"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kızlar şu detoksu merak ettim, ne detoksuydu ayranmı nasıl yapılıyor

Zerrincim yazdım malzemeleri isterseniz bikaç gün onceden haşlayıp dipfrize atın hazır olsun.isterseniz aynı gün. Malzemeler zaten genelde evde olan malzemeler akoina bisey takilirsa yardımcı olurum

yapalım valla .ben 3 gündür acıçehre de yutuyorum etkisini kendimce yorumlar yazarım kızlar.
bu ayran detoksunu çok denemek istemiştim zaten iyi olur 2 gün olmasa bile 1 gün denemeye değer

canım gerçekten işe yarıyormu eliptik bisiklet , bende almayı düşünüyorumda kararsız kaldım...

Eliptik bendede var canım.Cok güzel bir alet,ben cok memnunum.Dikkat ederek yaparsan iyi kg verdiriyor ve sıkılastırıyor.
Neslihan fotodan biraz üst bölgen var gibi duruyor.
Boy pos masallah.

Eliptik bendede var canım.Cok güzel bir alet,ben cok memnunum.Dikkat ederek yaparsan iyi kg verdiriyor ve sıkılastırıyor.
Neslihan fotodan biraz üst bölgen var gibi duruyor.
Boy pos masallah.

sadece karın bölgem çok kalın zaten kalın beli olanlar kalp damar şeker hastalık sahibi oluyormuş ilerde.bende sinyalleri vermeye başladı biliyorsun
vallahi 75 olsam ben 40 bedene girerim 69-68 de 38 bedene girerim o nedenle 3 ayda 75 görürüm heralde dedim ama baksana sizle başladığımdan beri 300+300+800+0 verebildim daha 1 ay olmuş az be canım. bu gidişle yaz sonuna ulaşırım istediğim kiloya gibi. ama az olsun öz olsun sıkmıyorum kendimi valla 300 veriyim benden olsun 2 kilo zorla vermektense. çünki ben zorlanmadım verirken o kiloları. sanırım bu ara biraz konsantrasyonumda bozuldu ama topladım dün nisan sonuna kaç kilo olacağım bakalım 81-82 olsam ne iyi olur yaaa valla istiyorum ya ..............81 81 81 81 81 81 81 8 1
40 kez yazsam olurmuki

slm kızlar bende sizlerle hikayemi paylaşayım..Benim genel olarak yıllardır bir sıkıntım yoktu kilomla fakat son iki senede işimden dolayıda sürekli oturmak yüzünden ve yemeklerin kötülüğünden dolayı hep ekmeğe dadanmaktan bir hayli kilo almıştım.Sonunda bu böyle olmaz dedim ve kolları sıvadım keza tartıda artık neredeyse 73 kiloyu görüyordum.Boyum 1.75 bende pek sırıtmıyordu fakat git gide tombullaşmaya başladığımın farkındaydım pantolonlar dar gelmeye başladıkça gittiğim hiç bir mağazada üzerime göre beden bulamayınca diyete başladım.Benim izlediğim yol kalori indeksliydi günlük almam gereken kalori miktarımı hesapladım. 7000 kalori,1 kilo almak yada vermek olduğu için her gün almam gereken kaloriden 1000 kalori aşağı aldım oda bana haftada 1 kilo kaybettirdi 3 aylık diyetin sonunda incecik bir bedene tekrar sahip oldum tam 13 kilo vererek.Şu an 60 bazen 59 bazen 58 arasında gidip geliyorum hiç değişmedi ve kilomu sabitliyorum yaklaşık 4 ay geçti diyetten ama hala aynı kilodayım başardım..Yediğiniz şeylerin kalorilerine dikkat edin miktarına netten bakın sürekli bir süre sonra zaten her şeyi tahmin edebilir bir hale geleceksiniz otomatik olarak bakmanıza bile gerek kalmayacak.
İstediğiniz kadar uğraşın isterseniz spor yapın günlük yaktığınız kalori aldığınız kaloriden az ise asla kilo veremezsiniz.
Diyetteyken ekmeği kestim halen yemiyorum artık unuttum sayılır.Genelde yiyeceksem tam tahıllı ekmeklerden yedim.Abur cubur hamur işi kızartma kestim.Arada bir çok nadir az az yiyordum bazı günler abarttığımda oldu(mesela oturup bir buger king menü yemek gibi) ama ertesi günlerde dahada az yiyerek telafi ettim arada bir ödüllendirmekten bir şey olmaz diyeti de bozmaz.Ayrıca her gün düzenli olarak her öğünümden önce yeşilçay içtim aç karna.Yeşil çay zayıflamanızda oldukça yardımcı olur sık idrara çıkar ve yağ yakarsınız ayrıca düzenli kullanırsanız ayda bir kaç cm bel inceltebiliyor.

Az mı canım sende 1 ayda iyi verdin yine.Bana bak su topigi actıgımdan beri ileri geri ne cektim be!!!Cok iyi gidiyorsun.Öyle düşünme.Hem senin insülin sorununda var.Bu kg hemen gelmedi ki,hemen gitsin.

Secil görüşürüz canım.Kendine dikkat et.Neslihan bende 41 kere söyliyeyim.Su 6'lı bir göreyim artık.

Selam canım.Ne güzel tebrik ederim seni.Günlük 7000 kalori cok degil mi

Geride almamışsın.Önemli olan dengelemek sende onu yapmışsın.Tebrik ederim tekrar.Paylasımından dolayı tesekkür ederim.

kızlaaar benimki aradı akşama gellirken katı meyve sıkacağı alacakmış ,hangisini alım dedi ,bende biraz araştirim akşama konuşuruz dedim ,tavsiye edceyiniz bir marka veya kullanıp memnun kaldığınız bir ürün varmı ??? hangisini almamı önerirsiniz kızlar....:44:

Canım bende alcam bana phılıps al dediler ama karar veremedim.Haznesinde sorun yasayanlar var cevremde,alıp memnun kalırsan banada tavsiye eder misin?Topikteki kızlarda olanlar vardı.Onlar yardımcı olurlar sana...

Selam canım.Ne güzel tebrik ederim seni.Günlük 7000 kalori cok degil mi

Geride almamışsın.Önemli olan dengelemek sende onu yapmışsın.Tebrik ederim tekrar.Paylasımından dolayı tesekkür ederim.

Teşekkür ederim bebeğim:))

7000 kalori almak yada vermek bir günde olacak bir şey değil:))7000 kalori demek 1 kilo demek.Yani ben her gün 1650 kalori almalıymışım ki aynı kilomu koruyayım eğer her gün bu kalori miktarını aşıp durursam ve bu aşımların toplamı 7000 kaloriyi bulursa hafta sonunda yada bir kaç sonunda direkt 1 kilo almış olurum.Eğer tam aksini yapar her gün almam gereken miktardan daha az alırsam mesela 1650 kalori yerine 600 kalori alırsam bu eksilttiğim kaloriler toplanıp ta 7000 kaloriyi bulursa bir kaç günde 1 kilo vermiş olurum. Anlatmak istediğim buydu :))

bende varım aslında pazardan başlasak salıya kilo vermiş oluruzz kızlar .

Bende var canım Siemens marka çok memnunum hiç sorun yaşamadım sabahları maydanoz kürü hazirlarkende faydası oluyor

bende varım aslında pazardan başlasak salıya kilo vermiş oluruzz kızlar .

Canım kizinda sende çok tatlısınız.sadece bir yada iki gün uygulanıyo canım kilon fazlaysa iki gün azsa bir gün.
Kızlar emzirenler uygulayabiliyor mu bilmiyorum bebekte gaz falan yapmasın araştırmak lazım

teşekkür ederizzz kilom fazla ne demek uçuyorrr 87 kiloyum ben iki gün yapacam yarın başlarım olmazsa çünkü haftaya annemlere gidicez eşim izinli orda yapamam sizde sonuçları söylerim :18::18:

Evet canım bir kilo vermek için 7700 kalori harcamak gerekiyor.doktorlar 1000 kalorinin altindaki beslenmeyi onermiyolar canım sağlıksız oldugu için.bunun için 1000 kalori ile beslenip bunu sporla yakmak daha mantıklı tebrik edrrim canım bende su an 73lu kilolardayim umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulasiriz

teşekkür ederizzz kilom fazla ne demek uçuyorrr 87 kiloyum ben iki gün yapacam yarın başlarım olmazsa çünkü haftaya annemlere gidicez eşim izinli orda yapamam sizde sonuçları söylerim :18::18:

Bende 87.5 dan düştüm canım eminim vericeksin fazla kilolarını hem şimdi daha çabuk gidiyor kilolar biliyorsun rahat ol yeterki.ayran detoksu tok tutuyo canım açlık falan hissetmiyosun bay da bi sisiriyo insanı gun sonunda davul gibi oluyosun ama iki gün yapınca sıkıyor bazen ama inşallah faydasını görürsün 2 saat arayla yiyosun aç olmasan bile yemen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…