"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kızlar selam nabersiniz açtım selam veremeden bi ton iş girdi araya.
sanırım havalardan bendede bi baş ağrısı var grip öncesi olur bende bazan ağrırı gider bazen arkasından grip gelir
sabahtan beri bitki çayı içiyorum gelmesin grip diye.
ee resimler güzel ama görüntü yok :) bende kalsında az sonra kaldırcam

kızlar bende biraz önce yürüyüşten geldim..sade bir soda içtim ,hava çok güzel bugün

kızlar günaydın cok giremiyorum benim kız artı annem bizde bi kacgün kalacak dünü kacamaksız atlattım herkeste öyledir umarım birazdan pazara gidecez gene uykusuzum ..neyse kimse kacamak yapmasın salıya bomba gibi hazırlanalım canlar

kızlar fotomu koydunuz secil cok uzak yakından nasıl bakacam neslihan secil cok tatlısınız kız masallah

canım zaten öyle başlıyor hastalık ertesi güne kalmadan dah akşamına pertingen oluyorsun inşallah daha kötülemezsin çok geçmiş olsun

Kizlar selam..herkes kahvaltisini etmis anlasilan..afiyet olsun..hasta.olanlara cok gecmis.olsun...

ana kralice

kızlar bende biraz önce yürüyüşten geldim..sade bir soda içtim ,hava çok güzel bugün
bende akşam çıkıcam bekleyişteyim..
yapmıyoruz ama bitane yapsammı diye de düşünmüyor değilim minicik bişey nasıl desem bir lokmalık browni olurmuki
kızlar fotomu koydunuz secil cok uzak yakından nasıl bakacam neslihan secil cok tatlısınız kız masallah
evet ekledik sende eklesene kısa süreliğine görelim senide
ben çıkıyorum fıstıklar toplantı var sonra görüşürüz
güle güle canım
Kizlar selam..herkes kahvaltisini etmis anlasilan..afiyet olsun..hasta.olanlara cok gecmis.olsun...

ana kralice

hoşgeldin canım nasılsın

Saol canım sende koysana foto bak bu daha yakından

bu daha net canım benim en yakın bu var uzak ama

ye canım birsey olmaz o kadardan ,sende pek güzelsin bak simdi herkesi merak ettim

bune güzellik ilknur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…