"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Bulursunuz inşallah canım ya daha vakit var
inşallah hayırlısı kısmetlerinde olan olur zaten..
evet yaa bir görseydin anneee ben prenses gibi oldum öyle değilmi diyor allahdan mızmızlanmadı..

Beslenmen hiç sağlıklı değil canım hep hamurisi olmamış bu hafta sıkı tutuyoruz unutma akşam dediklerin dışında birşey yeme yürüyüşü de ihmal etme uzun uzun yürü erisin yediklerin

Kızlar ben cıkıyorum,eşim gelmeden eliptik yapıp dusumu alayım.....30 dk yapacagım.

kızçeler selam nasılsınız kaçamak falan yok degilmi bugün

iyim canımsen nasılsısn.. kaçamak yok ama öğün atladım dışarda olduğum içimn evde pratik bişey yapıp yicem çok yorgunum ve evde bişey kalmamış ama dışarı çıkamıcam bugünü geçiştirim yarın alışveriş zamanı olur..

sagolun kızlar aksam meyve yedim uyudum şimdi yok agrı falan ,yok yapmadım kaçamak eşime kızartma yaptım ama yemedim kendime az yaglı biber yaptım ondan yedim,bugünden ben birsey anlamadım zaman nasıl gecti ne oldu ne bitti bilmiyorum bi yarım saat kızla yürüdüm geldim öglene yemek falan yaptım az öncede kızı uyuttum nerdeyse aksam olacak bana vakit cabuk geciyor,bugün herkes yapmış sporunu İLKNUR da yorulmus tütü lerede bakılmış ne güzel,HAYALİMSİ kaçamka hiç iyi olmamıs be dünden pişmanım sporda yapasım yok napcam bilemiyorum,GÜZELİM iddiayı kazanacagına inanıyorum canım maşallah cokta güzel besleniyorsun bugün aksam misafirlikte aman kaçıryım deme,DİDEM bu hafta bidaha benden kaçamak duymuycaksınız canım ne güzel senin sporda tamam olmuş

benim öğleden sonra insülün direncimde bi aciplik oldu kızlar halsizlik terleme titreme gene. doktorumu aradım diyete 2 gün ara ver
abartmadan acıktıkça ye dedi. bende öğlen 2 köfte salata yemiştim 2 saat sonra şeker düşünce en kestirme etli pide söledim yedim.işin garibi hala halsizliğim felan da geçmedi eve gidip yatmak istiyorum

Selam canım iyiyiz valla bütün kızlar toplandık modundayiz bende kahvemi yaptım şimdi icicem.kacamak yok canım sen nasılsın toparladin mi kendini

sagol canım iyyiyim sen kahveyi baya cok seviyorsun bizde bugü n aldık türk kahvesi mis gibi koktu aksama yapacam ama sekersiz sevmem biraz katsam diye düşünüyorum

aramı yapmadınki ondanmı oldu saglık önemli cok gecmiş olsun eve gidince uyu toparlanırsın canım

Aa neden öyle oldun ki?Bugun sinirini bozan strese sokan bir durum.olduysa o da yapar....Cok cok gecmiş olsun.
Gülcan yok canım yemicem.65 olmanın ucunda 2 sevinc var
1.iddiayı kazanmak
2.kv karsı zafer!!!!!

geçmiş olsun canım erken çıkma gibi bir imkanın yokmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…