maya dokunuyor olabilir çogu türk insanında ekmekteki maya ve gluten intöleransı varmış ama bilmezlermiş. istersen mayasız glutensiz yada karabuğday ekmek tercih et çünki 1 dilim ekmek mutlaka yenecek dedi dr ve yarım saat sonra soda içilecek dedi bir bildiği olabilir.
ben bugün öğlende pilav yicem yemeğin yanında ama akşam saltayla dengelicem yediğim pilavı iyi olur herhalde öyle değilmi..
hmm tamam bi bakim o zamna bulursam alırım.
canım 1 dilimcikten ne olucak
evet canım önümüze bakıcaz artık
özellikle sabahları aç karnına 1 bardak ılık limonlu su çok faydalıymış canım
benim yaptığım salata gibi tadı çok güzel ama ben kıvırcık falan koymuyorum yeşil soğan dereotu domates limon nar ekşisi
tabiki hep aynı yemekler olmuyo hem dünde mekarna yemişsin ne kadar yedin bilmiyorumda bugünde pilav yersin akşama erir gider
kızlar bende öğle yemeğimi yiyim yürüyüşe gidicem 1 saat yürürüm inşallah halsizim ama yapacak bişey yok seçil nasıl oldun canım
bizim buralarda halk ekmekleri var sizin oralarda yokmu diyetisyen özellikle ordan almamı söyledi ekmeğimi katkı maddesi yokmuş tam buğday bittikçe ordan alıyorum
Evet bencede ye vücut biraz sasirsin ekmeği de az tuketiyosun zaten akşamda salatayla dengelemis olursun
Halsizim canım ya üşüme de başladı iyice bişeyler yemem lazım ama canım istemiyo zorlicam kendimi biraz yemek için sonra ilaç alicam yoksa toparlanamam.benim yürüyüş kaldı bugün yarına toplasam bari.sende daha kötü olma sonra yürüyüş yapicam diye iyice hasta olma dinlen biraz istersen
canım bence bugünlük ara ver spora yarn gidesin hem zaten üşüyorsun hepten kötüleme derim ben bugün güzelce dinlen..kızlar bende öğle yemeğimi yiyim yürüyüşe gidicem 1 saat yürürüm inşallah halsizim ama yapacak bişey yok seçil nasıl oldun canım
bizim buralarda halk ekmekleri var sizin oralarda yokmu diyetisyen özellikle ordan almamı söyledi ekmeğimi katkı maddesi yokmuş tam buğday bittikçe ordan alıyorum
aslında arada yolum düştükçe alıyorum oradan bu yarın alırım o zamna hem mercimekte almış olurum..
tekrar geçmiş olsun canım yürüyüşü falan düşünme şimdi iyi olmaya bak iyileşince zaten bol bol yürürsün ıhlamur varsa ballı ıhlamur iç bide ilaç satılıyoya toz thalı... ondan iç varsa meyve ye portakal vitamin lazım benimkide adet sıkıntısı olamadım bi türlü onun halsizliği akşamları daha kötü neyse bu halimize çok şükür
Bende halk ekmekten alıyorum genelde tam buğday ekmegi bazende çavdar alıyorum degisiklik olsun diye
al canım al iyi olur ben 2 3 tane alıyorum dilimliyorum buzluğa atıyorum bittikçe çıkarıyorum taptaze kalıyo
al canım diyetisyen söylemişti banada marketten dilimli alıyodum önceden ondan alma çok katkı maddesi var halk ekmekten tam buğday al tam buğday taş değirmen var ondan al katkı maddesi yok dedi tam buğdayında tadı güzel oluyo yuvarlak ekmek ondan alıyorum hep
Bende halk ekmekten alıyorum genelde tam buğday ekmegi bazende çavdar alıyorum degisiklik olsun diye
Saol canım daha mutfağa gidemedim yatıp duruyorum bişeyler yiyim ilaçlara falan bakim ne var ne yok diye.cok şükür canım. Meyve falanda yiyim bugün ben.adet bende de yapıyo sırt ağrısı bel ağrısı halsizlik
aynen bende öyle yapıyoum güzel oluyor onların ekmekelri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?