okula gitmekte problemei yok severek giden bir çocuk ama sadece hal oyununa gitmemek için okula gitmek istemedi bende dedim taamam halka gitmiyorsun okula gitcenmi bağırarak eveeeeeeeeeett dedi bende aldım ordan hayırlısı sıkmak istemiyorum daha çok küçük.. senin bebeğinde inşalah allah hemen şifasını veriri iyi olurda gülücükleriyle neşelenirsin..
Ddem tesekkür ederim canım.
İlknur evet baya şişmişim.Cok sükür indim.
Hanife tabi sen daha iyi bilirsin işin icindesin.Ben cogu semtte görüyorumda ondan.öyle dedim.Şu işlerimi düzene koyayım önce.
........
Offf kızlar bugun cok yoruldum.Ögleden sonra dr gittim.Sonra anneme,ordan carsı pazar dolaştık.Gelelim menüme;
Sabah 2 dilim tb ekmegi 3 dilim peynir,1 kücük domates.
1 büyük bardak ayran.
Ara 12 badem
Öglen 1 tabak bakla yemegi,3 tk puding(annem cok ısrar etti)
Ara yarım elma,1 portakal.
Aksam 1 tabak bol sarımsaklı semiz otu yemegi,1 bardak ayran.
3.5 litre su.19:00 gibi yürüyüşe cıkarım.Aletleri calışırım.
2 saat gezinti yürüyüşü,30 dk tempolu yürüyüş....
Yürüyüşten gelince bitki cayını icerim.
sağol canım cevap için..
Ben de haftaya bir gün yapmaya çalışacağım detoksu..bu hafta bebeğim rahatsız biraz..
Kızlar ben işten gelip yazdıklarınızı okuyana kadar siz yatmış oluyorsunuz, muhabbete akşam çok katılamıyorum o yüzden..yanlış anlamayın..
Menüm:
Sabah: 2 dilim ekmek iki dilim peynir..
Ara: 1 türk kahvesi
öğlen: Bir tabak lahana salatası, 1 köfte, 5 patates kızartması
ara: 5 kuru kayısı
akşam: Bir kase dolusu yayla çorbası, 3 dilim tam buğday ekmeği, 6 kaşık taze fasülye
ve son olarak türk kahvesi..
Spor olarak düzenli yürüyüş yapamıyorum ama iş yerinde hep ayakta ders anlatıyorum ve merdiven inip çıkıyorum sürekli..
Gidip gelirken de 30 dk yürüyorum..
Herkese iyi uykular, yeni gün yeni umutlar ve güzelliklerle gelsin inşallah<3
hayal, hanife (anetam),neslihan,eda(güselim) 4 tane izmirli ama ben dışardayım siz izmirde bende yazları gelirim gezerim oraları ama bidaha yaşayamam büyük şehirde çok kalabalık :)
Kızlar salı günü bildirim yapsaydık eger 74.2 kg idim.Eşime yardım ettigim icin ellerim her yerim şişti....Bugun tartıldım :)))) sürpriz cumaya.Bir insan bu kadar şişer mi bunuda ispatladım kendime......
iyi günler kızlar moralim bozuluyo benim ya kilo çizelgemdeki kiloma bi gelemedim 2-3 gündür tartılıyorum hep fazla çıkıyorum ya niyeki dün dikkat ettim sizce 3 günde kilo almış olabilirmiyim hemde 1,5 kilo
Kızlar ben cıkıyorum.Hepinizi öpüyorum.İşlerinizde kolay gelsin.Bugun anneme gidecegim.Ögleden sonrada dr.gitcem.
Hanife tabi sen daha iyi bilirsin işin icindesin.Ben cogu semtte görüyorumda ondan.öyle dedim.Şu işlerimi düzene koyayım önce.
........
Offf kızlar bugun cok yoruldum.Ögleden sonra dr gittim.Sonra anneme,ordan carsı pazar dolaştık.Gelelim menüme;
1 büyük bardak ayran.
Ara 12 badem
Menum ..sabahki 200 gram yogurt bir yesil elma ...
Ogle .....izgara tavuk gogsu ve mev.yesilliklerinden olusan salata ayran..
Aksam ..zeytin yaginda kizartilmis kabak ..domates ve penirden olusan bir porsiyon yedim
ayrancılar masaallah size diyrdum ki NESLİHAN dayanamamıs az kalmıstı kız sabretseydin keske,bende menümü yazım sabah gec oldu 2 ögün yaptım
SABAH
2 d ekmek
2 d peynir
4 zeytin
1 ck bal
yesillik
ARA
1 kayısı,1cb leblebi
ARA
1 incir,1 f süt
AKSAM
2 d ekmek
8 yk barbunya
2 yk ıspanak
1 kase yogurt
2,5 lt su 30 dakka kızım kucamda yürüyüş ha 2 tanede fındık vardı
canım ben yapmanı tavsiye etmem,zaten ayran baya halsizlestiriyor birde sen emziriryorsun kötü olursun,bu arada cok gecmiş olsun
baya izmirli varmıs kızlar bu sene gezmeye gidecez özledik valla güzel şehri
off canım o kadar ödem mi olmus hadi bakalım cumaya dahada inersin inşallah
dert etme canım adet dönemindesin ondandır öyle düşersin bi iki güne ,bazı insanların etleri daha gevsek oluyor seninde yapısı öyledir canım o kadar takma kafana benimde catlakar var ve göbegim pörsüdü ama takmıyorum o kadar
kontrolünmü vardı canım nasıl sonuclar,o puding ne öyle canım olmamıs şimdi sana kim ceza verecek bu hafta tatlı tuzlu yok demedikmi he
İLKNUR iyi olmus canım küçük cocugu zorla oynatmak tansa böylesi daha iyi
SECİL,bugün de ben bi garipim hiç keyfim yok uykusuzluk diz boyu aksama kadar kızla evdeydik bi yarım saat yürüdük
Ay gülcan dayanmak bişi değil aynı şey yemekten midem ..... ondan son ogunu yazdığım gibi yaptım aksilik salı gunki tartım var sabahtan tartilmadim bakalım yarın yazarım durumu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayrancılar masaallah size diyrdum ki NESLİHAN dayanamamıs az kalmıstı kız sabretseydin keske,bende menümü yazım sabah gec oldu 2 ögün yaptım
SABAH
2 d ekmek
2 d peynir
4 zeytin
1 ck bal
yesillik
ARA
1 kayısı,1cb leblebi
ARA
1 incir,1 f süt
AKSAM
2 d ekmek
8 yk barbunya
2 yk ıspanak
1 kase yogurt
2,5 lt su 30 dakka kızım kucamda yürüyüş ha 2 tanede fındık vardı
canım ben yapmanı tavsiye etmem,zaten ayran baya halsizlestiriyor birde sen emziriryorsun kötü olursun,bu arada cok gecmiş olsun
baya izmirli varmıs kızlar bu sene gezmeye gidecez özledik valla güzel şehri
off canım o kadar ödem mi olmus hadi bakalım cumaya dahada inersin inşallah
dert etme canım adet dönemindesin ondandır öyle düşersin bi iki güne ,bazı insanların etleri daha gevsek oluyor seninde yapısı öyledir canım o kadar takma kafana benimde catlakar var ve göbegim pörsüdü ama takmıyorum o kadar
kontrolünmü vardı canım nasıl sonuclar,o puding ne öyle canım olmamıs şimdi sana kim ceza verecek bu hafta tatlı tuzlu yok demedikmi he
İLKNUR iyi olmus canım küçük cocugu zorla oynatmak tansa böylesi daha iyi
SECİL,bugün de ben bi garipim hiç keyfim yok uykusuzluk diz boyu aksama kadar kızla evdeydik bi yarım saat yürüdük
Afiyet olsun canımKizlar bu sefer siz yatmadan yakalayayim:) gulcancim tesekkur ederim uyarin icin..sen denemissin vardir bir bildigin..yapmayacagim ben de..
Menum..
Sabah..iki dikim tb ekmegi bir dilim peynir..
Ara..yarim muz(oglumdan kaldi kararmasin diye yedim sonra pisman oldum),bir hurma..
Oglen..bir tabak taze fasulye ve iki dilim tb ekmegi..
Ara..bir eti form limonlu ve bir turk kahvesi..
İste 4 kayisi yedim cunku tam aksam yemegi saatinde iste oluyorum sekerim dusuyor..
Aksam(bir saate anca evde olup yerim)..bir tabak patlican yemegi ve salata..ekmek bugun cok oldu yemeyecegim o yuzden..
ana kralice
Kizlar bu sefer siz yatmadan yakalayayim:) gulcancim tesekkur ederim uyarin icin..sen denemissin vardir bir bildigin..yapmayacagim ben de..
Menum..
Sabah..iki dikim tb ekmegi bir dilim peynir..
Ara..yarim muz(oglumdan kaldi kararmasin diye yedim sonra pisman oldum),bir hurma..
Oglen..bir tabak taze fasulye ve iki dilim tb ekmegi..
Ara..bir eti form limonlu ve bir turk kahvesi..
İste 4 kayisi yedim cunku tam aksam yemegi saatinde iste oluyorum sekerim dusuyor..
Aksam(bir saate anca evde olup yerim)..bir tabak patlican yemegi ve salata..ekmek bugun cok oldu yemeyecegim o yuzden..
ana kralice
Menun ne guzel canim..insan sık sık yiyince acikmiyor demi..valla sizin sayenizde dikkat eder oldum ben de ara ogunlere..
ana kralice
Kilo alıp vermekten vücutta catlamalar falan oluyor canım aslinda herkeste var.benimde hamilelikten kalan çok catlagim var gobisimde.simdilik kilo vermeye odaklandım.kilo vermem bitince bende çatlaklara bir çözüm aricam artık
Dinlen dicem canım ama bebisle pek olmuyor biliyorum
Afiyet olsun canım
rica edrim canım bilgilerimizi elimizden geldiğince paylasıyoruz,ara ögünler cok önemli canım aclık krizleri gelmiyor dolasıyla gözümüz kararıp çok çok yemiyoruz,menün fazla degil muzdan cok yememişsin ben yiyorum genelde ara ögünlerdde aksam 1 d ekmek yesen fazla olmaz birde mutlaka yogurtta ye canım
ay inşallah bi çözüm buluruz da kurtuluruz,kızımı uyuttum sizin menüleri görüm hem menümü yazayım diye geldim birazdn cıkıp uyucam tabi kız uyanmazsa
Valla sana kolay gelsin bu menu ile yorum yok.....
........
1 büyük bardak ayran.
Ara 12 badem
aynen öye 7 de kalkıyoruz hele bu gece kızım sabaha kadar öksürdü ha la daha öyle bitkisel bi damla var ondan vericem yemekten önce bekliyorum sabah veröiştim bıraz işe yaradı sanırım.. sana kolay gelsin canım ev işi hiç bitmiyor ben şimdi çıkıyorum akşama gene uğrarım
Selam kızlar bende sondan bi önceki detoks çorbası içtim içim bayıldı yogurt tan yarın yapamam fena olur.son ogunu nası yicem onu düşünüyorum çok sıkıldım Ayy yemem heralde 1 hafta yoğurt :) :)
Menum ..sabahki 200 gram yogurt bir yesil elma ...
Ogle .....izgara tavuk gogsu ve mev.yesilliklerinden olusan salata ayran..
Aksam ..zeytin yaginda kizartilmis kabak ..domates ve penirden olusan bir porsiyon yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?