Günaydın kızlar nasılsınız ben çok hastayım her yerim ağrıyo bi de halsizlik var
canım ellerine sağlık liste çok iyi olmuş canlar yaa nerden nereye gelmişiz bizde bu azim varken daha çooookk yol alırız hem hedeflerede yaklaşıyoruz yavaş yavaş çok iyi olacak.. hepinizi gönülden tebrik ediyorum ilk üçüde tebrik ediyorum ama haftaya bende ilk üçte olmalıyım iki haftadır giremedim bekleyin haftaya bomba gibi gelecem..
evet ya bu aralar akşamları açıyorum diye gelip gidip yan yan bakıyo yanında oturmamı istiyo bişey demiyo ama anlıyorum yani bari açmayım bikaç gün akşamları bende kendimi kötü hissediyorum ama sizide merak ediyorum o aynı şeyi yapsa bende kızardım ama
günaydın canım teşekkürler nasılsın
evet bu hafta çok iyi verdik hadi bakalım darısı haftaya salıya..
Ayse iyiyim canım sen nasılsın?Kızlar ben cıkıyorum.Gözleme yapacagım ama yemeyecegim bu cadıya inat.
canım sen iyi olda liste önemli değil özür dilemene bir gerek yok.. ama gerçekten çok merak ettik yaa hep senin kaygana yüzünden hahhahaİyi olmaya calışıyorum canım bol bol eşimle sabır cekiyoruz....Sen nasılsın?Yürüyüş deyince sende üşüme geliyor herhalde bu aralar.Secil canım rica ederim.Kızlar sizlerddn liste için özür dilerim.Gec oldu,benide cok merak etmişsiniz....Biliyorsunuz tabi ben ölüm olmadıgı sürece gelirim :))))
Canım hiç bir şey yemek istemiyo midemde bulanıyo bi çay içtim o kadar o da zorla.evde zencefilim var birazdan kalkıp zencefilli iciyim.saol canım dinleniyorum şimdi
geçmiş olsun canım sen yürüyüşlerde üşüttün galiba:44:
01.04.2014
hayalimsi...........82.4
neslihan.............86.7
ayse...................67.7
ilknur.................72.4
gülcan................61.4
ddem.................60.2
secil...................73.7
beste................87
guzelim..........70.1
@@@ilk 3:)))
1.hayalimsi.....1300 kg
2.ddem...........1100kg
3.beste.............1 kg
iyiyim çok şükür zeynep kızımda toparladı antibiyotiğe başladık biraz daha iyi çok şükür evet bu hafta iyiydik darısı haftaya
Ayse iyiyim canım sen nasılsın?Kızlar ben cıkıyorum.Gözleme yapacagım ama yemeyecegim bu cadıya inat.
inşallah hemen etkisini gösterir yavrucak daha iyi olur inşallah..
inşallah canım sağol ben çıkıyorum şu işlere bakıyım hoşçakalın
günaydın kızlar gecemiz kötüydü cok uykum varr güzel günler olur inşallah
günaydın kızlar gecemiz kötüydü cok uykum varr güzel günler olur inşallah
canım akşamları yürüyemezmısın ama çocuklar evde oluyor zor olur evdemi dışardamı yürüyordun sen..
bu arada menü güzel
olursun canım az kaldı senin iki haftaya kadaer 79 u bi gör sen 6lı rakamlara daha az kalmış oluyor o zaman fıstık gibi olacaksın sende kaçdı senin boyun
Canım yeşil mercimekli detoks salatası nasıl bişey yani nasıl yapılıyo
canım şöyle deyim benim kız takır takır öksürüyordu birgün bıraz toz zencefil ve bir tatlı kaşığı balı karıştırıp verdim anında öksürüyü kesti yani çok etkili dün akşamda eşime verdim onun boğazlarıda daha iyi oldu çok iyi geliyor bende çayın içine bir silme çay kaşığı atıp öyle içtim çok iyi yoksa benim bademciklerim çabuk şişer çok iyi geldi sanda tavsiye ederim bir tatlı kaşığı bala sen içeceksen bir silem toz zencefili karıştır yut bıraz acıoluyor ama iyi geliyor
menüm
sabah
1 simitin arasına salam kaşar salatalık
öğlen
makarna az ketçap
1 kase yoğurt
ara
1 sütlü kahve
minik kare caramiooo
akşam
1 karnıyarık yağda kızartmadım kendiminkini fırında pişirdim
yoğurt
3 litre su 2 yeşilçay
01.04.2014
hayalimsi...........82.4
neslihan.............86.7
ayse...................67.7
ilknur.................72.4
gülcan................61.4
ddem.................60.2
secil...................73.7
beste................87
guzelim..........70.1
@@@ilk 3:)))
1.hayalimsi.....1300 kg
2.ddem...........1100kg
3.beste.............1 kg
İyi olmaya calışıyorum canım bol bol eşimle sabır cekiyoruz....Sen nasılsın?Yürüyüş deyince sende üşüme geliyor herhalde bu aralar.Secil canım rica ederim.Kızlar sizlerddn liste için özür dilerim.Gec oldu,benide cok merak etmişsiniz....Biliyorsunuz tabi ben ölüm olmadıgı sürece gelirim :))))
iyiyim çok şükür zeynep kızımda toparladı antibiyotiğe başladık biraz daha iyi çok şükür evet bu hafta iyiydik darısı haftaya
Günaydın canım senin fıstık nasıl iyi mi
günaydın canım demekki yavrucak baya huzursuzlandı desene oy canım benim ya inşallah şu dönemleri bıraz daha rahat atlatır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?