- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Afiyet olsun canım menü güzel bende bugün daha iyi bir rakam gördüm tartida yine artılardayım ama daha az bu sefer.bence bildirim gününü cumaya almak iyi fikirdi motivasyon açısından iyi olucak inşallah kilo vermesemde bu hafta artilardan kurtulsam bana yeticek.artik koşu bandında kosabiliyorum eskiden hemen yoruluyodum kaslarım kuvvetlenmis sanırım.
Viks iyi geliyo canım sür fıstık iyilessin insallah.guzel Allahım hepimizin yavrularını korusun inşallah
amin cemi cümlesin canım benim bencede salı günleri toparlanamıyoruz yoksa ister istemez kaçamaklar oluyordu şimdi en azından herkes daha güzel rakamlar görebilir diye düşünüyorum.. sende toparlarsın canım cumaya daha 1 gün var 1 günde neler neler olur..
Inşallah canım. Salı günü toparlanamıyoruz bide moralimiz bozuluyo ben cuma gününden umitliyim en azından degisiklik oldu bizler için
aynen öyle canım cuma günleri tartılmak inan daha iyi 2 sene önceki topiktede hep cuma tartılıyorduk haftasonları aşırıya kaçmamakla birlikte kamaklarımız olduğund bile çok güzel kilolar veriyorduk böyle daha motive olcaz inşallah herkese cuma çok iyi gelcek..
Genelde tartılma günleri cuma olmuş çoğu topikte.insallah faydası olurda hepimiz güzel kilolar veririz bu hafta detokscularda çok güzel kilolar verilecek gibi geliyor bana.bende haftaya yapıcam detoks
evet yaptılar ama neslihan fena bozmuş o kadarda dayanmışdı olmadı.. haftaya birgün belirleyelim hatta tartılma gününden birgün önce birlikte yapalım olurmu..
Dayanamadı galiba geçen yaptığımda bende zorlanmistim biraz.ama dediğin gibi cena bozmuş. Haftaya yapalım canım beraber olunca daha rahat oluruz
Afiyet olsun canım güzel bence
canım neyseki bugünki menün dünkinden iyi ama aralar yok aralarda yoğurt bile yesen faydası olur..
menü güzel canım
menü iyi tatlım
o köfteler olmasa çok iyi olurdu canımcım neyseki neslihan gibi yapmamışsın..
menü güzel tatlım benim..
hayırlı akşamalr fıstıklar menümü yazim hemen
sabah
2 dilim t.b. ekmeğine kaşarlı domatesli tost
2 zeytin
1 tatlı kaşığı kaymak
1 haşlama yumurta
öğlen
4 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
yoğurt
akşam
2 patlıcan közlemesine bahartlı sarmsaklı yoğurt
ara yok dışarıda olduğumdan fırsat olmadı
3 litre su 2 yeşilçay[/QUOT
afiyet olsun canımmm
tamam anlaştık o zaman.. tatlım ben çıkıyorum allaha emanet ol hayırlı geceler
canımmm kilo çizelgene baktım da..ne güzel kilo vermişsin..ne kadar zamanda verdin..Tamam canım iyi geceler sende Allah'a emanet ol öptüm seni
canımmm kilo çizelgene baktım da..ne güzel kilo vermişsin..ne kadar zamanda verdin..
Aralıkta 81.5 la başladım canım. Ama ondan öncesi de var tabi 2 sene önce 87.5 tum.sonra kilo verdim sonra tekrar aldım ama hiç 73leri görmemiştim canım. Burda heimiz birbirimize moral veriyoruz bende bu sayede 73leri gördüm. Inşallah hepimiz daha da güzel kilolar vericez
canımm süpersin valla gönülden tebrik ediyorum seni...çok ümitlendim şuan..gerçekten buraya katılmadan önce kaçamaklarım çoktu..şimdi size yazcam diye dikkat ediyorum:)
günnaydın kızlar bende bugün ayrancıyım ilk defa yapıcam bakalım nasıl bişeymiş inşallah bende bıkıpta bırakmam
şimdi haşlanıyor malzemeler kahvaltımı yaptım saat 11de yemeye başlıcam bakaalım misafirlikten çok geç geldik çokda uykusuzum ama inşallah dahada kötü olmaz spor yapmıcam bugün
dünki menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz bal
ara
1 yeşilçay yoğurdun içine 2 çilek doğradım yedim
öğle 1 tabak kabak kavurması 2 dilim ekmek 2 yk yoğurt
ara
çay 4-5 tane bisküvi biraz leblebi
akşam fazla oldu biraz
2-3 kaşık bamya 4 küçük biber dolması
Evet canım yaaa son ögunlerde insan fena oluyo bende yedim bazıları saat 22.00 de yazmış onu yemiyecen galiba demi
Hayirdir canim neden yorum yok ..kolay gelsin demissin ama benim icin gercekten cok kolay ..hic zorlanmiyorum..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günnaydın kızlar bende bugün ayrancıyım ilk defa yapıcam bakalım nasıl bişeymiş inşallah bende bıkıpta bırakmam
şimdi haşlanıyor malzemeler kahvaltımı yaptım saat 11de yemeye başlıcam bakaalım misafirlikten çok geç geldik çokda uykusuzum ama inşallah dahada kötü olmaz spor yapmıcam bugün
dünki menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz bal
ara
1 yeşilçay yoğurdun içine 2 çilek doğradım yedim
öğle 1 tabak kabak kavurması 2 dilim ekmek 2 yk yoğurt
ara
çay 4-5 tane bisküvi biraz leblebi
akşam fazla oldu biraz
2-3 kaşık bamya 4 küçük biber dolması
Eki Görüntüle 1061238
demek istediğim dengesiz ve sağlıksız beslenmek kalıcı zararlar verir. yoksa gençlikte herşey kolay gelir çabuk olsun bitsin istenir. ama unutma hızla verilen kilo hızla geri alınır bu asla değişmez gerçektir. aramıza katılmak istediğin için eleştiriyoruz sakın kişisel bişi çıkarma yorumlardan oldumu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?