"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Canim durumu halletmenize cok sevindim..iyi temennilerin icin de tesekkurler:)cocuklar evin nesesi valla..
Eda aksam yemegini erken yiyebilmen ne guzel..ben simdi ise gidiyorum..gelince yiyorum mecbur..

ana kralice

Selam kızlar bende sondan bi önceki detoks çorbası içtim içim bayıldı yogurt tan yarın yapamam fena olur.son ogunu nası yicem onu düşünüyorum çok sıkıldım Ayy yemem heralde 1 hafta yoğurt :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Menum ..sabahki 200 gram yogurt bir yesil elma ...
Ogle .....izgara tavuk gogsu ve mev.yesilliklerinden olusan salata ayran..
Aksam ..zeytin yaginda kizartilmis kabak ..domates ve penirden olusan bir porsiyon yedim

canım ben yapmanı tavsiye etmem,zaten ayran baya halsizlestiriyor birde sen emziriryorsun kötü olursun,bu arada cok gecmiş olsun

hayal, hanife (anetam),neslihan,eda(güselim) 4 tane izmirli ama ben dışardayım siz izmirde bende yazları gelirim gezerim oraları ama bidaha yaşayamam büyük şehirde çok kalabalık :)

baya izmirli varmıs kızlar bu sene gezmeye gidecez özledik valla güzel şehri

Kızlar salı günü bildirim yapsaydık eger 74.2 kg idim.Eşime yardım ettigim icin ellerim her yerim şişti....Bugun tartıldım :)))) sürpriz cumaya.Bir insan bu kadar şişer mi bunuda ispatladım kendime......

off canım o kadar ödem mi olmus hadi bakalım cumaya dahada inersin inşallah

iyi günler kızlar moralim bozuluyo benim ya kilo çizelgemdeki kiloma bi gelemedim 2-3 gündür tartılıyorum hep fazla çıkıyorum ya niyeki dün dikkat ettim sizce 3 günde kilo almış olabilirmiyim hemde 1,5 kilo

dert etme canım adet dönemindesin ondandır öyle düşersin bi iki güne ,bazı insanların etleri daha gevsek oluyor seninde yapısı öyledir canım o kadar takma kafana benimde catlakar var ve göbegim pörsüdü ama takmıyorum o kadar

Kızlar ben cıkıyorum.Hepinizi öpüyorum.İşlerinizde kolay gelsin.Bugun anneme gidecegim.Ögleden sonrada dr.gitcem.

kontrolünmü vardı canım nasıl sonuclar,o puding ne öyle canım olmamıs şimdi sana kim ceza verecek bu hafta tatlı tuzlu yok demedikmi he
İLKNUR iyi olmus canım küçük cocugu zorla oynatmak tansa böylesi daha iyi
SECİL,bugün de ben bi garipim hiç keyfim yok uykusuzluk diz boyu aksama kadar kızla evdeydik bi yarım saat yürüdük

Kızlar yok aaaa akşamki ayran iptal valla kaldirmadi midem. Akşam onun yerine 1 çavdar ekmek 10 yemek kaşığı kara lahana kavurması 1 dlm eski kaşar yedim kendime geldim hem.bu saate kadar Kaçamak siz yaptım spor yok . az sonra 5 badem 2 kuru kayısı yicem can gelsin çok halsizim.

Aksam ..zeytin yaginda kizartilmis kabak ..domates ve penirden olusan bir porsiyon yedim

Valla sana kolay gelsin bu menu ile yorum yok.....

ayrancılar masaallah size diyrdum ki NESLİHAN dayanamamıs az kalmıstı kız sabretseydin keske,bende menümü yazım sabah gec oldu 2 ögün yaptım
SABAH
2 d ekmek
2 d peynir
4 zeytin
1 ck bal
yesillik
ARA
1 kayısı,1cb leblebi
ARA
1 incir,1 f süt
AKSAM
2 d ekmek
8 yk barbunya
2 yk ıspanak
1 kase yogurt
2,5 lt su 30 dakka kızım kucamda yürüyüş ha 2 tanede fındık vardı

Ay gülcan dayanmak bişi değil aynı şey yemekten midem ..... ondan son ogunu yazdığım gibi yaptım aksilik salı gunki tartım var sabahtan tartilmadim bakalım yarın yazarım durumu

Kizlar bu sefer siz yatmadan yakalayayim:) gulcancim tesekkur ederim uyarin icin..sen denemissin vardir bir bildigin..yapmayacagim ben de..
Menum..
Sabah..iki dikim tb ekmegi bir dilim peynir..
Ara..yarim muz(oglumdan kaldi kararmasin diye yedim sonra pisman oldum),bir hurma..
Oglen..bir tabak taze fasulye ve iki dilim tb ekmegi..
Ara..bir eti form limonlu ve bir turk kahvesi..
İste 4 kayisi yedim cunku tam aksam yemegi saatinde iste oluyorum sekerim dusuyor..
Aksam(bir saate anca evde olup yerim)..bir tabak patlican yemegi ve salata..ekmek bugun cok oldu yemeyecegim o yuzden..

ana kralice

olsun bakalım genede güzel vermişsindir eminim

Menun ne guzel canim..insan sık sık yiyince acikmiyor demi..valla sizin sayenizde dikkat eder oldum ben de ara ogunlere..

ana kralice

Kilo alıp vermekten vücutta catlamalar falan oluyor canım aslinda herkeste var.benimde hamilelikten kalan çok catlagim var gobisimde.simdilik kilo vermeye odaklandım.kilo vermem bitince bende çatlaklara bir çözüm aricam artık
Dinlen dicem canım ama bebisle pek olmuyor biliyorum

Afiyet olsun canım

Menun ne guzel canim..insan sık sık yiyince acikmiyor demi..valla sizin sayenizde dikkat eder oldum ben de ara ogunlere..

ana kralice

rica edrim canım bilgilerimizi elimizden geldiğince paylasıyoruz,ara ögünler cok önemli canım aclık krizleri gelmiyor dolasıyla gözümüz kararıp çok çok yemiyoruz,menün fazla degil muzdan cok yememişsin ben yiyorum genelde ara ögünlerdde aksam 1 d ekmek yesen fazla olmaz birde mutlaka yogurtta ye canım

ay inşallah bi çözüm buluruz da kurtuluruz,kızımı uyuttum sizin menüleri görüm hem menümü yazayım diye geldim birazdn cıkıp uyucam tabi kız uyanmazsa

Afiyet olsun canım

Tesekkur ederim..benim dogumdan sonraki en buyuk sıkıntim ara ogunler oldu..vakit ve firsat bulamadigim icin 2 ana ohun yiyip gunu bitiriyotdum tabi vucut depoluyordu..simdi duzen oturmaya basladi cok sukur..sizin de etkiniz cok buyuk..dogru soyluyorsun yogurdu daha fazla tuketmem lazim..sagolasin:)

ana kralice

Valla sana kolay gelsin bu menu ile yorum yok.....

Hayirdir canim neden yorum yok ..kolay gelsin demissin ama benim icin gercekten cok kolay ..hic zorlanmiyorum..

Afiyet olsun canimcim

Canım geçer inşallah ben bizimkilere siyah türkün içini oyuk bal dolduruyorum bi gün sonra tabağına süzülen suyu sabah akşam veriyorum şıp diye kesiliyor birde ayaklarına boks sürüp çorap giydirip ystiriyorum çok iyi geliyor allah şifa versin canim

Evet canım yaaa son ögunlerde insan fena oluyo bende yedim bazıları saat 22.00 de yazmış onu yemiyecen galiba demi

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım ara ogün yapmıyorsun yapsan metabolizmanda hızlanır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…