- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
2 aymı masllah benim tam tersi takır takır geldi tabiki benim hatamdan,tamam canım haklısınız çok dogru söylüyorsun dediğin gibi canım cekti sabah cekmiyo bu canda bana kastımı var ne
iyi yapmıssın canım
yok canım neden kızayım acıklamamı yapıyom ama günde 2 d ekmekde saglıksız olmaz canım öyle ben 67 kiloyken dr 7 d vermişti bence o kaadar kısmak gereksiz beni hatırlıyosan 72 ken falan daha cok ekmek yiyordum her haftada 1-1,5 net gidiyodu canım
bencede hani yemediği saatte çeker ya insanının canı sende öyle oldun hahahah çok komik..
Afiyet olsun canımiyi akşamlar kızlar menüm
kahvaltı klasik
ara
1 ceviz 1 armut
öğle
2 dilim ekmek2 kepçe çorba 1 tabak kuru patlican
ara
1 sütlü türk kahvesi 1 çayb. karşık leblebi
akşam
1 dilim ekmek 1 tabak yumurtali yeşil fasülye 1 bardak ayran
ara
3kaşık yoğurt
Sen emziriyosun canım enerjiye ihtiyaç duyuyosun.ben senin azmini de takdir ediyorum evde bile olsan sporunu bebise rağmen yapiyosun.emzirdigin için haftada 1-1.5 kilo gidiyodur.bende emzirirken kilo kaybı m olmuştu yediklerime dikkat etmememe rağmen.ben öğle ve aksam mercimek yemeği tukettim yanlış bilmiyosam karbonhidrat grubu onlarda.hani sağlıksız olduğunu düşünmüyorum ama belki dediğin gibi az tuketiyorumdur ama ancak böyle sonuç alabiliyorum
Kızlar ben yatıyorum.oğluşumu uyuttum şimdi benimde uykum geldi.iyi geceler hepinize
Kızlar ben yatıyorum.oğluşumu uyuttum şimdi benimde uykum geldi.iyi geceler hepinize
bende cıkıyorum kızlar su satte gene komboy ALlah ım sabır ver iyi geceler
İyi geceler kızlar.Yeni geldik eve.13 tane sardalye-hamsi karısık balık,bol salata,1 minik biber dolması.Yarım elma,1 türk kahvesi.Menümün diger yarısını degerlendirmiştiniz bu yüzden tekrarlamadım.
canım menü güzel olmuşta ah o dolma o dolma varya işi bozmuş olmamış..İyi geceler kızlar.Yeni geldik eve.13 tane sardalye-hamsi karısık balık,bol salata,1 minik biber dolması.Yarım elma,1 türk kahvesi.Menümün diger yarısını degerlendirmiştiniz bu yüzden tekrarlamadım.
Günaydın fıstıklar oğluşumu okula bıraktım şimdi yürüyüş yapıyorum 10:30 da da pastasını okula birakicam 2 saat falan yururum yani
günaydın canım tekrar oğluşunun doğum günü kutlu olsun kolay gelsin sana bu günki yürüyüşün tamamlanmış olurGünaydın fıstıklar oğluşumu okula bıraktım şimdi yürüyüş yapıyorum 10:30 da da pastasını okula birakicam 2 saat falan yururum yani
günaydın fıstıklarnasılsın bakalım bugün uzun zamandar bana olmayan bir kısa treckotum vardı o bana oldu ve çok mutlu oldum 31 olan kotum hariika oldu üstüme hemde düğmeyi açmadan giyip çıkarıyorum 30 a az kaldı 30 beden olan pantolonumda olmaya başladı 70 olunca daha iyi olacak sanırım aaaayyy çok mutluyum yaa kızlar sıkı tutalım fıstık olalım..
evet canım benimde abur cubur canım hep akşam ister2 aymı masllah benim tam tersi takır takır geldi tabiki benim hatamdan,tamam canım haklısınız çok dogru söylüyorsun dediğin gibi canım cekti sabah cekmiyo bu canda bana kastımı var ne
süper gidiyosun tatlım sakın bozma pastadan çok az ye74.6 ydım canım salı günü cizelgemi guncelledim.az kaldı ya onun için sabirsizlaniyorum ya.aslinda bizim tartı bir kilo fazla tartiyo ama olsun ben kendi tartimda 73 ü görmeliyim
aynen katılıyorum bizde bıktık ama eve gelmiyo ses sokağa çıkıncakızlar su pazar günü gelsede secim olAYI Bİ BİTSE hergün konvoy kulagımın dibinde bıktım kızımın tam uyku saatinde geciyorlar 1,5 saattir uyucaz diye cabalıyoz cok sinirliyim
benim öğleden sonra insülün direncimde bi aciplik oldu kızlar halsizlik terleme titreme gene. doktorumu aradım diyete 2 gün ara ver
abartmadan acıktıkça ye dedi. bende öğlen 2 köfte salata yemiştim 2 saat sonra şeker düşünce en kestirme etli pide söledim yedim.işin garibi hala halsizliğim felan da geçmedi eve gidip yatmak istiyorum
Neslihan ve ddem nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?