"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

ilknurum evlilik yıldönümüne az kalmış kutluyomusunuz eşinle canım 10 yıl olmuş ama

normalde kutlamıyoruz ama dün eşim durup dururken bizim evlilik yıldönümümüz 18 nisandı değilmi diye sordu bende evet nolmuşki dedim düşün artık bilemiyorum ama böyle deyince şaşırdım birden zaten hiç unutmazda erkendende bana sormazdı bakalım hayırlısı napcez 11 yıl olacak belki bişeyler yaparız bu sefer..

bencede yapın yani 11 yıl olmuş maşallah Allahım mutluluğunuzu daim etsin canım

Boşuna dolanmiyo yani eşin akşamları tepende senyinede ilgilenmeye çalış canım bak adetinde 10 gün sürüyomus canım sen foto koydun geçen gün ama çok uzaktı foto göremedim fazla bi tane daha koyacak mısın

Ay maşallah Allah nice 11 yıllar göstersin mutluluğunuz daim olsun inşallah belki plan yapiyodur belli olmaz

yani sırf onun için değilde yanında oturup durmamı ister ilgiyi ilgilenmeyi çok seven biridir bende pek öyle değilim birbirimizin tam tersiyiz yani canım hepsi uzak çıkıyo avatarda burayada koymak istemiyorum herkes görür diye senin için bi tane koyuyum avatara

Bak bu benim aklıma gelmedi bende bir bir alıyorum bekleyince dağılıyo çünkü

ya bizdaha neler öğreneceğiz birbirimizden demi. bende ekmeğimi toptan alırım buzluğa atar günlük çıkartırım pek rahat oluyor. bu mercimeğide haşlayınca 2 günlük 2 günlük atın buzluğa haftada 2 akşam arka arkaya ya hazırcık olur

hepimizde resim koysak ne güzel olur kızlar ya hepinizide tek tek çok merak ediyorum ya

Kızlar foto kısmı var oraya ekleyince bildiğim kadarıyla arkadaş olmayanlar göremiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…