"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Öbür foto daha güzeldi canım yakından olan çok tatlı cikmissiniz onda oglusunla.ayrica çok güzel bi yüzün var

o fazla yakın değilmiydi sence. bu daha az tehlikesiz geldi ondan değiştim hem gördünüz artık hangi fotoma baksanız sima belli

kızlar nasıl oluyor bende koyayım

o fazla yakın değilmiydi sence. bu daha az tehlikesiz geldi ondan değiştim hem gördünüz artık hangi fotoma baksanız sima belli

Neslihan evet canım bu kalsın.Bu daha tehlikesiz :))
Gamzelim!!Foto koyarken birde tanıdıklara denk geliyormuşuz ..Ayy.....
Bestecim koymussun sende cok güzelsin masallah.Masallah masallah kızlar.Hadi bakalım fotolarada baktık.Ben işime baslıyayım.

kullanıcı kontrol paneli var sağ üstte ordan avatar resmi değiştir diceksin gözat düğmesi ile pc den seçip yükleyeceksin

Gecen sene antalyada tatildeydik.Bir yere baglı kalmadık tüm güneyi gezdik.Senlen sahilde karsılasırsak bu senede gelebilirsek.Gamzenden,güzel gülüşünden tanırım seni :)))

Kızlar ayran detoksu yagdan verdigi kanıtlandıgına göre yapmak isteyenler varsa grup yapalım.Ayran günü var topikte.

canım gerçekten işe yarıyormu eliptik bisiklet , bende almayı düşünüyorumda kararsız kaldım...

Kızlar ayran detoksu yagdan verdigi kanıtlandıgına göre yapmak isteyenler varsa grup yapalım.Ayran günü var topikte.
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır
ALINTIDIR
Bu arada içine bir tanede salatalık rendeleniyor

Son düzenleme:
kızlar şu detoksu merak ettim, ne detoksuydu ayranmı nasıl yapılıyor

işallah haberli gelirsin gezeriz beraber

tamam günlerini belirleyelim ama hafta sonuda geldi p.tesiye bıraksakmı kaç gün sürecek

Zerri canım secil daha iyi biliyor malzemeleri o yazar.
Neslihan tamam secilde hasta o da katılmak istiyor.Hafta sonu es,cocuk derken olmaz.Pazartesi yaparız.Pazartesi mr randevum olmazsa bende pazartesi yaparım(belim icin mr gircem)
Bu sene tatile gidersek haber veririm burdan tanısırız canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…