- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
iyi akşamlar hanımlar bugün çok mutluyum saat 20den 21 e kadar leslie sansanoneyle spor yaptımsonra duşa girmeden dayanamadım ve tartıldım 1 kilo daha vermişim çok şükür
inşallah böyle devam eder
bugün yediklerim
bugün çok geç kalktım saat 10da kahvaltımı yaptım
1 kk yağlı peynir
5 zeytin
domates yeşillik
2 dilim kepek ekmeği
1 elma
1 fincan yeşilçay
ara : 2ceviz ,1 portakal
ara : 1 kutu süt
ögle yemeğimi saat 4 te yedim
1 kutu ton balığı
yeşillik taze soğan
2 dilim kepek ekmeği
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
akkşam yemeği : saat 7 de
8 kaşık patates yemeği
yeşillik 2 dilim ekmek
1 bardak ayran
ara :9 da
yarım ayva 1 bardak ayran
gün içinde 2 lt su 4 fincan yeşil çay 1 saat spor
düzenli uyumaya dikkat etmek lazım bugün düzenim bozuldu
ayyy hadi inşallah 1 kiloda yeter ama fazlasına daha çok sevinirimMenün güzel canım.leslie iyi geliyo insana hem kilo vermede etkili hemde mutlu oluyo insan spor yaptığı için. Yarın sabah 1 kilodan fazla vermis olursun
[SUP][/SUP]
ayyy hadi inşallah 1 kiloda yeter fazlasına daha çok sevinirimevet yaaa lessliyle sıkılmadan yapılıyor spor
Hem cevap vermek,hem alıntı yapmakta zor...Hız konusunda problem yasamıyorumda...
Yok canım dönemsel bisey sanırım bazen oluyo diyet yaptığım dönemlerde genelde
Aynen herkesin bir sikayeti var :) kendime gelmem lazim artik pazartesi işbaşı Şubat a hedef koydum 69 dan 65 e dusecegim
Aynen herkesin bir sikayeti var :) kendime gelmem lazim artik pazartesi işbaşı Şubat a hedef koydum 69 dan 65 e dusecegim
iyi akşamlar hanımlar bugün çok mutluyum saat 20den 21 e kadar leslie sansanoneyle spor yaptımsonra duşa girmeden dayanamadım ve tartıldım 1 kilo daha vermişim çok şükür
inşallah böyle devam eder
bugün yediklerim
bugün çok geç kalktım saat 10da kahvaltımı yaptım
1 kk yağlı peynir
5 zeytin
domates yeşillik
2 dilim kepek ekmeği
1 elma
1 fincan yeşilçay
ara : 2ceviz ,1 portakal
ara : 1 kutu süt
ögle yemeğimi saat 4 te yedim
1 kutu ton balığı
yeşillik taze soğan
2 dilim kepek ekmeği
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
akkşam yemeği : saat 7 de
8 kaşık patates yemeği
yeşillik 2 dilim ekmek
1 bardak ayran
ara :9 da
yarım ayva 1 bardak ayran
gün içinde 2 lt su 4 fincan yeşil çay 1 saat spor
düzenli uyumaya dikkat etmek lazım bugün düzenim bozuldu
Günaydın canlarım nasılsınız???Ben bugun cok ama cook mutluyum.Sevgili kaynanacıgım gelip dün gece karsımda 1 saat aglayarak yalvardı...
Bir anneyi öyle görmek aslında cok canımı acıttı.
Senin için degil eşim ve kendim için bu evlilige devam etcem,yarın oglun gelsin........Ohhh.
Gelelim bana kızlar.Sabah 06:30 da uyandım.Yarım saat eliptik yaptım.Kahvaltı 2 dilim ekmek,1 saganda yumurta ve peynir,4 zeytin...Yarım litrede su...
Selam kizlar az once annemi yolcu ettim ,kahvaltida 1dilm ekmek haslama yumurta,az bal kaymak.domates yedim azoncede 6findik,.bugun cok su icecem insallah
Günaydın canlarım nasılsınız???Ben bugun cok ama cook mutluyum.Sevgili kaynanacıgım gelip dün gece karsımda 1 saat aglayarak yalvardı...
Bir anneyi öyle görmek aslında cok canımı acıttı.
Senin için degil eşim ve kendim için bu evlilige devam etcem,yarın oglun gelsin........Ohhh.
Gelelim bana kızlar.Sabah 06:30 da uyandım.Yarım saat eliptik yaptım.Kahvaltı 2 dilim ekmek,1 saganda yumurta ve peynir,4 zeytin...Yarım litrede su...
hayırlı günler kızlar bugün geç kalktık ve geç kahvaltı yaptın bugün büyük ihtimalle iki öğün olacak..
dünki menüme gelecek olursam
sabah
küçük bir kepekli ekmeğe kaşar salam
ara azıcık fındık
öğlen
yayla çorbası
1 minik dilim ekemek
akşam
hamsi tava
helva
akşam otururken fındık 5-6 cıps
3 litre su
dün bıraz kaçamaklı oldu ama tartılma gününe kadar dikkat edicem
allah kavuştursun canım menünde gayet güzel
Cok sevindim canim isteklerini soyleseydin uzun uzun,bundan sonra rahat birakirlar insallah
Bende genelde 2ogun yiyorum canim dun helva cok yemediysen guzel menun
yok canım çok yemedim azdı
Insallah canim haftaya gene gelecek esim 4gun evde yok anemle guzel zaman geciyor
O zaman sorun yok canim simdi kiz uyuyorken leslimi yapayim 1saat
Bogazi tutunca hersey oluyor :)Gecer o zaman canim insallah
Dusersin canim merak etme bende 63 olsamm
Keskeee nerde 60 oglum icin oruc adamistim bu hafta onu tutacagim ondan sonra diyetime baslayacagim . Temizlik daha bugün bitti ohhh miss60 bile düşersin.İsteyince hersey olur....
Tatil dönüşü temizlik,iş derken tatili unuttun gittin canım yaa.
Allah kavustursun canimSelam kizlar az once annemi yolcu ettim ,kahvaltida 1dilm ekmek haslama yumurta,az bal kaymak.domates yedim azoncede 6findik,.bugun cok su icecem insallah
kolay gelsin bende pazartesi kızı okula bırakınca yürüyüşe gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?