- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
inşallah hayırlısı kısmetlerinde olan olur zaten..Bulursunuz inşallah canım ya daha vakit var
evet yaa bir görseydin anneee ben prenses gibi oldum öyle değilmi diyor allahdan mızmızlanmadı..Hayalimsi nasıl oluyor kız 83 kg o kot bedeni??Ben 87 kg 33-34 giyiyordum.Normal kumasta kac bedensin?
Hem hani bu hafta kacamak yoktu ne yaptın sen????
İlknur gecmiş olsun,cok yorulmuşsun yorulunca hicbişey yapmak gelmez benimde içimde.Senin kız kücük prenses olcak :))
Benim es biliyor beni sinir etti mi acta kalsam yemem onu yapıyor yine bana....
ddem biraz belim agrıyor ama iyiyim,aksam annemlerde yemek yicez.Evde yemegim vardı ama onlar davet etti.Biraz dinlenip eliptik yapacagım 30 dk.
slm arkadaşlar..
şimdi girebildim..çünkü sabah sınavlarım vardı..
bu sabah 1 börek çay..öğlen 2 dilim çikolatalı kek yedim..bugün kü karbonhidrat olayım bitti
öğlen salata yoğurt..akşam yürüyüşe çıkcam..
inşallah hayırlısı kısmetlerinde olan olur zaten..
evet yaa bir görseydin anneee ben prenses gibi oldum öyle değilmi diyor allahdan mızmızlanmadı..
İlknur tatlım yeni katılan arkadaslara acıklamalarından dolayı tesekkür ederim.
Beste bu hafta listedesin,düzenli katılımını bekliyoruz sürekli
Hosuna gitti demek ki süslenmek.
kızçeler selam nasılsınız kaçamak falan yok degilmi bugün
Ooo ben tam cıkcaktım,kadro cogaldı cıkmasam mı ki
biraz daha kal canım
Biraz daha kalcaktım ama eşim geldi.Anneme gitmeden sporumu yapayım.Ordan gec döneriz....Öpüyorum kızlar hepinizi.
Selam canım iyiyiz valla bütün kızlar toplandık modundayiz bende kahvemi yaptım şimdi icicem.kacamak yok canım sen nasılsın toparladin mi kendini
benim öğleden sonra insülün direncimde bi aciplik oldu kızlar halsizlik terleme titreme gene. doktorumu aradım diyete 2 gün ara ver
abartmadan acıktıkça ye dedi. bende öğlen 2 köfte salata yemiştim 2 saat sonra şeker düşünce en kestirme etli pide söledim yedim.işin garibi hala halsizliğim felan da geçmedi eve gidip yatmak istiyorum
benim öğleden sonra insülün direncimde bi aciplik oldu kızlar halsizlik terleme titreme gene. doktorumu aradım diyete 2 gün ara ver
abartmadan acıktıkça ye dedi. bende öğlen 2 köfte salata yemiştim 2 saat sonra şeker düşünce en kestirme etli pide söledim yedim.işin garibi hala halsizliğim felan da geçmedi eve gidip yatmak istiyorum
güle güle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?