- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
evet canım doğru diyosun bende öyle oluyorum bazen bugün annem iyice çöp gibi oldun dedi
en çokda bileklerime kollarıma diyolar üst tarafım ince diyorumya hep üstten çok belli oluyo verdiğim
fıstık yağlı diye yemek istemiyorum ben ama severimde yani:26:
dene canım nolucak tatları kötü değilya ben çocukken neler yapıyodum neler soğan suyumu içmedim lahana suyumu içmedim değişik değişik karışımlarmı denemedim neler neler 13 yaşımdan beri kilo al al ver bu hale geldimBu akşam unutmazsam deniyim.ay bende herşeyi denemek istiyorum kobay gibi oldum bi ayran detoksu bi maydanoz kürü.simdide detoks salata ve limonlu su var sırada denemek lazım.
60 kilosun canım maşallah.olmussundur çöp gibi.simdi onlarin gozleride alismadi bu haline her gecen gun kilo veriyosun sasiriyolardir da.bende 6lari görmek istiyorum
Kizlar haftaya sali bende listede olurum .heralde..devam ederim insallah
60 kilosun canım maşallah.olmussundur çöp gibi.simdi onlarin gozleride alismadi bu haline her gecen gun kilo veriyosun sasiriyolardir da.bende 6lari görmek istiyorum
ah ah 60 kiloyumda şu bacaklarım çok canımı sıkıyo iç bacaklar ya en çok oralar aşağı doğru dalga dalga oldu sarktı
Iç bacak hareketleriyle ve yürüyüşle toparlarsin canım takma kafanaa.esin gelirse çık tabi canım
Iç bacak hareketleriyle ve yürüyüşle toparlarsin canım takma kafanaa.esin gelirse çık tabi canım
geliyomuş canım aradı şimdi bişey alıyımmı diye birazdan kapatırım bende yemek falan hazırlarım
Garip bi duygu canım alışkanlık oldu sanırım onun için. Bi de bişey yerken ay çok mu yedim bugün fazla mı yedim acaba falan diye düşünmeye başladım. Yarın toparlarsam yürümek istiyorum hava güzel bu aralar değerlendirmek lazım
aynen bendede oluyor o yürüyemediğim günler sanki kilo veremeyecekmilim gibi hissediyorum ama ben komik gelebilrim belki evde yürüyorum 30 dk aynı tempo olmuyor tabi ama olsun hareket oluyor nihayetinde
ah ah 60 kiloyumda şu bacaklarım çok canımı sıkıyo iç bacaklar ya en çok oralar aşağı doğru dalga dalga oldu sarktı
Hamileyken zaten kilo aliyosun bi de emzirirken yediriyolar iyice artiyo kilolar.ben hamileyken diyet yapmıştım şeker hastalığı çıktı diye. Doktoruma dedim bu kadar az yiyorum bebeğim iyi besleniyo mudur diye. Düşün yağsız tuzsuz falan yiyodum 6. Aydan sonra.bebek besleniyo zaten.gulcan gelse sana bilgi verir ben şu an emzirmedigim için.ama sen sağlıklı beslenirsen bebeğinde sağlıklı olur canım.
Kilolar gittikçe insan daha bi motive oluyor.bizim yarışma gibi oldu her Salı acaba kaç kilo vericem diye düşünüyoruz bu da bizi motive ediyo
Atv de Maranki var canım onu izliyorum sen napiyosun.bugun bütün gün evdeydim canım sıkıldı
evet bende izliyordum ama benim fındık mıstık kızım çizgi istedi o ara değiştirdim kanalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?