Bu sabah 30 dk yürüyüş,20 dk aletler.
Kahvaltı 3 dilim ekmek,2 yk et,1 yumurta,1 dilim peynir,4 zeytin
ara 1 türk kahvesi,şimdide 2 cilek dogradım 1 kase yogurda onu yiyorum.Aksam balık,salata yiyecegim.1 saatte yavas yürüyüş yaptım.
bende gülcan ,güzelim adı neki?
ne güzel eşin sana destek oluyor canım benimm eşimde öyle zaten onların destekleri bizi daha çok motive ediyor
ben cıkıyorum midem o kadar kötüki galiba birsey yemem lazım çok agrıyo kızlar görüşürüz
ziyi günler kızlar hadi tempo
30 dk bisikletimi sürdüm 30 dk yürüyüşümü yaptım
şimdi oğlumla annemle parktayız hava almaya çıktık
sizler neler yapıyosunuz kacamak yok unutmayın
bu hafta herkes çok kilo vericek veremeyen sıkılaşıcak
tempo tempo
Bende bugün öyle oldum canım yürüdüm geldim duş aldım sonra pert oldum valla oğlumu aldıktan sonra uyumusum biraz iyi geldi birazdan kahve mi içiçem
Oh oh ne güzel spor artmış beslenmeye dikkat ediliyor süper
Geçmiş olsun canım baya yorulmussun bi ağrı kesici falan al dinlen biraz.bulursunuz kıyafet daha vakit var hem kızlar için seçenekte çok
Selam kızlar nasılsınız?Daha yeni oturdum,yeni girebildim foruma.Aksam 40 dk eliptik yaptım.
ara 1 türk kahvesi,şimdide 2 cilek dogradım 1 kase yogurda onu yiyorum.Aksam balık,salata yiyecegim.1 saatte yavas yürüyüş yaptım.
menü çok iyi spor harika daha ne deyimBenim adım eda kızlar....
Eşlerimizin motive etmesi insanı cok mutlu ediyor.Benim ki bu ara beni deli ediyor 65 kg olcaktın,cok duraksadın diyor.Annene söyle dedim bende!!!!!
yaaa...
ama ben 83 kiloyum..kotta 29 giyiyorum..3 marka kotum var..üçüde böyle..yeni aldım:44::44::44:
Dün o kadar acıktım ki anlatamam kızlar.Alısırım ama,alıştım mı rahat olur.Tartıda 100 gr daha düşmüşüm.Aclıktan :)))
teşekkürler canım benim yemek yiyimde alcam bi ağrı kesici.. yok canım yaa kalmamış herkes toparlamış bizimle birlikte 3 okul yetkilisi daha vardı ve tükenmiş herşe neredeyse bakalım hayırlısı..
yaaa...
afiyet olsun canım sen nasılsın
menü çok iyi spor harika daha ne deyim
ooo senin eşde olayın hemen üstüne böyle demiş olmamış yanüüü neyse bu hafta sıkı tutuyoruz çabalarının mükafatı alıcaksın canım yeterki kaçamak olmasın..
Nasıl olur canım 29 ben 80 li kilolardayken 34 giyiyodum bi hatan vardır senin
Aynen aynen hani açlıktan nefesi kokuyo derler ya bende dün tam öyleydim valla :))))))).cok aciktim ama yemedim bende tartida bi düşüş gördüm demekki neymiş aç kalmadan kilo verilmiyomus.ama vücut alışicak ve acikmicak bir sure sonra.esine söyle sabretsin böyle giderse 2-3 haftaya 65 i görürsün sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?