"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Afiyet olsun canım tek muz yiyince çok acikmiyo musun

Sabah 2 kuru kayısı ve ceviz yedikten sonra yürüyüşe çıkıyorum canım islerimi falanda hallediyorum eve geldiğimde 11 oluyor zaten bir muz yiyorum 1-2 saat sonrada öğle yemeği. Aslinda biraz acikiyorum öğle yemeğine kadar ama metabolizmayı sasirtmak lazım 73 e az kaldı biran önce görmek istiyorum hersey beyinde bitiyo aslında

Afiyet olsun canım yine diyorum nasıl doyuyorsun anlamiyorum

Kahvaltıyı sağlam yapmissin canım acikmadin sanirim öğlen bide kosturmacadan insanın aklına bişey gelmiyo.aksam yumurta tok tutar hemde protein.afiyet olsun

Valla bravo size

Bende sizin gibi azaltiyim bakiyim yapabilecek miyim ben çok acikirsam ters tepiyor bi sonraki öğün çok yiyorum ama tekrar deniyim sizi görünce çok yiyormuşum gibi geldi kızıyorum kendime

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım akşamı hafif geçirmişsin iyi olmuş

Afiyet olsun canım yine diyorum nasıl doyuyorsun anlamiyorum

Kahvaltıyı sağlam yapmissin canım acikmadin sanirim öğlen bide kosturmacadan insanın aklına bişey gelmiyo.aksam yumurta tok tutar hemde protein.afiyet olsun

evet onu dicektim şimdi seçil baya tok tutuyor sabahda güzel kahvaltı yaptım acıkmadım acıksam baya yerdim herhalde zaten yorgun olunca canım bişeyde istemiyor..

evet onu dicektim şimdi seçil baya tok tutuyor sabahda güzel kahvaltı yaptım acıkmadım acıksam baya yerdim herhalde zaten yorgun olunca canım bişeyde istemiyor..

Ben haşlanmış yumurta yiyemiyorum canım ya.bende yorulmusum bugün yürüyüşte gelince karnim o kadar açtı ama bişey yiyemeden uyumusum tabi çocuğu okuldan aldıktan sonra

Valla bravo size

Bende sizin gibi azaltiyim bakiyim yapabilecek miyim ben çok acikirsam ters tepiyor bi sonraki öğün çok yiyorum ama tekrar deniyim sizi görünce çok yiyormuşum gibi geldi kızıyorum kendime

afiyet olsun çok güzel.. ya ben bu hafta bıraz daha dikkat etmek istiyorum ondan bugünde zaten nedenimi söyledim bakalım yarın napcam.. sende azalt bakalım belki daha faydalı olur

Ben haşlanmış yumurta yiyemiyorum canım ya.bende yorulmusum bugün yürüyüşte gelince karnim o kadar açtı ama bişey yiyemeden uyumusum tabi çocuğu okuldan aldıktan sonra

sen neden haşlama yumurta yiyemiyorsun bende sarıs olmadan beyazını yiyemem.. bazen kalan sade beyaz yerlerini yemem bırakırım kızım yer..

sen neden haşlama yumurta yiyemiyorsun bende sarıs olmadan beyazını yiyemem.. bazen kalan sade beyaz yerlerini yemem bırakırım kızım yer..

Pek cazip gelmiyo. Bana yiyemiyorum onun dışında her türlüsünü yerim özellikle taze Soğanlı cok guzel oluyo canım tavsiye ederim. Onun için genelde omlet falan tuketiyorum

evet yaa aynen öyle beyinde bitince istesende fazla yiyemiyorsun azda yesen hemen doyuruyor yediğin şey..
Kızlar ben çıkıyorum biraz oglusla ilgileniyim iyi akşamlar

hayırlı geceler caım

evet yaa aynen öyle beyinde bitince istesende fazla yiyemiyorsun azda yesen hemen doyuruyor yediğin şey..

hayırlı geceler caım

Bu hafta azimli gidiyoruz inşallah bozmayiz ve güzel kilolar veririz bu hafta ben yürüyüşleri de arttırmak istiyorum ama yorumluyorum baya aksamlari da yurusem iyi olucak aslında ama Sadece bir gün yapabildim

Bu hafta azimli gidiyoruz inşallah bozmayiz ve güzel kilolar veririz bu hafta ben yürüyüşleri de arttırmak istiyorum ama yorumluyorum baya aksamlari da yurusem iyi olucak aslında ama Sadece bir gün yapabildim

canım sen zaten baya yürüyorsun kasları sabah akşam çok yormamakta lazım 2 saate yakın yürüyürsun zaten sonra ev işi yemek çocuk zaten baya kalori harcatıyor..

inşallah hep böyle gider canım en azından 70 i görne kadar kaçamak yapmasak iyi olacak..

canım sen zaten baya yürüyorsun kasları sabah akşam çok yormamakta lazım 2 saate yakın yürüyürsun zaten sonra ev işi yemek çocuk zaten baya kalori harcatıyor..

Bilmiyorum ki sanki daha çok yürürsem daha çabuk zayıflarim gibi geliyo surekli kalori hesabı yapıyorum bu hafta 73 ü görmeliyim

kızlar su pazar günü gelsede secim olAYI Bİ BİTSE hergün konvoy kulagımın dibinde bıktım kızımın tam uyku saatinde geciyorlar 1,5 saattir uyucaz diye cabalıyoz cok sinirliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…