- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
geçmiş olsun canım erken çıkma gibi bir imkanın yokmu..
Aa neden öyle oldun ki?Bugun sinirini bozan strese sokan bir durum.olduysa o da yapar....Cok cok gecmiş olsun.
Gülcan yok canım yemicem.65 olmanın ucunda 2 sevinc var
1.iddiayı kazanmak
2.kv karsı zafer!!!!!
benim öğleden sonra insülün direncimde bi aciplik oldu kızlar halsizlik terleme titreme gene. doktorumu aradım diyete 2 gün ara ver
abartmadan acıktıkça ye dedi. bende öğlen 2 köfte salata yemiştim 2 saat sonra şeker düşünce en kestirme etli pide söledim yedim.işin garibi hala halsizliğim felan da geçmedi eve gidip yatmak istiyorum
Ayy bir cıkış butonuna basamadım
kızlar çıkıyorum zaten gidip yatayım. akşam salata yedim menumde o vardı sanırım o sarstı beni hadi yarın görüşürüz hepiniz hoşçakalın
kızlar çıkıyorum zaten gidip yatayım. akşam salata yedim menumde o vardı sanırım o sarstı beni hadi yarın görüşürüz hepiniz hoşçakalın
EDA ne güzelmiş adın senin iddia hiç kacmamalı o zaman
sagol canım iyyiyim sen kahveyi baya cok seviyorsun bizde bugü n aldık türk kahvesi mis gibi koktu aksama yapacam ama sekersiz sevmem biraz katsam diye düşünüyorum
aramı yapmadınki ondanmı oldu saglık önemli cok gecmiş olsun eve gidince uyu toparlanırsın canım
güzelim yerine ben cıkayım kızlar bebiş uyuyoken iki evde kosayım erisin yaglar aksama girerim
güzelim yerine ben cıkayım kızlar bebiş uyuyoken iki evde kosayım erisin yaglar aksama girerim
demekki kalmak istiyorsun gözün arkada kalıyor
Aa neden öyle oldun ki?Bugun sinirini bozan strese sokan bir durum.olduysa o da yapar....Cok cok gecmiş olsun.
Gülcan yok canım yemicem.65 olmanın ucunda 2 sevinc var
1.iddiayı kazanmak
2.kv karsı zafer!!!!!
Bugünkü menüm
2 kuru kayısı bir ceviz bir bardak su
Kahvaltı:1 minik muz
Öğle:bir tabak mercimek yemeği, bir bardak ayran ve 2 dilim ekmek ve biraz hindi ızgara
Ara:bir Türk Kahvesi ve bir avuç beyaz leblebi ve 3 fındık
Akşam:1 tabak mercimek yemeği 1 bardak ayran ve bir kase salata
Ara:sütlü Nescafe ( icmedim icebilirim)
Spor: 7 km yürüyüş
çok güzel menü.. canım sabahı hafif geçirice fark ettimi tartıda dünde böyle yapmıştın sanırım..
Bugünkü menüm
2 kuru kayısı bir ceviz bir bardak su
Kahvaltı:1 minik muz
Öğle:bir tabak mercimek yemeği, bir bardak ayran ve 2 dilim ekmek ve biraz hindi ızgara
Ara:bir Türk Kahvesi ve bir avuç beyaz leblebi ve 3 fındık
Akşam:1 tabak mercimek yemeği 1 bardak ayran ve bir kase salata
Ara:sütlü Nescafe ( icmedim icebilirim)
Spor: 7 km yürüyüş
Saol canım bu haftayi iyi degerlendirmek istiyorum.Farketti canım bugünde deniyorum bakalım fark etmeye devam edicek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?