"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

neyse kızlar ben çıkıyorum gidiyim bisikletimi sürüyüm 30 dk sonrada belki dışarı çıkarım parka yürüyüş yaparım hava güzelse sonra görüşürüz

Bende evimi temizliycem dip köse.Bende cıkıyorum.Kolay gelsin ddem sana,yansın yaglar....

Sağolun kızlar güzel dilekleriniz için.oğlumun doğum gününü kutlayan herkese teşekkür ederim kızlar. Allah herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
Kızlar bugün 9.5 km yürüdüm pastayı birakiyim sknra belki biraz daha yururum

Canım takma kafana bişeyi bak kendine yapıyorsun sonra hasta oluyosun.umarim önemli bisey degildir cok geçmiş olsun tekrar

rica ederiz canım ne demek amin canım herkese nasip etsin Allah pasta yersen az ye canım yürüyüşlerin boşa gitmesin ana okulunamı gidiyodu oğlun bide adı ne merak ettim

Yok canım niye inanmayalim sadece şaşırdım benim vücudumda sıkıdır ve orantılıdır bende lisansli voleybol oynamistim onun için spora yatkinimdir.zorlanmam yani yürüyüşlerde falan öyle tikanmam.benimde kotum 34 ve senin aldigin markanin Molly ve mona yanlış hatirlamiyosam kullaniyorum.ama simdi 34 bedeni düğme fermuar açmadan totomdan cikartabiliyorum.yeni kot almadım daha iyice zayifliyim öyle alicam eskileri giyiyorum tabi kemerle acaba bende şimdi alsam banada 30 beden falan olur mu:44: zorla alışverişi aklıma soktun bak bu arada ma.. jeans favorimdir kotta kolay kolay degistirmem kalıpları tam bana göre

rica ederiz canım ne demek amin canım herkese nasip etsin Allah pasta yersen az ye canım yürüyüşlerin boşa gitmesin ana okulunamı gidiyodu oğlun bide adı ne merak ettim

Ana okulu canım bebişim 7 yaşına girdi adı Kağan.seninkinin adı ne? Pastayı okula bıraktım beni almadılar velileri almiyolarmis.buyuk ihtimalle bize kalmaz biz pazar günü kutlucaz aile buyukleriyle.yersem o zaman yerim onu da az yerim canım dikkat ediyorum bu hafta ama tartı beni hiç mutlu etmedi bu sabah salı günkü kilom çıktı ödem diye düşünüyorum çünkü dün daha azdı kilom eve gidince yeşil çay içiçem.cunku yediklerimde abartılı bisey yoktu

Supersin canım tebrikler olacak olacak 70 te olacaksın 65 te yeterki bu azimle devam et

Valla yürüyüş yapıcam sabah diye yemeğimi bile akşamdan pisirdim iyi oldu öğlene ve akşama hazır iradeli gitmeye çalışıyorum ama tartı beni üzdü bu sabah.oglumu almaya daha bir saat var acaba bir saar daha yurusem mi :26:

kaç yaşında okula gidildiğini merak ettim canım benim oğlumda 3,5 yaşında yazın 4e girecek adı seyit ali babası koydu eskiden beri hayaliymiş çanakkale zaferindeki seyit onbaşının adını koydu

bak diyorum hergün tartılmayın benim canım sıkılıyo hergün tartılırsam diye sonra diyoruz spor yapıyorum yapıyorumda niye veremiyorum diye motivasyonumuz düşüyo

tartılmak için biraz zaman geçsin şurda dün 1 bugün 2 gün oldu daha ne çabuk gitsin kilolar öyle düşün canını sıkma ayrıca veremediğin zaman yağdan gidiyo doğal olarak daha ince duruyosun

ben diyetisyene gittiğimde mesela tartıda 300 gram gitmiş oluyodu ama yağdan 2 kilo gidiyodu ben üzülüyodum verememişim diye
diyetisyen seviniyodu yağdan vermişsin diye

Maşallah canım adı da güzelmiş oglusunun.ay hesabi aliyolar okula canim her senede sistem degisiyor.bakalim bu sene ne olacak
ya ben hergün tartilmadan duramiyorum sanki tartilmasam kontrol bende gidiyomus gibi geliyo kilo aliyomusum gibi geliyo Sadece moralim bozuluyo sinir oluyorum ama spora daha çok sariliyorum.o zaman şimdi ben yağdan veriyo olabilirim oyle mi o zaman süper spora devam

hoşbulduk canım elimden geldikçe kattılmaya çalışıyorum ben de motive oluyorum çünkü yanlız hissetmek kötü insan dietteyken burda yalnızlığını törpülüyor insan

Kilo vermek zor bir süreç canım burda yalnız olmadığını anliyo insan hatalarını görüyor onun icin ne kadar çok katılımcı saglarsan o kadar çok faydası olur.zararli seyleri tüketmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…