Evet canım bir kilo vermek için 7700 kalori harcamak gerekiyor.doktorlar 1000 kalorinin altindaki beslenmeyi onermiyolar canım sağlıksız oldugu için.bunun için 1000 kalori ile beslenip bunu sporla yakmak daha mantıklı tebrik edrrim canım bende su an 73lu kilolardayim umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulasiriz
Bende 87.5 dan düştüm canım eminim vericeksin fazla kilolarını hem şimdi daha çabuk gidiyor kilolar biliyorsun rahat ol yeterki.ayran detoksu tok tutuyo canım açlık falan hissetmiyosun bay da bi sisiriyo insanı gun sonunda davul gibi oluyosunama iki gün yapınca sıkıyor bazen ama inşallah faydasını görürsün 2 saat arayla yiyosun aç olmasan bile yemen lazım[/Q
denemek istiyorum çok duymuştum zaten buda bana cesaret olsun barii
Ekmek pilav makarna yani hamur işi falan tüketimi fazla olanlarda karın kısmında toplanirmis canım yağlar bunları ne kadar az tuketirsen o kadar cabuk gider canımsadece karın bölgem çok kalın zaten kalın beli olanlar kalp damar şeker hastalık sahibi oluyormuş ilerde.bende sinyalleri vermeye başladı biliyorsun
vallahi 75 olsam ben 40 bedene girerim 69-68 de 38 bedene girerim o nedenle 3 ayda 75 görürüm heralde dedim ama baksana sizle başladığımdan beri 300+300+800+0 verebildim daha 1 ay olmuş az be canım. bu gidişle yaz sonuna ulaşırım istediğim kiloya gibi. ama az olsun öz olsun sıkmıyorum kendimi valla 300 veriyim benden olsun 2 kilo zorla vermektense. çünki ben zorlanmadım verirken o kiloları. sanırım bu ara biraz konsantrasyonumda bozuldu ama topladım dün nisan sonuna kaç kilo olacağım bakalım 81-82 olsam ne iyi olur yaaa valla istiyorum ya ..............81 81 81 81 81 81 81 8 1
40 kez yazsam olurmuki
Bende 87.5 dan düştüm canım eminim vericeksin fazla kilolarını hem şimdi daha çabuk gidiyor kilolar biliyorsun rahat ol yeterki.ayran detoksu tok tutuyo canım açlık falan hissetmiyosun bay da bi sisiriyo insanı gun sonunda davul gibi oluyosunama iki gün yapınca sıkıyor bazen ama inşallah faydasını görürsün 2 saat arayla yiyosun aç olmasan bile yemen lazım[/Q
denemek istiyorum çok duymuştum zaten buda bana cesaret olsun barii
Ben daha önce yaptım canım faydası olmuştu bana bak şimdi diyetisyende söylemiş yağdan gidiyor diye
Ekmek pilav makarna yani hamur işi falan tüketimi fazla olanlarda karın kısmında toplanirmis canım yağlar bunları ne kadar az tuketirsen o kadar cabuk gider canımyaptığın kaçamaklara göre iyi kilo verdin canım ne kadar giderse o kadar kâr. Bazen vücut tutuyo canım kiloyu birde bakmissin birer ikişer gitmiş yeterki azimli ol.ben 76 larda cok duraksamistim mesela
Bende 73 kilodan 59 a düştüm:))İnş sende başaracaksın.:))evet günde 1000 kilodan aşağısı sağlıksız diyorlar ama ben genelinde 1000 ila 700 yada 600 kalori arası değiştirdim bazen 1000 kaloriyi de geçiyordum ama öyle veya böyle birbirini destekledi.Ama ben hiç spor yapmadım yapma imkanımda yoktu mecburen kaloriden yakmak zorundaydım yoksa kilo veremezdim :)
Kafanda bitirmissin canım artık niyetine girince insan gözü tatlı falan görmüyor sonuçta bir anlık yiyosun sonrası vicdan azabı.bende 6 ları gormek istiyorum artık her hafta biraz biraz gidicek canım yeterki azimli ol niyetinde ol sonrası geliyovalla kızlar sıkmadan olmuyor. eşim benden 10 gündür şam tatlısı istiyorum yapmadım biliyorumki yapınca bende yiyecemneyse artık dün üzüldüm adama hergün istiyor.kendi kendime dedimki ne zamana kadar yapmayacaksın görmeyeceksin ve sonunda yaptım veeeee hiç yemedim yemeyeceğimmm bende 80 düşseem diye dua ediyorum inşallah aynı anda ineriz
Maşallah canım sana darısı başıma 65 görmek beni mutlu edicek.65 olunca daha kilo vermek istermiyim bilemiyorum önce bi 65 i goriyimde.beslenme planin nasıldı yani 5-6 öğün mü beslendin ben yürüyüş yaparak kalori yakiyorum 1000 kalorinin altına dusmuyorum beslenmemde.ne kadar zamanda vermistin kilolarını
Evet canım gayet iyi vermissin ben sabah kahvaltı yapmadan duramiyorum bana gore değil. Ama dediğin gibi kuru yemiş insana tokluk hissi veriyor hemde sağlıklı yağ iceriyolar.herkes kendi bünyesine göre bir plan yapiyor diyet yapıyor. Tebrik ederim tekrarCanım ben tam 3 ayda 13 kilo verdim.Akşamları bir şey yemedim ufak defek kaçamaklar hariç.Akşam yemeğimi en geç akşam 6 da mutlaka yemiş oldum.Akşam eve gidince mutlaka iki tane kuru incir bir kaç tane badem bir kaç tane ceviz bazende fındık attım sürekli ağzıma akşamları midem boş kalmaın diye diyetim boyunca devam ettim hemde vitamin olsun diye. Başta da anlattığım gibi halen daha yeşil çaydan hiç vaz geçmedim.Ekmek tüketmedim Unonun tam tahıllı buğday ekmekleri var onlardan aldım hep bazen öğünlerde denk gelirse bir iki dilim ondan yedim halen dahada onu tüketiyorum çok daha sağlıklı.Zaten ekmek alışkanlığım kalmadı denebilir.Midem küçüldü.Hiç spor yapmadım buna yürüyüş de dahil çünkü yaşantım oldukça monoton mecburen İşe servisle gidip geliyorum ve iş saatlerim oldukça uzun ve oturarak çalışıyorum.Ayrıca hafta içleri sabahları hiç kahvaltı etmedim belki sağlıklı değil ama etmedim.
Canım bende alcam bana phılıps al dediler ama karar veremedim.Haznesinde sorun yasayanlar var cevremde,alıp memnun kalırsan banada tavsiye eder misin?Topikteki kızlarda olanlar vardı.Onlar yardımcı olurlar sana...
Canım ben tam 3 ayda 13 kilo verdim.Akşamları bir şey yemedim ufak defek kaçamaklar hariç.Akşam yemeğimi en geç akşam 6 da mutlaka yemiş oldum.Akşam eve gidince mutlaka iki tane kuru incir bir kaç tane badem bir kaç tane ceviz bazende fındık attım sürekli ağzıma akşamları midem boş kalmaın diye diyetim boyunca devam ettim hemde vitamin olsun diye. Başta da anlattığım gibi halen daha yeşil çaydan hiç vaz geçmedim.Ekmek tüketmedim Unonun tam tahıllı buğday ekmekleri var onlardan aldım hep bazen öğünlerde denk gelirse bir iki dilim ondan yedim halen dahada onu tüketiyorum çok daha sağlıklı.Zaten ekmek alışkanlığım kalmadı denebilir.Midem küçüldü.Hiç spor yapmadım buna yürüyüş de dahil çünkü yaşantım oldukça monoton mecburen İşe servisle gidip geliyorum ve iş saatlerim oldukça uzun ve oturarak çalışıyorum.Ayrıca hafta içleri sabahları hiç kahvaltı etmedim belki sağlıklı değil ama etmedim.
bende tebrik ederim sizi
kızlarla bizde kendi hikayemizi yazacağız umarım kısa süre sonra
Bende tekrar yapmayı düşünüyorum pazartesi yapmıştım kilo geri donmedi ayniyim yani.kendimi topliyim belki pazartesi yine yaparım en azından akşama kadar anca dayanirim bağırsakları müthiş çalıştırıyo ama işin yoksa yap yorgunluk yapıyo
kaça kadar yaptın sen canımAynen ben pert oldum akşama resmen ama faydası oldu.geri gelir kilo diye korktum ama gelmedi
ama ben göremedim kızımı almaya gitmişdimAyy bugun benim işimde cok.Secil pazartesi yapcam canım.Ben bugun tartıda 71 kg cıktım.Söyle ödem ne varsa alsın gitsin su detoks.İlknur foto koymayı deniyorum.Koycam şimdi.Kadın detoksla bir yürümüş.Secil pazartesi yapalım.
aynen öyle gamzeler çok güzelsende sağol sende yakından bi foto koysaydın baksaydık. bu ara ne merak ettik birbirimizi. ama resimler gelecek cevap yazarken artık aklımıza
daha net olacak herşey dimi. benim gamzeler hatırlanır mesela
sende fıstıksın canım yüzün baya bi incekızlar nasıl oluyor bende koyayım
canım senin bacaklarda sorun yok üst simitlerden vermen gerekiyor sonra çıtır fıstık olacaksın..kızlar şimdi çekindim boyuma posuma bakın bakalım :)
Kızlar ayran detoksu yagdan verdigi kanıtlandıgına göre yapmak isteyenler varsa grup yapalım.Ayran günü var topikte.
kaça kadar yaptın sen canım
ama ben göremedim kızımı almaya gitmişdim
aynen öyle gamzeler çok güzel
sende fıstıksın canım yüzün baya bi ince
canım senin bacaklarda sorun yok üst simitlerden vermen gerekiyor sonra çıtır fıstık olacaksın..
eveeeeeeeeeett pazartesi yapalım hep birlikte
hoşgeldin maşallah sana çok güzel kilo vermişsinBende 73 kilodan 59 a düştüm:))İnş sende başaracaksın.:))evet günde 1000 kilodan aşağısı sağlıksız diyorlar ama ben genelinde 1000 ila 700 yada 600 kalori arası değiştirdim bazen 1000 kaloriyi de geçiyordum ama öyle veya böyle birbirini destekledi.Ama ben hiç spor yapmadım yapma imkanımda yoktu mecburen kaloriden yakmak zorundaydım yoksa kilo veremezdim :)
menü güzel ama börek biliyorsun sende zaten olmamış akşamı daha hafif geçirl-melisin..kızlar şimdilik bu günki menüm
sabah: 1 ballı krep+1/2 avakado+ 1/2 ekmek
ara:yeşilçay 1 elma
kaçamak: 4 lokma kadar kıymalı kol böreği
öğle: yarmalı yoğurt çorbası 1,5 kase+ 1 ekmek
7-8 e kadar yaptım canım sonra başım bi garip oldu detokstandir diye kuru kayısı ve findik yedim sütlü Nescafe nin yanında galiba.ama hasta olcakmisim baksana ondanmis
Daha önce de yaptım ama bu sefer dayanamadım pazartesi yaparız o zaman ben birazdan nohutlarimida haslarim hazir olsunhoşgeldin maşallah sana çok güzel kilo vermişsin
menü güzel ama börek biliyorsun sende zaten olmamış akşamı daha hafif geçirl-melisin..
evet bende 7 ye kadar dayanmıştım geçen ay paartesi hep birlikte yaparız
kızlar şimdilik bu günki menüm
sabah: 1 ballı krep+1/2 avakado+ 1/2 ekmek
ara:yeşilçay 1 elma
kaçamak: 4 lokma kadar kıymalı kol böreği
öğle: yarmalı yoğurt çorbası 1,5 kase+ 1 ekmek
kızlar karbon diyeti duydunuzmu bilginiz varmı ne ki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?