- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
kızlar su pazar günü gelsede secim olAYI Bİ BİTSE hergün konvoy kulagımın dibinde bıktım kızımın tam uyku saatinde geciyorlar 1,5 saattir uyucaz diye cabalıyoz cok sinirliyim
bu saatte demi geçiyorlar bizim burada öyle değil hatta öyle geçseler bile çok ses yapmıyorlar..cumartesi son sonra rahatsın canım..
menümü yazıyım
SABAH,2 d ekmek,2 d peynir az salca ve domatesle yapılmış tost,1 ck kaymak
ARA,1 kivi
ÖGLE,1 tabak yogurtlu biber kavurma,1 d ekmek
ARA,1 bardak ligt süt,1 incir
AKSAM,2 d ekmek,peynir,yesillik,3 kasık domatesli patlıcan kavurma,yogurt
ARA,1 sekerli türk kahvesi,1 ck cikolata
2 lt su,20 dk evde göbek attım,yarım saatte yavas yürüyüş
kaç kiloydun kız sen az kaldı bu hafta kesin 73 ü göreceksin kaçamak olmayınca olacak
menümü yazıyım
SABAH,2 d ekmek,2 d peynir az salca ve domatesle yapılmış tost,1 ck kaymak
ARA,1 kivi
ÖGLE,1 tabak yogurtlu biber kavurma,1 d ekmek
ARA,1 bardak ligt süt,1 incir
AKSAM,2 d ekmek,peynir,yesillik,3 kasık domatesli patlıcan kavurma,yogurt
ARA,1 sekerli türk kahvesi,1 ck cikolata
2 lt su,20 dk evde göbek attım,yarım saatte yavas yürüyüş
74.6 ydım canım salı günü cizelgemi guncelledim.az kaldı ya onun için sabirsizlaniyorum ya.aslinda bizim tartı bir kilo fazla tartiyo ama olsun ben kendi tartimda 73 ü görmeliyim
Çok severim canım kahveyi her türlüsünü ama şekerli icemem ben.sekersiz olucak cayda öyle o zaman tadını alıyorum bide kahve tok tutuyo özellikle sütlü kahve diyette bana baya yardımcı oluyor
Koş canım koş ne kadar spor yaparsak o kadar çabuk gider kilolar
Bugünkü menüm
2 kuru kayısı bir ceviz bir bardak su
Kahvaltı:1 minik muz
Öğle:bir tabak mercimek yemeği, bir bardak ayran ve 2 dilim ekmek ve biraz hindi ızgara
Ara:bir Türk Kahvesi ve bir avuç beyaz leblebi ve 3 fındık
Akşam:1 tabak mercimek yemeği 1 bardak ayran ve bir kase salata
Ara:sütlü Nescafe ( icmedim icebilirim)
Spor: 7 km yürüyüş
Kızlar iyi akşamlar herkese öğleden sonra muhabbet baya koyuymus maşallah
NESLİHAN cok gecmis olsun canım umarım geçmiştir yat dinlen bol bol
ILKNUR eminim çok tatlı olmuştur kızın kızlar bi başka oluyor allah nazardan saklasin
GÜZELİM vericez tabi bu kiloları senin kv seni gördükçe çatır çatır catliyacak
Ne guzel hepiniz yapmışsınız sporları ben yapamadım dişçiye gittim bugun is çıkışı
Bugun yediklerime gelince
SABAH klasik ekmek atası kahvaltı
ARA iki incir yeşil çay
OGLE yarım kase yeşil mercimek çorbası bir lahmacun ayran salata
ARA salatalık yeşilçay
AKŞAM yarım kase tarhana çorba 6 kaşık yeşil fasulye bol salata
hayırlı akşamlar fıstıklar..
menüm
sabah
simit
beyaz peynir
kaşar peynir
zeytin
saltalık
az bişey sucuklu yumurta
öğlen yok dışardaydım
ara
2 kayısı
akşam
salata
1 buçuk haşlama yumurta
3 litre su 3 yeşilçay
evde yicek bişey kalmamış markete gitmem gerekiyor bugün böyle idare ettim çok yorgun olduğum için dışarı birdaha çıkasım gelmedi..
canım menün güzelde akşam iki dilim ekmek çok olmuş sonra yediklerin gene kaçamak hani kaçamak yoktu bakim bu hafta noluyor sana bakim kaçamaklar felan diz boyu kahvede şeker yanında çikolata hemde akşamdan sonra OL MA MIŞ..
Ben arka bahçede bilim izliyorum :)))) kara para aşk biraz izledim güzel dizi.afacani uyutunca izlerim bendeee o zaman sen zaten 73 ü görmüşsun neyse iyi oldu ya olur canım benim çok dikkat ediyoruz kaçamak yok spor var olacak inşallah.. kara para aşk izliyorum çok güzel dizi
Ilknur un dediklerin katılıyorum canımolmamış
tümünü yedim canım zaten öğlen vaktim yoktu dışarıdaydım iyikide tümünü yemişim ama acıkmadımda kahvaltı baya tok tuttu..bende sekersiz icemiyorum bayadırda içmemiştim iyi geldi bugün bana
imkanım olsa evden cıkıp deli gibi kosasım var ama hem yer müsait degil hemde kızımdan dolayı kosamıyorum
çok iyi canım harika gidiyorsun
gecmiş olsun canım menüde güzel
simiti bütünmü yedin canım yarısını öglen yeseydin daha saglıklı olurdu
benim listede 7 d ekmek hakkım var canım o yüzden yedim,normalde cayı sekerli icerdim onu bıraktım ama bugün aksamki meyvemi yemiycem birde kuruyemiş hakkımıda yemedim onun yerine seker ve minicik çikolata oldu cok degil canım dengeledim kızma:18:
aaa ama yapmayın kızlar hele sen secil daha düne kadar her aksam 2 bitter yiyodun aaaa hem ben emzikliyim olsun o kadarcık dimi
Ben arka bahçede bilim izliyorum :)))) kara para aşk biraz izledim güzel dizi.afacani uyutunca izlerim bende
tümünü yedim canım zaten öğlen vaktim yoktu dışarıdaydım iyikide tümünü yemişim ama acıkmadımda kahvaltı baya tok tuttu..
Haklısın canım ama ben sadece sabahları ekmek tuketiyodum yani günde iki dilim.benim yaptığımda doğru değildi ki onun için surekli azar isitiyodum hem bu hafta biliyosun ipleri sıkı tutuyoruz.kizmiyosun dimi:26:
iyi akşamlar kızlar menüm
kahvaltı klasik
ara
1 ceviz 1 armut
öğle
2 dilim ekmek2 kepçe çorba 1 tabak kuru patlican
ara
1 sütlü türk kahvesi 1 çayb. karşık leblebi
akşam
1 dilim ekmek 1 tabak yumurtali yeşil fasülye 1 bardak ayran
ara
3kaşık yoğurt
iyi akşamlar kızlar menüm
kahvaltı klasik
ara
1 ceviz 1 armut
öğle
2 dilim ekmek2 kepçe çorba 1 tabak kuru patlican
ara
1 sütlü türk kahvesi 1 çayb. karşık leblebi
akşam
1 dilim ekmek 1 tabak yumurtali yeşil fasülye 1 bardak ayran
ara
3kaşık yoğurt
kızlar hepiniz bebeklisiniz birsey sorcam su ilknura dediğim siteden baktımda bebek emzirmek dakkada 8.30 kalori diyo o kadar gidermi sizce ?
evet gider canım ben emzirme döneminde iki ay içinde fazla kilolarım takır takır gitti.. canım aslında haklısın sen emziriyorsun canın çekti demekki ama çikolata canın isteyince akşama bırakma oldumu.. bu hafta kaçamak lmıcak birbirimizi uyaralım dedikya ondan böyle yapıyoruz yoksa hepten dağıtırız dimi ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?