- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
kızlar sizde kilo cetveli yapsanızya kilo verdiğini gördükçe dahada motive oluyo insan
hayalimsi eda neslihan sizlerin yoktu galiba bu arada hayalimsi ismin ne canım merak ettim
evet fıstığı yarım mnik kase yedim baya oldu kaysıda yiynce fazla oldu ama olsun akşam yemeğini iptal ettim sütlü kahve içtimAfiyet olsun canım menun gayet iyi fıstık tok tutuyo baya bide fazla kacirmissin sanırım
hoşgeldin canım aramızaEvet canim dogru soyluyorsun aslinda hamileyken herkese soylemistim ye diye israr etmeyin sut degil kilo olur bana diye..ama kimse dinlemedi ve acikcasi o psikolojiyle ben de herseyi denedim..sonra da mide zaten genisliyor bir de emzirmek kalori yaktirip aciktiriyor yer oldum..ama simdi daha bilincliyim..ders olsun bana..destegin ivin de cokcsagol...sizi okudukca da motive oluyorum..tartinin azaldigini gormek de iyi geldi..
Bugun yemek olarak ispanakli pirasali mucver yaptim firinda.icinde yarim cay bardagi zeytinyagi ve 5 kasik un var cok hafif ve saglikli..sonra keske tam bugday unu koysaydim dedim ama is isten gecmisti..size de fikir olur belki..
ana kralice
Uyumusum canım biraz iyi geldi yarına inşallah biseyim kalmaz sen nasıl oldun yürüyüş nasıl geçti ben yürüyüş yapamadım vicdan azabı çekiyorum artık yarına inşallah
canım menün güzel ama öğlendede saltanın yanında yemek olabilirdi.. eğer et türü yiyecekleri öğlen yersen akşama kadar seni daha tok tutar akşamlarıda sebze yoğurt salta ayran türü şeyer yersin aralarıda ihmal etmemeye çalış..Sabahki menum.birdilim ekmek ustune krem peynir iki bardak cay.
Ara ...bir avuc kaysi
ogle ..bir tabak salata iki bardak cay
Aksam...4 -5 kacik haslanmis et iki yemek kasigi pilav yarim tabak salata
Bugünkü menüm
Kahvaltı: 2 orta boy krep biraz tahin pekmez ve bir k.k. peynir
Ara:2 minik muz
Öğle:haşlanmış mercimek bulgur ve nohut karışımı yoğurtla beraber (detoks gününden kalmıştı)
Ara:1 Türk Kahvesi ve bir c.b.dan az fazla beyaz leblebi
Akşam:salata
Bi sütlü kahve içerim biraz sonra
aynen seçilin dediklerini dicektim bencede lesie yapabilirsin hemde çok eğlenceli oluyoraynen bendede oluyor o yürüyemediğim günler sanki kilo veremeyecekmilim gibi hissediyorum ama ben komik gelebilrim belki evde yürüyorum 30 dk aynı tempo olmuyor tabi ama olsun hareket oluyor nihayetinde
Yok canım niye komik gelsin bence çok mantıklı dışarı cikamiyosan evde yürü bi de Leslie ile yürüyüş programı var canım biliyo musun bilmiyorum ama o da baya faydalı Leslie ile 3 mil falan diye araştır int.ten bulacaksın hemde çok keyifli
çok güzel olmuş menüHepinize iyi akşamlar bugün yediklerim
SABAH
Klasik ekmek arasi peynir bol yeşillik çay
ARA
Yeşilçay salatalık 1 kuru incir b
OGLE
Yarim kase çorba 3 köfte 4 patates kızartma salata
ARA
Yeşilçay 3 dilim elma 2 incir
AKŞAM
Sulu köfte 6_7 tane 5 yk pirasa yemegi
bizim kilomuzun yazdığı çizelge varya ondan diyor..Kilo cetveli ney tatlım yok benim evet
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet fıstığı yarım mnik kase yedim baya oldu kaysıda yiynce fazla oldu ama olsun akşam yemeğini iptal ettim sütlü kahve içtim
hoşgeldin canım aramıza
canım menün güzel ama öğlendede saltanın yanında yemek olabilirdi.. eğer et türü yiyecekleri öğlen yersen akşama kadar seni daha tok tutar akşamlarıda sebze yoğurt salta ayran türü şeyer yersin aralarıda ihmal etmemeye çalış..
çok iyi
aynen seçilin dediklerini dicektim bencede lesie yapabilirsin hemde çok eğlenceli oluyor
çok güzel olmuş menü
sağol canım bende sabah aç karnına çok faydalıymış diye duydum canım tabiki onuda denemek lazım sonuçta maranki söylüyo
akşam akşam olmamış ama bugün hastasın onun için iyi olmuş olsun her zmaan olmuyor sonuçta..Sütlü kahvemi içtim yanında biraz fındık yedim 1.5 minik kare de bitter çikolata yedim.basim donuyodu sekerim düşmüş diye yedim iyi geldi :26:
Kizlar selam Benim menu
sabah 800ml ılık limonlu su
kahvaltı
2 dilim ekmek peynir yarım avakado yumurta
Arada 1 elma
öğle
2 diim ekmek 1 tabak ki. Bezelye 2 yk yoğurt 3 ks b.pilav
ara
1 sütlü nes kahvesi 2 elma
akşam
Yarım Kıymalı pide 1 bardak ayran 8 ks mercimek çorba
Yatarken 1 elma
akşam akşam olmamış ama bugün hastasın onun için iyi olmuş olsun her zmaan olmuyor sonuçta..
canım menün güzel ama pide olmamış akşam akşam.. ekmeğin yeriemi yemiştin
Foto mu görmediniz mi
evet fıstığı yarım mnik kase yedim baya oldu kaysıda yiynce fazla oldu ama olsun akşam yemeğini iptal ettim sütlü kahve içtim
hoşgeldin canım aramıza
canım menün güzel ama öğlendede saltanın yanında yemek olabilirdi.. eğer et türü yiyecekleri öğlen yersen akşama kadar seni daha tok tutar akşamlarıda sebze yoğurt salta ayran türü şeyer yersin aralarıda ihmal etmemeye çalış..
çok iyi
aynen seçilin dediklerini dicektim bencede lesie yapabilirsin hemde çok eğlenceli oluyor
çok güzel olmuş menü
Aynen canım hastayım diye yedim gözlerimin altı çökmüş valla hastalıktan insan ne çabuk etkileniyo hastalıktan ama yarına toparlarim inşallah yuruyuslere de başlarım belkim
Telefondaki göremedim ben
Aynen canım hastayım diye yedim gözlerimin altı çökmüş valla hastalıktan insan ne çabuk etkileniyo hastalıktan ama yarına toparlarim inşallah yuruyuslere de başlarım belkim
akşam akşam olmamış ama bugün hastasın onun için iyi olmuş olsun her zmaan olmuyor sonuçta..
canım menün güzel ama pide olmamış akşam akşam.. ekmeğin yeriemi yemiştin
Hosbulduk canim..simdi isten ciktim yanima 4 tane kuru kayisi almistim onlari yedim
ana kralice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?