Evet canım bendim.Sen büyük ekran görebiliyor musun?Pc den giriyorsun ya.Yüzüm görünüyor muydu?
Öbür foto daha güzeldi canım yakından olan çok tatlı cikmissiniz onda oglusunla.ayrica çok güzel bi yüzün var
Evet canım bendim.Sen büyük ekran görebiliyor musun?Pc den giriyorsun ya.Yüzüm görünüyor muydu?
o fazla yakın değilmiydi sence. bu daha az tehlikesiz geldi ondan değiştim hem gördünüz artık hangi fotoma baksanız sima belli
kızlar nasıl oluyor bende koyayım
o fazla yakın değilmiydi sence. bu daha az tehlikesiz geldi ondan değiştim hem gördünüz artık hangi fotoma baksanız sima belli
Ayy masallah kızın mı?Sarı seker.Allah bagıslasın tümünüzün evlatlarını.
kullanıcı kontrol paneli var sağ üstte ordan avatar resmi değiştir diceksin gözat düğmesi ile pc den seçip yükleyeceksin
Gecen sene antalyada tatildeydik.Bir yere baglı kalmadık tüm güneyi gezdik.Senlen sahilde karsılasırsak bu senede gelebilirsek.Gamzenden,güzel gülüşünden tanırım seni :)))
Kızlar ayran detoksu yagdan verdigi kanıtlandıgına göre yapmak isteyenler varsa grup yapalım.Ayran günü var topikte.
iyi akşamlar bende geldim kızlar benim diyet hikayemde uzun çocukluğumdan beri hep kilo alıp veren biriyim sürekli aldım verdim sonra evlendim62 kilo ile 68le hamile kaldım 85le doğum yaptım doğumdan sonra 88e çıktım ve diyete ve yürüyüşe başladım 83e indim sonra eşim eliptik bisiklet aldı onun baya faydası oldu 2 ayda 7 kilo verdim diyetle birlikte tabiki 76 oldum 2 kilo daha verdim diyetisyene gittim 59 kiloya düştüm şimdi geri aldım bırakınca 63. 6ya çıktım şimdi tekrar devam ediyorum devamlılık çok önemli yok 3 gün 5 gün yapıpta veremiyorum diye bişey yok azim devamlılık mutlaka veriyosunuz :13:
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)Kızlar ayran detoksu yagdan verdigi kanıtlandıgına göre yapmak isteyenler varsa grup yapalım.Ayran günü var topikte.
kızlar şu detoksu merak ettim, ne detoksuydu ayranmı nasıl yapılıyor
işallah haberli gelirsin gezeriz beraber
tamam günlerini belirleyelim ama hafta sonuda geldi p.tesiye bıraksakmı kaç gün sürecek
kızlar şimdi çekindim boyuma posuma bakın bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?