hemde nasıl zaten saçlar kesilince nedense biz kadınlar çok mutlu oluyoruz hep böyle ol
bende ne depremi diyorum sonunda anladım
Benim foto kalsın sabah kaldırır im bu saatte bişi olmaz heralde hadi iyi akşamlar kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hep birlikte mutlu olalım canım insallah
Evet hepimiz fıstık gibiyiz dahada fıstık olacaz iyi varsınız kızlar valla sizlerle motive oluyorum ben cikyorum fotoyu kaldırıp biraz eşimle ilgileneyim hayırlı geceler opuldunuz
Evet hepimiz fıstık gibiyiz dahada fıstık olacaz iyi varsınız kızlar valla sizlerle motive oluyorum ben cikyorum fotoyu kaldırıp biraz eşimle ilgileneyim hayırlı geceler opuldunuz
seçil bende çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah hayırlı geceler..
Bu arada aramıza katılım olmuş onlarada hoşgeldiniz dilerim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldin canım tebrikler bakalım haftaya neler olacak..
bence salta güzeldir canım sonuçta normal bi salataya 3 kaşık yeşil mercimek katıyorsun.. eve ne zaman döneceksin canım oradamı kalacaksınız bu hafta..
amin canım benim inşallah sizlerde uzun yıllar yıllar bır yastıkda yaşlanırsınız allah herkesin evine yucası huzur mutluluk bol sevgi sağlık versin içleri sırada bizlere inşallah..
evet canım uzun sürüyo
mercimek salatası çok güzel oluyo mercimeği haşlıyosun içine yeşil soğan dereotu domates limon az yağ tuz nar eşkisi isteğe göre koyuyosun karıştırıp yiyosun tadı çok güzel
neslihanda normal mevsim salatasının içine 3 kaşık haşlanmış yeşil mercimek koyarak yapıyomuş
kızlar sizde kilo cetveli yapsanızya kilo verdiğini gördükçe dahada motive oluyo insan
hayalimsi eda neslihan sizlerin yoktu galiba bu arada hayalimsi ismin ne canım merak ettim
çok kaba duruyo ya bi değişik çok canım sıkılıyo böyle dalga dalga anlamıyorum okadar spor yapıyorum niye böyle oluyoki sıkılaşması lazım değilmi böyle olunca kilo vermiş gibi hissetmiyorum kendimi çok kötü ya neyse seninde kafanı ütülemeyim akşam akşam canım kusura bakma be n kaçtım öpüyorum görüşürüz
Foto mu görmediniz mi
günaydın fıstık hatunlarım nasılsınız bakalım ben çay suyunu koydum bırazdan kahvaltı yapıcam..
zerri dün koymuştuk ama geri sildik hemen..
günaydın cnm bende kahvaltımı yaptım oturuyrm sana afiyet olsun
günaydın fıstık hatunlarım nasılsınız bakalım ben çay suyunu koydum bırazdan kahvaltı yapıcam..
zerri dün koymuştuk ama geri sildik hemen..
Günaydın kızlar mutlu bir gün olsun hepimiz için
Günaydın canım afiyet olsun ben yine hastayım bugün de karın ağrısı ilave oldu hastalığıma.sen nasılsın
Kizlar fotomu koydunuz hic gormedimmm !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?