"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kızlar günaydın
gülcan,güzelim, ilknur,seçil,ayşe teşekkür ederim hepinize. dün bi haber aldım sanırım o sarstı beni akşam çorba içip yattım erkendende kalktım o kadar uyuyunca. bu gun azdaha iyiyim ama hala bitkinlik ve halsizliğim var. gün içinde toparlarım sanırım.
sabah spor yapmadım çorba içtim geldim bakalım nasıl devam edecek bu gün hepinize sevgiler

Bende sabah yürürken acıktım,kan sekerim düşmesin diye kuru incir yiyip öyle gidiyordum.Bugun yemedim Senin eliptik seleli mi,seleliyse oturarak yapma.

Canım ruhununu daraltan durumun gecmesini diliyorum.Yarın yaparsın sporunu,iyi olda.Tekrar Cok gecmiş olsun

günaydınlarrr
güzelimm canım ben bu hafta spor yapıyorum ya ona güveniyorum..sende güven bana karşına 2 kilo vermiş olarak gelcem..tartı eşimde göstermiyor..ama ben biliyorum vericem bu kiloları
bu arada kumaşta 40-42 giyiyorum..
arkadaşlarım benim 83 olduğuma asla inanmazlar zaten geçen birinin evinde tartıldım özelliklevallahi bakın 83 üm diye..
sen şimdi böyle diyince ben onlara iyice inandım..sen çok sıkısın asla göstermiyosun derler hep..azıcık mutlu oldum bak..gerçekten geçen hafta kot aldım..29 beden..hem de 3 farklı marka aldım..
okulda artık serbest kıyafet uygulamaları olduğu için kotlada geliyorum bazen okula..ve kimse inanmıyor 83 olduğuma..

sanada teşekkür didemcim az daha iyiyim. bir iki işim var ofiste yola koyup çıkacam öğlene doğru yatıp dinleneyim bu günde

Bende sabah yürürken acıktım,kan sekerim düşmesin diye kuru incir yiyip öyle gidiyordum.Bugun yemedim Senin eliptik seleli mi,seleliyse oturarak yapma.

iyi yapmışsın canım kan şekeri düşünce el ayak titriyomuş

evet canım seleli ama hiç oturarak yapmadım hep ayakta zaten kendimi bildim bileli hep var basenlerim üst tarafım ince kollar göğüsler hele bileklerim bileklerimi görenler bi kızıyolar bana daha ne çabalıyosun zayıflıycam diye kopacak gibi sizde beden ölçülerinizi aldınızmı hiç:44:

Nasıl olur canım 29 ben 80 li kilolardayken 34 giyiyodum bi hatan vardır senin

vallahi seçilcim aaa kimse inamıyor bana...
ya zaten 29 giymem önemli degil ben tarıda bişeyler değişsin istiyorum..
bana kimse inanmıyor 83 kiloyum dediğim de..ki boyumda 1.65..
ben 10 yıl kadar spor yaptım.basketbol lisanslı oynadım..onunda etkisiyle ben çok sıkıyım..
bak siz böyle diyince ben çevremdeki lere iyice inandım ..göstermiyosun dediklerinde

Son düzenleme:

iyi fikir aslında haftaya kilo ile beraber alalım bence. ayda birde tekrarlayalım ne dersiniz ??

Gel tabi gel 2.5 kg olarakta gel.:13:Arkadaslarının dedigi gibi fazla sıkısın canım.Şişman görünmemek güzel bir duygu.....Sanslısın

günaydın canım kilonu göstermemen iyiymiş ama yaptığın spora güvenipte çok yeme çünkü spor yapıp kilo alan arkadaşlar biliyorum

hatta daha da şaşıracağın bir şey söyleyeyim..cumartesi günü Ma.. jeans bir kot daha aldım..buna da giricem..diyet yapayım gazlanayım diye..
o da 28-32 yani beden 28 boy 32..eger o markadan kotun varsa amber modelini aldım..inan bana kotun içine girdim ama kastı biraz..evde..göbeğimi çıkarttı..ama 2 hafta sonra salına salına giricem içine..

günaydın canım kilonu göstermemen iyiymiş ama yaptığın spora güvenipte çok yeme çünkü spor yapıp kilo alan arkadaşlar biliyorum

Sekil A ben kızlar.Gectigimiz haftalarda spor ile hamur işini birlikte götürdüm.+800,...
Almıştım.
Ddem ben hic ölçmedim.Ölcerswm tartı gibi kendimi psikopata baglıyacagımı biliyorum.Sürekli ölcerim artık :)))
Ben bir kıyafeti baz alıp öyle anlıyorum,birde dustan sonra mutlaka ayna önünde giyinirim.Sıkılastıgımı ordan anlarım.

Gel tabi gel 2.5 kg olarakta gel.:13:Arkadaslarının dedigi gibi fazla sıkısın canım.Şişman görünmemek güzel bir duygu.....Sanslısın

aslında şu an sans gibi görünen bu durumu hamileliğimde dezavantaj olarak yaşadım..çünkü çok sıkıydım ve birden kilo alınca çatlaklarım oldu..özellikle bacak kısmında..
neyse dur ben bi vereyimde şu kiloları:)))

neyse kızlar ben çıkıyorum gidiyim bisikletimi sürüyüm 30 dk sonrada belki dışarı çıkarım parka yürüyüş yaparım hava güzelse sonra görüşürüz

bu hafta kaçamak yok ilk ve son olsun canım geçen hafta yeterince kaçamak yaptık fazlasıyla saldık kendimizi ve hemen tartıya yansıdı

doğru..özellikle benim tartıma felaket yansıdı
ben bu hafta iyi olduğumu düşünüyorum ama..bakalım salıya allah kerimm:))

Catlak kadınların bas belası bir durum.Sen hamilelikte yasamışsın,ben ne yapıyım dogurmadan türkiye haritasının yarısı varGörüntüleri düzelse bile var catlak.Sıfır selülit,bol catlak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…