"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

eşim gelirse birden çıkabilirim blginize yemek hazırlarım ona gelince hemen yemek yerde..

Son düzenleme:
menüm

sabah
iki dilim t.b. ekmeğine tost
kaşar domates sucuklu

öğlen
karnıyarık
dolu dolu 3 kaşık pilav
1 kase yoğurt baya bi doyurucu oldu diyebilirim

ara
fıstık ne kadar yedim bilemiyorum
3 kayısı

hiç acıkmadım fıstık fazla geldi sanırım bırazdanda bir sütlü kahve içicem..

3 litre su limonlu 2 yeşilçay

Afiyet olsun canım menun gayet iyi fıstık tok tutuyo baya bide fazla kacirmissin sanırım

sağolasın canım cemi cümlesini
amin canım
amin canım amin inşallah
afiyet olsun canım çok güzel
Atv de Maranki var canım onu izliyorum sen napiyosun.bugun bütün gün evdeydim canım sıkıldı
nasıl oldun canım toparlandınmı biraz

Evet canim dogru soyluyorsun aslinda hamileyken herkese soylemistim ye diye israr etmeyin sut degil kilo olur bana diye..ama kimse dinlemedi ve acikcasi o psikolojiyle ben de herseyi denedim..sonra da mide zaten genisliyor bir de emzirmek kalori yaktirip aciktiriyor yer oldum..ama simdi daha bilincliyim..ders olsun bana..destegin ivin de cokcsagol...sizi okudukca da motive oluyorum..tartinin azaldigini gormek de iyi geldi..
Bugun yemek olarak ispanakli pirasali mucver yaptim firinda.icinde yarim cay bardagi zeytinyagi ve 5 kasik un var cok hafif ve saglikli..sonra keske tam bugday unu koysaydim dedim ama is isten gecmisti..size de fikir olur belki..

ana kralice

amin canım

amin canım amin inşallah

afiyet olsun canım çok güzel

nasıl oldun canım toparlandınmı biraz

Uyumusum canım biraz iyi geldi yarına inşallah biseyim kalmaz sen nasıl oldun yürüyüş nasıl geçti ben yürüyüş yapamadım vicdan azabı çekiyorum artık yarına inşallah

evet canım uzun sürüyo
mercimek salatası çok güzel oluyo mercimeği haşlıyosun içine yeşil soğan dereotu domates limon az yağ tuz nar eşkisi isteğe göre koyuyosun karıştırıp yiyosun tadı çok güzel

neslihanda normal mevsim salatasının içine 3 kaşık haşlanmış yeşil mercimek koyarak yapıyomuş

Hamileyken zaten kilo aliyosun bi de emzirirken yediriyolar iyice artiyo kilolar.ben hamileyken diyet yapmıştım şeker hastalığı çıktı diye. Doktoruma dedim bu kadar az yiyorum bebeğim iyi besleniyo mudur diye. Düşün yağsız tuzsuz falan yiyodum 6. Aydan sonra.bebek besleniyo zaten.gulcan gelse sana bilgi verir ben şu an emzirmedigim için.ama sen sağlıklı beslenirsen bebeğinde sağlıklı olur canım.
Kilolar gittikçe insan daha bi motive oluyor.bizim yarışma gibi oldu her Salı acaba kaç kilo vericem diye düşünüyoruz bu da bizi motive ediyo

Uyumusum canım biraz iyi geldi yarına inşallah biseyim kalmaz sen nasıl oldun yürüyüş nasıl geçti ben yürüyüş yapamadım vicdan azabı çekiyorum artık yarına inşallah

çekme canım niye çekiyosun iyi olmaya bak yarın yaparsın yürüyüşünü hastalığın üstüne yürüyüş yaparsan iyice kötü olurdun parkta yaptım 1 saat yürüyüşümü park tam annemle benim aramda ortada yani ben burdan gidiyorum annemde ordan geliyo evlerinden buluşuyoruz oğlumu anneme veriyorum o oynatıyo bende yürüyorum işte 1 saat yürüdüm canım hava güzeldi sonradan kapandı yarında gidicem inşallah hava güzel olursa
parktada yürüyen kimse yok benden başka biri vardı oda gitti

Garip bi duygu canım alışkanlık oldu sanırım onun için. Bi de bişey yerken ay çok mu yedim bugün fazla mı yedim acaba falan diye düşünmeye başladım. Yarın toparlarsam yürümek istiyorum hava güzel bu aralar değerlendirmek lazım

bugünki menüm

sabah 1 bardak ılık limonlu su

kahvaltı

2 dilim ekmek krem peynir 5 tane zeytin biraz pekmez

ara
8 tane badem 4 tane kuru kayısı

öğle

2 diim ekmek 1 tabak etli kuru fasülye 2 yk yoğurt

ara
1 sütlü türk kahvesi 1 çb biberli leblebi 1 tane incir

akşam

1 dilim ekmek 1 kase yoğurt çorbası

3 litre su 2 bardak yeşilçay

aradada herzamanki gibi bişeyler yerim

Afiyet olsun menü mn her zamanki gibi güzel. Maranki kilo problemi olanlar yatmadan bir bardak kaynar suya yarım limon sıkıp için diyo denemek lazım

Sabahki menum.birdilim ekmek ustune krem peynir iki bardak cay.

Ara ...bir avuc kaysi

ogle ..bir tabak salata iki bardak cay

Aksam...4 -5 kacik haslanmis et iki yemek kasigi pilav yarim tabak salata

Son düzenleme:
evet canım doğru diyosun bende öyle oluyorum bazen bugün annem iyice çöp gibi oldun dedi
en çokda bileklerime kollarıma diyolar üst tarafım ince diyorumya hep üstten çok belli oluyo verdiğim
Afiyet olsun canım menun gayet iyi fıstık tok tutuyo baya bide fazla kacirmissin sanırım

fıstık yağlı diye yemek istemiyorum ben ama severimde yani:26:

Kizlar menumu yazarken yanlislik olmus aksamki menumde yarim tabak salata yazicama pilav yazmisim

Sabahki menum.birdilim ekmek ustune krem peynir iki bardak cay.

Ara ...bir avuc kaysi

ogle ..bir tabak salata iki bardak cay

Aksam...4 -5 kacik haslanmis et iki yemek kasigi pilav yarim tabak pilav...

öğle yemeğiyle akşam yemeğinin yerini değiştirsen daha iyi olurdu canım afiyet olsun

Afiyet olsun menü mn her zamanki gibi güzel. Maranki kilo problemi olanlar yatmadan bir bardak kaynar suya yarım limon sıkıp için diyo denemek lazım

sağol canım bende sabah aç karnına çok faydalıymış diye duydum canım tabiki onuda denemek lazım sonuçta maranki söylüyo

sağol canım bende sabah aç karnına çok faydalıymış diye duydum canım tabiki onuda denemek lazım sonuçta maranki söylüyo

Bu akşam unutmazsam deniyim.ay bende herşeyi denemek istiyorum kobay gibi oldum bi ayran detoksu bi maydanoz kürü.simdide detoks salata ve limonlu su var sırada denemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…