"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kızlar sizde kilo cetveli yapsanızya kilo verdiğini gördükçe dahada motive oluyo insan

hayalimsi eda neslihan sizlerin yoktu galiba bu arada hayalimsi ismin ne canım merak ettim

Kilo cetveli ney tatlım yok benim evet

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Afiyet olsun canım menun gayet iyi fıstık tok tutuyo baya bide fazla kacirmissin sanırım
evet fıstığı yarım mnik kase yedim baya oldu kaysıda yiynce fazla oldu ama olsun akşam yemeğini iptal ettim sütlü kahve içtim
hoşgeldin canım aramıza
Uyumusum canım biraz iyi geldi yarına inşallah biseyim kalmaz sen nasıl oldun yürüyüş nasıl geçti ben yürüyüş yapamadım vicdan azabı çekiyorum artık yarına inşallah

Sabahki menum.birdilim ekmek ustune krem peynir iki bardak cay.

Ara ...bir avuc kaysi

ogle ..bir tabak salata iki bardak cay

Aksam...4 -5 kacik haslanmis et iki yemek kasigi pilav yarim tabak salata
canım menün güzel ama öğlendede saltanın yanında yemek olabilirdi.. eğer et türü yiyecekleri öğlen yersen akşama kadar seni daha tok tutar akşamlarıda sebze yoğurt salta ayran türü şeyer yersin aralarıda ihmal etmemeye çalış..
çok iyi
aynen bendede oluyor o yürüyemediğim günler sanki kilo veremeyecekmilim gibi hissediyorum ama ben komik gelebilrim belki evde yürüyorum 30 dk aynı tempo olmuyor tabi ama olsun hareket oluyor nihayetinde
aynen seçilin dediklerini dicektim bencede lesie yapabilirsin hemde çok eğlenceli oluyor

çok güzel olmuş menü

Sütlü kahvemi içtim yanında biraz fındık yedim 1.5 minik kare de bitter çikolata yedim.basim donuyodu sekerim düşmüş diye yedim iyi geldi :26:

Kizlar selam Benim menu

sabah 800ml ılık limonlu su

kahvaltı

2 dilim ekmek peynir yarım avakado yumurta

Arada 1 elma

öğle

2 diim ekmek 1 tabak ki. Bezelye 2 yk yoğurt 3 ks b.pilav

ara
1 sütlü nes kahvesi 2 elma

akşam

Yarım Kıymalı pide 1 bardak ayran 8 ks mercimek çorba
Yatarken 1 elma

sağol canım bende sabah aç karnına çok faydalıymış diye duydum canım tabiki onuda denemek lazım sonuçta maranki söylüyo

Bende sabah onu aksama elma sirkeli yapiyorum

kızlar akşam arkadaşı aradım yürüyüşe gidellimi diye onunla yürüyüşe gittik 40 dakika yürüyüş sonrada 20 dakikada aletler..

Sütlü kahvemi içtim yanında biraz fındık yedim 1.5 minik kare de bitter çikolata yedim.basim donuyodu sekerim düşmüş diye yedim iyi geldi :26:
akşam akşam olmamış ama bugün hastasın onun için iyi olmuş olsun her zmaan olmuyor sonuçta..

canım menün güzel ama pide olmamış akşam akşam.. ekmeğin yeriemi yemiştin

Bizde annemle geldik 40dk yürüdük bi bakayım napıyım dedim şimdi çocukları yatiracam

akşam akşam olmamış ama bugün hastasın onun için iyi olmuş olsun her zmaan olmuyor sonuçta..

Aynen canım hastayım diye yedim gözlerimin altı çökmüş valla hastalıktan insan ne çabuk etkileniyo hastalıktan ama yarına toparlarim inşallah yuruyuslere de başlarım belkim

Slm benimde 9 aylik hamile gibi gobegim var((( ne yapmaliyim 58 kiloyum boyum 162 vucudumda kilo yok ama gobek ve basen bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim

Hosbulduk canim..simdi isten ciktim yanima 4 tane kuru kayisi almistim onlari yedim

ana kralice

Aynen canım hastayım diye yedim gözlerimin altı çökmüş valla hastalıktan insan ne çabuk etkileniyo hastalıktan ama yarına toparlarim inşallah yuruyuslere de başlarım belkim

Geçmiş olsun canım bol bitki çayı iç bu ara sen

Bir de misir ve pirinc patlagi cok tok tutuyor ara ogunlerin birinde ondan yiyorum..yagli da degil iyi oluyor..

ana kralice

inşallah çabuk toparlarsın canım benim iyice iyileş sonra başlarsın sağlık en önemlisi..

Annemin günü vardı onun kurbanı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…