"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Evet hepimiz fıstık gibiyiz dahada fıstık olacaz iyi varsınız kızlar valla sizlerle motive oluyorum ben cikyorum fotoyu kaldırıp biraz eşimle ilgileneyim hayırlı geceler opuldunuz

Maşallah bize ama kilo verdikçe daha fıstık olucaz.iyi geceler tatlım

kızlar sizde kilo cetveli yapsanızya kilo verdiğini gördükçe dahada motive oluyo insan

hayalimsi eda neslihan sizlerin yoktu galiba bu arada hayalimsi ismin ne canım merak ettim

Foto mu görmediniz mi

İlknur evimize geldik,hafta sonu tekrar gitcez....Dün eve gelip dus aldım,tv izlerken uyumuşum...Amin allah bizlerede nasip etsin.
Secil gecmiş olsun tatlım.Yürüyüşlere devam edersin,vicdan azabı cekmr.Önce saglık.
Ddem biberiye yagı sür kız o eti topluyor.
Yaa ama ben sizin fotoları göremedim...
Neslihan o ne öyle nasıl bakış masallah!!!Gamzeli....
Şimdi yürüyüşr gidiyorum,hava cok soguktu,günes cıksın diye bekledim.Dönüşte görüşürüz fıstıklar.Ddem unuttum pc girmedigimden sizin cetvelde ne yazdıgını bile görmüyorum.Bu yüzden bende ekliyemiyorum.

Son düzenleme:
günaydın fıstık hatunlarım nasılsınız bakalım ben çay suyunu koydum bırazdan kahvaltı yapıcam..
zerri dün koymuştuk ama geri sildik hemen..

günaydın fıstık hatunlarım nasılsınız bakalım ben çay suyunu koydum bırazdan kahvaltı yapıcam..
zerri dün koymuştuk ama geri sildik hemen..

Günaydın canım afiyet olsun ben yine hastayım bugün de karın ağrısı ilave oldu hastalığıma.sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…