fıstık kızlar ben çıkıyorum kızı almaya gidicem gene gelirim
ilknurum evlilik yıldönümüne az kalmış kutluyomusunuz eşinle canım 10 yıl olmuş ama
normalde kutlamıyoruz ama dün eşim durup dururken bizim evlilik yıldönümümüz 18 nisandı değilmi diye sordu bende evet nolmuşki dedim düşün artık bilemiyorum ama böyle deyince şaşırdım birden zaten hiç unutmazda erkendende bana sormazdı bakalım hayırlısı napcez 11 yıl olacak belki bişeyler yaparız bu sefer..
benimde bacaklarım ağrıyo bide çok üşüyorum üşümek beni mahvediyo eşilmle ilgilenemiyorum anla işte zaten adet olucam kendimi suçlu hissediyorum ama napıyım kötüyüm işte adetimde 10 gün sürüyo
normalde kutlamıyoruz ama dün eşim durup dururken bizim evlilik yıldönümümüz 18 nisandı değilmi diye sordu bende evet nolmuşki dedim düşün artık bilemiyorum ama böyle deyince şaşırdım birden zaten hiç unutmazda erkendende bana sormazdı bakalım hayırlısı napcez 11 yıl olacak belki bişeyler yaparız bu sefer..
Boşuna dolanmiyo yani eşin akşamları tependesenyinede ilgilenmeye çalış canım bak adetinde 10 gün sürüyomus canım sen foto koydun geçen gün ama çok uzaktı foto göremedim fazla bi tane daha koyacak mısın
aslında arada yolum düştükçe alıyorum oradan bu yarın alırım o zamna hem mercimekte almış olurum..
valla bu haftayıda mercimekli salatalı detoks haftası yaptık bu arada ha
Bak bu benim aklıma gelmedi bende bir bir alıyorum bekleyince dağılıyo çünkü
koydum seçilcim 4 sene öncesi nişanımız
hepimizde resim koysak ne güzel olur kızlar ya hepinizide tek tek çok merak ediyorum ya
tamam canım bekliyorumdidem koyuyorum ben ama kaldırırım kısa süre sonra okey koyuyorum
nice mutlu yıllar devirin bir yastıkta
koydum seçilcim 4 sene öncesi nişanımız
tamam canım bekliyorum
amin sağol canım cümlemiz inşallah
tamam canım gördüm çok güzel çıkmışsın işyerin sanırım
Canim tel.caldi göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?