"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

tamam ben meleğe sordum yazarsa buradada paylaşırım izni ile çok merak ettim valla

Bulgaristanlıyım canım ama izmirli sayılırım..bir tek orda doğmuşum:) 25 yaşındayım..İngilizce öğretmeniyim..İzmir'de olanlar var mı..
ben de bugün 2 dilim ıspanaklı pay yedim..bir dilim peynir ve iki dilim ekmek..bir nescafe ve 1 avuç kadar fıstık...çok yemiş gibi hissediyorum

ben doğma büyüme izmirliyim alanya da yaşıyorum yazları gelirim gezerim dostları akrabaları :)

kızlar ben kaçtım görüşürüz akşam girebilirsem girerim öpüldünüz hepiniz byyy

çok yakın bi rakam ya yanlışmıyım çok şey istemiyorumki.

doğrusun canım bir süre karbon dieti yaparsan belki daha iyi gider kilon ama bu diette kaçamak olmuyor yada kaçamak yapıcaksanda karbon değerine bakman gerekiyor ona göre başka bişeyi yememen gerekiyor..

doğrusun canım bir süre karbon dieti yaparsan belki daha iyi gider kilon ama bu diette kaçamak olmuyor yada kaçamak yapıcaksanda karbon değerine bakman gerekiyor ona göre başka bişeyi yememen gerekiyor..

Bizim yaptığımızda bir anlamda karbon ddliyeti gibi mi oluyor acaba hamurisinden uzak duruyosun şeker tuketmiyosun falan:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…