- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Daha önce de yaptım ama bu sefer dayanamadım pazartesi yaparız o zaman ben birazdan nohutlarimida haslarim hazir olsun
evet ben bir dönem yaptım protein ağırlıklı besleniyorsun güzel kilo verdiriyor mesela günlük 50 puan karbonhidrat yiyorsun ekmeği sadece sabah 2 dilim yiyorsun normal kahvaltını yapıyorsun mesela et tavuk salam sosis yumurta bunların karbonları yok bunları sık tüketiyorsun sayarak melek daha iyi anlatır o uzun süre bu dieti yaptı
tamam ben meleğe sordum yazarsa buradada paylaşırım izni ile çok merak ettim valla
Nerelisin canım?Kac yasındasın?
Kızlar hepiniz cok güzelsiniz.Tü tü tü masallah.
Secil bitmedi daha işler.
Ddem kg cizelgesini bende görüyorum ama ufacık....
Benim bugun cok işim var kızlar.Temizlik yapcam....
1 saat yürüyüş,1 saat aletleri yaptım.Dünkü menüm;
sabah yarım dilim ekmek,1 dilim peynir
1 dondurma
1 dilim mini pizza,1 cıtır tavuk
3 litre su.
......
Kızlar bugun yürüyüşte bir bayan vardı.Diyetisyene gidiyor.Kk dan ayran detoksunu duyup yapmış.Dün diyetisyen kontrolüne gitmiş 1.5 kg yagdan vermiş.Yani bu demek oluyor ki ben DETOKSU YAPIYORUM.Kanıtlanmış yagdan verildigi.
tamam ben meleğe sordum yazarsa buradada paylaşırım izni ile çok merak ettim valla
Bulgaristanlıyım canım ama izmirli sayılırım..bir tek orda doğmuşum:) 25 yaşındayım..İngilizce öğretmeniyim..İzmir'de olanlar var mı..
ben de bugün 2 dilim ıspanaklı pay yedim..bir dilim peynir ve iki dilim ekmek..bir nescafe ve 1 avuç kadar fıstık...çok yemiş gibi hissediyorum
neslihan kaç yaşındaydın canım sen..
37 yaş 1,70 boy 86 küsür kilo :)
37 yaş 1,70 boy 86 küsür kilo :)
Yakında 37 yaş 1,70 boy 76 küsür kilo olacaksın
dökdüm vallabütün siçili döktün canım
dökdüm valla
olacam seçilcim olacam
çok iyi dedin
çok yakın bi rakam ya yanlışmıyım çok şey istemiyorumki.
çok yakın bi rakam ya yanlışmıyım çok şey istemiyorumki.
kızlar ben kaçtım görüşürüz akşam girebilirsem girerim öpüldünüz hepiniz byyy
kızlar ben kaçtım görüşürüz akşam girebilirsem girerim öpüldünüz hepiniz byyy
doğrusun canım bir süre karbon dieti yaparsan belki daha iyi gider kilon ama bu diette kaçamak olmuyor yada kaçamak yapıcaksanda karbon değerine bakman gerekiyor ona göre başka bişeyi yememen gerekiyor..
ben doğma büyüme izmirliyim alanya da yaşıyorum yazları gelirim gezerim dostları akrabaları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?