"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

2 aymı masllah benim tam tersi takır takır geldi tabiki benim hatamdan,tamam canım haklısınız çok dogru söylüyorsun dediğin gibi canım cekti sabah cekmiyo bu canda bana kastımı var ne

bencede hani yemediği saatte çeker ya insanının canı sende öyle oldun hahahah çok komik..

Sen emziriyosun canım enerjiye ihtiyaç duyuyosun.ben senin azmini de takdir ediyorum evde bile olsan sporunu bebise rağmen yapiyosun.emzirdigin için haftada 1-1.5 kilo gidiyodur.bende emzirirken kilo kaybı m olmuştu yediklerime dikkat etmememe rağmen.ben öğle ve aksam mercimek yemeği tukettim yanlış bilmiyosam karbonhidrat grubu onlarda.hani sağlıksız olduğunu düşünmüyorum ama belki dediğin gibi az tuketiyorumdur ama ancak böyle sonuç alabiliyorum

Afiyet olsun canım

evet canım mecimekde ekmek grubuna giriyor ben herseyle beraber 2 diye anlamıstım o zaman yeterli oluyor ,sagol canım ya elimden geldiğince yapmaya calısıyorum şimdi hedefe yaklaştıkca daha az gidiyor daha cok spor yapmam lazım ama biraz ara verince bi tembellik geliyor ,bu hafta bende senin azmine hayran kaldım masallah yürüyüşler falan harikasın canım kesin göreceksin 73 ü

İyi geceler kızlar.Yeni geldik eve.13 tane sardalye-hamsi karısık balık,bol salata,1 minik biber dolması.Yarım elma,1 türk kahvesi.Menümün diger yarısını degerlendirmiştiniz bu yüzden tekrarlamadım.

İyi geceler kızlar.Yeni geldik eve.13 tane sardalye-hamsi karısık balık,bol salata,1 minik biber dolması.Yarım elma,1 türk kahvesi.Menümün diger yarısını degerlendirmiştiniz bu yüzden tekrarlamadım.

baık pişirirken asla hepsini yiyemem 4 sardaleye yeterli dolma cko fazla.slata sogan salatasi enfes giderdi:)

Günaydın fıstıklar oğluşumu okula bıraktım şimdi yürüyüş yapıyorum 10:30 da da pastasını okula birakicam 2 saat falan yururum yani

canım menü güzel olmuşta ah o dolma o dolma varya işi bozmuş olmamış..
Günaydın fıstıklar oğluşumu okula bıraktım şimdi yürüyüş yapıyorum 10:30 da da pastasını okula birakicam 2 saat falan yururum yani

tekrar doğum günü kutlu olsun canım.. bende bırazdan alışverişe gidicem akşamda sporumu yaparım bugün tartıda güzel şeyler gördüm sonunda..

günaydın fıstıklar nasılsın bakalım bugün uzun zamandar bana olmayan bir kısa treckotum vardı o bana oldu ve çok mutlu oldum 31 olan kotum hariika oldu üstüme hemde düğmeyi açmadan giyip çıkarıyorum 30 a az kaldı 30 beden olan pantolonumda olmaya başladı 70 olunca daha iyi olacak sanırım aaaayyy çok mutluyum yaa kızlar sıkı tutalım fıstık olalım..

Son düzenleme:
günaydın canım tekrar oğluşunun doğum günü kutlu olsun kolay gelsin sana bu günki yürüyüşün tamamlanmış olur

günaydın canım senin adına çok sevindim hadi devam tempo bu hafta herkes çok kilo verecek bozmadığı sürece

Günaydın kızlar,sporumu yaptım geldim,kahvaltımıda yaptım.Bugun temizlik var bende.Yemek yapmıcam,mercimek yenmedi....Secil hadi bakalım,umarım cok güzel gecer dogum günü.
İlknur sende bu azim varken 60 kg bile olursun.

2 aymı masllah benim tam tersi takır takır geldi tabiki benim hatamdan,tamam canım haklısınız çok dogru söylüyorsun dediğin gibi canım cekti sabah cekmiyo bu canda bana kastımı var ne
evet canım benimde abur cubur canım hep akşam ister
74.6 ydım canım salı günü cizelgemi guncelledim.az kaldı ya onun için sabirsizlaniyorum ya.aslinda bizim tartı bir kilo fazla tartiyo ama olsun ben kendi tartimda 73 ü görmeliyim
süper gidiyosun tatlım sakın bozma pastadan çok az ye
kızlar su pazar günü gelsede secim olAYI Bİ BİTSE hergün konvoy kulagımın dibinde bıktım kızımın tam uyku saatinde geciyorlar 1,5 saattir uyucaz diye cabalıyoz cok sinirliyim
aynen katılıyorum bizde bıktık ama eve gelmiyo ses sokağa çıkınca

çok geçmiş olsun canım bugün nasılsın :44:

Neslihan ve ddem nasılsınız?

iyiyim çok şükür canım sen nasılsın kahvaltımı yaptım birazdan spor yapıcam saat dolmasını bekliyorum

bugün bel ve basenimi ölçtüm

bel 88

basen 99 çıktı basenim çok büyük ya oldum olası öyle o yüzden 46 44 bedenin altına inemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…