"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kızlar bende öğle yemeğimi yiyim yürüyüşe gidicem 1 saat yürürüm inşallah halsizim ama yapacak bişey yok seçil nasıl oldun canım

hmm tamam bi bakim o zamna bulursam alırım.

evet haklısın aslında neyse belki bir çorbada ekleyebilirim yaylaçorbası yapim akşama..

kızlar bende öğle yemeğimi yiyim yürüyüşe gidicem 1 saat yürürüm inşallah halsizim ama yapacak bişey yok seçil nasıl oldun canım

Halsizim canım ya üşüme de başladı iyice bişeyler yemem lazım ama canım istemiyo zorlicam kendimi biraz yemek için sonra ilaç alicam yoksa toparlanamam.benim yürüyüş kaldı bugün yarına toplasam bari.sende daha kötü olma sonra yürüyüş yapicam diye iyice hasta olma dinlen biraz istersen

bizim buralarda halk ekmekleri var sizin oralarda yokmu diyetisyen özellikle ordan almamı söyledi ekmeğimi katkı maddesi yokmuş tam buğday bittikçe ordan alıyorum

aslında arada yolum düştükçe alıyorum oradan bu yarın alırım o zamna hem mercimekte almış olurum..

tekrar geçmiş olsun canım yürüyüşü falan düşünme şimdi iyi olmaya bak iyileşince zaten bol bol yürürsün ıhlamur varsa ballı ıhlamur iç bide ilaç satılıyoya toz thalı... ondan iç varsa meyve ye portakal vitamin lazım benimkide adet sıkıntısı olamadım bi türlü onun halsizliği akşamları daha kötü neyse bu halimize çok şükür

canım bence bugünlük ara ver spora yarn gidesin hem zaten üşüyorsun hepten kötüleme derim ben bugün güzelce dinlen..

bizim buralarda halk ekmekleri var sizin oralarda yokmu diyetisyen özellikle ordan almamı söyledi ekmeğimi katkı maddesi yokmuş tam buğday bittikçe ordan alıyorum

Bende halk ekmekten alıyorum genelde tam buğday ekmegi bazende çavdar alıyorum degisiklik olsun diye

Saol canım daha mutfağa gidemedim yatıp duruyorum bişeyler yiyim ilaçlara falan bakim ne var ne yok diye.cok şükür canım. Meyve falanda yiyim bugün ben.adet bende de yapıyo sırt ağrısı bel ağrısı halsizlik

Bende halk ekmekten alıyorum genelde tam buğday ekmegi bazende çavdar alıyorum degisiklik olsun diye

al canım diyetisyen söylemişti banada marketten dilimli alıyodum önceden ondan alma çok katkı maddesi var halk ekmekten tam buğday al tam buğday taş değirmen var ondan al katkı maddesi yok dedi tam buğdayında tadı güzel oluyo yuvarlak ekmek ondan alıyorum hep

evet yaa halk ekmeğin ekmekleri güzel oluyor bende oradan alıyorum alamdım zamanlar fırından alıyorum..

benimde bacaklarım ağrıyo bide çok üşüyorum üşümek beni mahvediyo eşilmle ilgilenemiyorum anla işte zaten adet olucam kendimi suçlu hissediyorum ama napıyım kötüyüm işte adetimde 10 gün sürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…