"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Oluşumlar çekilmiştir bu varmış beceri koydum. Ben sizi göremiyor ama bu ekrandan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugünki menüm
sabah
1 dilim ekmek
haş. yumurta
1kk beyaz peynir
1kk kaşar
1 adet salatalık

ara
1 portakal

öğlen (cnm başka birşey istemedi)
5 adet eti form büskivi (kepekli)
1kk beyaz peynir
2adet zeytin
çay

ara 1 bardak süt

akşam

etli patlıcan yemeği 1kase
6,30 kapanışş

2 litre su 2 bardak form çay

Menün güzel ara öğünler atlama ama cnm metabolizmani yavaslatirsan durur durursa kilo vermen agirlasir

afiyet olsun canım iyi bir menü

Benim foto kalsın sabah kaldırır im bu saatte bişi olmaz heralde hadi iyi akşamlar kizlar

Oluşumlar çekilmiştir bu varmış beceri koydum. Ben sizi göremiyor ama bu ekrandan

Maşallah size çok güzel cikmissin canım ekranın altinda orijinal mod falan gibi bişey vardır canim ya da full ekran ona tıkla

aslında elma yiyordum her arada ama bugünde bitti yarın alacam diyette olunca bitmeyen meyveler bitti

eve ya nedense öyle oluyor değilmi ben cuma günü alacam bizim buradaki market cuma ya deprem haberi vermiş indirim günüyü sanki ne indirim yapacaklarsa sanki birde deprem diye yazmışlar..

Evet hepimiz fıstık gibiyiz dahada fıstık olacaz iyi varsınız kızlar valla sizlerle motive oluyorum ben cikyorum fotoyu kaldırıp biraz eşimle ilgileneyim hayırlı geceler opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…