"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

60 kilosun canım maşallah.olmussundur çöp gibi.simdi onlarin gozleride alismadi bu haline her gecen gun kilo veriyosun sasiriyolardir da.bende 6lari görmek istiyorum

Bu akşam unutmazsam deniyim.ay bende herşeyi denemek istiyorum kobay gibi oldum bi ayran detoksu bi maydanoz kürü.simdide detoks salata ve limonlu su var sırada denemek lazım.
dene canım nolucak tatları kötü değilya ben çocukken neler yapıyodum neler soğan suyumu içmedim lahana suyumu içmedim değişik değişik karışımlarmı denemedim neler neler 13 yaşımdan beri kilo al al ver bu hale geldim
60 kilosun canım maşallah.olmussundur çöp gibi.simdi onlarin gozleride alismadi bu haline her gecen gun kilo veriyosun sasiriyolardir da.bende 6lari görmek istiyorum

inşallah görürsün canım son gaz devam

ah ah 60 kiloyumda şu bacaklarım çok canımı sıkıyo iç bacaklar ya en çok oralar aşağı doğru dalga dalga oldu sarktı

eşim gelirse çıkabilirim her an canım bugün ilgileniyim biraz akşam sevdaluk dizisini çok seviyo ona bakarız beraber

kızlar sizde kilo cetveli yapsanızya kilo verdiğini gördükçe dahada motive oluyo insan

hayalimsi eda neslihan sizlerin yoktu galiba bu arada hayalimsi ismin ne canım merak ettim

Iç bacak hareketleriyle ve yürüyüşle toparlarsin canım takma kafanaa.esin gelirse çık tabi canım

çok kaba duruyo ya bi değişik çok canım sıkılıyo böyle dalga dalga anlamıyorum okadar spor yapıyorum niye böyle oluyoki sıkılaşması lazım değilmi böyle olunca kilo vermiş gibi hissetmiyorum kendimi çok kötü ya neyse seninde kafanı ütülemeyim akşam akşam canım kusura bakma be n kaçtım öpüyorum görüşürüz

Bugünkü menüm
Kahvaltı: 2 orta boy krep biraz tahin pekmez ve bir k.k. peynir
Ara:2 minik muz
Öğle:haşlanmış mercimek bulgur ve nohut karışımı yoğurtla beraber (detoks gününden kalmıştı)
Ara:1 Türk Kahvesi ve bir c.b.dan az fazla beyaz leblebi
Akşam:salata
Bi sütlü kahve içerim biraz sonra

aynen bendede oluyor o yürüyemediğim günler sanki kilo veremeyecekmilim gibi hissediyorum ama ben komik gelebilrim belki evde yürüyorum 30 dk aynı tempo olmuyor tabi ama olsun hareket oluyor nihayetinde

aynen bendede oluyor o yürüyemediğim günler sanki kilo veremeyecekmilim gibi hissediyorum ama ben komik gelebilrim belki evde yürüyorum 30 dk aynı tempo olmuyor tabi ama olsun hareket oluyor nihayetinde

Yok canım niye komik gelsin bence çok mantıklı dışarı cikamiyosan evde yürü bi de Leslie ile yürüyüş programı var canım biliyo musun bilmiyorum ama o da baya faydalı Leslie ile 3 mil falan diye araştır int.ten bulacaksın hemde çok keyifli

Dogru soyluyorsun canim o zaman haftaya sali ben de kilomu yazarim ne kadar gitmis diye

ana kralice

Hepinize iyi akşamlar bugün yediklerim
SABAH
Klasik ekmek arasi peynir bol yeşillik çay
ARA
Yeşilçay salatalık 1 kuru incir b
OGLE
Yarim kase çorba 3 köfte 4 patates kızartma salata
ARA
Yeşilçay 3 dilim elma 2 incir
AKŞAM
Sulu köfte 6_7 tane 5 yk pirasa yemegi

evet bende izliyordum ama benim fındık mıstık kızım çizgi istedi o ara değiştirdim kanalı..

Bende biraz izledim çok tv izleyemiyorum bi süre sonra bıkkınlık veriyo bende.alkali sudan falqn bahsetti biraz.bi de akşam yatmadan önce yarım limonu kaynar suyun içine sıkın için dedi kilo problemi olanlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…