neyse kızlar ben çıkıyorum gidiyim bisikletimi sürüyüm 30 dk sonrada belki dışarı çıkarım parka yürüyüş yaparım hava güzelse sonra görüşürüz
Bende evimi temizliycem dip köse.Bende cıkıyorum.Kolay gelsin ddem sana,yansın yaglar....
neyse kızlar ben çıkıyorum gidiyim bisikletimi sürüyüm 30 dk sonrada belki dışarı çıkarım parka yürüyüş yaparım hava güzelse sonra görüşürüz
kızlar günaydın
gülcan,güzelim, ilknur,seçil,ayşe teşekkür ederim hepinize. dün bi haber aldım sanırım o sarstı beni akşam çorba içip yattım erkendende kalktım o kadar uyuyunca. bu gun azdaha iyiyim ama hala bitkinlik ve halsizliğim var. gün içinde toparlarım sanırım.
sabah spor yapmadım çorba içtim geldim bakalım nasıl devam edecek bu gün hepinize sevgiler
Bende evimi temizliycem dip köse.Bende cıkıyorum.Kolay gelsin ddem sana,yansın yaglar....
Sağolun kızlar güzel dilekleriniz için.oğlumun doğum gününü kutlayan herkese teşekkür ederim kızlar. Allah herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
Kızlar bugün 9.5 km yürüdüm pastayı birakiyim sknra belki biraz daha yururum
vallahi seçilcim aaa kimse inamıyor bana...
ya zaten 29 giymem önemli degil ben tarıda bişeyler değişsin istiyorum..
bana kimse inanmıyor 83 kiloyum dediğim de..ki boyumda 1.65..
ben 10 yıl kadar spor yaptım.basketbol lisanslı oynadım..onunda etkisiyle ben çok sıkıyım..
bak siz böyle diyince ben çevremdeki lere iyice inandım ..göstermiyosun dediklerinde
Yok canım niye inanmayalim sadece şaşırdım benim vücudumda sıkıdır ve orantılıdır bende lisansli voleybol oynamistim onun için spora yatkinimdir.zorlanmam yani yürüyüşlerde falan öyle tikanmam.benimde kotum 34 ve senin aldigin markanin Molly ve mona yanlış hatirlamiyosam kullaniyorum.ama simdi 34 bedeni düğme fermuar açmadan totomdan cikartabiliyorum.yeni kot almadım daha iyice zayifliyim öyle alicam eskileri giyiyorum tabi kemerleacaba bende şimdi alsam banada 30 beden falan olur mu:44: zorla alışverişi aklıma soktun bak bu arada ma.. jeans favorimdir kotta kolay kolay degistirmem kalıpları tam bana göre
rica ederiz canım ne demek amin canım herkese nasip etsin Allah pasta yersen az ye canım yürüyüşlerin boşa gitmesin ana okulunamı gidiyodu oğlun bide adı ne merak ettim
iyi fikir aslında haftaya kilo ile beraber alalım bence. ayda birde tekrarlayalım ne dersiniz ??
Supersin canım tebriklergünaydın fıstıklarnasılsın bakalım bugün uzun zamandar bana olmayan bir kısa treckotum vardı o bana oldu ve çok mutlu oldum 31 olan kotum hariika oldu üstüme hemde düğmeyi açmadan giyip çıkarıyorum 30 a az kaldı 30 beden olan pantolonumda olmaya başladı 70 olunca daha iyi olacak sanırım aaaayyy çok mutluyum yaa kızlar sıkı tutalım fıstık olalım..
Ana okulu canım bebişim 7 yaşına girdi adı Kağan.seninkinin adı ne? Pastayı okula bıraktım beni almadılar velileri almiyolarmis.buyuk ihtimalle bize kalmaz biz pazar günü kutlucaz aile buyukleriyle.yersem o zaman yerim onu da az yerim canım dikkat ediyorum bu hafta ama tartı beni hiç mutlu etmedi bu sabah salı günkü kilom çıktı ödem diye düşünüyorum çünkü dün daha azdı kilom eve gidince yeşil çay içiçem.cunku yediklerimde abartılı bisey yoktu
mrhb kızlar kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çay içiyorum
mrhb kızlar kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çay içiyorum
kaç yaşında okula gidildiğini merak ettim canım benim oğlumda 3,5 yaşında yazın 4e girecek adı seyit ali babası koydu eskiden beri hayaliymiş çanakkale zaferindeki seyit onbaşının adını koydu
bak diyorum hergün tartılmayın benim canım sıkılıyo hergün tartılırsam diye sonra diyoruz spor yapıyorum yapıyorumda niye veremiyorum diye motivasyonumuz düşüyo
tartılmak için biraz zaman geçsin şurda dün 1 bugün 2 gün oldu daha ne çabuk gitsin kilolar öyle düşün canını sıkma ayrıca veremediğin zaman yağdan gidiyo doğal olarak daha ince duruyosun
ben diyetisyene gittiğimde mesela tartıda 300 gram gitmiş oluyodu ama yağdan 2 kilo gidiyodu ben üzülüyodum verememişim diye
diyetisyen seviniyodu yağdan vermişsin diye
afiyet olsun arkadaşım hoşgeldin aramıza devamlı katılımını bekliyoruz
hoşbulduk canım elimden geldikçe kattılmaya çalışıyorum ben de motive oluyorum çünkü yanlız hissetmek kötü insan dietteyken burda yalnızlığını törpülüyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?