Afiyet olsun canım
Kizlar ben çıktım biraz daha yuruyim sonra yine gelirim opuldunuz
kolay gelsin cnm şimdiden ne kadar yürüyorsun günde ?
kızlar selam tekrar
ilknur tebrik ederim canım yakında istediğin bedene bu azimle inersin sen
beste aramıza hoşgeldin
ben çörek otu çiğnedim annem dediydi çok iyi geldi kızlar dokturuda arıcam soracam sürekli kullanım için.şimdi nette araştırdımda çok faydalıymış.beni kendime getirdi kan şekerini düzenledi hemen. neyse buralardayım sabah sporda yapmadım az şöyle kardiyo yapim ayakta
günaydın canım tekrar oğluşunun doğum günü kutlu olsun kolay gelsin sana bu günki yürüyüşün tamamlanmış olur
günaydın canım senin adına çok sevindim hadi devam tempo bu hafta herkes çok kilo verecek bozmadığı sürece
Günaydın kızlar,sporumu yaptım geldim,kahvaltımıda yaptım.Bugun temizlik var bende.Yemek yapmıcam,mercimek yenmedi....Secil hadi bakalım,umarım cok güzel gecer dogum günü.
İlknur sende bu azim varken 60 kg bile olursun.
iyi fikir aslında haftaya kilo ile beraber alalım bence. ayda birde tekrarlayalım ne dersiniz ??
hatta daha da şaşıracağın bir şey söyleyeyim..cumartesi günü Ma.. jeans bir kot daha aldım..buna da giricem..diyet yapayım gazlanayım diye..
o da 28-32 yani beden 28 boy 32..eger o markadan kotun varsa amber modelini aldım..inan bana kotun içine girdim ama kastı biraz..evde..göbeğimi çıkarttı..ama 2 hafta sonra salına salına giricem içine..
Yok canım niye inanmayalim sadece şaşırdım benim vücudumda sıkıdır ve orantılıdır bende lisansli voleybol oynamistim onun için spora yatkinimdir.zorlanmam yani yürüyüşlerde falan öyle tikanmam.benimde kotum 34 ve senin aldigin markanin Molly ve mona yanlış hatirlamiyosam kullaniyorum.ama simdi 34 bedeni düğme fermuar açmadan totomdan cikartabiliyorum.yeni kot almadım daha iyice zayifliyim öyle alicam eskileri giyiyorum tabi kemerleacaba bende şimdi alsam banada 30 beden falan olur mu:44: zorla alışverişi aklıma soktun bak bu arada ma.. jeans favorimdir kotta kolay kolay degistirmem kalıpları tam bana göre
Ana okulu canım bebişim 7 yaşına girdi adı Kağan.seninkinin adı ne? Pastayı okula bıraktım beni almadılar velileri almiyolarmis.buyuk ihtimalle bize kalmaz biz pazar günü kutlucaz aile buyukleriyle.yersem o zaman yerim onu da az yerim canım dikkat ediyorum bu hafta ama tartı beni hiç mutlu etmedi bu sabah salı günkü kilom çıktı ödem diye düşünüyorum çünkü dün daha azdı kilom eve gidince yeşil çay içiçem.cunku yediklerimde abartılı bisey yoktu
Supersin canım tebriklerolacak olacak 70 te olacaksın 65 te yeterki bu azimle devam et
kızlar selam tekrar
beste aramıza hoşgeldin
ben çörek otu çiğnedim annem dediydi çok iyi geldi kızlar dokturuda arıcam soracam sürekli kullanım için.şimdi nette araştırdımda çok faydalıymış.beni kendime getirdi kan şekerini düzenledi hemen. neyse buralardayım sabah sporda yapmadım az şöyle kardiyo yapim ayakta
kızlar napıyorsunuz bakalım bizde bugün tütü siparişlerini verdik yarın almaya gidilicek kırmızı siyah çok tatlı olacaklar
kızlar napıyorsunuz bakalım bizde bugün tütü siparişlerini verdik yarın almaya gidilicek kırmızı siyah çok tatlı olacaklar
İyiyim canım,sen nasılsın bugun?İyi hadi bulmuşsunuz,gözün aydın.
öğle yemeğim:4 küçük dolma ekmek yok..salata yoğurt..
akşama hafif geçiştiricem..
canım bencede akşam çok hafif geçir salata ayran yap bence..
günaydın fıstıklarnasılsın bakalım bugün uzun zamandar bana olmayan bir kısa treckotum vardı o bana oldu ve çok mutlu oldum 31 olan kotum hariika oldu üstüme hemde düğmeyi açmadan giyip çıkarıyorum 30 a az kaldı 30 beden olan pantolonumda olmaya başladı 70 olunca daha iyi olacak sanırım aaaayyy çok mutluyum yaa kızlar sıkı tutalım fıstık olalım..
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın kahvaltımı yaptım birazdan spor yapıcam saat dolmasını bekliyorum
bugün bel ve basenimi ölçtüm
bel 88
basen 99 çıktı basenim çok büyük ya oldum olası öyle o yüzden 46 44 bedenin altına inemiyorum
Bende evimi temizliycem dip köse.Bende cıkıyorum.Kolay gelsin ddem sana,yansın yaglar....
Sağolun kızlar güzel dilekleriniz için.oğlumun doğum gününü kutlayan herkese teşekkür ederim kızlar. Allah herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
Kızlar bugün 9.5 km yürüdüm pastayı birakiyim sknra belki biraz daha yururum
Valla yürüyüş yapıcam sabah diye yemeğimi bile akşamdan pisirdim iyi oldu öğlene ve akşama hazır iradeli gitmeye çalışıyorum ama tartı beni üzdü bu sabah.oglumu almaya daha bir saat var acaba bir saar daha yurusem mi :26:
kızlar selam tekrar
beste aramıza hoşgeldin
Ben geldim kızlar cok yoruldum.Belim cok agrıyor.Dr yolu görüncek herhalde.Su kalori cetveline baktımda 1 dilim tepsi böregi 421 kalori...Vahh bana vahhhmış...
öğle yemeğim:4 küçük dolma ekmek yok..salata yoğurt..
akşama hafif geçiştiricem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?