"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

günaydın canım daha liste yayınlanmadı canım ama bugün olur belki..

e ben 1. olmuşum yaaa
bravo bana
ne bileyim bazı arkadaşlar 3 günde 3 kilo yazınca onlar mı acaba dedim ya galiba onlar daha listede değil..
süper süperrrr...
neyse onlar çok hızlı veriyor ben son birinciliğimi kutlamış olayımm

Günaydın kızlar nasılsınız ben çok hastayım her yerim ağrıyo bi de halsizlik var
çok geçmiş olsun canım yat bol bol dinlen bugün
2. olmuşum

1. tebrik ediyorum hayalimsi tebrikler canım
evet canım bekliyoruz sen dersen olursun zaten
canım özür dilemene hiç gerek yok dün olmazsa bugün olur sen iyi ol yeterki
Evet canım erkekler ilgi istiyo akşamları sen eşinle ilgilen canım bir süre kafaya takmış belliki sürekli kontrol ediyosa sonra aranız bozulmasın
evet canım aynen anladığın gibi aynı şeyi o yapsa çok sinirlenirdim ben
Ayse iyiyim canım sen nasılsın?Kızlar ben cıkıyorum.Gözleme yapacagım ama yemeyecegim bu cadıya inat.

gözlemeden yeme canım kav sevindirme kolay gelsin

tekrar tebrik ediyorum canım kupayı sen kazandın

hmm iyi o zaman hem artık geç kararıyor..

1.65..çokta uzun sayılmam..ama kilom orantılı dağıldığı iin çok göstermiyorum..
ya ne olursa olsun..60 lı rakamları çok ama çokkk özledim..

tabi canım 60 lı rakamalrı göreceksin hem bir kere başladın devam edeceksin ben senden ümitliyim çıp çıtır olacaksın.. hem bak birinci oldun

iyi yapmışsın canım yavrucağın azda olsa acısı diner buz lu bişey sür dişine iyi gelir aman gerçi yapıyorsundur zaten o yavrucak aklımdan çıkmıyor diş çıkarmaları çok zor oluyor kızımdan biliyorumya üzülüyorum.. ama yapacakda bişeyimiz olmuyor bol bol emzirmek o bile çok rahatlatıyor minikleri..

canım o arkadaşımız birdahaki haftada listede yok iki hafta sonra listeye dahil olacak unuttunmu o daha yeni başlamış bırazda radkal bir diet yapınca böyle gitmiş hem kilo fazla olunca daha çabuk veriliyor biliyorsun hem sana rakip çıktı kendni bu hafta bıraz daha sıkarsın birinciliği kimseye kaptırma tekrar tebrik ediyorum seni

senide tebrik ediyoeum canım eee napalım iki haftadır listeye giremedim artık bir atak yapmam gerekiyor sahalardan uzaklaştım yavaşdan dönmeye hazırlanıyım..

Ilk defa mı yapıyorsun canım sen dene faydası olursa bende denemek isterim

Saol canim.Tebrik ederim bak 200 gr daha verseydim 2.ligi paylasirdik neyse artık önümüzdeki maçlara bakicaz

Ilk defa mı yapıyorsun canım sen dene faydası olursa bende denemek isterim

yeşil mercimek alimde bende yapıcam bunu iki gün bende haftada iki gün yaparım güzel bişey gibi hem mercimek severim ama ekmek yemem onu söyleyim hahahahah akşamları ekmek yiyince sank karnım davul gibi oluyor nedense..

Tebrikler canım seni hep böyle mutlu görelim bi de pazar a artmasaydin neler olacakmış düşün yani

kızlar bu arada ben bugün sürahinin birine limon doğradım tadı çok güzel oldu bir süre suyu böyle tüketicem çok iyi oluyormuş hemde beni baya bi fresh yaptı..

Evet evet yapmak lazım diyetisyen verdiğine göre vardır bi bildiği. Hem yeşil mercimek tok tutuyo bende ekmek gemem salatayı denedigimde

edacım hoşgeldin şükür kavuşturana
kızlar ilk üçü siz hakettiniz tebrik ederim harikasınız.darısı başımıza

Evet evet yapmak lazım diyetisyen verdiğine göre vardır bi bildiği. Hem yeşil mercimek tok tutuyo bende ekmek gemem salatayı denedigimde

ben bugün öğlende pilav yicem yemeğin yanında ama akşam saltayla dengelicem yediğim pilavı iyi olur herhalde öyle değilmi..

maya dokunuyor olabilir çogu türk insanında ekmekteki maya ve gluten intöleransı varmış ama bilmezlermiş. istersen mayasız glutensiz yada karabuğday ekmek tercih et çünki 1 dilim ekmek mutlaka yenecek dedi dr ve yarım saat sonra soda içilecek dedi bir bildiği olabilir.

canım 1 dilimcikten ne olucak
Saol canim.Tebrik ederim bak 200 gr daha verseydim 2.ligi paylasirdik neyse artık önümüzdeki maçlara bakicaz
evet canım önümüze bakıcaz artık
kızlar bu arada ben bugün sürahinin birine limon doğradım tadı çok güzel oldu bir süre suyu böyle tüketicem çok iyi oluyormuş hemde beni baya bi fresh yaptı..
özellikle sabahları aç karnına 1 bardak ılık limonlu su çok faydalıymış canım
benim yaptığım salata gibi tadı çok güzel ama ben kıvırcık falan koymuyorum yeşil soğan dereotu domates limon nar ekşisi
ben bugün öğlende pilav yicem yemeğin yanında ama akşam saltayla dengelicem yediğim pilavı iyi olur herhalde öyle değilmi..

tabiki hep aynı yemekler olmuyo hem dünde mekarna yemişsin ne kadar yedin bilmiyorumda bugünde pilav yersin akşama erir gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…