- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Afiyet olsun canım tek muz yiyince çok acikmiyo musun
hayırlı akşamlar fıstıklar..
menüm
sabah
simit
beyaz peynir
kaşar peynir
zeytin
saltalık
az bişey sucuklu yumurta
öğlen yok dışardaydım
ara
2 kayısı
akşam
salata
1 buçuk haşlama yumurta
3 litre su 3 yeşilçay
evde yicek bişey kalmamış markete gitmem gerekiyor bugün böyle idare ettim çok yorgun olduğum için dışarı birdaha çıkasım gelmedi..
hayırlı akşamlar fıstıklar..
menüm
sabah
simit
beyaz peynir
kaşar peynir
zeytin
saltalık
az bişey sucuklu yumurta
öğlen yok dışardaydım
ara
2 kayısı
akşam
salata
1 buçuk haşlama yumurta
3 litre su 3 yeşilçay
evde yicek bişey kalmamış markete gitmem gerekiyor bugün böyle idare ettim çok yorgun olduğum için dışarı birdaha çıkasım gelmedi..
Kızlar iyi akşamlar herkese öğleden sonra muhabbet baya koyuymus maşallah
NESLİHAN cok gecmis olsun canım umarım geçmiştir yat dinlen bol bol
ILKNUR eminim çok tatlı olmuştur kızın kızlar bi başka oluyor allah nazardan saklasin
GÜZELİM vericez tabi bu kiloları senin kv seni gördükçe çatır çatır catliyacak
Ne guzel hepiniz yapmışsınız sporları ben yapamadım dişçiye gittim bugun is çıkışı
Bugun yediklerime gelince
SABAH klasik ekmek atası kahvaltı
ARA iki incir yeşil çay
OGLE yarım kase yeşil mercimek çorbası bir lahmacun ayran salata
ARA salatalık yeşilçay
AKŞAM yarım kase tarhana çorba 6 kaşık yeşil fasulye bol salata
Afiyet olsun canım yine diyorum nasıl doyuyorsun anlamiyorum
Kahvaltıyı sağlam yapmissin canım acikmadin sanirim öğlen bide kosturmacadan insanın aklına bişey gelmiyo.aksam yumurta tok tutar hemde protein.afiyet olsun
evet onu dicektim şimdi seçil baya tok tutuyor sabahda güzel kahvaltı yaptım acıkmadım acıksam baya yerdim herhalde zaten yorgun olunca canım bişeyde istemiyor..
Valla bravo size
Bende sizin gibi azaltiyim bakiyim yapabilecek miyim ben çok acikirsam ters tepiyor bi sonraki öğün çok yiyorum ama tekrar deniyim sizi görünce çok yiyormuşum gibi geldi kızıyorum kendime
Kızlar iyi akşamlar herkese öğleden sonra muhabbet baya koyuymus maşallah
NESLİHAN cok gecmis olsun canım umarım geçmiştir yat dinlen bol bol
ILKNUR eminim çok tatlı olmuştur kızın kızlar bi başka oluyor allah nazardan saklasin
GÜZELİM vericez tabi bu kiloları senin kv seni gördükçe çatır çatır catliyacak
Ne guzel hepiniz yapmışsınız sporları ben yapamadım dişçiye gittim bugun is çıkışı
Bugun yediklerime gelince
SABAH klasik ekmek atası kahvaltı
ARA iki incir yeşil çay
OGLE yarım kase yeşil mercimek çorbası bir lahmacun ayran salata
ARA salatalık yeşilçay
AKŞAM yarım kase tarhana çorba 6 kaşık yeşil fasulye bol salata
Kızlar ben çıkıyorum biraz oglusla ilgileniyim iyi akşamlar
Ben haşlanmış yumurta yiyemiyorum canım ya.bende yorulmusum bugün yürüyüşte gelince karnim o kadar açtı ama bişey yiyemeden uyumusum tabi çocuğu okuldan aldıktan sonra
sen neden haşlama yumurta yiyemiyorsun bende sarıs olmadan beyazını yiyemem.. bazen kalan sade beyaz yerlerini yemem bırakırım kızım yer..
Sabah 2 kuru kayısı ve ceviz yedikten sonra yürüyüşe çıkıyorum canım islerimi falanda hallediyorum eve geldiğimde 11 oluyor zaten bir muz yiyorum 1-2 saat sonrada öğle yemeği. Aslinda biraz acikiyorum öğle yemeğine kadar ama metabolizmayı sasirtmak lazım 73 e az kaldı biran önce görmek istiyorum hersey beyinde bitiyo aslında
Kızlar ben çıkıyorum biraz oglusla ilgileniyim iyi akşamlar
Pek cazip gelmiyo. Bana yiyemiyorum onun dışında her türlüsünü yerim özellikle taze Soğanlı cok guzel oluyo canım tavsiye ederim. Onun için genelde omlet falan tuketiyorum
evet yaa aynen öyle beyinde bitince istesende fazla yiyemiyorsun azda yesen hemen doyuruyor yediğin şey..
hayırlı geceler caım
Bu hafta azimli gidiyoruz inşallah bozmayiz ve güzel kilolar veririz bu hafta ben yürüyüşleri de arttırmak istiyorum ama yorumluyorum baya aksamlari da yurusem iyi olucak aslında ama Sadece bir gün yapabildim
Bu hafta azimli gidiyoruz inşallah bozmayiz ve güzel kilolar veririz bu hafta ben yürüyüşleri de arttırmak istiyorum ama yorumluyorum baya aksamlari da yurusem iyi olucak aslında ama Sadece bir gün yapabildim
canım sen zaten baya yürüyorsun kasları sabah akşam çok yormamakta lazım 2 saate yakın yürüyürsun zaten sonra ev işi yemek çocuk zaten baya kalori harcatıyor..
Bilmiyorum ki sanki daha çok yürürsem daha çabuk zayıflarim gibi geliyosurekli kalori hesabı yapıyorum bu hafta 73 ü görmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?