"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Aa neden öyle oldun ki?Bugun sinirini bozan strese sokan bir durum.olduysa o da yapar....Cok cok gecmiş olsun.
Gülcan yok canım yemicem.65 olmanın ucunda 2 sevinc var
1.iddiayı kazanmak
2.kv karsı zafer!!!!!

EDA ne güzelmiş adın senin iddia hiç kacmamalı o zaman

Yediğin bişey dokunmuş olabilir yada yorgunluktandir belki canım eve gidip dinlensen kendini toparlarsin biraz.gecmis olsun canım önemli olan sağlık.

güzelim yerine ben cıkayım kızlar bebiş uyuyoken iki evde kosayım erisin yaglar aksama girerim

Çok severim canım kahveyi her türlüsünü ama şekerli icemem ben.sekersiz olucak cayda öyle o zaman tadını alıyorum bide kahve tok tutuyo özellikle sütlü kahve diyette bana baya yardımcı oluyor

Aa neden öyle oldun ki?Bugun sinirini bozan strese sokan bir durum.olduysa o da yapar....Cok cok gecmiş olsun.
Gülcan yok canım yemicem.65 olmanın ucunda 2 sevinc var
1.iddiayı kazanmak
2.kv karsı zafer!!!!!

Süper canım ya 65 kilo olmak sana çok iyi gelicek azmin daim olsun çok iyi gidiyosun devam et

Bugünkü menüm
2 kuru kayısı bir ceviz bir bardak su
Kahvaltı:1 minik muz
Öğle:bir tabak mercimek yemeği, bir bardak ayran ve 2 dilim ekmek ve biraz hindi ızgara
Ara:bir Türk Kahvesi ve bir avuç beyaz leblebi ve 3 fındık
Akşam:1 tabak mercimek yemeği 1 bardak ayran ve bir kase salata
Ara:sütlü Nescafe ( icmedim icebilirim)
Spor: 7 km yürüyüş

Son düzenleme:

çok güzel menü.. canım sabahı hafif geçirice fark ettimi tartıda dünde böyle yapmıştın sanırım..

Kızlar iyi akşamlar herkese öğleden sonra muhabbet baya koyuymus maşallah

NESLİHAN cok gecmis olsun canım umarım geçmiştir yat dinlen bol bol

ILKNUR eminim çok tatlı olmuştur kızın kızlar bi başka oluyor allah nazardan saklasin

GÜZELİM vericez tabi bu kiloları senin kv seni gördükçe çatır çatır catliyacak

Ne guzel hepiniz yapmışsınız sporları ben yapamadım dişçiye gittim bugun is çıkışı

Bugun yediklerime gelince
SABAH klasik ekmek atası kahvaltı
ARA iki incir yeşil çay
OGLE yarım kase yeşil mercimek çorbası bir lahmacun ayran salata
ARA salatalık yeşilçay
AKŞAM yarım kase tarhana çorba 6 kaşık yeşil fasulye bol salata

Afiyet olsun canım tek muz yiyince çok acikmiyo musun

hayırlı akşamlar fıstıklar..

menüm

sabah
simit
beyaz peynir
kaşar peynir
zeytin
saltalık
az bişey sucuklu yumurta

öğlen yok dışardaydım

ara
2 kayısı

akşam
salata
1 buçuk haşlama yumurta

3 litre su 3 yeşilçay

evde yicek bişey kalmamış markete gitmem gerekiyor bugün böyle idare ettim çok yorgun olduğum için dışarı birdaha çıkasım gelmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…