- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Günaydın fıstıklar oğluşumu okula bıraktım şimdi yürüyüş yapıyorum 10:30 da da pastasını okula birakicam 2 saat falan yururum yani
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın kahvaltımı yaptım birazdan spor yapıcam saat dolmasını bekliyorum
bugün bel ve basenimi ölçtüm
bel 88
basen 99 çıktı basenim çok büyük ya oldum olası öyle o yüzden 46 44 bedenin altına inemiyorum
kızlar günaydın
gülcan,güzelim, ilknur,seçil,ayşe teşekkür ederim hepinize. dün bi haber aldım sanırım o sarstı beni akşam çorba içip yattım erkendende kalktım o kadar uyuyunca. bu gun azdaha iyiyim ama hala bitkinlik ve halsizliğim var. gün içinde toparlarım sanırım.
sabah spor yapmadım çorba içtim geldim bakalım nasıl devam edecek bu gün hepinize sevgiler
Hayalimsi nasıl oluyor kız 83 kg o kot bedeni??Ben 87 kg 33-34 giyiyordum.Normal kumasta kac bedensin?
Hem hani bu hafta kacamak yoktu ne yaptın sen????
İlknur gecmiş olsun,cok yorulmuşsun yorulunca hicbişey yapmak gelmez benimde içimde.Senin kız kücük prenses olcak :))
Benim es biliyor beni sinir etti mi acta kalsam yemem onu yapıyor yine bana....
ddem biraz belim agrıyor ama iyiyim,aksam annemlerde yemek yicez.Evde yemegim vardı ama onlar davet etti.Biraz dinlenip eliptik yapacagım 30 dk.
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın kahvaltımı yaptım birazdan spor yapıcam saat dolmasını bekliyorum
bugün bel ve basenimi ölçtüm
bel 88
basen 99 çıktı basenim çok büyük ya oldum olası öyle o yüzden 46 44 bedenin altına inemiyorum
Bende sabah yürürken acıktım,kan sekerim düşmesin diye kuru incir yiyip öyle gidiyordum.Bugun yemedimSenin eliptik seleli mi,seleliyse oturarak yapma.
sanada teşekkür didemcim az daha iyiyim. bir iki işim var ofiste yola koyup çıkacam öğlene doğru yatıp dinleneyim bu günde
Nasıl olur canım 29 ben 80 li kilolardayken 34 giyiyodum bi hatan vardır senin
iyi yapmışsın canım kan şekeri düşünce el ayak titriyomuş
evet canım seleli ama hiç oturarak yapmadım hep ayakta zaten kendimi bildim bileli hep var basenlerim üst tarafım ince kollar göğüsler hele bileklerim bileklerimi görenler bi kızıyolar bana daha ne çabalıyosun zayıflıycam diye kopacak gibi sizde beden ölçülerinizi aldınızmı hiç:44:
günaydınlarrr
güzelimm canım ben bu hafta spor yapıyorum ya ona güveniyorum..sende güven bana karşına 2 kilo vermiş olarak gelcem..tartı eşimde göstermiyor..ama ben biliyorum vericem bu kiloları
bu arada kumaşta 40-42 giyiyorum..
arkadaşlarım benim 83 olduğuma asla inanmazlar zaten geçen birinin evinde tartıldım özelliklevallahi bakın 83 üm diye..
sen şimdi böyle diyince ben onlara iyice inandım..sen çok sıkısın asla göstermiyosun derler hep..azıcık mutlu oldum bak..gerçekten geçen hafta kot aldım..29 beden..hem de 3 farklı marka aldım..
okulda artık serbest kıyafet uygulamaları olduğu için kotlada geliyorum bazen okula..ve kimse inanmıyor 83 olduğuma..
günaydınlarrr
güzelimm canım ben bu hafta spor yapıyorum ya ona güveniyorum..sende güven bana karşına 2 kilo vermiş olarak gelcem..tartı eşimde göstermiyor..ama ben biliyorum vericem bu kiloları
bu arada kumaşta 40-42 giyiyorum..
arkadaşlarım benim 83 olduğuma asla inanmazlar zaten geçen birinin evinde tartıldım özelliklevallahi bakın 83 üm diye..
sen şimdi böyle diyince ben onlara iyice inandım..sen çok sıkısın asla göstermiyosun derler hep..azıcık mutlu oldum bak..gerçekten geçen hafta kot aldım..29 beden..hem de 3 farklı marka aldım..
okulda artık serbest kıyafet uygulamaları olduğu için kotlada geliyorum bazen okula..ve kimse inanmıyor 83 olduğuma..
günaydın canım kilonu göstermemen iyiymiş ama yaptığın spora güvenipte çok yeme çünkü spor yapıp kilo alan arkadaşlar biliyorum
haklısın canım..zaten öğle yemeği ve akşam yemeğinde dengeledim..
iyi yapmışsın canım kan şekeri düşünce el ayak titriyomuş
evet canım seleli ama hiç oturarak yapmadım hep ayakta zaten kendimi bildim bileli hep var basenlerim üst tarafım ince kollar göğüsler hele bileklerim bileklerimi görenler bi kızıyolar bana daha ne çabalıyosun zayıflıycam diye kopacak gibi sizde beden ölçülerinizi aldınızmı hiç:44:
günaydın canım kilonu göstermemen iyiymiş ama yaptığın spora güvenipte çok yeme çünkü spor yapıp kilo alan arkadaşlar biliyorum
Gel tabi gel 2.5 kg olarakta gel.:13:Arkadaslarının dedigi gibi fazla sıkısın canım.Şişman görünmemek güzel bir duygu.....Sanslısın
bu hafta kaçamak yok ilk ve son olsun canım geçen hafta yeterince kaçamak yaptık fazlasıyla saldık kendimizi ve hemen tartıya yansıdı
aslında şu an sans gibi görünen bu durumu hamileliğimde dezavantaj olarak yaşadım..çünkü çok sıkıydım ve birden kilo alınca çatlaklarım oldu..özellikle bacak kısmında..
neyse dur ben bi vereyimde şu kiloları:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?