"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Maşallah canım sana spora devam.bu hafta senden güzel sonuçlar gorucez galiba.kv nin işi daha bitmedi mi canım ya.gecmis olsun dileklerin için saol canım

Kilo cetveli ney tatlım yok benim evet

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kilo cetveli kilonu gösteriyo canım ne kadar verdiğini falan internetten araştır kilo cetveli diye sende yaparsın bi tane
Sütlü kahvemi içtim yanında biraz fındık yedim 1.5 minik kare de bitter çikolata yedim.basim donuyodu sekerim düşmüş diye yedim iyi geldi :26:
seni bitterci seni hadii hastasın diye izinlisin
menü güzel pide olmamış canım afiyet olsun
Aynen canım hastayım diye yedim gözlerimin altı çökmüş valla hastalıktan insan ne çabuk etkileniyo hastalıktan ama yarına toparlarim inşallah yuruyuslere de başlarım belkim
geçmiş olsun canım bugün nasılsın
Hosbulduk canim..simdi isten ciktim yanima 4 tane kuru kayisi almistim onlari yedim

ana kralice
4 kayısı 1 porsiyon meyve yerine geçer afiyet olsun canım
Bir de misir ve pirinc patlagi cok tok tutuyor ara ogunlerin birinde ondan yiyorum..yagli da degil iyi oluyor..

ana kralice
canım ara öğünde hep aynı şeyler yeme değiştir arada fındık badem ceviz diyet bisküüvi leblebi miktarları var onların onlardanda ye
aslında elma yiyordum her arada ama bugünde bitti yarın alacam diyette olunca bitmeyen meyveler bitti

sağol canım ama ben telefondan girdiğimde herkesinkini görebiliyorum kilo cetvelini evlililk tarihini falan
günaydın fıstık hatunlarım nasılsınız bakalım ben çay suyunu koydum bırazdan kahvaltı yapıcam..
zerri dün koymuştuk ama geri sildik hemen..
günaydın canım seni görmeyi çok isterdim kaçırdım
Günaydın kızlar mutlu bir gün olsun hepimiz için

günaydın canım sende resim koymuşsun ama ben varken koymamıştın merak ettim şimdi ayşede koymuş onuda göremedim ama

günaydın kızlar şimdi yürüyüşe gidiyorum bugün kardeşimin doğum günü ona pasta yapıcam yürüyüşten sonra annemlere geçicem bugün pek giremem görüşmek üzere

Evet canım koydum yine foto. Götürdüm dün bitterleri ama 1.5 mini kare yani baya az.bugunde hastayım:2:

Evet didem fotoları görmeden gitti.bi süre daha kalsın öyle kaldiricam.bizim afacanda 2 gündür okula gidemiyo benim yüzümden evdeyiz anne-ogul.herkes bi anda kayboldu valla:26:

evet yaa şimdi gelince sorar neyse birdaha eklerim o gelince.. minik özlemiştir okulunu olsun canım herşeyin başı sağlık sen iyi ol şuan önmeli olan bu

günaydın hepinize ben bugün dahada iyiyim çok şükür çocuklar iyi olunca bende iyi oluyorum

seçil canım dikkat et kendine dinlen bol bol bide kuzucuğada dikkat et yaklaşma çok onada bulaşmasın

evet yaa şimdi gelince sorar neyse birdaha eklerim o gelince.. minik özlemiştir okulunu olsun canım herşeyin başı sağlık sen iyi ol şuan önmeli olan bu

Özledi canım ama guvenemiyorum ki kendime halimde yok yoksa götürürdüm okula.sorup duruyo zaten anne bugün okula ne zaman gidicem diye

günaydın hepinize ben bugün dahada iyiyim çok şükür çocuklar iyi olunca bende iyi oluyorum

seçil canım dikkat et kendine dinlen bol bol bide kuzucuğada dikkat et yaklaşma çok onada bulaşmasın

Geçmiş olsun canım hastalık zor hemde çocuklar olunca daha da zor oluyor
Saol canım dinleniyorum ben yaklasmasamda o yaklaşıyo biliyorsun çocuk işte anne kuzusu daha

günyadın canım oy yavrucağın iyi olduğuna sevindim mnik prenses aynen canım benim çocuklar iyiyse bizlerde iyiyiz allah sağlıklarını bozmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…