- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Sende çok güzelsin canım aslında bi ara boydan da foto koyalımbu daha net canım benim en yakın bu var uzak ama
ye canım birsey olmaz o kadardan ,sende pek güzelsin bak simdi herkesi merak ettim
bende akşam çıkıcam bekleyişteyim..
yapmıyoruz ama bitane yapsammı diye de düşünmüyor değilim minicik bişey nasıl desem bir lokmalık browni olurmuki
evet ekledik sende eklesene kısa süreliğine görelim senide
güle güle canım
hoşgeldin canım nasılsın
İyiyim canim yagiz beyle yani oglumla ugrasmaktan hala kahvalti edemedim..sen nasilsin..daha iyisindir insallah..
ana kralice
ben çıkıyımda evi toplicam süpürüp silicem, birde çocuklar okuldan gelicek yemek falan anca ,hadi öptüm sizi ...
secil cok zayıf duruyorsun ilknur sende öyle canım suanki kilonuzmu bunlar
secil cok zayıf duruyorsun ilknur sende öyle canım suanki kilonuzmu bunlar
evet şuanki kilo ama benim boydan yok daha bi ara çekinirsem koyarım
74-75 civariyim canım burda
ben çıkıyımda evi toplicam süpürüp silicem, birde çocuklar okuldan gelicek yemek falan anca ,hadi öptüm sizi ...
benimde yok boydan bende koyarım cekinip ,kızlar valla baya zayıf duruyonuz secil hiç kilolu durmuyorsun
benimde yok boydan bende koyarım cekinip ,kızlar valla baya zayıf duruyonuz secil hiç kilolu durmuyorsun
İyiyim canim yagiz beyle yani oglumla ugrasmaktan hala kahvalti edemedim..sen nasilsin..daha iyisindir insallah..
ana kralice
evet seçil çok iyi gözüküyor bir kaç kilo sonra idealine gelecek.. sen zaten zayıfsın sana bişey demiyorum bile hem senin hedefede az kaldı fıstık
hoşgeldin teşekkürler canım.. sende eklesene foto senide görelim.. oo biliyordum zaten yaa çünki onu yapıpda verilen kilo geri gelmiyordu çok iyi ayda bir veya iki haftada 1 yapmak lazım bunu o zamanNerelisin canım?Kac yasındasın?
Kızlar hepiniz cok güzelsiniz.Tü tü tü masallah.
Secil bitmedi daha işler.
Ddem kg cizelgesini bende görüyorum ama ufacık....
Benim bugun cok işim var kızlar.Temizlik yapcam....
1 saat yürüyüş,1 saat aletleri yaptım.Dünkü menüm;
sabah yarım dilim ekmek,1 dilim peynir
1 dondurma
1 dilim mini pizza,1 cıtır tavuk
3 litre su.
......
Kızlar bugun yürüyüşte bir bayan vardı.Diyetisyene gidiyor.Kk dan ayran detoksunu duyup yapmış.Dün diyetisyen kontrolüne gitmiş 1.5 kg yagdan vermiş.Yani bu demek oluyor ki ben DETOKSU YAPIYORUM.Kanıtlanmış yagdan verildigi.
Bende tekrar yapmayı düşünüyorum pazartesi yapmıştım kilo geri donmedi ayniyim yani.kendimi topliyim belki pazartesi yine yaparım en azından akşama kadar anca dayanirim bağırsakları müthiş çalıştırıyo ama işin yoksa yap yorgunluk yapıyoNerelisin canım?Kac yasındasın?
Kızlar hepiniz cok güzelsiniz.Tü tü tü masallah.
Secil bitmedi daha işler.
Ddem kg cizelgesini bende görüyorum ama ufacık....
Benim bugun cok işim var kızlar.Temizlik yapcam....
1 saat yürüyüş,1 saat aletleri yaptım.Dünkü menüm;
sabah yarım dilim ekmek,1 dilim peynir
1 dondurma
1 dilim mini pizza,1 cıtır tavuk
3 litre su.
......
Kızlar bugun yürüyüşte bir bayan vardı.Diyetisyene gidiyor.Kk dan ayran detoksunu duyup yapmış.Dün diyetisyen kontrolüne gitmiş 1.5 kg yagdan vermiş.Yani bu demek oluyor ki ben DETOKSU YAPIYORUM.Kanıtlanmış yagdan verildigi.
Saol canım ya az kaldı evet bi kaç kilo sonra daha iyi olucam.gulcan zaten zayıf bekle 6lar geliyorum
Bende tekrar yapmayı düşünüyorum pazartesi yapmıştım kilo geri donmedi ayniyim yani.kendimi topliyim belki pazartesi yine yaparım en azından akşama kadar anca dayanirim bağırsakları müthiş çalıştırıyo ama işin yoksa yap yorgunluk yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?