- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
eşim gelirse birden çıkabilirim blginize yemek hazırlarım ona gelince hemen yemek yerde..
menüm
sabah
iki dilim t.b. ekmeğine tost
kaşar domates sucuklu
öğlen
karnıyarık
dolu dolu 3 kaşık pilav
1 kase yoğurt baya bi doyurucu oldu diyebilirim
ara
fıstık ne kadar yedim bilemiyorum
3 kayısı
hiç acıkmadım fıstık fazla geldi sanırım bırazdanda bir sütlü kahve içicem..
3 litre su limonlu 2 yeşilçay
amin canımsağolasın canım cemi cümlesini
amin canım amin inşallahhoşgeldin canım tebrikler bakalım haftaya neler olacak..
bence salta güzeldir canım sonuçta normal bi salataya 3 kaşık yeşil mercimek katıyorsun.. eve ne zaman döneceksin canım oradamı kalacaksınız bu hafta..
amin canım benim inşallah sizlerde uzun yıllar yıllar bır yastıkda yaşlanırsınız allah herkesin evine yucası huzur mutluluk bol sevgi sağlık versin içleri sırada bizlere inşallah..
afiyet olsun canım çok güzelmenüm
sabah
iki dilim t.b. ekmeğine tost
kaşar domates sucuklu
öğlen
karnıyarık
dolu dolu 3 kaşık pilav
1 kase yoğurt baya bi doyurucu oldu diyebilirim
ara
fıstık ne kadar yedim bilemiyorum
3 kayısı
hiç acıkmadım fıstık fazla geldi sanırım bırazdanda bir sütlü kahve içicem..
3 litre su limonlu 2 yeşilçay
nasıl oldun canım toparlandınmı birazAtv de Maranki var canım onu izliyorum sen napiyosun.bugun bütün gün evdeydim canım sıkıldı
Evet canim dogru soyluyorsun aslinda hamileyken herkese soylemistim ye diye israr etmeyin sut degil kilo olur bana diye..ama kimse dinlemedi ve acikcasi o psikolojiyle ben de herseyi denedim..sonra da mide zaten genisliyor bir de emzirmek kalori yaktirip aciktiriyor yer oldum..ama simdi daha bilincliyim..ders olsun bana..destegin ivin de cokcsagol...sizi okudukca da motive oluyorum..tartinin azaldigini gormek de iyi geldi..Maşallah canım 3 kilo iyi vermissin evet ilk etapta su da gitse insan motive oluyo benim tavsiyem süt yapiyo şunu da ye bunu da ye deselerde inanma.cunku oyle herşey süt yapmıyo benim doktorum öyle söyledi her verileni yeme sakın üstüne kilo olarak kalır dedi.en güzel sütü su yapar demişti doktorum ama diyet yapicam diyede ogunlerini fazla kısma yeteri kadar beslen
amin canım
amin canım amin inşallah
afiyet olsun canım çok güzel
nasıl oldun canım toparlandınmı biraz
Cok sükür bitti gecmiş :)))
Neslihan.iyiyim canım sen nasılsın?
Kızlar eşi,kendi,cocugu hasta olanlar var.Cook gecmiş olsun.
Yeni gelen kızlar hosgeldiniz.Kuralları sizlere aktarmışlar.
3 günde 3 kg sudur bence.
Ddem eşin varken girme tatlım sen.Sorun olmasın.Secil gibi bende bazen telefonu saklıyorum :))
Ddem 10 gün cok sürüyor senin adetin.
Mercimek salatası tadı nasıl kızlar?
.....Gülcan es olmayınca evde ehli keyf oturmak cok güzel oluyor.
Ben gözleme yaptım ama hic yemedim.Ben bu kadına saygısızlık yapmak istemiyorum.Lafta söylemek istemiyorum ama aranıyor.Bugun acım resmen,beynim dönüyor aclıktan!!!
Sabır dilekleriniz,dualarınız icin hepinize tesekkürler.Hedeflerimize cok az kaldı kızlar.Cok güzel kg verdik,bu hızla devam.Ben duraksadım ama tekrar basladı kg vermem.
Yaaa amaa fotograf koymuşsunuz,görmedim.Avatara koymazsanız tekrar silemezsiniz.Deşifreye gerek yok bence,avatara koyun.Herkes burdayken.
Evet canim dogru soyluyorsun aslinda hamileyken herkese soylemistim ye diye israr etmeyin sut degil kilo olur bana diye..ama kimse dinlemedi ve acikcasi o psikolojiyle ben de herseyi denedim..sonra da mide zaten genisliyor bir de emzirmek kalori yaktirip aciktiriyor yer oldum..ama simdi daha bilincliyim..ders olsun bana..destegin ivin de cokcsagol...sizi okudukca da motive oluyorum..tartinin azaldigini gormek de iyi geldi..
Bugun yemek olarak ispanakli pirasali mucver yaptim firinda.icinde yarim cay bardagi zeytinyagi ve 5 kasik un var cok hafif ve saglikli..sonra keske tam bugday unu koysaydim dedim ama is isten gecmisti..size de fikir olur belki..
ana kralice
Uyumusum canım biraz iyi geldi yarına inşallah biseyim kalmaz sen nasıl oldun yürüyüş nasıl geçti ben yürüyüş yapamadım vicdan azabı çekiyorum artık yarına inşallah
çekme canım niye çekiyosun iyi olmaya bak yarın yaparsın yürüyüşünü hastalığın üstüne yürüyüş yaparsan iyice kötü olurdun parkta yaptım 1 saat yürüyüşümü park tam annemle benim aramda ortada yani ben burdan gidiyorum annemde ordan geliyo evlerinden buluşuyoruz oğlumu anneme veriyorum o oynatıyo bende yürüyorum işte 1 saat yürüdüm canım hava güzeldi sonradan kapandı yarında gidicem inşallah hava güzel olursa
parktada yürüyen kimse yok benden başka biri vardı oda gitti
Afiyet olsun menü mn her zamanki gibi güzel. Maranki kilo problemi olanlar yatmadan bir bardak kaynar suya yarım limon sıkıp için diyo denemek lazımbugünki menüm
sabah 1 bardak ılık limonlu su
kahvaltı
2 dilim ekmek krem peynir 5 tane zeytin biraz pekmez
ara
8 tane badem 4 tane kuru kayısı
öğle
2 diim ekmek 1 tabak etli kuru fasülye 2 yk yoğurt
ara
1 sütlü türk kahvesi 1 çb biberli leblebi 1 tane incir
akşam
1 dilim ekmek 1 kase yoğurt çorbası
3 litre su 2 bardak yeşilçay
aradada herzamanki gibi bişeyler yerim
evet canım doğru diyosun bende öyle oluyorum bazen bugün annem iyice çöp gibi oldun dediGarip bi duygu canım alışkanlık oldu sanırım onun için. Bi de bişey yerken ay çok mu yedim bugün fazla mı yedim acaba falan diye düşünmeye başladım. Yarın toparlarsam yürümek istiyorum hava güzel bu aralar değerlendirmek lazım
Afiyet olsun canım menun gayet iyi fıstık tok tutuyo baya bide fazla kacirmissin sanırım
Sabahki menum.birdilim ekmek ustune krem peynir iki bardak cay.
Ara ...bir avuc kaysi
ogle ..bir tabak salata iki bardak cay
Aksam...4 -5 kacik haslanmis et iki yemek kasigi pilav yarim tabak pilav...
Afiyet olsun menü mn her zamanki gibi güzel. Maranki kilo problemi olanlar yatmadan bir bardak kaynar suya yarım limon sıkıp için diyo denemek lazım
Kizlar menumu yazarken yanlislik olmus aksamki menumde yarim tabak salata yazicama pilav yazmisim
sağol canım bende sabah aç karnına çok faydalıymış diye duydum canım tabiki onuda denemek lazım sonuçta maranki söylüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?