Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım bende senden farklı değildimKızlar selam herkese. Ben dün diyet dışıydım. Diyet dışı kaptan olur muoldu valla. Ama biraz fazla kaçırdım mantı yedim akşam. Sabah da tost falan. Öğlen dondurma Ve tatlı. Tartı günleri biraz böyle oluyor.
Bugün ve kalan 3 gün detoks artık.
Sabah kahvaltı tabağı.
Öğleden sonra salata ve köfte. Onu çekmeyi unuttumEllssa
Purple58
Boncuk2307
gecmis olsun kaptanımGünaydın kızlar çok fena hastayım sormayın dün biraz kaçırınca dedim ondan oldu sonra da devam etti mide bulantısı afedersiniz ishal hiç halim yok yatıyorum öyle.
:))) evet çok haklısınız yuvarlak şeylerden kalmayacak bundan sonraAfiyet olsun canimm harikasın
Afiyet olsun canım da mercimek ne çorbası yemek mi keşke o yuvarlak şeylerden de olmasa iyiymiş
Kaptanım ben de öyleyim bil bakalım ne yaptım sabah sabah işyerinde canm tatlı istiyorduKizlarr çok kötü bir gündü benin için durduramıyorum kendimi özellikle tatlı şeyler istiyor canım napcam böyle nasi motive olacam tekrar bilmiyorum yaa
Geçniş olsun kaptanım. Üşüttün mü acabaGünaydın kızlar çok fena hastayım sormayın dün biraz kaçırınca dedim ondan oldu sonra da devam etti mide bulantısı afedersiniz ishal hiç halim yok yatıyorum öyle.
Geçmiş olsun nerden nasıl düştün kaptanım önemli bişeyin yoktur umarımAyy kızlar Pazartesi düştüm. Hem de nasıl düştüm.
Yeni yeni oturabiliyorum. Ağrım olana kadar buraya bakıcam
Geçmiş olsun canım. Dinlendir kendini lütfenAyy kızlar Pazartesi düştüm. Hem de nasıl düştüm.
İtalyan ekmeğiHamur kızartması mı o?![]()
Günaydın kızlar çok fena hastayım sormayın dün biraz kaçırınca dedim ondan oldu sonra da devam etti mide bulantısı afedersiniz ishal hiç halim yok yatıyorum öyle.
geçmiş olsun kızlar.Ayy kızlar Pazartesi düştüm. Hem de nasıl düştüm.
Geçmiş olsun. Ya benim de geldi başıma yazın. Bi kaç gün sürüyorGünaydın kızlar çok fena hastayım sormayın dün biraz kaçırınca dedim ondan oldu sonra da devam etti mide bulantısı afedersiniz ishal hiç halim yok yatıyorum öyle.