"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

İlk 3 te bu hafta cogu kişi olcaktı.Beste gelince 3.onun oldu.Bu hafta 3.paylasanlarımız vardı yoksa.

Evet canım erkekler ilgi istiyo akşamları sen eşinle ilgilen canım bir süre kafaya takmış belliki sürekli kontrol ediyosa sonra aranız bozulmasın

Ayse iyiyim canım sen nasılsın?Kızlar ben cıkıyorum.Gözleme yapacagım ama yemeyecegim bu cadıya inat.

canım sen iyi olda liste önemli değil özür dilemene bir gerek yok.. ama gerçekten çok merak ettik yaa hep senin kaygana yüzünden hahhaha
Canım hiç bir şey yemek istemiyo midemde bulanıyo bi çay içtim o kadar o da zorla.evde zencefilim var birazdan kalkıp zencefilli iciyim.saol canım dinleniyorum şimdi

tekrar geçmiş olsun canım allah tez zamanda şifanı versin..

kızlar süpersiniz tam gaz tam devam herkesi tebrik ediyorum sonuçta kilo alanda yok

canım akşamları yürüyemezmısın ama çocuklar evde oluyor zor olur evdemi dışardamı yürüyordun sen..
bu arada menü güzel

ilknurcum ben kışın merkezde ikamet ediyorum bu nedenle dışarda yürüyorum ama okul kapanınca yazlığa geçecem orada fitnes salonumuz var yazın rahat oluyor.ama geçene kadar şehir merkezindeyim dışarda yürüyeceğim mecburen. eşim gelince çıkacam akşam üstü 7-7,30 gibi yürüyüşe sabahlarıda 25dk fırsat buluyorum artık yetrer napalım şimdilik.

olursun canım az kaldı senin iki haftaya kadaer 79 u bi gör sen 6lı rakamlara daha az kalmış oluyor o zaman fıstık gibi olacaksın sende kaçdı senin boyun

1.65..çokta uzun sayılmam..ama kilom orantılı dağıldığı iin çok göstermiyorum..
ya ne olursa olsun..60 lı rakamları çok ama çokkk özledim..

Canım yeşil mercimekli detoks salatası nasıl bişey yani nasıl yapılıyo

vallahi doktor verdi 1 haftada sadece 2 akşam arka arkaya mevsim salatasının içine haşlanmış 3 yemek kaşığı yeşilmercimek limon sirke az yağ +1 dilim ekmek+ 30dk sonra üstüne 1 şişe maden sodası dedi 2 gün yapacam yani bu günde bu var

sagol canım bilgi için bende hemen alayım evde bulunsun

menü daha güzel olmus canım

liste harika herkes vermiş alan yok herkesi tebrik ediyorum,eda sen iyi ol gerisi sorun degil canım

iyiyim çok şükür zeynep kızımda toparladı antibiyotiğe başladık biraz daha iyi çok şükür evet bu hafta iyiydik darısı haftaya

kıyamam minige hemencik iyi olur inşallah

Günaydın canım senin fıstık nasıl iyi mi

günaydın canım demekki yavrucak baya huzursuzlandı desene oy canım benim ya inşallah şu dönemleri bıraz daha rahat atlatır..

diş göründü ama daha rahatlamadı acımız devam ediyo şurup verdim bende kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…